Εννοείται πως έχω απαιτήσεις και εννοείται πως γίνεται αυτό που θέλω, όπως το θέλω, όποτε το θέλω.Γραφικός έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 03:49Και δεν βρίσκεις βαρετή τη ζωή χωρίς αιδοιολειξία;Gherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 21:56 Δεν με νοιάζει που απευθύνεται η ερώτηση, εννοείται πως δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ πίπα γιατί είμαι κομπλεξική, ξενέρωτη, ανοργασμική κλπ κλπ κλπ.
Δεν πιστεύω να απαιτείς κάτι τέτοιο από τις σχέσεις σου, ε;
Τα ξέρεις όλα σ' αυτή τη ζωή μαναράκι μου εσύ!Souvlatzis έγραψε: 26 Νοέμ 2018, 04:19Κλασσική ξενέρωτη γκόμενα που "ευνουχίζει" τον σύντροφο της, και άμα φαει κέρατο κλαίει πως όλοι οι άντρες είναι γουρούνιαGherschaagk έγραψε: 25 Νοέμ 2018, 21:56 Δεν με νοιάζει που απευθύνεται η ερώτηση, εννοείται πως δεν έχω πάρει ΠΟΤΕ πίπα γιατί είμαι κομπλεξική, ξενέρωτη, ανοργασμική κλπ κλπ κλπ.![]()
Εγώ πάντως παραδέχομαι πως όταν αγκαλιάζομαι με την Λ. και συγκρούονται οι μαστοί μας κι αρχίζουμε τα φιλιά μου έρχεται κάπως γιατί η αλήθεια είναι πως την γουστάρω άπειρα και με γουστάρει κι εκείνη και είναι κάτι που δεν συμβαίνει, να γουστάρω γυναίκα τόσο πολύ αλλά η ζωή είναι απρόοπτη κι εγώ την αποδέχομαι όπως μου κάτσει. Θα με χαλούσε αφάνταστα αν ανακάλυπτα πως η Λ. έχει ανάμεσα απ' τα πόδια κάτι που σε φάσεις χαλαρότητας κρεμάει άσχετα αν εγώ δεν έχω καμία όρεξη να πάω μαζί της τη στιγμή που δεν είναι άντρας. Αδιέξοδο και δεν βλέπω να το ξεπερνάμε..