!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
- Fata_Morgana
Re: Phorum Forumvision #2 - Ανοίξαμε και σας περιμένουμε
Δηλαδή ποστάρουμε όλοι τραγούδια και μετά μοιράζουμε τα 12άρια στο τραγούδι μου και τις υπόλοιπες βαθμολογίες στα υπόλοιπα και όποιος μαζέψω τους περισσότερους βαθμούς βγαίνω νικητής; καλά τα έχω καταλάβει;
-
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
ok παίδες αφού πιάσαμε τα σεφερλικά, να πω και γω ένα:Fata_Morgana έγραψε: 10 Φεβ 2025, 18:44 Δηλαδή ποστάρουμε όλοι τραγούδια και μετά μοιράζουμε τα 12άρια στο τραγούδι μου και τις υπόλοιπες βαθμολογίες στα υπόλοιπα και όποιος μαζέψω τους περισσότερους βαθμούς βγαίνω νικητής; καλά τα έχω καταλάβει;
αυτοί οι δύο δεν γίνεται να συγχωνευτούν σε μια πρόταση;
Saturn έγραψε: 13 Μαρ 2025, 12:17 Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?
Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ
- Fata_Morgana
ΖΗΛΕΥΕΙΣ γιατί θα σαρώσω.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 10 Φεβ 2025, 21:29ok παίδες αφού πιάσαμε τα σεφερλικά, να πω και γω ένα:Fata_Morgana έγραψε: 10 Φεβ 2025, 18:44 Δηλαδή ποστάρουμε όλοι τραγούδια και μετά μοιράζουμε τα 12άρια στο τραγούδι μου και τις υπόλοιπες βαθμολογίες στα υπόλοιπα και όποιος μαζέψω τους περισσότερους βαθμούς βγαίνω νικητής; καλά τα έχω καταλάβει;
αυτοί οι δύο δεν γίνεται να συγχωνευτούν σε μια πρόταση;![]()
Κάπως έτσι, εύκολο είναι. Μέσω της εφαρμογής δεν γίνεται να μπει λάθος βαθμολογία.Fata_Morgana έγραψε: 10 Φεβ 2025, 18:44 Δηλαδή ποστάρουμε όλοι τραγούδια και μετά μοιράζουμε τα 12άρια στο τραγούδι μου και τις υπόλοιπες βαθμολογίες στα υπόλοιπα και όποιος μαζέψω τους περισσότερους βαθμούς βγαίνω νικητής; καλά τα έχω καταλάβει;
Το σχέδιο τώρα είναι να περιμένουμε για πιθανές εγγραφές μέχρι την Κυριακή. Μετά θα στείλω links σε όσους μέχρι τότε έχουν δηλώσει συμμετοχή (έστω και με επιφύλαξη) και θα θέσουμε προθεσμία 7 ημερών για να μπει το πρώτο τραγούδι. Δηλαδή πιθανή ημερομηνία έναρξης στις 23/2. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 23 με όσους παίκτες έχουν ανεβάσει τραγούδι για τον πρώτο γύρο.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Fata_Morgana
Α μέσω άλλης πλατφόρμας θα γίνεται το ανέβασμα του τραγουδιού. Οκ οπότε μένει να το δούμε (όσοι δεν το έχουμε ξανακάνει) και στη πράξη.micmic έγραψε: 10 Φεβ 2025, 21:58Κάπως έτσι, εύκολο είναι. Μέσω της εφαρμογής δεν γίνεται να μπει λάθος βαθμολογία.Fata_Morgana έγραψε: 10 Φεβ 2025, 18:44 Δηλαδή ποστάρουμε όλοι τραγούδια και μετά μοιράζουμε τα 12άρια στο τραγούδι μου και τις υπόλοιπες βαθμολογίες στα υπόλοιπα και όποιος μαζέψω τους περισσότερους βαθμούς βγαίνω νικητής; καλά τα έχω καταλάβει;
Το σχέδιο τώρα είναι να περιμένουμε για πιθανές εγγραφές μέχρι την Κυριακή. Μετά θα στείλω links σε όσους μέχρι τότε έχουν δηλώσει συμμετοχή (έστω και με επιφύλαξη) και θα θέσουμε προθεσμία 7 ημερών για να μπει το πρώτο τραγούδι. Δηλαδή πιθανή ημερομηνία έναρξης στις 23/2. Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 23 με όσους παίκτες έχουν ανεβάσει τραγούδι για τον πρώτο γύρο.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Ελα ρε μαν! Απίστευτη σύμπτωση! Από αυτά που έβαλες στο παιχνίδι υποπτεύτηκα ότι θα σου άρεσαν οι Tourniquet! Πού να φανταστώ ότι έχεις στενότερη σχέση μαζί τους! Nice!masterridley έγραψε: 10 Φεβ 2025, 15:16Αδελφέ πλάκα μου κάνεις; Στο shortlist για τα τραγούδια μου είχα αυτό! Δεν μπήκε απλά γιατί δεν ήθελα να σας σπάσω τα αρχίδια μόνο με μέταλ.Jimmy81 έγραψε: 10 Φεβ 2025, 02:14 ...
Στενοχωριέμαι βέβαια που θα λείπει ο φίλος μου ο masterridley. Καταλαβαίνω βέβαια το σκεπτικό του και το σέβομαι. Τουλάχιστον με παρηγορεί το ότι θα μας παρακολουθεί από την κερκίδα. Γι' αυτό κι εγώ θα του αφιερώσω ένα αγαπημένο τραγούδι, μια riffoσαλάτα βαβούρας και φασαρίας με λίγες μελωδικές πινελιές άνω των 7 λεπτών, που φοβήθηκα να βάλω στον διαγωνισμό λόγω των πολλών μηδενικών που πίστευα ότι θα μάζευε. Ελπίζω να του αρέσει
...Spoiler
Αν και άθεος, πάντα με συγκινούν οι μπαγάσες στο 2ο μέρος με τα θρήσκα τους!
Μιλάμε για CDάκι που είχα δανειστεί 1η/2α Λυκείου από την μέταλ παρέα! Good times...
Κι εγώ κάπου εκεί στα πρώιμα 2000s είχα τσιμπήσει τον συγκεκριμένο δίσκο (με τους φοβερούς τίτλους τραγουδιών!) μετά από πρόταση του μεταλά δισκοπώλη και μου έκανε φοβερή εντύπωση το ιδιόρρυθμο, τεχνικό αλλά χαβαλεδιάρικο στιλ τους με τραγούδια riff-σαλάτες.
Να μην χαθείς πάντως μπρο. Να μας παρακολουθείς όσο μπορείς.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΗΛΩΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!
-
kongrosian θα σοβαρευτείς λίγο; 
-
Καλησπέρα. Στις πόσες συμμετοχές θεωρείς ότι θα είσαι οκ να προλαβαίνεις; Μήπως κάποιοι θυσιαστούν για να παίξεις ρωτάωΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 10 Φεβ 2025, 16:39 Εγώ θα το σκεφτώ διότι αν προκύψουν πάρα πολλές συμμετοχές ίσως να μην έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να τις αξιολογήσω.
12 σίγουροι:
ALI (aLiCat)
BAN (Bandit59)
DRE (dreamkey)
DRH (drh)
ELE (ELENI)
FAT (Fata_Morgana)
JIM (Jimmy81)
MOJ (mojorisin)
NOV (NovaLacertae)
POL (polaris-x)
SID (Sid Vicious)
ΝΥΧ (νύχτα)
3 με ερωτηματικό:
ΗΜΟ (ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν)
ΜΠΙ (Μπίστης)
ΠΑΛ (Παλαιοελλαδίτης)
Υπάρχουν ακόμα θέσεις, κάτι λίγες στο Διάζωμα Β' και μερικές στον Εξώστη. Δηλώστε συμμετοχή τώρα. Μετά θα χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο (ειδικά εσείς που θα δηλώσετε).
ALI (aLiCat)
BAN (Bandit59)
DRE (dreamkey)
DRH (drh)
ELE (ELENI)
FAT (Fata_Morgana)
JIM (Jimmy81)
MOJ (mojorisin)
NOV (NovaLacertae)
POL (polaris-x)
SID (Sid Vicious)
ΝΥΧ (νύχτα)
3 με ερωτηματικό:
ΗΜΟ (ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν)
ΜΠΙ (Μπίστης)
ΠΑΛ (Παλαιοελλαδίτης)
Υπάρχουν ακόμα θέσεις, κάτι λίγες στο Διάζωμα Β' και μερικές στον Εξώστη. Δηλώστε συμμετοχή τώρα. Μετά θα χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο (ειδικά εσείς που θα δηλώσετε).
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
-
Συγγνώμη εμένα γιατί με έχεις με ερωτηματικό; Τον Σιντ να βάλεις με πολλά .
- NovaLacertae
Ε, νομίζω μέχρι και καμιά εικοσαριά δεν θα υπάρχει πρόβλημαήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: 11 Φεβ 2025, 17:58Καλησπέρα. Στις πόσες συμμετοχές θεωρείς ότι θα είσαι οκ να προλαβαίνεις; Μήπως κάποιοι θυσιαστούν για να παίξεις ρωτάωΠαλαιοελλαδίτης έγραψε: 10 Φεβ 2025, 16:39 Εγώ θα το σκεφτώ διότι αν προκύψουν πάρα πολλές συμμετοχές ίσως να μην έχω τον απαιτούμενο χρόνο για να τις αξιολογήσω.
- Fata_Morgana
- NovaLacertae
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NovaLacertae την 11 Φεβ 2025, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 484 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
-
- 2236 Απαντήσεις