!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Saturn
Phorum.gr user: Saturn

Re: Γιατί ρε μαλάκες μπαίνετε σε συζητήσεις με τον ΓΓ?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Saturn »

enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:17
Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:15 αν δεις πώς τρέχουν ξοπίσω του Οττο, Γαλήδες κτλ να τον ξεπλένουν σε κάθε δύσκολη ώρα, παίζει να είναι και η τσατσά...
Παίζει να είναι βέβαια και διπλοπρόφιλο κάποιων εξ αυτών ή κάποιας ομαδούλας αυτών

Κύριος οίδε!!!
ρε με δουλευεις, λες δηλαδή οτι ο οττο και η γαλη ειναι κομματομπουκωμένοι; Σωπα μισις ομπβιους.

Για τον γγ ρωτάω, ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι δεν ηταν καθυστερημένος παλια. Σίγουρα ηταν παντα εντελώς ηλιθιος;
Δεν λέω αυτό, λέω πως ίσως ο ρόλος τους εδώ μέσα να είναι πιο περίπλοκος από ό,τι φαινομενικά καταλαβαίνει κάποιος.

Απο κει και πέρα, εχθες που ξαναμπήκα πχορουμ, έγραψα πως μόνο ΒΡΙΣΙΔΙ ΚΑΙ ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ για τα σαπισματα της κοινωνίας.
Δεν θα παρεκτραπώ από την στάση αυτή, οι ερωτήσεις ήταν στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης της συλλογιστικής γιατί η μόνη στάση που αρμόζει απέναντί τους, και εδω μέσα και εκει έξω, είναι αυτή.

Εσύ κάτσε τώρα να κανεις αστειάκια επι μηνες με τα ρετάλια. Εστω και με το να τους προσβάλεις.
Εγώ δεν μπορώ. Ούτε πρέπει ούτε μπορώ.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Polaris3 έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:12
Otto Weininger έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:06
Polaris3 έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:05

https://www.naftemporiki.gr/society/146 ... -tragodia/

Επειδή είσαι και βλάκας, μέσα στο άρθρο υπάρχει το λινκ για το πόρισμα.
Και το εγραψε ο Γεραπετριτης;
Μωρέ μαλάκα, κάνεις τον χαζό για να βγάλεις καθαρή την κυβέρνηση. Η επιτροπή αυτή συστάθηκε από την κυβέρνηση, οι εμπειρογνώμονες δεν ήταν ανεξάρτητοι τεχνοκράτες που έκαναν απλά την δουλειά τους.

Για αυτό τον λόγο το πόρισμα του ΕΜΠ αμφισβητεί το μπλε δικό σας πόρισμα και αναφέρει ότι :

''ΕΜΠ, το πόρισμα αυτό καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα έλαια σιλικόνης των μετασχηματιστών των τρένων δεν είναι εύφλεκτα και δεν θα μπορούσαν να προκαλέσουν την πυρόσφαιρα που δημιουργήθηκε. Αυτό υποδηλώνει ότι η εμπορική αμαξοστοιχία ενδέχεται να μετέφερε παράνομο φορτίο που προκάλεσε την έκρηξη''.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Saturn

enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:21
Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:18 Για ρώτα, μήπως σε εσένα απαντήσει, το δικό τους το πόρισμα γιατί δεν πήρε στοιχεία προς χημική ανάλυση ή δεν περίμενε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της συλλογής και εξέτασης (πιθανών) χημικών?
μικρη παρένθεση για να μην μπερδέυυμε τους ηλίθιους, ο γεραπετρίτης δεν εχει καμια σχέση με το πόρισμα για φωτιές, κοιταγε θεματα συστημικής λειτουργίας, αυτο εννοει ο ηλίθιος. Την δειγματοληψία δεν την εκανε ο καθε ενας μονος του, την εκανε το γενικό χημειο του κρατους, οκ ενα μηνα μετα, αλλα οχι ο καθε ενας μονος του.

Ίσως δεν το διευκρίνησα αλλα δεν εννοούσα οτι το πόρισμα του Γεραπετρίτη είχε σχέση με το πόρισμα για τις φωτιές. Απλως το συνδύασα με τις δικές μου ερωτήσεις, μπας και ....απαντηθούν και μπας και .....μάθουμε ποιοί ήταν αυτοί που έδωσαν αυτά τα στοιχεία στον Μητσοτάκη και πόθεν. Ολίγον ειρωνικό ποστ δηλαδή
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:22 Εσύ κάτσε τώρα να κανεις αστειάκια επι μηνες με τα ρετάλια. Εστω και με το να τους προσβάλεις.
δεν καταλαβαινεις το δράμα μου :011:

με τον γγ εχουμε περάσει πολλά, δίναμε μαχες πλατη πλατη με τον κακο συντονισμό, του πήγαινα φαί στην σπηλιά που εκανε ανταρτικο, μου εστενε μνήματα οταν τον μπαναρανε να μεταφέρω την αλήθεια στο πχώρουμ, ήμασταν δεμένοι.

Και μου βγήκε εντελώς βλαμμένος. Τελείως. Εγκεφαλικά νεκρός. Ειναι δυνατόν; Τόσο μαλακας ήμουνα;
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 17:35
sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 17:32
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 16:20 Γιατί ρε μαλάκες, κάποιοι θεωρούν ότι οι δικές τους ζωντανές κουράδες ευωδιάζουν;
Ειδικά όταν συνοδεύονται από αποσπάσματα της Αγίας Γραφής και τσιτάτα «ευλογιας του Οίκου σου από τον Πατέρα» η μυρωδιά είναι δυσβάσταχτη
Σε ευλογία του οίκου τους από τον Πατερούλη, παραπέμπει περισσότερο. Ή είναι ιδέα μου; :lol:
Δεν ξέρω... δεν γελάω με αυτά, είναι φαρισαϊσμός.
Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou »

Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:02
enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 17:59 σατουρν μπορει παρακαλώ να μην συζητάς με τον ηλίθιο; Χαλάς το νηματακι που συζητάμε για τον αλλον ηλίθιο, δεν ειναι σωστό.
Δεν συζητάω, αναδεικνύω καταδεικνύω:lol: Αντιληπτικές ικανότητες :lol:
θες να πεις.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
Άβαταρ μέλους
marabou

Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:06 Εγώ περιμένω τη στιγμή που ο ΓΓ θα ανοίξει νήμα με το αν προκύπτει υπαιτιότητα Χίτλερ για το ολοκαύτωμα. (Ο Μπίμπι λέει όχι).
Καλό :D
Άβαταρ μέλους
Saturn

marabou έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:37
enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 17:59 σατουρν μπορει παρακαλώ να μην συζητάς με τον ηλίθιο; Χαλάς το νηματακι που συζητάμε για τον αλλον ηλίθιο, δεν ειναι σωστό.
θες να πεις.
Όχι, αναδεικνύω
https://el.wiktionary.org/wiki/%CE%B1%C ... F%8D%CF%89
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:06 Εγώ περιμένω τη στιγμή που ο ΓΓ θα ανοίξει νήμα με το αν προκύπτει υπαιτιότητα Χίτλερ για το ολοκαύτωμα. (Ο Μπίμπι λέει όχι).
Εσύ να κόψεις το πολύ μασκοτουίτερ, γιατί έχεις χαλάσει τελευταία.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:37
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Ιαν 2025, 17:35
sharp έγραψε: 28 Ιαν 2025, 17:32

Ειδικά όταν συνοδεύονται από αποσπάσματα της Αγίας Γραφής και τσιτάτα «ευλογιας του Οίκου σου από τον Πατέρα» η μυρωδιά είναι δυσβάσταχτη
Σε ευλογία του οίκου τους από τον Πατερούλη, παραπέμπει περισσότερο. Ή είναι ιδέα μου; :lol:
Δεν ξέρω... δεν γελάω με αυτά, είναι φαρισαϊσμός.
Εγώ γελάω γιατί πραγματικά βιώνουν το ρόλο του καθοδηγητή/τιμωρού, νοιώθουν κατιτίς το επικόν. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
marabou

Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:39

θες να πεις.
Όχι, αναδεικνύω
Μα έχει θετική έννοια.
Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ »

enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:28

με τον γγ εχουμε περάσει πολλά, δίναμε μαχες πλατη πλατη με τον κακο συντονισμό, του πήγαινα φαί στην σπηλιά που εκανε ανταρτικο, μου εστενε μνήματα οταν τον μπαναρανε να μεταφέρω την αλήθεια στο πχώρουμ, ήμασταν δεμένοι.

Και μου βγήκε εντελώς βλαμμένος. Τελείως. Εγκεφαλικά νεκρός. Ειναι δυνατόν; Τόσο μαλακας ήμουνα;
:smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Saturn

marabou έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:42
Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:39

θες να πεις.
Όχι, αναδεικνύω
Μα έχει θετική έννοια.
συνοδεία :lol: , δεν σου κάνει λίγο ειρωνική?
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:28
Saturn έγραψε: 28 Ιαν 2025, 18:22 Εσύ κάτσε τώρα να κανεις αστειάκια επι μηνες με τα ρετάλια. Εστω και με το να τους προσβάλεις.

Τίποτα από όλα αυτά, χαλάρωσε.

Ένας ακόμη εγγενής Ζαίος είσαι, που επιτέλους συντονίστηκες πλήρως με το αυθεντικό σου λειτουργικό και έκανες το τόταλ άουτινγκ.

Στηρίζουμε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”