Νοικιασμένος κοντυλοφόρος!
.
Νοικιασμένος κοντυλοφόρος!
Στον σύριζα υπάρχει ο πολάκης, αλλά υπάρχει και ο ζαχαριάδης.vatraxos έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 22:56
Μα πώς να υλοποιήσει φιλοκυβερνητική γραμμή χωρίς να ακολουθήσει το μοτίβο της κυβέρνησης;
Σωστό, αυτό θα έλεγα κι'εγώ. Και μάλιστα αν το πεις αυτό σε δεσπότη, αποτελεί περιϋβριση των θείων.Γραφικός έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 16:04 Η αλήθεια είναι ότι "χρυσαυγίτης" είναι βαρύς χαρακτηρισμός. Δεν γίνεται να σπιλώνουμε αβέρτα υπολήψεις ανθρώπων χαρακτηρίζοντάς τους χρυσαυγίτες.
Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου τέτοια ύβρις.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Με τέτοιες εξυπνάδες νομίζετε ότι θα βγάλετε απο το κάδρο την επικαιρότητα των οικονομικών εγκλημάτων που συνδέονται με το ΠΑΣΟΚ;Leporello έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 10:12Σωστό, αυτό θα έλεγα κι'εγώ. Και μάλιστα αν το πεις αυτό σε δεσπότη, αποτελεί περιϋβριση των θείων.Γραφικός έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 16:04 Η αλήθεια είναι ότι "χρυσαυγίτης" είναι βαρύς χαρακτηρισμός. Δεν γίνεται να σπιλώνουμε αβέρτα υπολήψεις ανθρώπων χαρακτηρίζοντάς τους χρυσαυγίτες.
Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου τέτοια ύβρις.![]()
Εδώ γελάμε με αρχιτράγους και χρυσαύγουλα.Golden Age έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 15:03Με τέτοιες εξυπνάδες νομίζετε ότι θα βγάλετε απο το κάδρο την επικαιρότητα των οικονομικών εγκλημάτων που συνδέονται με το ΠΑΣΟΚ;Leporello έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 10:12Σωστό, αυτό θα έλεγα κι'εγώ. Και μάλιστα αν το πεις αυτό σε δεσπότη, αποτελεί περιϋβριση των θείων.Γραφικός έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 16:04 Η αλήθεια είναι ότι "χρυσαυγίτης" είναι βαρύς χαρακτηρισμός. Δεν γίνεται να σπιλώνουμε αβέρτα υπολήψεις ανθρώπων χαρακτηρίζοντάς τους χρυσαυγίτες.
![]()
Καλά. Το πας στα οικονομικά εγκλήματα, μπορεί και στο μεταναστευτικό.Golden Age έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 15:03Με τέτοιες εξυπνάδες νομίζετε ότι θα βγάλετε απο το κάδρο την επικαιρότητα των οικονομικών εγκλημάτων που συνδέονται με το ΠΑΣΟΚ;Leporello έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 10:12Σωστό, αυτό θα έλεγα κι'εγώ. Και μάλιστα αν το πεις αυτό σε δεσπότη, αποτελεί περιϋβριση των θείων.Γραφικός έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 16:04 Η αλήθεια είναι ότι "χρυσαυγίτης" είναι βαρύς χαρακτηρισμός. Δεν γίνεται να σπιλώνουμε αβέρτα υπολήψεις ανθρώπων χαρακτηρίζοντάς τους χρυσαυγίτες.
![]()
Δεν εχει πατο ο βουρκος
Μαλιστα πριν το 12 ηταν απο τις πιο μεστες δημοσιογραφικες μνημονιακες φωνες...
Ξεχναει ο αλογομουρης το δημοψηφισμα. Φυσκια και η ερτ θα σαρωνε στο δημοψηφισμα.Cavaliere έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 18:56Δεν γνωρίζω γι΄αυτό. Στην Ελλάδα δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Εδώ χαιρόντουσαν που έμειναν άνεργοι οι του Mega και κλαίγαν για της ΥΕΝΕΡΤ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 20 Νοέμ 2018, 18:47εγώ πιστεύω πως να γινόταν ποτέ δημοψήφισμα για το αν θέλουμε τη σημερινή ΕΡΤ η πλειοψηφία (όταν λέω πλειοψηφία εννοώ πάνω από 70%) θα απαντούσε όχι
Μαζί με το μνημόνιο και το ασφαλιστικο γιαννίτση. Όπου αντιδρά μαζικά και ομόθυμα ο ελ, κάτι πραγματικά μεγάλο συμβαίνει. Κανόνας αυτόΟργισμένος έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 20:35 Απο τις πιο θαραλεες πολιτικες κινησεις της 40ετιας ηταν το κλεισιμο της ΕΡΤ. Αλλα πηγε απατο και μαλιστα με τη στηριξη του κοσμου.
Το μνημονιο ΗΤΑΝ η με διαφορα πιο θαραλεα και πατριωτικη πολιτικη κινηση. Οπως χιλιοεγραψα στο παλαιον, ο ΓΑΠ θα μπορουσε να ακολουθησει την πεπατημενη του λαικισμου και το χειμωνα του 2010 να παει σε μονομερη χρεοκοπια την οποία θα φόρτωνε στην ΝΔ του ΚΚ. Αν το έκανε αυτό σήμερα πολυ πιθανο να ήταν ακόμη προθυπουργος καθως θαχε μαζι του ολη τη μουργα των οχιτζηδων. Ανταυτου επελεξε το σωστο δρομο και σημερα ειναι ο «χαζος» της υποθεσης. Φυσικα θα μιλουσαμε σημερα για μισθους και συνταξεις των 100€ εκτος ΕΕ εννοειται.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 20:41Μαζί με το μνημόνιο και το ασφαλιστικο γιαννίτση. Όπου αντιδρά μαζικά και ομόθυμα ο ελ, κάτι πραγματικά μεγάλο συμβαίνει. Κανόνας αυτόΟργισμένος έγραψε: 21 Νοέμ 2018, 20:35 Απο τις πιο θαραλεες πολιτικες κινησεις της 40ετιας ηταν το κλεισιμο της ΕΡΤ. Αλλα πηγε απατο και μαλιστα με τη στηριξη του κοσμου.