!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψυχιατρικές περιπτώσεις στο Only Fans
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ψυχιατρικές περιπτώσεις στο Only Fans
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν έβρισκα καποιο καταληλλο νημα , οποτε ας το παρει το ποταμι . [ ψιλο οφτοπικ - σεντονακι . ]
Μου στελνει πριν λιγες μερες ( μαξ εβδομαδα ) αιτημα στο fb μια γυναικα γυρω στα 40 γερμανιδα εμφανισιμη στο προσωπο ( μονο προσωπο φαινοταν )
Απανταω γραφοντας της απλα ενα θαυμαστικο για να δω αν θα τριγκαρει μποτ ( που ξεκιναν το ποιημα γεια σας ειμαστε απο αυτην την τραπεζα κλπ κλπ ) απανταει καλησπερα τι κανεις ( προφανως απο μεταφραστικο
Την αποδεχομαι
Την επομενη μου στελνει μια φωτο ντυμενη . οκ ωραια λεω . μετα απο λιγο μου στελνει αλλη μια topless
Οκ λεω ειναι fake λογαριασμος προσπαθει να ψαρεψει φωτος με τον λογαριασμο καποιανου που θα τον κλαιει .
Με τα πολλα στελνει παλι σμρ .
Της λεω θελω μια φωτο σου επιβεβαιωσης .
Και στελνει μετα απο κανα 2ωρο μια φωτο να κρατα ενα σημειωμα απο αυτοκολλητο σημειωσεων που εγραφε χειρογραφα καλημερα
Δεν παιζει λεω . ειναι γυναικα οντως και ειναι αυτη
Αυτα .
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο άντραςοταν την ρωτησα αν εχει αντρα μου ειπε δεν θελει να το συζητησει

Ο Μπάμπης την έγραψε καλά την ημερομηνία και την καλημέρα;;Νon4me έγραψε: 20 Μαρ 2025, 23:40Δεν έβρισκα καποιο καταληλλο νημα , οποτε ας το παρει το ποταμι . [ ψιλο οφτοπικ - σεντονακι . ]
Μου στελνει πριν λιγες μερες ( μαξ εβδομαδα ) αιτημα στο fb μια γυναικα γυρω στα 40 γερμανιδα εμφανισιμη στο προσωπο ( μονο προσωπο φαινοταν )
Απανταω γραφοντας της απλα ενα θαυμαστικο για να δω αν θα τριγκαρει μποτ ( που ξεκιναν το ποιημα γεια σας ειμαστε απο αυτην την τραπεζα κλπ κλπ ) απανταει καλησπερα τι κανεις ( προφανως απο μεταφραστικο) γεια καλα λεμε κατι αρλουμπιτσες φαινεται λογικη - ανθρωπος .
Την αποδεχομαιμου λεει παντρεμενος ? οχι ελευθερος . αυτη εχει 2 παιδια αλλα οταν την ρωτησα αν εχει αντρα μου ειπε δεν θελει να το συζητησει
anyways . πιεστικος δε γινομαι .
Την επομενη μου στελνει μια φωτο ντυμενη . οκ ωραια λεω . μετα απο λιγο μου στελνει αλλη μια topless, δε βαριεσαι keep the pics rollin baby την λεω μου λεει στειλε μου και εσυ . της στελνω μια με μαγιω μου απανταει με μια τελειως γυμνη
σειρα σου μου λεει . δεν εχω της λεω , βγαλε μια λεει . δεν ειμαι σπιτι απανταω
![]()
Οκ λεω ειναι fake λογαριασμος προσπαθει να ψαρεψει φωτος με τον λογαριασμο καποιανου που θα τον κλαιει .
Με τα πολλα στελνει παλι σμρ .
Της λεω θελω μια φωτο σου επιβεβαιωσης .
Και στελνει μετα απο κανα 2ωρο μια φωτο να κρατα ενα σημειωμα απο αυτοκολλητο σημειωσεων που εγραφε χειρογραφα καλημερατο ονομα της και την τρεχουσα ημερομηνια .
![]()
Δεν παιζει λεω . ειναι γυναικα οντως και ειναι αυτη![]()
![]()
![]()
Αυτα .
πως γινεται αυτο ? αφου κρατουσε το σημειωμα στα χερια στη σελφι η ετσι
Ναι, η τσουλα του είναι για να σε εκβιάσει όταν στειλεις και εσυ το πουλακι σου
Εχετε κάνα κοινό γνωστό;
Εχετε κάνα κοινό γνωστό;
Οχι ρε κανεναν . γερμανιδα ειναι .jason0 έγραψε: 21 Μαρ 2025, 00:32 Ναι, η τσουλα του είναι για να σε εκβιάσει όταν στειλεις και εσυ το πουλακι σου
Εχετε κάνα κοινό γνωστό;
αυτο δεν το ρωτησα .
ετσι . παππουτσι απο τον τοπο σου για να μην εχει φρυδια .
εννοειται πως δεν ψηνομαι για κατι . στη φωτο επιβεβαιωσης κολλησα .
2-3 μουνάρες χωρίς κοινους φίλους μας στέλνουν κάθε βδομάδα,. σκέψου τι θα μπορουσαμε να πηδήξουμε
ρε δε μιλαμε για μποτς που στην κεντρικη τους εχουν και διαφημιση .jason0 έγραψε: 21 Μαρ 2025, 00:40![]()
2-3 μουνάρες χωρίς κοινους φίλους μας στέλνουν κάθε βδομάδα,. σκέψου τι θα μπορουσαμε να πηδήξουμε
Μην εισαι κοτα,στειλε ντικπικ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος