!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ένα μπουρδέ...

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Ένα μπουρδέ...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ολοκληρος αντρακλας παιδί μου, μην κανεις σαν τον Μπερια τωρα.

ελα πες, δεν θα σε κοροιδεψω, για ποιο λογο πιστευεις οτι εκανε το ποστ ο Δουκας;
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Για να σού δώσει την ευκαιρία να ξεσκεπάσεις ότι εγώ είμαι ηλίθιος γάιδαρος, ο Μπέρια τελειωμένος πασόκος κι ο Ερμής ολίγον πασόκος.
Τι κέρδισα;
Άβαταρ μέλους
enaon

πες εσυ και θα καταλαβεις, εμπιστεψου με,ξερω οτι οταν το δεις γραμμενο θα καταλαβεις τι μαλακιες γραφεις. Αλλα μπορει να εχω αδικο, κυριως γιαυτο ρωτάω, περιμένω με αγωνία να με εκπλήξεις.

Λοιπον, γιατι εκανε το ποστ ο Δουκας;
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Αφού σού είπα, τό 'γραψα μόλις πιο πάνω, πούσι έχεις και δεν βλέπεις;
Άβαταρ μέλους
enaon

ε γραψτο μονο του γιατι το εχασα αν μπορεις παρακαλω, χωρις ειρωνιες προς αυτα που νομιζεις οτι λεω εγω, την δική σου θεση.

Για ποιο λογο ο Δουκας εκανε το ποστ;
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Τη μέρα της μαρμότας παίζουμε;
Άβαταρ μέλους
enaon

εννοεις οτι ο δουκας εκανε το οστ για να μού δώσει την ευκαιρία να ξεσκεπάσω ότι εσυ εισαι ηλίθιος γάιδαρος, ο Μπέρια τελειωμένος πασόκος κι ο Ερμής ολίγον πασόκος;

λοιπον αυτο δεν στεκει, δεν χρειαζομουν ευκαιρια.

εχεις καμια πιο σοβαρή ιδεα για πιο λογο μπορει να εκανε ο Δουκας το ποστ;
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Βάλε παιδί μου το τουί του Μπακογιάννη, μην ντρέπεσαι.
Άβαταρ μέλους
enaon

δεν τους παρακολουθω, ποιο τουιτ λες;

αν ειναι σημαντικό ανέβασε το εσυ, οσο προσπαθεις να σκεφτεις για ποιό λογο πιστευεις οτι εκανε ο Δουκας το ποστ.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Περιμένω να μου το αποκαλύψεις εσύ, πού 'σαι και σαΐνι, αλλά μιλάς με γρίφους, εκτός βέβαια απ' τις διαπιστωτικές δείκτη νοημοσύνης και πολιτικών φρονημάτων. Υποπτεύομαι ότι οι έρευνές σου σε οδήγησαν σε καμιά λάιφο, αλλά δεν θέλω να το πιστέψω, προτιμώ να κλείσεις μ' ένα: "γελοίοι", όλο το πρωί το γυροφέρνεις και δεν τ' αποφασίζεις. Κουράγιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 12 Δεκ 2024, 13:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 12:59 δεν τους παρακολουθω, ποιο τουιτ λες;

αν ειναι σημαντικό ανέβασε το εσυ, οσο προσπαθεις να σκεφτεις για ποιό λογο πιστευεις οτι εκανε ο Δουκας το ποστ.
Γιατί εμείς οι πασόκοι είμαστε καλοί άνθρωποι και προστατεύουμε τα κωλόπαιδα
τι άλλο;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
enaon

βρε πασοκοι, σοβαρευτείτε λιγο.

Σας το ορκίζομαι, στα κοκαλα του Αντρεα, δεν θα σας κοροιδεψω, πειτε στα αληθεια, γιατι νομιζεται οτι εκανε ο Δουκας το ποστ; Αγανάκτησε; Τον επνιξε το άδικο;
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

enaon έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:05 βρε πασοκοι, σοβαρευτείτε λιγο.

Σας το ορκίζομαι, στα κοκαλα του Αντρεα, δεν θα σας κοροιδεψω, πειτε στα αληθεια, γιατι νομιζεται οτι εκανε ο Δουκας το ποστ; Αγανάκτησε; Τον επνιξε το άδικο;
Αν σου πω ότι το έκανε γιατί είναι στις αρμοδιότητες του Δημάρχου, θα τρομάξεις και δεν το θέλω
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Ρε τι πάθαμε. :lol:
Άβαταρ μέλους
enaon

Ναύτης έγραψε: 12 Δεκ 2024, 13:02 Περιμένω να μου το αποκαλύψεις εσύ, πού 'σαι και σαΐνι, αλλά μιλάς με γρίφους, εκτός βέβαια απ' τις διαπιστωτικές δείκτη νοημοσύνης και πολιτικών φρονημάτων. Υποπτεύομαι ότι οι έρευνές σου σε οδήγησαν σε καμιά λάιφο, αλλά δεν θέλω να το πιστέψω, προτιμώ να κλείσεις μ' ένα: "γελοίοι", όλο το πρωί το γυροφέρνεις και δεν τ' αποφασίζεις. Κουράγιο.
Αγαπητε Ναυτη, επισήμως στο με το ποστ αυτο, δηλώνω ευθαρσώς στο νημα οτι δεν θα σε πω ηλίθιο ή γελοίο, αντε να κανω κανενα κουοτε που σε λες εσυ και εχει πλακα, αν με αφηνεις.

πες σε παρακαλω, οταν διαβασες το ποστ του αγαπητου Δουκα, τι σκέφτηκες; Για ποιό λογο το εκανε;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”