Στέλεχος, ΟΚ.Ερμής έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 12:02Επειδή ξέρω πως πήρε μέσα σε 5 χρόνια τεσσάρι στα Βριλήσσια υπεύθυνος προμηθειών πολυεθνικής στην Ελλάδα, άκου τι σου λέωChilloutbuddy έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 11:28Δεν πιστεύω γενικά, το αποφεύγω όσο μπορώ.Ερμής έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 11:11
Ωπα τωρα το είδα.
Πιστεύεις οτι μισθωτοί δε παντελονιάζουν μαύρα απο μιζούλες;
Όταν βέβαια είναι σε μια μεγάλη εταιρεία και σε υψηλή θέση
Σε αυτά τα επίπεδα γίνεται της μίζας το κάγκελο που δε μπορείς να διανοηθείς.
Δε σε πάω τι γίνεται σε CEO εταιρειών που δεν ειναι οικογενειακές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα μετρητά δεν πρέπει να καταργηθούν
- Ληστοσυμμορίτης
Re: Τα μετρητά δεν πρέπει να καταργηθούν
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- Ληστοσυμμορίτης
Αυτά τα στελέχη μπορούν να κάνουν χλιδατη ζωή και με μαύρα και με νόμιμοφανη χρήματα. 100-300 Χιλ το χρόνο ξέρω γω
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Οκ.Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 12:06 Αυτά τα στελέχη μπορούν να κάνουν χλιδατη ζωή και με μαύρα και με νόμιμοφανη χρήματα. 100-300 Χιλ το χρόνο ξέρω γω
Νομιζω οτι με το σύστημά εισροων εκροων η απόδειξη στα βενζινάδικα κοβεται ετσι κι αλλιως, και απλα σε ρωτανε αν την θελεις.Otto Weininger έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 10:50όχι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 10:43έχεις πάει κάπου όττο που ενώ ζήτησες απόδειξη, δε σου φέρανε;
επίσης έχω συμμετάσχει σε φοροδιαφυγή κάποιες φορές, ειδικά σε βενζινάδικα. όχι με κάποιο κέρδος, αλλά επειδή βιάζομαι και όταν μου λέει "απόδειξη να φέρω; ", του λέω "όχι" και φεύγω.
παραμυθιάζω τον εαυτό μου ότι το "φέρω" με το "κόβω" είναι διαφορετικά. παραμυθιάζομαι ότι την κόβει ούτως ή άλλως.
Αυτός είναι ο 1 στους 100 ακόμα και στην ίδια του την εταιρία. Δεν είναι αντιπροσωπευτικός των δυόμισι εκατομμυρίων μισθωτών. Επιπλέον μιλάς για ΠΑΡΑΝΟΜΑ έσοδα, όπου η φοροδιαφυγή είναι παρεμπίπτον έγκλημα όχι πρωτεύον.Ερμής έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 12:02
Επειδή ξέρω πως πήρε μέσα σε 5 χρόνια τεσσάρι στα Βριλήσσια υπεύθυνος προμηθειών πολυεθνικής στην Ελλάδα
Κοινώς αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση, από το "καταπολεμήσετε τη φοροδιαφυγή" στο "καταπολεμήστε ΚΑΘΕ παράνομη δραστηριότητα ΚΑΙ ΜΕΤΑ ασχοληθείτε με την καημένη τη φοροδιαφυγή".
Αντιπροσωπευτικός γιατί να μην είναι, είναι μια μερίδα μισθωτών που το κάνουν. Εκτος και θέλουμε να μιλήσουμε για μισθωτούς ανα κατηγορία, που ναι εκεί μπορεί να είναι αισθητά μικρότερο ποσοστό.foscilis έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 12:21Αυτός είναι ο 1 στους 100 ακόμα και στην ίδια του την εταιρία. Δεν είναι αντιπροσωπευτικός των δυόμισι εκατομμυρίων μισθωτών. Επιπλέον μιλάς για ΠΑΡΑΝΟΜΑ έσοδα, όπου η φοροδιαφυγή είναι παρεμπίπτον έγκλημα όχι πρωτεύον.Ερμής έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 12:02
Επειδή ξέρω πως πήρε μέσα σε 5 χρόνια τεσσάρι στα Βριλήσσια υπεύθυνος προμηθειών πολυεθνικής στην Ελλάδα
Κοινώς αποπροσανατολίζεις τη συζήτηση, από το "καταπολεμήσετε τη φοροδιαφυγή" στο "καταπολεμήστε ΚΑΘΕ παράνομη δραστηριότητα ΚΑΙ ΜΕΤΑ ασχοληθείτε με την καημένη τη φοροδιαφυγή".
Ο υπευθυνος προμηθειών μισθωτος δεν ειναι;Ληστοσυμμορίτης έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 12:04Στέλεχος, ΟΚ.Ερμής έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 12:02Επειδή ξέρω πως πήρε μέσα σε 5 χρόνια τεσσάρι στα Βριλήσσια υπεύθυνος προμηθειών πολυεθνικής στην Ελλάδα, άκου τι σου λέω
Σε αυτά τα επίπεδα γίνεται της μίζας το κάγκελο που δε μπορείς να διανοηθείς.
Δε σε πάω τι γίνεται σε CEO εταιρειών που δεν ειναι οικογενειακές.
ο CEO πολυεθνικής, μισθωτός δεν είναι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Αν καταργηθουν τα μετρητα πως θα πληρωνονται οι πουτ@νες?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Χέρι με χέριΣτρακαστρουκας έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 12:31 Αν καταργηθουν τα μετρητα πως θα πληρωνονται οι πουτ@νες?
γιατί πολύ λίγοι ρόλοι μισθωτών είναι σε θέση να πάρουν μίζα. Κατά τον ίδιο τρόπο δεν είναι αντιπροσωπευτικό ροκ συγκρότημα της γειτονιάς οι Beatles ούτε αντιπροσωπευτικός παίκτης του X-factor αυτός που κέρδισε το X-factor.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 28 Νοέμ 2024, 12:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Otto Weininger
να το έχω σκεφτεί αυτό και έτσι δεν με νοιάζει και φεύγω αμέσωςpanos291 έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 12:16Νομιζω οτι με το σύστημά εισροων εκροων η απόδειξη στα βενζινάδικα κοβεται ετσι κι αλλιως, και απλα σε ρωτανε αν την θελεις.Otto Weininger έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 10:50όχι.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 10:43
έχεις πάει κάπου όττο που ενώ ζήτησες απόδειξη, δε σου φέρανε;
επίσης έχω συμμετάσχει σε φοροδιαφυγή κάποιες φορές, ειδικά σε βενζινάδικα. όχι με κάποιο κέρδος, αλλά επειδή βιάζομαι και όταν μου λέει "απόδειξη να φέρω; ", του λέω "όχι" και φεύγω.
παραμυθιάζω τον εαυτό μου ότι το "φέρω" με το "κόβω" είναι διαφορετικά. παραμυθιάζομαι ότι την κόβει ούτως ή άλλως.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ναι αν το πάμε με την ευρεία έννοια του μισθωτού ναι ειναι μικρό το ποσοστό.foscilis έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 12:45γιατί πολύ λίγοι ρόλοι μισθωτών είναι σε θέση να πάρουν μίζα. Κατά τον ίδιο τρόπο δεν είναι αντιπροσωπευτικό ροκ συγκρότημα της γειτονιάς οι Beatles ούτε αντιπροσωπευτικός παίκτης του X-factor αυτός που κέρδισε το X-factor.
Αυτο που θέλω να πω ειναι πως δε σημαίνει οτι οποιος ειναι μισθωτος δε παίρνει μαύρα.
Για να μη το πάω επίσης σε επίπεδο που πολλοι δίνουν μαύρες υπερωρίες με μετρήτα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Πέρα από ψεκ θεωρίες συνωμοσίας, με κάρτα ( κι έχω συμπληρώσει ήδη το αφορολόγητο όριο) είμαι πιο ανεξέλεγκτος και πιο σπάταλος ,ενώ με μετρητά πιο φειδωλός.
Βάζω εδώ και 2 μήνες όριο στον εαυτό μου 40 ευρώ μετρητά μαζί μου και επικουρικά κάρτα που δε τη χρησιμοποιώ.
Βάζω εδώ και 2 μήνες όριο στον εαυτό μου 40 ευρώ μετρητά μαζί μου και επικουρικά κάρτα που δε τη χρησιμοποιώ.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ποια είναι η ψεκ θεωρία συνωμοσίας; ότι το κράτος έχει το δικαίωμα να μπλοκάρει και να σου κατάσχει χρήματα από τον λογαριασμό χωρίς δικαστική απόφαση;Στύξ έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 13:10 Πέρα από ψεκ θεωρίες συνωμοσίας, με κάρτα ( κι έχω συμπληρώσει ήδη το αφορολόγητο όριο) είμαι πιο ανεξέλεγκτος και πιο σπάταλος ,ενώ με μετρητά πιο φειδωλός.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Ε τις κλασικές ,θα μας βάλουν τσιπάκι ,666 και λοιπά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 13:27ποια είναι η ψεκ θεωρία συνωμοσίας; ότι το κράτος έχει το δικαίωμα να μπλοκάρει και να σου κατάσχει χρήματα από τον λογαριασμό χωρίς δικαστική απόφαση;Στύξ έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 13:10 Πέρα από ψεκ θεωρίες συνωμοσίας, με κάρτα ( κι έχω συμπληρώσει ήδη το αφορολόγητο όριο) είμαι πιο ανεξέλεγκτος και πιο σπάταλος ,ενώ με μετρητά πιο φειδωλός.
Μέχρι 1500 ευρώ υπάρχει το ακατάσχετο σε λογαριασμούς μισθοδοσίας.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Καλά γέλα εσύ.Στύξ έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 13:42Ε τις κλασικές ,θα μας βάλουν τσιπάκι ,666 και λοιπά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 13:27ποια είναι η ψεκ θεωρία συνωμοσίας; ότι το κράτος έχει το δικαίωμα να μπλοκάρει και να σου κατάσχει χρήματα από τον λογαριασμό χωρίς δικαστική απόφαση;Στύξ έγραψε: 28 Νοέμ 2024, 13:10 Πέρα από ψεκ θεωρίες συνωμοσίας, με κάρτα ( κι έχω συμπληρώσει ήδη το αφορολόγητο όριο) είμαι πιο ανεξέλεγκτος και πιο σπάταλος ,ενώ με μετρητά πιο φειδωλός.
Βάζω εδώ και 2 μήνες όριο στον εαυτό μου 40 ευρώ μετρητά μαζί μου και επικουρικά κάρτα που δε τη χρησιμοποιώ.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1496 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
-
- 30 Απαντήσεις