Μια κουβέντα σου είπα από καρδιάς. Ό,τι θες κάνεις. Πούτσα μου.Archer29 έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 15:40Είναι η δεύτερη η τρίτη φορά που το λες αυτό.Πασιφάη έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 15:35 Αν πάλι αυτό είναι η άμυνά σου εδώ μέσα για τον σεξουαλικό σου προσανατολισμο και για τις όσες ομοφοβικές κλαπαρχιδιές ακούς, μπορείς να το λήξεις και να βάλεις όρια. Αν δεν θέλεις, πάω πάσο.
Είναι δική σου προβολή αυτό. Δεν με έχεις καταλάβεις για το προκείμενο που αναφέρεις.
Γαμάω τα πρέκια εντελώς αψυχολόγητα όποιου μου καυλώσει για ότι μου κάτσει εκείνη τη στιγμή.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δημοσκόπηση Interview
Re: Δημοσκόπηση Interview
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Ναι οκ καταλαβαίνω τις καλές προθέσεις αλλά πέφτεις έξω. Αυτό λέω. 2η ή 3η φορά μάλιστα στο έχω πει αυτό.
- Frappezitis
Έπεσε γραμμή για αντικομμουνισμό προκειμένου να στηθεί η συγκυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ αλλά όχι με αντιπολίτευση το ΚΚΕ.
Ο Μαρκόπουλος το ψέλλισε....
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Tότε με ποιόν αντιπολίτευση?Frappezitis έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 18:12 Έπεσε γραμμή για αντικομμουνισμό προκειμένου να στηθεί η συγκυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ αλλά όχι με αντιπολίτευση το ΚΚΕ.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Ξαναανεβαινει η Ν.Δ ή μου φαίνεται;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Libre arbitre
Μετατρέπεται σε αριστερός εθνικιστή ο Κασσελακης;ΓΑΛΗ έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 15:31 Κάπου στο 1.85 τον κόβω τον Κασσελάκη
Εμφανισιακά πάντως, είναι μια χαρά και σίγουρα δεν έχει στο κούτελο τη φωτεινή ταμπέλα "είμαι γκέι, είμαι γκέι", πράγμα που σαφώς του δίνει περισσότερους πόντους γενικώς και ειδικώς.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CF ... F%8C%CF%82
...
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Δε νομίζω ότι η Λατινοπουλου είναι τόσο ηλίθια να κάνει πολιτική αυτοκτονία στα τριάντα της. Η ΝΔ θα πρέπει να αναζητήσει εταίρο στο ΠΑΣΟΚ ή στην Κασέλα και να πει ότι δεν συνεργάζεται με ακροδεξιούς ψεκασμενους, για να προλάβει τις χυλοπίτες που θα φάει από δεξιά της.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 10:08 Θα αναγκαστεί η ΝΔ να κάνει κυβέρνηση με λατινοπουλου, αλλιώς προβλέπεται προοδευτική συγκυβέρνηση.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Δεν είναι μαλακές οι άλλοι να πάνε να βοηθήσουν τον Κούλη, εκεί θα ήταν αυτοκτονία. Αντιθέτως οι ψηφοφόροι της λατινοπουλου ψηφίζουν για να πιέσουν μέσω συγκυβέρνησης για την δικιά τους ατζέντα. Εινι κόμμα προσωποκεντρικο φούσκα φτιαγμένο για αυτόν τον σκοπό, δεν έχει κανέναν άλλον.Σέλευκας έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 23:09Δε νομίζω ότι η Λατινοπουλου είναι τόσο ηλίθια να κάνει πολιτική αυτοκτονία στα τριάντα της. Η ΝΔ θα πρέπει να αναζητήσει εταίρο στο ΠΑΣΟΚ ή στην Κασέλα και να πει ότι δεν συνεργάζεται με ακροδεξιούς ψεκασμενους, για να προλάβει τις χυλοπίτες που θα φάει από δεξιά της.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 10:08 Θα αναγκαστεί η ΝΔ να κάνει κυβέρνηση με λατινοπουλου, αλλιώς προβλέπεται προοδευτική συγκυβέρνηση.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Otto Weininger
Σύγκριση της σημερινής δημοσκοπησης της Interview με την δημοσκόπηση της ίδιας εταιρίας ακριβώς 2 χρόνια πριν.
11/22 :
ΝΔ 32,3 %
Ζαίοι : 25,4%
ΠΑΣΟΚ: 10,2%
11/24 :
ΝΔ 27,2% (5,1 μονάδες κάτω)
Ζαίοι 4,3% ( 21 μονάδες κάτω)
ΠΑΣΟΚ: 15,7 (5.5 μονάδες πάνω)
11/22 :
ΝΔ 32,3 %
Ζαίοι : 25,4%
ΠΑΣΟΚ: 10,2%
11/24 :
ΝΔ 27,2% (5,1 μονάδες κάτω)
Ζαίοι 4,3% ( 21 μονάδες κάτω)
ΠΑΣΟΚ: 15,7 (5.5 μονάδες πάνω)
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
ποιος σου είπε ότι θα χρειαστεί συγκυβέρνηση;Σέλευκας έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 23:09Δε νομίζω ότι η Λατινοπουλου είναι τόσο ηλίθια να κάνει πολιτική αυτοκτονία στα τριάντα της. Η ΝΔ θα πρέπει να αναζητήσει εταίρο στο ΠΑΣΟΚ ή στην Κασέλα και να πει ότι δεν συνεργάζεται με ακροδεξιούς ψεκασμενους, για να προλάβει τις χυλοπίτες που θα φάει από δεξιά της.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 10:08 Θα αναγκαστεί η ΝΔ να κάνει κυβέρνηση με λατινοπουλου, αλλιώς προβλέπεται προοδευτική συγκυβέρνηση.
- Libre arbitre
Ενισχυμένη αναλογική;Otto Weininger έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 23:28ποιος σου είπε ότι θα χρειαστεί συγκυβέρνηση;Σέλευκας έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 23:09Δε νομίζω ότι η Λατινοπουλου είναι τόσο ηλίθια να κάνει πολιτική αυτοκτονία στα τριάντα της. Η ΝΔ θα πρέπει να αναζητήσει εταίρο στο ΠΑΣΟΚ ή στην Κασέλα και να πει ότι δεν συνεργάζεται με ακροδεξιούς ψεκασμενους, για να προλάβει τις χυλοπίτες που θα φάει από δεξιά της.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 10:08 Θα αναγκαστεί η ΝΔ να κάνει κυβέρνηση με λατινοπουλου, αλλιώς προβλέπεται προοδευτική συγκυβέρνηση.
Το ξέρεις ότι έχει βάλει κεφαλικό φόρο τρία χιλιάρικα σε όσους δεν είναι υπάλληλοι , έτσι;Otto Weininger έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 23:28ποιος σου είπε ότι θα χρειαστεί συγκυβέρνηση;Σέλευκας έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 23:09Δε νομίζω ότι η Λατινοπουλου είναι τόσο ηλίθια να κάνει πολιτική αυτοκτονία στα τριάντα της. Η ΝΔ θα πρέπει να αναζητήσει εταίρο στο ΠΑΣΟΚ ή στην Κασέλα και να πει ότι δεν συνεργάζεται με ακροδεξιούς ψεκασμενους, για να προλάβει τις χυλοπίτες που θα φάει από δεξιά της.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 10:08 Θα αναγκαστεί η ΝΔ να κάνει κυβέρνηση με λατινοπουλου, αλλιώς προβλέπεται προοδευτική συγκυβέρνηση.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- Otto Weininger
έβαλα τα ποσοστά με 2 χρόνια πριν.Libre arbitre έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 23:29Ενισχυμένη αναλογική;Otto Weininger έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 23:28ποιος σου είπε ότι θα χρειαστεί συγκυβέρνηση;Σέλευκας έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 23:09
Δε νομίζω ότι η Λατινοπουλου είναι τόσο ηλίθια να κάνει πολιτική αυτοκτονία στα τριάντα της. Η ΝΔ θα πρέπει να αναζητήσει εταίρο στο ΠΑΣΟΚ ή στην Κασέλα και να πει ότι δεν συνεργάζεται με ακροδεξιούς ψεκασμενους, για να προλάβει τις χυλοπίτες που θα φάει από δεξιά της.
αυτό για αρχή, συγκρίνουν ανόμοια πράγματα. Μόλις η ΝΔ (που έχει ανοδική τάση) σε δημοσκοπήσεις φτάσει το 32% η τρίτη αυτοδυναμία έχει κλειδώσει.
- Otto Weininger
το ξέρεις ότι η πλειοψηφία αυτών στην πούτσα τους γιατί και πάλι πληρώνουν λιγότερα από όσο θα έπρεπε, έτσι;Σέλευκας έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 23:30Το ξέρεις ότι έχει βάλει κεφαλικό φόρο τρία χιλιάρικα σε όσους δεν είναι υπάλληλοι , έτσι;Otto Weininger έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 23:28ποιος σου είπε ότι θα χρειαστεί συγκυβέρνηση;Σέλευκας έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 23:09
Δε νομίζω ότι η Λατινοπουλου είναι τόσο ηλίθια να κάνει πολιτική αυτοκτονία στα τριάντα της. Η ΝΔ θα πρέπει να αναζητήσει εταίρο στο ΠΑΣΟΚ ή στην Κασέλα και να πει ότι δεν συνεργάζεται με ακροδεξιούς ψεκασμενους, για να προλάβει τις χυλοπίτες που θα φάει από δεξιά της.
Αν το κάνει αυτό θα είναι το τέλος της, η επόμενη μέρα όταν θα την πετάξουν σαν λεμονοκουοπα θα είναι πανελιστρια σε πρωινό.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 23:12Δεν είναι μαλακές οι άλλοι να πάνε να βοηθήσουν τον Κούλη, εκεί θα ήταν αυτοκτονία. Αντιθέτως οι ψηφοφόροι της λατινοπουλου ψηφίζουν για να πιέσουν μέσω συγκυβέρνησης για την δικιά τους ατζέντα. Εινι κόμμα προσωποκεντρικο φούσκα φτιαγμένο για αυτόν τον σκοπό, δεν έχει κανέναν άλλον.Σέλευκας έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 23:09Δε νομίζω ότι η Λατινοπουλου είναι τόσο ηλίθια να κάνει πολιτική αυτοκτονία στα τριάντα της. Η ΝΔ θα πρέπει να αναζητήσει εταίρο στο ΠΑΣΟΚ ή στην Κασέλα και να πει ότι δεν συνεργάζεται με ακροδεξιούς ψεκασμενους, για να προλάβει τις χυλοπίτες που θα φάει από δεξιά της.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 26 Νοέμ 2024, 10:08 Θα αναγκαστεί η ΝΔ να κάνει κυβέρνηση με λατινοπουλου, αλλιώς προβλέπεται προοδευτική συγκυβέρνηση.
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 236 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από KRAKEN
-
- 97 Απαντήσεις