!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;

Ψυχή και άνθρωπος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Γυφτάκι

Re: Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γυφτάκι »

nemo έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:35
Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 13:51
kongrosian έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 13:40 πρέπει να έχεις υπάρξει κακός σε κάποιες φάσεις της ζωής σου και να έχεις υποστεί κακό, για να μπορέσεις να γίνεις πραγματικά καλός.
Διαφωνώ. Άλλο να γίνεις σκληρότερος κατά περιπτώσεις και να βγάλεις απ'την ζωή σου ανθρώπους τοξικούς και άλλο να γίνεις σκατόπουστας. Ο καλός άνθρωπος στα μύχια του, ΔΕΝ αλλάζει.
δεν γινεται να καταλαβεις τιποτα ..καποιος κατι θα στην φορεσει ειναι νομος
εννοω οτι οσο και να προσεχεις θα την πατησεις

Ποιός μπορεί να πει ότι γνωρίζει με βεβαιότητα τους άλλους.. Ακόμα κι ο εαυτός μας κάποιες φορές μας εκπλήσσει.
Κι εγώ μέχρι τα 12 -13 πίστευα ότι υπάρχουν καλοί και κακοί όπως στις ταινίες . Μετά και σιγά σιγά κατάλαβα το πολυσύνθετο του ..πράγματος ..
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: Για μαζευτείτε οι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψυχούλα'' του άλλου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Αυτός με το κινητό ήταν ο οπισθογέμης και ο άλλος ο κωλομπαράς.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

από τις μακροχρόνιες πράξεις του...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ειναι συγκριτική εννοια η ψυχουλα, απο τότε που γιναμε μέλος της υπέροχης παρέα του πχωρουμ, ολος ο κόσμος μια ψυχουλα πρεπει να μας μοιαζει.
Άβαταρ μέλους
Νατάσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νατάσα »

Καθαρα διαισθητικα. Και τα αισθανομαι και τα νιωθω ολα, τον θυμο, την κακία, τον εκνευρισμο, την διεγερση, την συμπαθεια κτλ. Οι διαισθητικοι ως γνωστον δεν χρειαζονται χρονο για να επεξεργαστουν με την λογικη τους μονο τον απεναντι. Και αυτο ειναι πλεονεκτημα και χαρισμα, ιδιως στο διαδικτυο.
"Άχρι καιρού..."
Άβαταρ μέλους
βοθρατζης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από βοθρατζης »

GoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:54
βοθρατζης έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 13:54

πάντως υπάρχει ένα απλό τεστ για να μάθει κανείς αν άλλος είναι εντάξει η καθίκι

τον ρωτάμε :
είναι υπέρ του κούλη;
αν μας πει ναι...είναι για τα μπάζα,
αν όχι μπορεί να είναι καλός άνθρωπος..

πλάκα κάνω
Αυτο μπηκα να γραψω αλλα στα σοβαρα :102:
:D :D
τους έχω κάνει κακή εντύπωση μωρέ και με φοβούνται μην είμαι καβγατζής...
γι αυτό τα λέω να μην παρεξηγούνται
:wink
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:13
Lord Brum έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 15:55
Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 12:59 Υπάρχουν ειδικές διαδικασίες και μηχανισμοί για να κρίνετε αν ο συνάνθρωπός σας, είναι καλός, ή για τον πέοντα; Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που σαν κάμουν να δημιουργήσετε μια επαρκή εντύπωση για το ποιόν του άλλου;

Υ.γ. Η ερώτησή μου, δεν αναφέρεται για κάποιους αποδεδειγμένα σκατόψυχους. Πως το λέμε..Με τη ''βούλα'' της πουστιάς.
Παρακαλώ εκφραστείτε ελεύθερα. Θα το εκτιμούσα δεόντως.
νόμιζα θα ρωτούσες πώς καταλαβαίνουμε ότι κάποιος είναι αριστερή ψυχούλα

πέρα από την πλάκα, οι ανθρωποι δεν είναι ίδιοι με όλους. Μπορεί οι χειρότεροι μαλάκες να είναι εξαιρετικοί με τους φίλους και την οικογένειά τους και άνρθωποι που φαίνονται σε σένα ψυχούλες να έχουν υπάρξει σκατόψυχοι σε άλλους στο παρελθόν. Γενικά η ψυχούλα είναι ρευστή στη διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου
Λόρδε μίλησα γενικά σε ανθρώπινο επίπεδο. τα κομματικά σκατά, μακρυά από μένα.
Οι χειρότεροι μαλάκες που είναι θρασύπουστες, μόνο καλοί δεν μπορούν να είναι σε όλες τις εκφάνσεις τους.
Η ''ψυχούλα'' του καθενος είναι άλλο επίπεδο. Η ρευστότητα της καλωσύνης ή της διαρκούς σκατοψυχιάς, έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του ανθρώπου.Ακόμη κι αν αλλάζει συμπεριφορές κατά καιρούς, ένεκα ανάγκης, η δομή παραμένει ίδια.
θεωρώ ότι και η δομή αλλάζει βάσει εμπειριών. Πιο δύσκολα όσο μεγαλώνει καποιος αλλά αλλάζει.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

εδω μια εξαιρετικα καλοψυχη

https://www.protothema.gr/world/article ... 30-hronia/

εχω ετοιμασει τα ποπκορνια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Andromachi
Phorum.gr user: Andromachi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Andromachi »

Niki έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:47
Πασιφάη έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 12:59 Υπάρχουν ειδικές διαδικασίες και μηχανισμοί για να κρίνετε αν ο συνάνθρωπός σας, είναι καλός, ή για τον πέοντα; Ποιά είναι τα χαρακτηριστικά που σαν κάμουν να δημιουργήσετε μια επαρκή εντύπωση για το ποιόν του άλλου;

Υ.γ. Η ερώτησή μου, δεν αναφέρεται για κάποιους αποδεδειγμένα σκατόψυχους. Πως το λέμε..Με τη ''βούλα'' της πουστιάς.
Παρακαλώ εκφραστείτε ελεύθερα. Θα το εκτιμούσα δεόντως.
1.Από την συμπεριφορά του στα ζώα, στα παιδιά στους ηλικιωμένους στους αδύναμους.
2.Από τον τρόπο που μιλάει αν λέει συνέχεια εγώ αυτό εγώ αυτό.
3.Από τον τρόπο που τρώει.
4.Από τον τρόπο που ντύνεται π.χ άντρας με αμάνικο μπλουζάκι με στάμπα στα 40 του. :smt005:
5.Από τον τρόπο που κοιτάει.
6.Από τον ήχο στο κινητό του.

Είναι και άλλα πολλά αλλά πρέπει πρώτα να περάσει με άριστα τα πιο πάνω για να ελεχθεί για τα υπόλοιπα.
Α μπα.... δε φτάνει! Δεν αρκεί
Ξέρεις πόσοι είναι αυτοί που κάνουν τα πάντα για ζώα παιδιά κλπ που λες και μετά πάνε σπίτι και ξυλοφορτωνουν τη γυναίκα τους??
Ή πόσοι κάνουν ψυχολογικό εκβιασμό?

Τπτ δε λένε!!!
Ανδρομάχη: (ανήρ + (μάχη) μάχομαι) – πρόμαχος
Άβαταρ μέλους
ik_90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ik_90 »

Εγώ πάντως την πάω τη ΓΑΛΗ, γιατί έχει πολλές γνώσεις, ιδιαίτερα στη φιλοσοφία, την οποία λατρεύω... Κατά τα άλλα, δεν έχω ιδέα από τα beef του phorum, αλλά δεν με εμποδίζει σε τίποτα αυτό από το να έχω παραμάσχαλα τα ποπ κορν μου :P
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ik_90 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 20:26 Εγώ πάντως την πάω τη ΓΑΛΗ, γιατί έχει πολλές γνώσεις, ιδιαίτερα στη φιλοσοφία, την οποία λατρεύω... Κατά τα άλλα, δεν έχω ιδέα από τα beef του phorum, αλλά δεν με εμποδίζει σε τίποτα αυτό από το να έχω παραμάσχαλα τα ποπ κορν μου :P
Δεν έχω και τίποτις συγκλονιστικές γνώσεις, απλώς γηράσκω αεί διδασκόμενη σε θεωρητικό και κυρίως πρακτικό επίπεδο.

Το beef πού το είδες; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 20:33
ik_90 έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 20:26 Εγώ πάντως την πάω τη ΓΑΛΗ, γιατί έχει πολλές γνώσεις, ιδιαίτερα στη φιλοσοφία, την οποία λατρεύω... Κατά τα άλλα, δεν έχω ιδέα από τα beef του phorum, αλλά δεν με εμποδίζει σε τίποτα αυτό από το να έχω παραμάσχαλα τα ποπ κορν μου :P
Δεν έχω και τίποτις συγκλονιστικές γνώσεις, απλώς γηράσκω αεί διδασκόμενη σε θεωρητικό και κυρίως πρακτικό επίπεδο.

Το beef πού το είδες; :lol:
Τι αυτογνωσία! :smt058
Παρατηρητής...
Άβαταρ μέλους
ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
Phorum.gr user: ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ »

Niki έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 17:01
nemo έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:51
Niki έγραψε: 20 Νοέμ 2024, 16:47
1.Από την συμπεριφορά του στα ζώα, στα παιδιά στους ηλικιωμένους στους αδύναμους.
4.Από τον τρόπο που ντύνεται π.χ άντρας με αμάνικο μπλουζάκι με στάμπα στα 40 του. :smt005:

Είναι και άλλα πολλά αλλά πρέπει πρώτα να περάσει με άριστα τα πιο πάνω για να ελεχθεί για τα υπόλοιπα.
ουτε ενα απο αυτα που εγραψες δεν στεκει για να αξιολογησεις καποιον
Ωραία θα σου το εξηγήσω.

Από αυτό καταλαβαίνω αν έχει καλοσύνη μέσα του.
Από αυτό καταλαβαίνω αν είναι εγωιστής.
Υπάρχει ολόκληρη μελέτη μπορείς να την βρεις.
Ναι καταλαβαίνω αν είναι χαζός .
Υπάρχουν κάποιοι που από το βλέμμα τους καταλαβαίνεις αν έχουν τον χαρακτήρα της αλεπούς.
αν είναι σοβαρός , αν είναι έξω καρδιά αν είναι αλαζόνας.

Παράδειγμα το καλοκαίρι ήρθανε δύο φίλοι για ψάρεμα από την Αθήνα.
Ηλικία γύρω στα 45-50 Με αμάνικα και οι δύο με στάμπες και κοιλιά παράλληλα συνέχεια προσφωνούσε ο ένας τον άλλον εγώ μπρο εγώ μπρό εγώ μπρο;
:smt005:
Ξαφνικά χτυπάει και το κινητό του ενός και είχε ήχο το η πιο καλή γκαρσόνα είμαι εγώ.

Από αυτές τις πληροφορίες βγάζεις ή δεν βγάζεις συμπέρασμα;

.

Αφτί τη μελέτη για τον τρόπο που τρώει πως την γουγλάρω ;;;

Ο ήχος του Γρύλου στο κινητό τι δείχνει ;;; . :p2:

Για το πώς αναγνωρίζεις Ρουφιάνους εχεις κανά τίπ ;;; . :8)

.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....

Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία

Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Eνιγουέι παίδες, ανεξαρτήτως συμπαθειών ή αντιπαθειών στον πχορουμόκοσμο, ως δεινοσαυρίνα του πχώρου πιστεύω ότι με εκφράζει διαχρονικώς αυτό, που δεν είναι καν δικό μου.

Εικόνα

Κατά τα άλλα και ενστάσεις και μπιφ και μπιφτέκια (βίγκαν ή μη, αρκεί να είναι της προκοπής και όχι βιομηχανοποιημένα) δεκτά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ψυχολογία”