έτσι είμαι κι εγώ από το '17Νατάσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:06Αχ, δεν σε πιανω εσενα, γιατι με χαιρετας;ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:47Νατάσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:01 Γνωριζω ανθρωπο απο το κοντινο μου περιβαλλον που κανει διαλειμματικη και ξεσκιζεται στην δουλεια και πηγαινει και γυμναστηρια, χορους και τετοια και οχι μονο δεν ζαλιζεται και δεν εξαντλειται, αλλα παραμενει ακμαιος ως την τελευταια στιγμη της νηστειας...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πόσες ώρες αντέχετε χωρίς φαγητό;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Πόσες ώρες αντέχετε χωρίς φαγητό;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Σωπα ρε συ, ενα μπραβο και σε σενα!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 23:09έτσι είμαι κι εγώ από το '17
"Άχρι καιρού..."
- Ληστοσυμμορίτης
ε υποτίθεται πως αφού πεθάνεις στην πείνα μετά ζωντανεύειςChilloutbuddy έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:59 Πάντως δε νομίζω ότι γίνεται να τρως ζάχαρες, ή τροφές που μετατρέπονται στον οργανισμό σε ζάχαρα, και μετά να πλακώσεις ξαφνικά νηστεία. Θα νιώσεις σα να πεθαίνεις.
Αν θες να κάνεις νηστεία για οποιοδήποτε λόγο είναι καλύτερα να ρυθμίσεις πρώτα τον οργανισμό σου να καίει λίπος για ενέργεια, και έτσι θα ξεφορτωθείς τα σκαμπανεβάσματα της ινσουλίνης τα οποία το μυαλό τα εκλαμβάνει ως λιποθυμία/αδυναμία/λιγούρα κλπ. Μετά σου κόβεται η όρεξη έτσι κι αλλιώς και η νηστεία έρχεται εντελώς φυσικά χωρίς ζόρισμα. Σχεδόν από μόνη της.
Παράλληλα αν κάνεις δραστηριότητες χαμηλής έντασης, περπάτημα, ποδήλατο στο χαλαρό, άντε κανα τζόγκινγκ κλπ, γενικά οι περισσότεροι άνθρωποι είναι οκ. Αν όμως κάνεις υψηλής έντασης γυμναστική, βάρη, σπριντ κλπ η νηστεία δεν είναι ότι καλύτερο, θες υδατάνθρακες καλύτερα, και μάλιστα κοντά στην ώρα που θα κάνεις γυμναστική. Οι υδατάνθρακες δεν κρατάνε πολύ αλλά μετατρέπονται σε ενέργεια πιό γρήγορα και πιό άμεσα. Εμένα τουλάχιστον έτσι λειτουργεί ο οργανισμός μου.
Το βασικότερο είναι να νιώθεις καλά και να κάνεις τις δραστηριότητές σου άνετα. Δεν είναι κακό να πειραματιστείς λίγο και να δεις πώς σου βγαίνει εσένα προσωπικά, ο ανθρώπινος οργανισμός είναι πολύ ευέλικτος και έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται σε διαφορετικές συνθήκες και διατροφές. Υπάρχουν και οι Εσκιμώοι που τρώνε μόνο κρέας και λίπος, υπάρχουν και οι φυτοφάγοι. Ζήσαν όλοι.
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Για 10 χρόνια δεν τρώει τίποτα και ζει?Νατάσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:35Τον άνθρωπο αυτόν τον ξέρω ότι την κάνει την νηστεία για 10 χρόνια, τι πνεύμα λες καλέ να παραδώσει;;;vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:11Διαλειμματική σωστή, οριτζιναλ, ασφαλής κτλ, ειναι 2 πλήρη γεύματα μεσα στη μερα (16/8) χωρις ενδιάμεσα τσιμπολογήματα. Το αλλο ειναι σκετη νηστεία.Νατάσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:01 Γνωριζω ανθρωπο απο το κοντινο μου περιβαλλον που κανει διαλειμματικη και ξεσκιζεται στην δουλεια και πηγαινει και γυμναστηρια, χορους και τετοια και οχι μονο δεν ζαλιζεται και δεν εξαντλειται, αλλα παραμενει ακμαιος ως την τελευταια στιγμη της νηστειας...
Ετσι χαιρω πολυ, κι εγω οταν την εκανα μια χαρα ακμαίος ημουν, ιδίως μετα το πρωτο 3ημερο που συνηθισα. Αν μιλαμε για τη χαρντκορ νηστεία (aka ζω μονο με αλατόνερο) και τη συνδυαζεις με δραστηριοτητες, γυμναστικη, δουλεια κτλ, ειναι θεμα χρονου να παραδωσεις πνευμα.
Αν δεν σου αρεσει η γυμναστικη και εισαι και κανενας άεργος γενικως, οκ, τα καταφέρνεις.
- vantono
Σωστός.Chilloutbuddy έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:59 Πάντως δε νομίζω ότι γίνεται να τρως ζάχαρες, ή τροφές που μετατρέπονται στον οργανισμό σε ζάχαρα, και μετά να πλακώσεις ξαφνικά νηστεία. Θα νιώσεις σα να πεθαίνεις.
Αν θες να κάνεις νηστεία για οποιοδήποτε λόγο είναι καλύτερα να ρυθμίσεις πρώτα τον οργανισμό σου να καίει λίπος για ενέργεια, και έτσι θα ξεφορτωθείς τα σκαμπανεβάσματα της ινσουλίνης τα οποία το μυαλό τα εκλαμβάνει ως λιποθυμία/αδυναμία/λιγούρα κλπ. Μετά σου κόβεται η όρεξη έτσι κι αλλιώς και η νηστεία έρχεται εντελώς φυσικά χωρίς ζόρισμα. Σχεδόν από μόνη της.
Παράλληλα αν κάνεις δραστηριότητες χαμηλής έντασης, περπάτημα, ποδήλατο στο χαλαρό, άντε κανα τζόγκινγκ κλπ, γενικά οι περισσότεροι άνθρωποι είναι οκ. Αν όμως κάνεις υψηλής έντασης γυμναστική, βάρη, σπριντ κλπ η νηστεία δεν είναι ότι καλύτερο, θες υδατάνθρακες καλύτερα, και μάλιστα κοντά στην ώρα που θα κάνεις γυμναστική. Οι υδατάνθρακες δεν κρατάνε πολύ αλλά μετατρέπονται σε ενέργεια πιό γρήγορα και πιό άμεσα. Εμένα τουλάχιστον έτσι λειτουργεί ο οργανισμός μου.
Το βασικότερο είναι να νιώθεις καλά και να κάνεις τις δραστηριότητές σου άνετα. Δεν είναι κακό να πειραματιστείς λίγο και να δεις πώς σου βγαίνει εσένα προσωπικά, ο ανθρώπινος οργανισμός είναι πολύ ευέλικτος και έχει τη δυνατότητα να προσαρμόζεται σε διαφορετικές συνθήκες και διατροφές. Υπάρχουν και οι Εσκιμώοι που τρώνε μόνο κρέας και λίπος, υπάρχουν και οι φυτοφάγοι. Ζήσαν όλοι.
Καλο είναι να δοκιμάζουμε τον εαυτό μας, αλλα καλό είναι να το ξεκινάμε κλιμακωτά. Πχ ξεκινάμε από level one: διαλειμματική νηστεία των 2 γευμάτων τη μέρα, και στην πορεία αν δούμε ότι το βγάζουμε επιτυχώς, προχωράμε και στη χαρντκορ βερσιόν της.
Δεν είναι καθόλου εύκολο να μεταπηδησει μονομιάς στη χαρντκορ νηστεία, μια γενιά που έχει γαλουχηθεί με τη νοοτροπία "μικρά και συχνά γεύματα μέσα στη μέρα" η οποία είναι καταστροφική και ακόμα δεν λέει να την αποτινάξει.
Μέχρι σήμερα, εν έτει 2025 σχεδόν, ακούω από άτομα που τους λέει Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥΣ να τρώνε μικρά και συχνά γεύματα μέσα στη μέρα για "να χάσουν κιλά". Η πλάκα είναι ότι το ακούω ακόμα και από διαιτολόγους (ευτυχώς ελάχιστους σε σύγκριση με παλιότερα) και τραβάω τα μαλλιά μου.
Άντε σε αυτούς τώρα, να τους πεις ότι δεν πρέπει να τρώνε τίποτα μέσα στη μέρα εκτός από νερό. Και άντε να το τηρήσουν σωστά.
Γιατί είναι καταστροφικά τα μικρά και συχνά γεύματα μέσα στην ημέρα, τύπε;vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:04Σωστός.Chilloutbuddy έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:59 Πάντως δε νομίζω ότι γίνεται να τρως ζάχαρες, ή τροφές που μετατρέπονται στον οργανισμό σε ζάχαρα, και μετά να πλακώσεις ξαφνικά νηστεία. Θα νιώσεις σα να πεθαίνεις.
Καλο είναι να δοκιμάζουμε τον εαυτό μας, αλλα καλό είναι να το ξεκινάμε κλιμακωτά. Πχ ξεκινάμε από level one: διαλειμματική νηστεία των 2 γευμάτων τη μέρα, και στην πορεία αν δούμε ότι το βγάζουμε επιτυχώς, προχωράμε και στη χαρντκορ βερσιόν της.
Δεν είναι καθόλου εύκολο να μεταπηδησει μονομιάς στη χαρντκορ νηστεία, μια γενιά που έχει γαλουχηθεί με τη νοοτροπία "μικρά και συχνά γεύματα μέσα στη μέρα" η οποία είναι καταστροφική και ακόμα δεν λέει να την αποτινάξει.
Μέχρι σήμερα, εν έτει 2025 σχεδόν, ακούω από άτομα που τους λέει Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥΣ να τρώνε μικρά και συχνά γεύματα μέσα στη μέρα για "να χάσουν κιλά". Η πλάκα είναι ότι το ακούω ακόμα και από διαιτολόγους (ευτυχώς ελάχιστους σε σύγκριση με παλιότερα) και τραβάω τα μαλλιά μου.
Άντε σε αυτούς τώρα, να τους πεις ότι δεν πρέπει να τρώνε τίποτα μέσα στη μέρα εκτός από νερό. Και άντε να το τηρήσουν σωστά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- vantono
Ε, τεχνικά σου κάνουν την καμπύλη της ινσουλίνης τραμπολίνο, όπως και να το κάνουμε.Feindflug έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:12Γιατί είναι καταστροφικά τα μικρά και συχνά γεύματα μέσα στην ημέρα, τύπε;vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:04Σωστός.Chilloutbuddy έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:59 Πάντως δε νομίζω ότι γίνεται να τρως ζάχαρες, ή τροφές που μετατρέπονται στον οργανισμό σε ζάχαρα, και μετά να πλακώσεις ξαφνικά νηστεία. Θα νιώσεις σα να πεθαίνεις.
Και αν κρίνω από τον εαυτό μου, σου ανοιγουν την όρεξη όλο και περισσότερο, αντί να στην κλείνουν, και συνεχώς θες να τρως ασταμάτητα.
Έχω βγάλει 2ημερα-3ημερα στο παρελθόν χωρίς να το θέλω. Καθόλου καλό για την υγεία όμως να ξέρετε. Το οτί μπορεί να το αντέξει το ανθρώπινο σώμα δεν σημαίνει πως πρέπει και να συμβαίνει.
Άστρο φωτεινό θα βγει γιορτινό μήνυμα θα φέρει από τον ουρανό.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Για κάποιους ανθρώπους σαν εμένα που είναι εθισμένοι στο φαί, τα μικρά γευματάκια (ειδικά αν μιλάμε για φαγητά με άμεση απόκριση στην ινσουλίνη όπως τοστάκια, φρουτάκια, ένα γιαουρτάκι με μέλι μωρέ, πως κάνεις έτσι) είναι σα να δώσεις σε ναρκομανή λίγο κρακ.
Ο κατήφορος είναι άμεσος και απότομος
Ο κατήφορος είναι άμεσος και απότομος
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ζει και βασιλευει...Αλλα εχει βγαλει απο την διατροφη του την ζαχαρη και τους υδατανθρακες.vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 00:57Για 10 χρόνια δεν τρώει τίποτα και ζει?Νατάσα έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:35Τον άνθρωπο αυτόν τον ξέρω ότι την κάνει την νηστεία για 10 χρόνια, τι πνεύμα λες καλέ να παραδώσει;;;vantono έγραψε: 21 Νοέμ 2024, 22:11
Διαλειμματική σωστή, οριτζιναλ, ασφαλής κτλ, ειναι 2 πλήρη γεύματα μεσα στη μερα (16/8) χωρις ενδιάμεσα τσιμπολογήματα. Το αλλο ειναι σκετη νηστεία.
Ετσι χαιρω πολυ, κι εγω οταν την εκανα μια χαρα ακμαίος ημουν, ιδίως μετα το πρωτο 3ημερο που συνηθισα. Αν μιλαμε για τη χαρντκορ νηστεία (aka ζω μονο με αλατόνερο) και τη συνδυαζεις με δραστηριοτητες, γυμναστικη, δουλεια κτλ, ειναι θεμα χρονου να παραδωσεις πνευμα.
Αν δεν σου αρεσει η γυμναστικη και εισαι και κανενας άεργος γενικως, οκ, τα καταφέρνεις.![]()
"Άχρι καιρού..."
- vantono
Δεν τον κοβω να κανει σοβαρή γυμναστική με κομμένους υδατάνθρακες (τουλαχιστον αυτους της γλυκοπατάτας ή της κανονικης βραστής πατατας πχ, που ειναι απαραίτητοι). Συν οτι αν τρωει κι ενα πιάτο μακαρόνια το μηνα, δεν χαλάει κι ο κόσμος.Νατάσα έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 11:52Ζει και βασιλευει...Αλλα εχει βγαλει απο την διατροφη του την ζαχαρη και τους υδατανθρακες.
Ψωμιά, σφολιατοτυροπιτοειδή, ζάχαρη κτλ μπραβο του αν τα εχει κοψει εντελως, δεν ειναι καθολου απαραίτητα.
Και ομως, κανει γερη γυμναστικη και στην καθημερινοτητα του εχει πολυ μεγαλη αντοχη, αντεχει στην ανηφορα, σηκωνει βαρη κτλ.vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 11:58Δεν τον κοβω να κανει σοβαρή γυμναστική με κομμένους υδατάνθρακες (τουλαχιστον αυτους της γλυκοπατάτας ή της κανονικης βραστής πατατας πχ, που ειναι απαραίτητοι). Συν οτι αν τρωει κι ενα πιάτο μακαρόνια το μηνα, δεν χαλάει κι ο κόσμος.
Ψωμιά, σφολιατοτυροπιτοειδή, ζάχαρη κτλ μπραβο του αν τα εχει κοψει εντελως, δεν ειναι καθολου απαραίτητα.
"Άχρι καιρού..."
- vantono
Απλώς επιφέρει το ακριβώς αντιθετο αποτελεσμα απο τη διαιτα. Αξιζουν τα μικρα-συχνα γευματα σε περιπτωσεις που καποιος ειναι πολυ αδυνατος και θελει επειγόντως να παρει κιλα, να παρει ογκο δηλαδη.Chilloutbuddy έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 04:40 Για κάποιους ανθρώπους σαν εμένα που είναι εθισμένοι στο φαί, τα μικρά γευματάκια (ειδικά αν μιλάμε για φαγητά με άμεση απόκριση στην ινσουλίνη όπως τοστάκια, φρουτάκια, ένα γιαουρτάκι με μέλι μωρέ, πως κάνεις έτσι) είναι σα να δώσεις σε ναρκομανή λίγο κρακ.
Ο κατήφορος είναι άμεσος και απότομος![]()
Και παλι ομως πρεπει να προσεχει τι τρωει και οχι να γινει καταβόθρα με ο,τι βρισκει μπροστά του, γιατι το skinny fat στυλακι το εχει στο τσεπάκι.
- vantono
Ασχετο: Πόσο μα πόσο ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΤΖΙΝΤΖΕΡ!!!
Μου άρεσε ανεκαθεν αλλα μονο οταν ετρωγα σούσι, τωρα το εχω προσθεσει κανονικα στην καθημερινότητα μου. Το τρίβω πανω απο σαλάτες. Τέλειο.
Μου άρεσε ανεκαθεν αλλα μονο οταν ετρωγα σούσι, τωρα το εχω προσθεσει κανονικα στην καθημερινότητα μου. Το τρίβω πανω απο σαλάτες. Τέλειο.
Θέλεις να μας πεις, τύπε, ότι η πιο διαδεδομένη, μελετημένη και πρακτικά επιτυχημένη δίαιτα μποντιμπιλντεράδων, λοιπών αθλητών και ανθρώπων που θέλουν να διατηρήσουν το βάρος τους ή να αδυνατίσουν, δεν είναι καλή;vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:27Ε, τεχνικά σου κάνουν την καμπύλη της ινσουλίνης τραμπολίνο, όπως και να το κάνουμε.Feindflug έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:12Γιατί είναι καταστροφικά τα μικρά και συχνά γεύματα μέσα στην ημέρα, τύπε;vantono έγραψε: 22 Νοέμ 2024, 01:04
Σωστός.
Και αν κρίνω από τον εαυτό μου, σου ανοιγουν την όρεξη όλο και περισσότερο, αντί να στην κλείνουν, και συνεχώς θες να τρως ασταμάτητα.
Δεν είναι θέμα του πλήθους των γευμάτων το αν θα παχύνεις ή θα αδυνατίσεις, αλλά της ποιότητητας. Αν τρως 5 φορές την ημέρα σκέτα μακαρόνια και ζαχαρωτά σε μικρές ποσότητες, χωρίς να γυμνάζεσαι, φυσικά και θα έχεις κορυφώσεις (spikes) στα επίπεδα ινσουλίνης σου.
Θεωρώ ότι όλων των ειδών οι διατροφές λειτουργούν σωστά, από το 1 γεύμα την ημέρα, μέχρι τα πολλά μικρά και κάθε είδους διαλειμματικής νηστείας. Σίγουρα όμως αυτές που έχουν δοκιμαστεί χρόνια και αποδίδουν στον αθλητισμό, είναι και οι πιο απλές, οι πιο σίγουρες και αυτές που εφαρμόζονται με θετικό αποτέλεσμα στον περισσότερο κόσμο.
Το μόνο κακό που βρίσκω στα μικρά, συχνά γεύματα, είναι το ότι η καθημερινότητα σου περιστρέφεται γύρω από αυτά, κάνοντας σε δέσμιο αυτών και δυσλειτουργικό κάποιες φορές. Εξαρτάται βέβαια και πόσο αυστηρά εφαρμόζεις ένα τέτοιο πρόγραμμα.
Dein Herz, meine Gier
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 10 Απαντήσεις
- 1002 Προβολές
-