Δεν είμαστε γείτονες ωρε, απλά αυτό έρχεται μετά το "Γεια σου φίλε δεν ξέρω αν με θυμάσαι, τελικά βρήκα σπίτι σχετικά κοντά σου".Chilloutbuddy έγραψε: 27 Οκτ 2024, 10:15Πού είμαστε γείτονες; Για καφέ που να είναι ανοιχτά και μετά τις 5 που αρχίζουν οι Αυστραλοί να βουρτσίζουν δοντάκια και να βάζουν πυτζαμούλες μόνο OakleighGoBzi έγραψε: 26 Οκτ 2024, 20:53Τώρα που γίναμε γείτονες, μήπως ξέρεις κάνα καλό ελληνικό μαγαζί να πάμε να πιούμε κάνα καφέ της προκοπής;Chilloutbuddy έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:27
Γμσ τα, στο εξωτερικό να δεις τι γίνεται
Έρχεται ο άλλος από Ελλάδα φρέσκος, κάνεις το λάθος να του πεις γειά, και στο μήνα πάνω βρίσκει το τηλέφωνο σου απ'τον κοινό γνωστό.
- Γεια σου φίλε δεν ξέρω αν με θυμάσαι, τελικά βρήκα σπίτι σχετικά κοντά σου![]()
- Ναι
- Να σου πώ, βρήκα ένα αμάξι μεταχειρισμένο και θέλει λάστιχα, έχουμε κανά γνωστό για λάστιχα;
- Τι να σου πώ, μπες στο γκουγκλ και βρες το μαγαζί με τα καλύτερα ριβιού, αυτό κάνουν όλοι.
- Ε μην πάω τώρα όπου νά'ναι, καναν Έλληνα βουλκανιζατέρ δεν ξέρεις;
- Όχι, να σου πώ την αλήθεια αποφεύγω τους Έλληνες γενικά
- Βλέπω εδώ στο γκουγκ έναν Giannakopoulos, θα πάω σ'αυτόν.
Και μετά ως σωστός πατριώτης ο Giannakopoulos του σκίζει τον πάτο και πληρώνει διπλά απ'ότι αν πήγαινε απλά στο πιό κοντινό.
Τα ίδια όταν ψάχνουν δουλειά, τα ίδια όταν ψάχνουν για νοίκι, πάντα βρίσκεται ένας πατριώτης να τους ξεκωλιάσει.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπραβο στην νεολαια.Οι μισοί σπουδαστες στην σχολη στρατου την κοπάνισαν στον πρωτο μηνα.
Re: Μπραβο στην νεολαια.Οι μισοί σπουδαστες στην σχολη στρατου την κοπάνισαν στον πρωτο μηνα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Μπραβο στην νεολαια.Οι μισοί σπουδαστες στην σχολη στρατου την κοπάνισαν στον πρωτο μηνα.
Scouser έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:04Αυτή η τάση των Ελ να ψάχνουν για όλα γνωστούς και βύσματα, ακόμα και όταν καταφανώς δεν τα χρειάζονται.Μαδουραίος έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:59Εγω εχω γνωστο ιατρο ψυχιατρικης και με 3 εξαμηνες αναβολες πηρα οριστικη απολυση.![]()
George_V έγραψε: 25 Οκτ 2024, 12:02Και χρειάστηκε βύσμα για Ι5 ψυχολογικό?Μαδουραίος έγραψε: 25 Οκτ 2024, 11:59 Ουτε ωρα στον στρατο
Εγω εχω γνωστο ιατρο ψυχιατρικης και με 3 εξαμηνες αναβολες πηρα οριστικη απολυση.
ΠΟΝΑΤΕ?ΠΗΖΕΤΕ?ΠΑΤΩΝΕΤΕ?
Μπορούσες να το κάνεις πιο εύκολα με δύο τρόπους
1. Απλά μπορούσες να μιλήσεις. Θα στο έδιναν στις πρώτες 5 κουβέντες.
2. Θα μπορούσες να τους δείξεις τα πόστς σου εδώ. Πάλι παίρνεις Ι5 με το δεύτερο ποστ που θα διάβαζαν.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Εμπεδοκλής
Ποια είναι η εποχή σας; Και τί μάχες δώσατε; Έτσι, για να δούμε αν άξιζε τον κόπο. Διότι είμαι πολύ σίγουρος ότι αυτοί οι ευέλπιδες βγήκαν στη σύνταξη χωρίς να έχει πέσει τουφεκιά και το μόνο που κέρδισαν είναι παραμύθια για το καφενείο.Bandit59 έγραψε: 25 Οκτ 2024, 23:40Τι σερτς να κάνω ρε φίλε, σοβαρά; Αν οι σημερινοί Ευέλπιδες ζούσαν την εποχή μας δεν θα άντεχαν ούτε 20 λεπτά! Εχει ακουστά το γκούγκλ τη στολή Κορέας, τα ασανσέρ, τα λαγουδάκια, το κέντρο, το κλειστό, τις καλημέρες για να απαριθμήσω μερικα!![]()
-
Εμπεδοκλής
Και για πες, πώς προτείνεις να είναι το νέο σύστημα εισαγωγής;panos291 έγραψε: 25 Οκτ 2024, 18:51 Τα εχουμε ξαναπει οτι λογω της ιδιιαιτεροτητας τους οι στρατιωτικές σχολες πρέπει να βγουν από το σύστημα των πανελληνιων.
Για μενα πρέπει να γίνονται στη σχολη και να εχουν αμεση σχέση με το επαγγελμα, ωστε να περνανε μονο αυτοι που πραγματικά θελουν να πανε εκει.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Οκτ 2024, 12:52Και για πες, πώς προτείνεις να είναι το νέο σύστημα εισαγωγής;panos291 έγραψε: 25 Οκτ 2024, 18:51 Τα εχουμε ξαναπει οτι λογω της ιδιιαιτεροτητας τους οι στρατιωτικές σχολες πρέπει να βγουν από το σύστημα των πανελληνιων.
Εγώ απλά ανέφερα ότι είναι μαλακια να γράφετε ότι οι αξιωματικοί πληρώνονται λιγότερο απο ντελιβεραδες.Δημοκράτης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 08:54Οι ντλειβεραδες και οι υπάλληλοι σούπερ μάρκετ τα παίρνουν αυτά τα λεφτά και παίρνουν και 2 έξτρα μισθούς τον χρόνο που οι στρατιωτικοί δεν τους παίρνουνzteo έγραψε: 27 Οκτ 2024, 00:28Απάντησε ο σκουσερ πόσα παίρνουν τόσα δεν παίρνουν οι ντελιβεραδες και οι υπάλληλοι σούπερ μάρκετ. Παίρνουν λιγότερα ελεου ελαστικών εργασιακών σχέσεων που δεν υπάρχουν στο στρατό.Δημοκράτης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 00:13
Αφού δεν έχεις ιδέα για την μισθολογικών κατάσταση των στρατιωτικών γιατί λες μαλακιες;
Κια επιπλέον δεν θα φάνε 3 4 χρόνια πρακτικά απλήρωτη σε μια σχολή που θα βγαίνουν μόνο το σκ. Οκ τώρα λένε θα τους δίνουν 600ε από την σχολή, το λύσαμε το πρόβλημα
Επίσης ο ανειδίκευτου εργάτης, που για τόσο τους πληρώνουν, δεν έχει μετάθεση κάθε 2 χρόνια , δεν θα κάνει 24 ωρες βάρδιες μπορεί και 2 φορές την βδομάδα
Το ν απλήρωτους τον αξιωματικό ή και τον υπαξιωματικο λιγότερο από χιλιάρικο είναι απλά ντροπή για το κράτος
Γενικά οι αξιωματικοί είναι καλά αμοιβομενοι στην σημερινή Ελληνική πραγματικότητα. Αλλά δεν αποδέχομαι την φιλοσοφία του Χοτζα ούτε το mode κοινωνικού αυτοματισμού.
Καταλαβαίνω να μου πει ένας αξιωματικός στην αρχή ότι δυσκολεύομαι οικονομικά. Μετά όσο ανεβαίνει σε βαθμό εξελίσσεται οικονομικά αλλά αυτό γίνεται μετά από χρόνια και δεν ακυρώνει τις οικονομικές δυσκολίες της αρχής.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Εμπεδοκλής
Γράφεις με γρίφους γέροντα. Θα μπορούσες να μας προτείνεις τις αντίστοιχες εξετάσεις, σχετικές με το επάγγελμα;panos291 έγραψε: 27 Οκτ 2024, 13:05Για μενα πρέπει να γίνονται στη σχολη και να εχουν αμεση σχέση με το επαγγελμα, ωστε να περνανε μονο αυτοι που πραγματικά θελουν να πανε εκει.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Οκτ 2024, 12:52Και για πες, πώς προτείνεις να είναι το νέο σύστημα εισαγωγής;panos291 έγραψε: 25 Οκτ 2024, 18:51 Τα εχουμε ξαναπει οτι λογω της ιδιιαιτεροτητας τους οι στρατιωτικές σχολες πρέπει να βγουν από το σύστημα των πανελληνιων.
Έπειτα, αυτό το πραγματικά θέλουν είναι μετρήσιμο μέγεθος; Η σειρά προτίμησης είναι μετρήσιμο μέγεθος του πραγματικά θέλουν στο σημερινό τρόπο εισαγωγής.
Έχεις να προτείνεις κάτι πιο μετρήσιμο;
Ο Πάνος αναφέρεται στο σύστημα που υπήρχε πριν οι στρατιωτικές σχολές ενταχθούν στις πανελλαδικές εξετάσεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Οκτ 2024, 14:03Γράφεις με γρίφους γέροντα. Θα μπορούσες να μας προτείνεις τις αντίστοιχες εξετάσεις, σχετικές με το επάγγελμα;panos291 έγραψε: 27 Οκτ 2024, 13:05Για μενα πρέπει να γίνονται στη σχολη και να εχουν αμεση σχέση με το επαγγελμα, ωστε να περνανε μονο αυτοι που πραγματικά θελουν να πανε εκει.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Οκτ 2024, 12:52
Και για πες, πώς προτείνεις να είναι το νέο σύστημα εισαγωγής;
Έπειτα, αυτό το πραγματικά θέλουν είναι μετρήσιμο μέγεθος; Η σειρά προτίμησης είναι μετρήσιμο μέγεθος του πραγματικά θέλουν στο σημερινό τρόπο εισαγωγής.
Με τις πανελλαδικές υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος να δηλώσει άπειρες (που λέει ο λόγος) σχολές και όπου κάτσει. Και τυχαίνει συχνά να κάτσει η στρατιωτική σχολή χωρίς όμως να το έχει σκεφτεί σοβαρά.
Προσωπικά, δεν έχω καταλήξει ποιο είναι καλύτερο σύστημα...
Yippie Kay Yay
-
Εμπεδοκλής
Να ενημερώσω ότι για να δηλώσει κάποιος στρατιωτικές σχολές, ή και σχολές σωμάτων ασφαλείας, θα πρέπει να σηκώσει τον πωπό του από την καρέκλα, να μεταβεί σε κάποιο από τα 5 μεγάλα αστικά κέντρα, για μία εβδομάδα να περάσει ιατρικές εξετάσεις, συνήθως πληρώνοντας από την τσέπη του, γιατί αλλιώς θα πρέπει να περιμένεις, να περάσει, σωματικές, αθλητικές και ψυχολογικές εξετάσεις. Οπότε από τύχη δεν μπαίνει κανείς. Τώρα αν κάποιος μαθητής πει θέλω ΣΣΕ σώματα ή Ικάρων αλλιώς καλύτερα πληροφορική ή μαθηματικό, τί σημαίνει αυτό; Αντιστρόφως, αν δηλώσει πρώτα την ιατρική ή τη αστυνομία και έπειτα σου λέει και Ικάρων δε με χαλάει, τί σημαίνει; Ότι δεν το θέλει; Το θέλει, αλλά σου λέει ότι δε θέλει οποιαδήποτε σχολή.Airman68 έγραψε: 27 Οκτ 2024, 15:20Ο Πάνος αναφέρεται στο σύστημα που υπήρχε πριν οι στρατιωτικές σχολές ενταχθούν στις πανελλαδικές εξετάσεις.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Οκτ 2024, 14:03Γράφεις με γρίφους γέροντα. Θα μπορούσες να μας προτείνεις τις αντίστοιχες εξετάσεις, σχετικές με το επάγγελμα;panos291 έγραψε: 27 Οκτ 2024, 13:05
Για μενα πρέπει να γίνονται στη σχολη και να εχουν αμεση σχέση με το επαγγελμα, ωστε να περνανε μονο αυτοι που πραγματικά θελουν να πανε εκει.
Με τις πανελλαδικές υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιος να δηλώσει άπειρες (που λέει ο λόγος) σχολές και όπου κάτσει. Και τυχαίνει συχνά να κάτσει η στρατιωτική σχολή χωρίς όμως να το έχει σκεφτεί σοβαρά.
Προσωπικά, δεν έχω καταλήξει ποιο είναι καλύτερο σύστημα...
Όσο για αυτό με τις άπειρες σχολές και απλά κάποιου του έκατσε στρατιωτική σχολή παρακαλώ δες τον παρακάτω πίνακα.

Δειγματολειπτικά, από τους 77 επιτυχόντες στη ΣΣΕ στα όπλα οι 73 την είχαν μέσα στην τριάδα, αντίστοιχα, στη ΣΜΥ όπλα, από τους 52 οι 39. Αν σε πάω στην Ικάρων Ιπτάμενων οι 60 στους 61 την είχαν πρώτη επιλογή. Αντίστοιχα είναι και τα στοιχεία για τις υπόλοιπες σχολές. Και σε ενημερώνω ότι ο παραπάνω πίνακας δεν σου δείχνει στοιχεία για πολλαπλές προτιμήσεις σε στρατιωτικές σχολές. Για παράδειγμα, αν ένας σπουδαστής που πέρασε στην έκτη επιλογή του δεν είχε δηλώσει πρώτα τα 5-6 στρατιωτικά τμήματα της ΣΣΑΣ, έπειτα κάποιας άλλης σχολής που δεν έπιασε τη βάση της.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Δεν αντιλέγω, ειδικά τώρα που ο αριθμός των εισακτεων είναι σχετικά μικρός.
Όταν όμως πρωτομπηκαν στις πανελλαδικές, είχαμε αρκετούς που δεν τις είχαν στην πρώτη προτίμηση. Συνήθως οι περισσότεροι από αυτούς δεν κάθονταν.
Όταν όμως πρωτομπηκαν στις πανελλαδικές, είχαμε αρκετούς που δεν τις είχαν στην πρώτη προτίμηση. Συνήθως οι περισσότεροι από αυτούς δεν κάθονταν.
Yippie Kay Yay
-
Δημοκράτης
Εσύ γράφεις μαλακιεςzteo έγραψε: 27 Οκτ 2024, 13:18Εγώ απλά ανέφερα ότι είναι μαλακια να γράφετε ότι οι αξιωματικοί πληρώνονται λιγότερο απο ντελιβεραδες.Δημοκράτης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 08:54Οι ντλειβεραδες και οι υπάλληλοι σούπερ μάρκετ τα παίρνουν αυτά τα λεφτά και παίρνουν και 2 έξτρα μισθούς τον χρόνο που οι στρατιωτικοί δεν τους παίρνουνzteo έγραψε: 27 Οκτ 2024, 00:28
Απάντησε ο σκουσερ πόσα παίρνουν τόσα δεν παίρνουν οι ντελιβεραδες και οι υπάλληλοι σούπερ μάρκετ. Παίρνουν λιγότερα ελεου ελαστικών εργασιακών σχέσεων που δεν υπάρχουν στο στρατό.
Κια επιπλέον δεν θα φάνε 3 4 χρόνια πρακτικά απλήρωτη σε μια σχολή που θα βγαίνουν μόνο το σκ. Οκ τώρα λένε θα τους δίνουν 600ε από την σχολή, το λύσαμε το πρόβλημα
Επίσης ο ανειδίκευτου εργάτης, που για τόσο τους πληρώνουν, δεν έχει μετάθεση κάθε 2 χρόνια , δεν θα κάνει 24 ωρες βάρδιες μπορεί και 2 φορές την βδομάδα
Το ν απλήρωτους τον αξιωματικό ή και τον υπαξιωματικο λιγότερο από χιλιάρικο είναι απλά ντροπή για το κράτος
Γενικά οι αξιωματικοί είναι καλά αμοιβομενοι στην σημερινή Ελληνική πραγματικότητα. Αλλά δεν αποδέχομαι την φιλοσοφία του Χοτζα ούτε το mode κοινωνικού αυτοματισμού.
Καταλαβαίνω να μου πει ένας αξιωματικός στην αρχή ότι δυσκολεύομαι οικονομικά. Μετά όσο ανεβαίνει σε βαθμό εξελίσσεται οικονομικά αλλά αυτό γίνεται μετά από χρόνια και δεν ακυρώνει τις οικονομικές δυσκολίες της αρχής.
Ο ντελιβερας στην Αθήνα σήμερα βγάζει πολύ καλά λεφτά
Ο αξιωματικός όχι. Στα 20 χρόνια υπηρεσίας ζήτημα να πάρεις 1600ε το μήνα και αυτί με 12 μισθούς
-
Εμπεδοκλής
Δεξί ή αριστερό αυτί;Δημοκράτης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 16:17Εσύ γράφεις μαλακιεςzteo έγραψε: 27 Οκτ 2024, 13:18Εγώ απλά ανέφερα ότι είναι μαλακια να γράφετε ότι οι αξιωματικοί πληρώνονται λιγότερο απο ντελιβεραδες.Δημοκράτης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 08:54
Οι ντλειβεραδες και οι υπάλληλοι σούπερ μάρκετ τα παίρνουν αυτά τα λεφτά και παίρνουν και 2 έξτρα μισθούς τον χρόνο που οι στρατιωτικοί δεν τους παίρνουν
Ο αξιωματικός όχι. Στα 20 χρόνια υπηρεσίας ζήτημα να πάρεις 1600ε το μήνα και αυτί με 12 μισθούς
Κάτω από 25.000 το χρόνο (είναι βλακώδες να το πας με το μήνα γιατί μιλάμε για 12 μισθούς, όχι 14 όπως στον ιδιωτικό τομέα) βγάζει ένας συνταγματάρχης με 30+ χρόνια υπηρεσίας και δύο παιδιά. Κοντά στα 15.000 ο ΕΠΟΠ με 20+ χρόνια υπηρεσίας και επίσης με δύο παιδιά. Αυτά είναι αστεία λεφτά, ακόμα και για τα σημερινά ελληνικά δεδομένα, εκτός αν ο άλλος είναι πια εντελώς γίδι. Ομολογουμένως έχουν πάρα πολλά τέτοια οι ΕΔ, αλλά όποιος την παλεύει έστω στοιχειωδώς, μπορεί να τα βρει αυτά τα λεφτά χωρίς να χρειαστεί να τρέχει όλη του την καριέρα σε κωλότρυπες στην επικράτεια και να ψάχνει διαρκώς καινούργια σπίτια και σχολεία.zteo έγραψε: 27 Οκτ 2024, 13:18Καταλαβαίνω να μου πει ένας αξιωματικός στην αρχή ότι δυσκολεύομαι οικονομικά. Μετά όσο ανεβαίνει σε βαθμό εξελίσσεται οικονομικά αλλά αυτό γίνεται μετά από χρόνια και δεν ακυρώνει τις οικονομικές δυσκολίες της αρχής.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Βασικά με το ζόρι φτάνεις τα 1500, και αυτό αν είσαι παντρεμένος με παιδί.Δημοκράτης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 16:17Ο αξιωματικός όχι. Στα 20 χρόνια υπηρεσίας ζήτημα να πάρεις 1600ε το μήνα και αυτί με 12 μισθούς
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Δημοκράτης
Μπράβο ρε Εμπεδοκλή, πέταξες σταθερά μια ακομα μαλακίαΕμπεδοκλής έγραψε: 27 Οκτ 2024, 16:21Δεξί ή αριστερό αυτί;Δημοκράτης έγραψε: 27 Οκτ 2024, 16:17Εσύ γράφεις μαλακιεςzteo έγραψε: 27 Οκτ 2024, 13:18
Εγώ απλά ανέφερα ότι είναι μαλακια να γράφετε ότι οι αξιωματικοί πληρώνονται λιγότερο απο ντελιβεραδες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 157 Απαντήσεις