εκει που παμε ημεις οι πλεμπαιει

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Ιουν 2024, 00:37
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Δεν ξέρω τι σημαίνει το μπολντ. Θα το κουράσουμε πολύ ακόμα;Zundapp έγραψε: 04 Οκτ 2024, 19:27 αυτα ειναι περιξ της Καλκεντεικες
εκει που παμε ημεις οι πλεμπαιει
![]()
Ως αλμυρόγλυκο τόσο όσο, θα το χαρακτήριζα. Δεν είναι μόνον θέμα γεύσης αλλά και μυρωδιάς. Ακριβώς το ίδιο που ισχύει για τη γεύση και μυρωδιά των όρχεων και του σπέρματος. Αν δεν, δεν.
Η παραλία για να είναι "γαμάτη| πρέπει.
Όσον αφορά τα δάση, ναι.Δημοκράτης έγραψε: 04 Οκτ 2024, 15:54 Φυσική ομορφιά έχει, ειδικά η σκοτία. Δάση, δεν θα το έλεγα , δεν εχιεβκατι ιδιαίτερο.αν θες να δεις δάση πας Γερμανία, Φινλανδία, Νορβηγία κτλ
Σοβαρές παραλίες δεν έχει σε καμία περίπτωση, τα νερά είναι βουρκος . Καμία σχέση μσ το γαλαζοπρασινο που έχουν στις φωτογραφίες από το τρολλακι
Γιατί, έχεις την εντύπωση ότι o Seahawk έχει πάει στις παραλίες που παραθέτει, ώστε να κάνει σχετικές αξιολογήσεις;Esperos έγραψε: 04 Οκτ 2024, 19:47Η παραλία για να είναι "γαμάτη| πρέπει.
Να είναι τα νερά καθαρά,
να μην έχει ρεύματα,
η θερμοκρασία του νερού να είναι πάνω από 25 βαθμούς,
όταν πατάς στο βυθό, το πόδι σου να αισθάνεται ότι πατάει ένα "χαλί" ΄
ή αν είναι βραχώδη, να πατάς και να αισθάνεσαι ηρεμία και σιγουριά στα κάτω άκρα ,
βγαίνοντας έξω να έχει μια σκιούλα, δέντρο αρμιρίκι ας πούμε, να είναι καθαρά και να φεύγει
η άμμος από πάνω σου με ένα τιναγμα.
Δε τα βρίσκεις αυτά εκεί πάνω
Tην περασμενη Κυριακη επεσα Σαρτη και Καβουροτρυπες
εγω την εβγαλα στα χωραφια στας σερραςSeaHawk έγραψε: 04 Οκτ 2024, 21:06Tην περασμενη Κυριακη επεσα Σαρτη και Καβουροτρυπες
Αυτην λεω για Καλογρια
Φετος φυσικα εκανα μπανακια αρχες Σεπτεμβρη σε Μυρτο Ιεραπετρας,Σητεια,Ελουντα και Πλακια
Και φυσικα ολο το υπολοιπο καλοκαιρι οργωνα Χαλκιδικη
θα σπείρεις μαλακίες;....
αν προσθετε το οργωνα την χαλκιδικη με τα γκομενακια μου θα ηταν πιο ωραιος
Εργατης σε χωραφια εισαι;
ο τύπος είναι stalker... 100 φορές τον έχουν διώκσει κι αυτός stalkάρει συνεχώς... είναι ψυχοπαθής... για το ίδρυμα...nemo έγραψε: 04 Οκτ 2024, 21:13αν προσθετε το οργωνα την χαλκιδικη με τα γκομενακια μου θα ηταν πιο ωραιος