Θα ελεγα αλλα οι Ισραηλινοι εχουν την ταση να τους βαφτιζουν ολους "Χαμας" και ειναι δυσκολο να πεις ποσοι απο αυτους ειναι αμαχοιBlackdog έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:48Αλλη μια ερωτηση
Αυτο με τις γυναικες και ειδικα τα παιδια παιζει παρα πολυ εχω παρατηρησει τον τελευταιο καιρο.
Για τους ενηλικες αντρες γιατι δεν λεει κανεις τιποτα; στ αρχιδια μας;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γενοκτονία στην Γαζα: Το χειροτερο εγκλημα απο το 1945
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Γενοκτονία στην Γαζα: Το χειροτερο εγκλημα απο το 1945
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Στρατιωτες η οχι, καποια μανα θα τους κλαψει και αυτους.
Καλο θα ηταν να μπαινουν στην εξισωση. Και απ την μια πλευρα και απ την αλλη.
Καλο θα ηταν να μπαινουν στην εξισωση. Και απ την μια πλευρα και απ την αλλη.
Γιατί σε ποια περίπτωση δεν έχω καταδείξει εγκλήματα πολέμου.ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 13:55Και πολύ καλά έκαναν.zteo έγραψε: 29 Σεπ 2024, 13:49Μόνο που η ιστορία με τους αποκεφαλισμους ήταν το μεγάλο fake news του Ισραήλ.Πτολεμαίος έγραψε: 29 Σεπ 2024, 13:38
Σου εξηγώ ακριβώς τις διαφορές μα λόγω bias δεν θες -και δεν πρόκειται - να καταλάβεις πετώντας μου γενικολογιες.
Καλά το ότι συγκρίνεις Γρίβα με αποκεφαλισμους μωρών το αφήνω ασχολίαστο.
Ο σκοπός της Χαμας ήταν να πάρει όσους περισσότερους αμάχους ως ομηρους όχι να σκοτώσει αμάχους.
Καθώς και ο Γρίβας με τον Ντερντιλη μια χαρά σκότωσαν Τουρκοκυπριους αμάχους στα γεγονότα της Πάφου.
Το Ισραήλ ήξερε για την επίθεση της Χαμας αλλά δεν έκανε τίποτα για να την αποτρέψει διότι τους βόλευε.
Το πρόβλημα σας δεν καταλαβαίνω ποιο είναι. Η επιλεκτική και ευαισθητοποιημένη αντιμετώπιση για τα μωρά και τους αμάχους;
Από ποιους μωρέ; Από τον κάθε παπάρα που στηρίζει στο χαλαρό τις παράπλευρες απώλειες όταν τον βολεύουν;![]()
Εσείς οι υποστηρικτές του δυτικού καπιταλισμού πατάτε σε δύο βάρκες μια στον ακραίο κυνισμός και μια στην ηθική του διεθνούς δικαίου.
Σχιζεται τα ιματια σας για την εισβολή της Ρωσίας ότι παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και σωστά πρατετε αλλά όταν το Ισραήλ γαμαει το σύμπαν λέτε ότι είναι νόμιμη αυτοάμυνα.
Αυτοάμυνα θα ήταν εάν είχε αποτρέψει την επίθεση της Χαμας όπως όφειλε όχι να την αφήσει να εκδηλωθεί ώστε να βρει άλλοθι στα επεκτατικα και δολοφονικά του σχέδια.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Στρακαστρουκας έγραψε: 29 Σεπ 2024, 10:58Ο Μαο και ο Πολ Ποτ εκτελουσαν πολιτικους κρατουμενους δεν διαμελιζαν παιδια. Επισης ειναι ασχετο. Τι αλλη μαλακια θα γραψετε οι αντι-αριστεροι? Θα μπορουσατε να το συγκρινετε με τους Αμερικανικους βομβαρδισμους στο Βιετναμ αλλα οχι, μην τυχει και δεν κατεβασετε την κασετα περι αριστερων εγκληματων κτλπ. ΣΕ ΑΥΤΑ τα εγκληματα εχεις να σχολιασεις κατι η οχι?Πτολεμαίος έγραψε: 29 Σεπ 2024, 10:54Τι λες μωρέ; Τι λες; Βάζεις Μάο και Πολ Ποτ σε "ούτε καν" ;Στρακαστρουκας έγραψε: 29 Σεπ 2024, 10:09
Τίποτα από αυτά ούτε καν συγκρίνετε με τα εγκλήματα πολέμου στην Γάζα.
Είσαι σοβαρός;

Δουλεύω 2 με 10 το βράδυ αεργε συμμορίτη , γι'αυτό του είπα πρινAitwlos έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:01Υ.Γ Εσύ σήμερα δεν δουλεύεις; Τις 5 δουλειές που κάνεις ταυτόχρονα τις χώνεις στο 6ημερο;Νon4me έγραψε: 29 Σεπ 2024, 11:34Ποιο πραγματικο κοσμο βρε καψαλισμενο μποτ που μπαινεις κυριακατικα να βαρεσεις κουπι στην κωματικη γαλερα . πανε για εναν καφε εξω .Στρακαστρουκας έγραψε: 29 Σεπ 2024, 11:30
Βρε δε γαμιεστε λεω εγω που σας μιλαω για μια γενοκτονια που γινετε τωρα και εσεις απαντατε για αριστερους και μουσουλμανους? Πηγαιντε στα σιωνιστικα account που σας κανουν πυση εγκεφαλου να τραβηξετε καμια μαλακια και αφηστε τον πραγματικο κοσμο για μας
Νon4me έγραψε: 29 Σεπ 2024, 11:43Στρακαστρουκας έγραψε: 29 Σεπ 2024, 11:36Νon4me έγραψε: 29 Σεπ 2024, 11:34
Μπέσα έτσι ? μη γυρισω σπιτι το βραδυ και εχεις ανοιξει κανα 38 νηματα ακομη.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ρε συ σταμάτησε χτες στις 23:00 και άνοιξε το νήμα στις 05:00. Και συνεχίζει ακάθεκτος όλη την ημέρα Κυριακάτικα.masterridley έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:58Στρακαστρουκας έγραψε: 29 Σεπ 2024, 10:58 Ο Μαο και ο Πολ Ποτ εκτελουσαν πολιτικους κρατουμενους δεν διαμελιζαν παιδια. Επισης ειναι ασχετο. Τι αλλη μαλακια θα γραψετε οι αντι-αριστεροι? Θα μπορουσατε να το συγκρινετε με τους Αμερικανικους βομβαρδισμους στο Βιετναμ αλλα οχι, μην τυχει και δεν κατεβασετε την κασετα περι αριστερων εγκληματων κτλπ. ΣΕ ΑΥΤΑ τα εγκληματα εχεις να σχολιασεις κατι η οχι?![]()
Ή πληρώνεται καλά ή πολύ μαλάκας είναι.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Κάνα εξηνταρι εκατομμύρια ο ένας, το 25 τακατο του πληθυσμού του α άλλος πολιτικοί κρατουμενοιmasterridley έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:58Στρακαστρουκας έγραψε: 29 Σεπ 2024, 10:58Ο Μαο και ο Πολ Ποτ εκτελουσαν πολιτικους κρατουμενους δεν διαμελιζαν παιδια. Επισης ειναι ασχετο. Τι αλλη μαλακια θα γραψετε οι αντι-αριστεροι? Θα μπορουσατε να το συγκρινετε με τους Αμερικανικους βομβαρδισμους στο Βιετναμ αλλα οχι, μην τυχει και δεν κατεβασετε την κασετα περι αριστερων εγκληματων κτλπ. ΣΕ ΑΥΤΑ τα εγκληματα εχεις να σχολιασεις κατι η οχι?Πτολεμαίος έγραψε: 29 Σεπ 2024, 10:54
Τι λες μωρέ; Τι λες; Βάζεις Μάο και Πολ Ποτ σε "ούτε καν" ;
Είσαι σοβαρός;![]()
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Πτολεμαίος
Δεν σκοτωθηκαν παιδιά και βρέφη την 7η δηλαδή; Αυτό λες;zteo έγραψε: 29 Σεπ 2024, 13:49Μόνο που η ιστορία με τους αποκεφαλισμους ήταν το μεγάλο fake news του Ισραήλ.Πτολεμαίος έγραψε: 29 Σεπ 2024, 13:38Σου εξηγώ ακριβώς τις διαφορές μα λόγω bias δεν θες -και δεν πρόκειται - να καταλάβεις πετώντας μου γενικολογιες.Jolly Roger_ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 12:56
Ρομαντικοποιημένες παπαριές.
Λες και δεν έκανε ο Κολοκοτρώνης hit and run στον Ιμπραήμ, μετά κρυβόταν και καίγανε οι Αιγύπτιοι τα γυναικόπαιδα στις σπηλιές. Λες και δεν έκανε το ίδιο ο Γρίβας στους Εγγλέζους, και κάθε αντάρτικο στην ιστορία των πολέμων. Και καλά κάνανε, σιγά μην βγαίνανε στο ανοιχτό πεδίο να τους θερίσει ο εχθρός με τα κανόνια και τα αεροπλάνα.
Ο σκοπός της Χαμας ήταν να πάρει όσους περισσότερους αμάχους ως ομηρους όχι να σκοτώσει αμάχους.
Καθώς και ο Γρίβας με τον Ντερντιλη μια χαρά σκότωσαν Τουρκοκυπριους αμάχους στα γεγονότα της Πάφου.
Το Ισραήλ ήξερε για την επίθεση της Χαμας αλλά δεν έκανε τίποτα για να την αποτρέψει διότι τους βόλευε.
- Πτολεμαίος
Ενώ αυτό που σίγουρα happened ήταν η επαναστα και ο Γρίβας να ομοιάζουν με την 7η Οκτώβρη.Jolly Roger_ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 13:44είπε αυτός που δεν καταλαβαίνει λόγω bias της ομοιότητες.Πτολεμαίος έγραψε: 29 Σεπ 2024, 13:38Σου εξηγώ ακριβώς τις διαφορές μα λόγω bias δεν θες -και δεν πρόκειται - να καταλάβεις πετώντας μου γενικολογιες.Jolly Roger_ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 12:56
Ρομαντικοποιημένες παπαριές.
Λες και δεν έκανε ο Κολοκοτρώνης hit and run στον Ιμπραήμ, μετά κρυβόταν και καίγανε οι Αιγύπτιοι τα γυναικόπαιδα στις σπηλιές. Λες και δεν έκανε το ίδιο ο Γρίβας στους Εγγλέζους, και κάθε αντάρτικο στην ιστορία των πολέμων. Και καλά κάνανε, σιγά μην βγαίνανε στο ανοιχτό πεδίο να τους θερίσει ο εχθρός με τα κανόνια και τα αεροπλάνα.
things_that_never_happened.jpg, αλλά ναι, εγώ είμαι ο biased.αποκεφαλισμους μωρών![]()
Εδώ βέβαια μας λέτε για γενοκτονία ενός λαού που ο πληθυσμός του αυξάνεται εκθετικά, σε αυτό θα κολλουσατε;
-
Στρακαστρουκας
Ρε γιδι, σε χαλαει που ανοιξα ενα νημα για να αναλυσουμε την γενοκτονια της Δυσεως στην Γαζα? Τραβα σε κανα νημα να κλαφτεις για κανα Πακιστανο αλογοκλεφτηNandros έγραψε: 29 Σεπ 2024, 15:40Ρε συ σταμάτησε χτες στις 23:00 και άνοιξε το νήμα στις 05:00. Και συνεχίζει ακάθεκτος όλη την ημέρα Κυριακάτικα.masterridley έγραψε: 29 Σεπ 2024, 14:58Στρακαστρουκας έγραψε: 29 Σεπ 2024, 10:58 Ο Μαο και ο Πολ Ποτ εκτελουσαν πολιτικους κρατουμενους δεν διαμελιζαν παιδια. Επισης ειναι ασχετο. Τι αλλη μαλακια θα γραψετε οι αντι-αριστεροι? Θα μπορουσατε να το συγκρινετε με τους Αμερικανικους βομβαρδισμους στο Βιετναμ αλλα οχι, μην τυχει και δεν κατεβασετε την κασετα περι αριστερων εγκληματων κτλπ. ΣΕ ΑΥΤΑ τα εγκληματα εχεις να σχολιασεις κατι η οχι?![]()
.
-
Στρακαστρουκας
Μετα την 7η ποσα παιδια και βρεφη σκοτωθηκαν για πες μαςΠτολεμαίος έγραψε: 29 Σεπ 2024, 15:45Δεν σκοτωθηκαν παιδιά και βρέφη την 7η δηλαδή; Αυτό λες;zteo έγραψε: 29 Σεπ 2024, 13:49Μόνο που η ιστορία με τους αποκεφαλισμους ήταν το μεγάλο fake news του Ισραήλ.Πτολεμαίος έγραψε: 29 Σεπ 2024, 13:38
Σου εξηγώ ακριβώς τις διαφορές μα λόγω bias δεν θες -και δεν πρόκειται - να καταλάβεις πετώντας μου γενικολογιες.
-
Jolly Roger_
όποιος θέλει να ρομαντικοποιεί ιστορικά γεγονότα και να ζει με παραμύθια, ας συνεχίσει να το κάνει. Δεν είμαι εγώ πάντως αυτός που ρομαντικοποιεί την 7/10, άλλοι είναι αυτοί που λένε για μαχητές που πολεμούσαν μόνο στα ίσια και δεν κρύβονταν ποτέ μα ποτέ (χωρίς να καταλαβαίνουν ότι έτσι λένε τους αγωνιστές ηλίθιους).Πτολεμαίος έγραψε: 29 Σεπ 2024, 15:49Ενώ αυτό που σίγουρα happened ήταν η επαναστα και ο Γρίβας να ομοιάζουν με την 7η Οκτώβρη.Jolly Roger_ έγραψε: 29 Σεπ 2024, 13:44είπε αυτός που δεν καταλαβαίνει λόγω bias της ομοιότητες.Πτολεμαίος έγραψε: 29 Σεπ 2024, 13:38 Σου εξηγώ ακριβώς τις διαφορές μα λόγω bias δεν θες -και δεν πρόκειται - να καταλάβεις πετώντας μου γενικολογιες.
things_that_never_happened.jpg, αλλά ναι, εγώ είμαι ο biased.αποκεφαλισμους μωρών![]()
Εδώ βέβαια μας λέτε για γενοκτονία ενός λαού που ο πληθυσμός του αυξάνεται εκθετικά, σε αυτό θα κολλουσατε;
Πάνε με μεζέδες ρε.Πτολεμαίος έγραψε: 29 Σεπ 2024, 12:50GoBzi έγραψε: 29 Σεπ 2024, 12:46 Στρακαστρουκα στείλε μου ενα DM, ενδιαφέρομαι να αγοράσω τα δάκρυα σου.![]()
![]()
![]()
Το μλκ

- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Στρακαστρουκας έγραψε: 29 Σεπ 2024, 15:52Ρε γιδι, σε χαλαει που ανοιξα ενα νημα για να αναλυσουμε την γενοκτονια της Δυσεως στην Γαζα? Τραβα σε κανα νημα να κλαφτεις για κανα Πακιστανο αλογοκλεφτηNandros έγραψε: 29 Σεπ 2024, 15:40Ρε συ σταμάτησε χτες στις 23:00 και άνοιξε το νήμα στις 05:00. Και συνεχίζει ακάθεκτος όλη την ημέρα Κυριακάτικα.
.

Άρα ισχύει η δεύτερη από τις υποθέσεις μου
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ενα μεγαλο οχι στα φονικα δολωματα ...την τριτη συγκεντρωση με πορεια στην βουλη
Γ. Μ Θεοδωρακόπουλος
@g_m_theo
·
4 ώ
ΜΗ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΟΝΤΊΚΙΑ λένε οι φιλόζωοι. Φυτέψετε σκόρδα και λεβάντες. 

Γ. Μ Θεοδωρακόπουλος
@g_m_theo
·
4 ώ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 61 Απαντήσεις
- 2196 Προβολές