Δε θέλουν σιδέρωμα κάθε μέρα;Chilloutbuddy έγραψε: 12 Σεπ 2024, 18:25 Γαμω είναι οι στολές, τα σκάω μια φορά το χρονο και δε με πρήζουν τα σκασμενα όλη την υπόλοιπη χρονιά. Η μικρή βρήκε τρόπο να στολίζεται με τις βλεφαρίδες, μου έρχεται και με πρήζει να τις αγοράσω βλεφαρίδες απ'το αμαζον κάθε 5 μέρες. Της λέω τι θα γίνει αυτή η δουλειά; Δε γίνεται κάθε 3 και λίγο $20 για βλεφαρίδες, κανόνισε τι θα κάνεις. Το σκέφτηκε λίγο, και από τότε φοράει γυαλιά κολύμβησης στο ντους![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νατσιός: Να επιστρέψουν στα σχολεία στολές, έπαρση σημαίας και εθνικός ύμνος
- Cecily Anne
Re: Νατσιός: Να επιστρέψουν στα σχολεία στολές, έπαρση σημαίας και εθνικός ύμνος
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: Νατσιός: Να επιστρέψουν στα σχολεία στολές, έπαρση σημαίας και εθνικός ύμνος
Οι βάσεις της παιδείας θα πρέπει να είναι η ελευθερία της σκέψης της έκφρασης , του λόγου και της διαφορετικότητας.
Όχι η πειθαρχία.
Η πειθαρχία είναι αναγκαίο "κακό".
Αν φυσικά θέλεις να έχεις λαό πειθαρχημένο και να αναπτύξεις βαριά βιομηχανία τότε πρέπει να αλλάξεις τις βάσεις.
Πρώτη πρέπει να βάλεις την πειθαρχία.
Όχι η πειθαρχία.
Αν φυσικά θέλεις να έχεις λαό πειθαρχημένο και να αναπτύξεις βαριά βιομηχανία τότε πρέπει να αλλάξεις τις βάσεις.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
πάντως λείπει από το σκεπτικό του νάτσιου ο θεσμός του "παιδονόμου"
στην εραβαρτιανή μέθοδο διδασκαλίας άγια η ώρα που κάποτε εφαρμόζονταν έβγαιναν μαθητές με ήθος αξίες ηθική
όχι σαν κάτι τσόκαρα που κάνουν τις μαθήτριες και τους μαθητές τώρα
στην εραβαρτιανή μέθοδο διδασκαλίας άγια η ώρα που κάποτε εφαρμόζονταν έβγαιναν μαθητές με ήθος αξίες ηθική
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Πότε τελείωσες το σχολείο;βοθρατζης έγραψε: 12 Σεπ 2024, 18:29 πάντως λείπει από το σκεπτικό του νάτσιου ο θεσμός του "παιδονόμου"
Για πες
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
δεν μπορώ να αποκαλύψω τα προσωπικά μου δεδομέναBeria έγραψε: 12 Σεπ 2024, 18:30Πότε τελείωσες το σχολείο;βοθρατζης έγραψε: 12 Σεπ 2024, 18:29 πάντως λείπει από το σκεπτικό του νάτσιου ο θεσμός του "παιδονόμου"
Για πες
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Κατάλαβα. Από τον πάτο σου τα βγάζεις τα παραπάνωβοθρατζης έγραψε: 12 Σεπ 2024, 18:31δεν μπορώ να αποκαλύψω τα προσωπικά μου δεδομέναBeria έγραψε: 12 Σεπ 2024, 18:30Πότε τελείωσες το σχολείο;βοθρατζης έγραψε: 12 Σεπ 2024, 18:29 πάντως λείπει από το σκεπτικό του νάτσιου ο θεσμός του "παιδονόμου"
Για πες
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Δεν ξερω, σπίτι μου συγκεκριμένα δε σιδερωνουμε, είμαστε τσαλακαζουαλ
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
χάζεψες;
δεν έχεις ακούσει την εραβαρτιανή μέθοδο διδασκαλίας;
https://www.google.com/search?q=%CE%B5% ... e&ie=UTF-8
μάθε να δουλεύεις το γουγλη
Ρε νούμερο που θα μου κάνεις και μάθημα, η ερώτηση ήταν αν πρόλαβες αυτό το σύστημα στην ελληνική εκπαίδευση για να ξέρεις τι αποτελέσματα είχε.βοθρατζης έγραψε: 12 Σεπ 2024, 18:42χάζεψες;
Πασοκους έβγαλε ρε
ο πατέρας μου από τα σχολικά του χρόνια μας διηγείται πάντα την ίδια ιστορία.
Η ιστορία της μεγάλης σκανδαλιάς που έκανε.
Ο καθηγητής των θρησκευτικών ήτανε πολύ αυστηρός είχε και το μουστάκι του Χίτλερ.
Θα πήγαινε η τάξη τους περίπατο και ο υπεύθυνος για την τάξη του ήτανε αυτός ο καθηγητής.
Πάντα τους χώριζε σε δυάδες στην μια γραμμή τα αγόρια το πιο ψηλό μπροστά και ο πιο κοντός στο τέλος στην άλλη γραμμή τα κορίτσια το πιο ψηλό μπροστά και το πιο κοντό πίσω.
Όταν περπατούσανε στον δρόμο δεν ήθελε ο καθηγητής να είναι κοντά τα αγόρια με τα κορίτσια και έτσι πάντα φώναζε στα αγόρια πιο γρήγορα τα αγόρια πιο γρήγορα για να πηγαίνουν μπροστά και από πίσω τα κορίτσια.
Ο πατέρας μου το ήξερε και συμφώνησε και με τους άλλους που ήτανε μπροστά μόλις φώναζε ο καθηγητής πιο γρήγορα τα αγόρια πιο γρήγορα αυτά έκαναν τόσο γρήγορα που στο τέλος είχανε ξεφύγει πολύ.
Άρχισε ο Θρησκευτικός να φωνάζει πιο γρήγορα τα κορίτσια πιο αργά τα αγόρια.
Τότε τα αγόρια έκαναν τόσο αργά που τα έφταναν τα κορίτσια.
Του σπάσανε τα νεύρα.
Πάει στον πατέρα μου και του λέει αύριο την άλλην και την άλλην και την άλλην και την άλλην και την άλλην και την άλλη έχεις αποβολή.
Ο πατέρας μου πάει σπίτι και λέει στον παππού μου έτσι και έτσι και δεν ξέρω πόσες μέρες έχω αποβολή γιατί μου φώναζε την άλλην και την άλλην....
Του λέει ο πατέρας μου εσύ αύριο θα πας στο σχολείο και θα του πεις να έρθει να μου πει εμένα τις μέρες αλλιώς δεν μετράνε.
Σιγά που θα τολμούσε να πάει στον παππού μου να του πεί αποβολή.
Έληξε το θέμα.
Ακόμα το λέει και γελάει ο πατέρας μου.
Η ιστορία της μεγάλης σκανδαλιάς που έκανε.
Ο καθηγητής των θρησκευτικών ήτανε πολύ αυστηρός είχε και το μουστάκι του Χίτλερ.
Θα πήγαινε η τάξη τους περίπατο και ο υπεύθυνος για την τάξη του ήτανε αυτός ο καθηγητής.
Πάντα τους χώριζε σε δυάδες στην μια γραμμή τα αγόρια το πιο ψηλό μπροστά και ο πιο κοντός στο τέλος στην άλλη γραμμή τα κορίτσια το πιο ψηλό μπροστά και το πιο κοντό πίσω.
Όταν περπατούσανε στον δρόμο δεν ήθελε ο καθηγητής να είναι κοντά τα αγόρια με τα κορίτσια και έτσι πάντα φώναζε στα αγόρια πιο γρήγορα τα αγόρια πιο γρήγορα για να πηγαίνουν μπροστά και από πίσω τα κορίτσια.
Ο πατέρας μου το ήξερε και συμφώνησε και με τους άλλους που ήτανε μπροστά μόλις φώναζε ο καθηγητής πιο γρήγορα τα αγόρια πιο γρήγορα αυτά έκαναν τόσο γρήγορα που στο τέλος είχανε ξεφύγει πολύ.
Άρχισε ο Θρησκευτικός να φωνάζει πιο γρήγορα τα κορίτσια πιο αργά τα αγόρια.
Τότε τα αγόρια έκαναν τόσο αργά που τα έφταναν τα κορίτσια.
Του σπάσανε τα νεύρα.
Πάει στον πατέρα μου και του λέει αύριο την άλλην και την άλλην και την άλλην και την άλλην και την άλλην και την άλλη έχεις αποβολή.
Ο πατέρας μου πάει σπίτι και λέει στον παππού μου έτσι και έτσι και δεν ξέρω πόσες μέρες έχω αποβολή γιατί μου φώναζε την άλλην και την άλλην....
Του λέει ο πατέρας μου εσύ αύριο θα πας στο σχολείο και θα του πεις να έρθει να μου πει εμένα τις μέρες αλλιώς δεν μετράνε.
Σιγά που θα τολμούσε να πάει στον παππού μου να του πεί αποβολή.
Έληξε το θέμα.
Ακόμα το λέει και γελάει ο πατέρας μου.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
σιγα μην κάτσω να πω τι πρόλαβα και τι δεν πρόλαβαBeria έγραψε: 12 Σεπ 2024, 18:48Ρε νούμερο που θα μου κάνεις και μάθημα, η ερώτηση ήταν αν πρόλαβες αυτό το σύστημα στην ελληνική εκπαίδευση για να ξέρεις τι αποτελέσματα είχε.βοθρατζης έγραψε: 12 Σεπ 2024, 18:42χάζεψες;
Πασοκους έβγαλε ρε
σε σένα
απο την κοιλιά σου βγάζεις όσα γράφεις;
Η πειθαρχία είναι αναγκαία σε κάθε μορφή ενέργειας μίας δημοκρατίας!!!Niki έγραψε: 12 Σεπ 2024, 18:27 Οι βάσεις της παιδείας θα πρέπει να είναι η ελευθερία της σκέψης της έκφρασης , του λόγου και της διαφορετικότητας.
Όχι η πειθαρχία.
Δεν είναι "αναγκαίο κακό" - είναι η βάση κάθε κράτους!!!
Όμως επειδή εσείς έχετε μεγαλώσει, ζείτε και ανάλογα φέρεστε σε ένα κράτος που αναπτύχθηκε ιδεολογικά από τους αριστερούς μετά την μεταπολίτευση - δηλαδή σαν να ζείτε σε βόθρο...
Εάν τα παιδιά είχαν μεγαλώσει σε πραγματική πειθαρχία, δεν θα π.χ. σκοτώνονταν σαν τους μαλάκες οι οδηγοί στην Κρήτη!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ωραίες οι στολές, δε λέω, αλλά πότε είχανε στολές στα σχολεία για να επιστρέψουν; Κάτι άθλιες μπλέ ποδιές ξέρω οτι φορούσαν 45 χρόνια πριν ..
Δεν ξέρεις εσύ. Αυτά είναι ερβαρτιαναΓυφτάκι έγραψε: 12 Σεπ 2024, 18:57 Ωραίες οι στολές, δε λέω, αλλά πότε είχανε στολές στα σχολεία για να επιστρέψουν; Κάτι άθλιες μπλέ ποδιές ξέρω οτι φορούσαν 45 χρόνια πριν ..
καλα τα λεει αλλα μονο λεει,δασκαλος θα μου πεις αυτη ηταν η δουλεια του να μιλάει. Υποτίθεται έφτιαξες κομμα πήρες καποιες εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους, δούλεψε οργάνωσε φτιάξε κάιτι κομματικό.
https://youtu.be/-VhIL6Ld9qI?t=1166 Πράξη ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ Κατσαφάδου Κωνσταντίνου, Μιχαηλίδου Δόμνας, Βλαχάκου Νικολάου http://tinyurl.com/4hwb2kra
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 149 Απαντήσεις
- 3246 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 110 Απαντήσεις