Στύξ έγραψε: 07 Σεπ 2024, 14:07
Ο Τοξοβόλος που βόσκει; Ανησυχώ.
Μάλλον τον έστειλαν για μπάνια.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Μλκα μου έβαλε και τον εαυτό του στις "μεγάλες προσωπικότητες"! Το είπε πραγματικά!
Βάζει και η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
βοθρατζης έγραψε: 07 Σεπ 2024, 17:32
τον συριζα τον παγίδεψε ο κουλης όταν έστειλε καμιά πενηνταριά χιλιάδες νεοδημοκράτες να πάνε να ψηφίσουν κασελάκη
Το ακούω. Αν και πιθανότερο είναι η προβολή του γκεϊλικού από τον ίδιο τον Κασσελάκη να ήταν η κίνηση ματ. Εγώ αυτό πιστεύω, η κίνηση αυτή έστειλε στην κάλπη κάποιες δεκάδες χιλιάδες απολιτίκ λοάτκηδες. Καλό κόλπο, το είχα πει και τότε, αλλά από κει και πέρα το χάος. Ο τύπος είναι τόσο ανίκανος πολιτικά που έχω φτάσει ν' αναρωτιέμαι αν όντως είναι βαλτός. Πως γίνεται να είναι τόσο πολιτικά ηλίθιος;
Εννοειτε. Τι να πεις και συ? Να συζητησεις για τις εποχες Καραμανλη-Αλογοσκουφη οταν η ΝΔ κατεθετε ψευδη στοιχεια για το ελλειμα? Μικρολεπτομερειες
μια χαρα ηταν τα στοιχεια, ολοι μαγειρευουν, μονο ενα ζωο βρεθηκε να πει οτι οι ελληνες ειναι κελφτες και δεν θα πληρωσουν
Οι Ευρωπαιοι διαφωνουνε μαζι σου. Θεωρουν οτι η ΝΔ της εποχης Καραμανλη απεκρυπτε τα πραγματικο της ελλειμα και μαγειρευε πολλα οικονομικα στοιχεια. Για αυτο μετα φροντισε ο Αλογοσκουφης να την κοπανησει καλου κακου απο την χωρα. Αλλα ειπαμε: Η Ελλαδα ειναι χωρα λοβοτομημενων οπου λιγη συστημικη προπαγανδα καταφερε να τους πεισει οτι η αιτια της χρεωκοπιας ηταν...η αριστερα