!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποια ειναι αυτή η νεότερη γενιά Ελλήνων κωμικών που κάνει τον Σεφερλη να μοιάζει ''Περσινός ξινός γελωτοποιός'';

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Communio Sancta

Re: Ποια ειναι αυτή η νεότερη γενιά Ελλήνων κωμικών που κάνει τον Σεφερλη να μοιάζει ''Περσινός ξινός γελωτοποιός'';

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Communio Sancta »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 18:44
Communio Sancta έγραψε: 10 Σεπ 2024, 18:24
ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Σεπ 2024, 15:54 Γενικώς πάντως, ο καιρός που κάτι άξιζε η ελληνική επιθεώρηση ήταν η εποχή της Ελεύθερης σκηνής. Από εκεί και πέρα, ο παράγων "επιθεώρηση" ακόμη και με πρώην αξιόλογους κωμικούς μπήκε στη θλιβερή πεπατημένη των βιντεοταινιών των έιτις.
Η επίθεώρηση είναι μουσικό θεατρικό είδος και υπήρξε μόνο ως τη δεκαετία του 1960. Μετά ήταν φτηνά θεάματα.
Το οποίον σημαίνει ότι η μεταπολίτευση άνοιξε διάπλατα τις πόρτες και γαλούχησε το κοινό στα φτηνά θεάματα ή κάτι άλλο;
Δεν το ξέρω. Ξέρω πως η επιθεώρηση χρειαζόταν συγγραφείς και συνθέτες επειδή είναι μουσικό είδος θεάτρου. Και κάποια στιγμή -άσε να δω πότε- έγινε play back με σουξέ και παρωδίες στίχων.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Ποια ειναι αυτή η νεότερη γενιά Ελλήνων κωμικών που κάνει τον Σεφερλη να μοιάζει ''Περσινός ξινός γελωτοποιός'';

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Πολύ αλαζόνας την έχει δει ο Σεφερλής και θα τα φάει τα μουτράκια του. Για τους πρωινοπανελατζήδες μπορεί να έχει δικιο, αλλά γενικά μιλάω.

Με όπλο "την αγαπη του κόσμου" που έχει ως σημαία κάθε φορά, έχει καταντήσει τέρμα γραφικός και εκνευριστικος, νομίζει ότι δεν τον αγγίζει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Space_Passenger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Space_Passenger »

vantono έγραψε: 17 Σεπ 2024, 22:15 Πολύ αλαζόνας την έχει δει ο Σεφερλής και θα τα φάει τα μουτράκια του. Για τους πρωινοπανελατζήδες μπορεί να έχει δικιο, αλλά γενικά μιλάω.

Με όπλο "την αγαπη του κόσμου" που έχει ως σημαία κάθε φορά, έχει καταντήσει τέρμα γραφικός και εκνευριστικος, νομίζει ότι δεν τον αγγίζει τίποτα.
Δεν τρελαινομαι για αυτον, αλλα ο Λιαγκας ειναι τρις χειροτερος.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 10:20
georgebi έγραψε: 06 Σεπ 2024, 16:32 Καθώς έχω την εντύπωση πως η συντάκτρια του άρθρου όταν γραφεί

''...οι άλλοι, οι οποίοι ξεπετάχτηκαν από άλλες οθόνες, του διαδικτύου.
Με κείμενα πιο καλοφτιαγμένα και με απείρως πιο εύστοχα αστεία....''

μάλλον σε στανταπ αναφέρεται

χωρίς να έχω διαβάσει το άρθρο από αυτό που γράφεις το μυαλό μου πάει σε πετυχημένους youtubers/tiktokers κωμικούς όπως πχ ο raftas
τσεκαρα τον ραφτα - καλός. πιάνει τον παλμο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

georgebi έγραψε: 06 Σεπ 2024, 15:13 Δεν βλέπω προτάσεις :e040:

Ας βάλω εγώ έναν.... αυτόν που όποτε τον βλέπω, χάρη στο ντελικάτο χιούμορ του, δεν μου μένει άντερο απ τα γέλια :romance-hearteyes:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

:g030: :g030: :g030:
Ο Ζαραλίκος πάντως έχει παραδεχτεί σε συνέντευξη το ταλέντο του Σεφερλή.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Αυτοί είναι οι κωμικοί της ελληνικής δεξιάς. Ο Σεφερλής . Μετά κλαίνε περί προοδευτικής ηγεμονίας κλπ. :102:
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

μόνο τον Τσιώλη παραδέχομαι, αν και σκηνοθέτης. από τους τελευταίους.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

kongrosian έγραψε: 22 Σεπ 2024, 13:11 εμείς μεγαλώσαμε με monty python. τι να μας πουν αυτοί τώρα;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Σεπ 2024, 13:13 Αυτοί είναι οι κωμικοί της ελληνικής δεξιάς. Ο Σεφερλής . Μετά κλαίνε περί προοδευτικής ηγεμονίας κλπ. :102:
Και ο Σεφερλής με Μόντυ Πάιθον μεγάλωσε, γι αυτό τους έχει ξεπατικώσει.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 22 Σεπ 2024, 13:16
kongrosian έγραψε: 22 Σεπ 2024, 13:11 εμείς μεγαλώσαμε με monty python. τι να μας πουν αυτοί τώρα;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Σεπ 2024, 13:13 Αυτοί είναι οι κωμικοί της ελληνικής δεξιάς. Ο Σεφερλής . Μετά κλαίνε περί προοδευτικής ηγεμονίας κλπ. :102:
Και ο Σεφερλής με Μόντυ Πάιθον μεγάλωσε, γι αυτό τους έχει ξεπατικώσει.
Αυτό με το ξενοδοχείο αντέγραψε, άλλη μια αποτυχία. Στην τηλεόραση από το κατά Μάρκον ευαγέλιον έχει να βγάλει κάτι δυνατό. Μετά που και που να έβρισκες κάτι κάτι, και όλο πήγαινε προς τον πάτο. Θέατρο δεν ξέρω, δεν μου αρέσουν γενικά οι επιθεωρήσεις, τις θεωρώ κριντζ. Αν και ένα που είχα δει στο yt που κάνει τον σεκιούριτι στους ολυμπιακούς αγώνες ήταν καλό.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Σεπ 2024, 13:23 Θέατρο δεν ξέρω, δεν μου αρέσουν γενικά οι επιθεωρήσεις, τις θεωρώ κριντζ. Αν και ένα που είχα δει στο yt που κάνει τον σεκιούριτι στους ολυμπιακούς αγώνες ήταν καλό.
Δεν χρειάζεται να πας... όλα στη tv ειναι και μετά στο yt :102:

Aυτο φερειπείν ήταν κομψοτέχνημα :smt023

Πάνε βέβαια και 12 χρονια από τοτε.... και γενικά δυσκολεύεται πια με τα κείμενα του :-?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 22 Σεπ 2024, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 22 Σεπ 2024, 13:16 Και ο Σεφερλής με Μόντυ Πάιθον μεγάλωσε, γι αυτό τους έχει ξεπατικώσει.
ο Σεφερλής μου προκαλεί αποστροφή στα πρώτα 1-2 λεπτά. δεν τον έχω παρακολουθήσει.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”