Δεν το ξέρω. Ξέρω πως η επιθεώρηση χρειαζόταν συγγραφείς και συνθέτες επειδή είναι μουσικό είδος θεάτρου. Και κάποια στιγμή -άσε να δω πότε- έγινε play back με σουξέ και παρωδίες στίχων.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 18:44Το οποίον σημαίνει ότι η μεταπολίτευση άνοιξε διάπλατα τις πόρτες και γαλούχησε το κοινό στα φτηνά θεάματα ή κάτι άλλο;Communio Sancta έγραψε: 10 Σεπ 2024, 18:24Η επίθεώρηση είναι μουσικό θεατρικό είδος και υπήρξε μόνο ως τη δεκαετία του 1960. Μετά ήταν φτηνά θεάματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Σεπ 2024, 15:54 Γενικώς πάντως, ο καιρός που κάτι άξιζε η ελληνική επιθεώρηση ήταν η εποχή της Ελεύθερης σκηνής. Από εκεί και πέρα, ο παράγων "επιθεώρηση" ακόμη και με πρώην αξιόλογους κωμικούς μπήκε στη θλιβερή πεπατημένη των βιντεοταινιών των έιτις.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποια ειναι αυτή η νεότερη γενιά Ελλήνων κωμικών που κάνει τον Σεφερλη να μοιάζει ''Περσινός ξινός γελωτοποιός'';
- Communio Sancta
Re: Ποια ειναι αυτή η νεότερη γενιά Ελλήνων κωμικών που κάνει τον Σεφερλη να μοιάζει ''Περσινός ξινός γελωτοποιός'';
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
- Space_Passenger
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Re: Ποια ειναι αυτή η νεότερη γενιά Ελλήνων κωμικών που κάνει τον Σεφερλη να μοιάζει ''Περσινός ξινός γελωτοποιός'';
Πολύ αλαζόνας την έχει δει ο Σεφερλής και θα τα φάει τα μουτράκια του. Για τους πρωινοπανελατζήδες μπορεί να έχει δικιο, αλλά γενικά μιλάω.
Με όπλο "την αγαπη του κόσμου" που έχει ως σημαία κάθε φορά, έχει καταντήσει τέρμα γραφικός και εκνευριστικος, νομίζει ότι δεν τον αγγίζει τίποτα.
Με όπλο "την αγαπη του κόσμου" που έχει ως σημαία κάθε φορά, έχει καταντήσει τέρμα γραφικός και εκνευριστικος, νομίζει ότι δεν τον αγγίζει τίποτα.
- Space_Passenger
Δεν τρελαινομαι για αυτον, αλλα ο Λιαγκας ειναι τρις χειροτερος.vantono έγραψε: 17 Σεπ 2024, 22:15 Πολύ αλαζόνας την έχει δει ο Σεφερλής και θα τα φάει τα μουτράκια του. Για τους πρωινοπανελατζήδες μπορεί να έχει δικιο, αλλά γενικά μιλάω.
τσεκαρα τον ραφτα - καλός. πιάνει τον παλμοΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 10 Σεπ 2024, 10:20χωρίς να έχω διαβάσει το άρθρο από αυτό που γράφεις το μυαλό μου πάει σε πετυχημένους youtubers/tiktokers κωμικούς όπως πχ ο raftasgeorgebi έγραψε: 06 Σεπ 2024, 16:32 Καθώς έχω την εντύπωση πως η συντάκτρια του άρθρου όταν γραφεί
''...οι άλλοι, οι οποίοι ξεπετάχτηκαν από άλλες οθόνες, του διαδικτύου.
Με κείμενα πιο καλοφτιαγμένα και με απείρως πιο εύστοχα αστεία....''
μάλλον σε στανταπ αναφέρεται
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ο Ζαραλίκος πάντως έχει παραδεχτεί σε συνέντευξη το ταλέντο του Σεφερλή.georgebi έγραψε: 06 Σεπ 2024, 15:13 Δεν βλέπω προτάσεις![]()
Ας βάλω εγώ έναν.... αυτόν που όποτε τον βλέπω, χάρη στο ντελικάτο χιούμορ του, δεν μου μένει άντερο απ τα γέλια![]()
![]()
![]()
![]()
- kongrosian
τραγικοί είναι οι ελ κωμικοί. σταντ-απ και youtubers.
- kongrosian
εμείς μεγαλώσαμε με monty python. τι να μας πουν αυτοί τώρα;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αυτοί είναι οι κωμικοί της ελληνικής δεξιάς. Ο Σεφερλής . Μετά κλαίνε περί προοδευτικής ηγεμονίας κλπ. 
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- kongrosian
μόνο τον Τσιώλη παραδέχομαι, αν και σκηνοθέτης. από τους τελευταίους.
- Λίνο Βεντούρα
Και ο Σεφερλής με Μόντυ Πάιθον μεγάλωσε, γι αυτό τους έχει ξεπατικώσει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Σεπ 2024, 13:13 Αυτοί είναι οι κωμικοί της ελληνικής δεξιάς. Ο Σεφερλής . Μετά κλαίνε περί προοδευτικής ηγεμονίας κλπ.![]()
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αυτό με το ξενοδοχείο αντέγραψε, άλλη μια αποτυχία. Στην τηλεόραση από το κατά Μάρκον ευαγέλιον έχει να βγάλει κάτι δυνατό. Μετά που και που να έβρισκες κάτι κάτι, και όλο πήγαινε προς τον πάτο. Θέατρο δεν ξέρω, δεν μου αρέσουν γενικά οι επιθεωρήσεις, τις θεωρώ κριντζ. Αν και ένα που είχα δει στο yt που κάνει τον σεκιούριτι στους ολυμπιακούς αγώνες ήταν καλό.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 22 Σεπ 2024, 13:16Και ο Σεφερλής με Μόντυ Πάιθον μεγάλωσε, γι αυτό τους έχει ξεπατικώσει.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Σεπ 2024, 13:13 Αυτοί είναι οι κωμικοί της ελληνικής δεξιάς. Ο Σεφερλής . Μετά κλαίνε περί προοδευτικής ηγεμονίας κλπ.![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Δεν χρειάζεται να πας... όλα στη tv ειναι και μετά στο ytΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Σεπ 2024, 13:23 Θέατρο δεν ξέρω, δεν μου αρέσουν γενικά οι επιθεωρήσεις, τις θεωρώ κριντζ. Αν και ένα που είχα δει στο yt που κάνει τον σεκιούριτι στους ολυμπιακούς αγώνες ήταν καλό.
Aυτο φερειπείν ήταν κομψοτέχνημα
Πάνε βέβαια και 12 χρονια από τοτε.... και γενικά δυσκολεύεται πια με τα κείμενα του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 22 Σεπ 2024, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- kongrosian
ο Σεφερλής μου προκαλεί αποστροφή στα πρώτα 1-2 λεπτά. δεν τον έχω παρακολουθήσει.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 22 Σεπ 2024, 13:16 Και ο Σεφερλής με Μόντυ Πάιθον μεγάλωσε, γι αυτό τους έχει ξεπατικώσει.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 78 Απαντήσεις
- 2348 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 260 Απαντήσεις