Εγώ δεν τά 'χω με κανέναν, εσύ μάλλον τά 'χεις με τους πάντες -σχεδόν- σήμερα. Στο έχω ξαναπεί, να κοιτάξεις το ζάχαρό σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
Re: Κούτουλας για τον Χρήστο Γιανναρά.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Τα σοβαρά είναι για τους σοβαρούς.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 11:59Από μικρούς και τριανταφυλλένιους χλαπάτσες που κάνουν διαδικτυακό ξττ στα κωλόγατα, άλλο τίποτα.![]()
Κάτι πιο σοβαρό σε ρίαλ σταφ παίζει;
Για τις αλητογάτες τις γειτονιάς έχει μόνο μπινελίκια σαν υπάλληλος σε ψαροταβέρνα.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes I have!
Το ροδόνερο ήταν καθαριστικό των χεριών στα γεύματα και τρέντυ καλλυντικό, βρε άσχετοι. Δεν είναι πόσιμο.Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 11:59 Ασέβεια γιατί; Πρέπει να πλένουμε πρώτα το στόμα μας με ροδόνερο πριν μιλήσουμε για τον Γιανναρά;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Ο Κούτουλας είναι τύπου αντερ και ο Γιανναράς τύπου αρίστος, αυτή είναι η διαφορά τους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Γουάου ρε αριστοκράτη.έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:03Τα σοβαρά είναι για τους σοβαρούς.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 11:59Από μικρούς και τριανταφυλλένιους χλαπάτσες που κάνουν διαδικτυακό ξττ στα κωλόγατα, άλλο τίποτα.![]()
Για τις αλητογάτες τις γειτονιάς έχει μόνο μπινελίκια σαν υπάλληλος σε ψαροταβέρνα.
Επ' ευκαιρία, ποια ήταν η τελευταία φορά που έφαγες σε ψαροταβέρνα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
μου ειχατε λειψει.Ναύτης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:02 Εγώ δεν τά 'χω με κανέναν, εσύ μάλλον τά 'χεις με τους πάντες -σχεδόν- σήμερα. Στο έχω ξαναπεί, να κοιτάξεις το ζάχαρό σου.
αλλά δεν εισαι δίκαιος οπως παντα, δεν εχω τίποτα με κανεναν αλήθεια, απλα ειμαι ασχετος και ηθελα να καταλάβω γιατι αρεσε σε μερικους ο κομπλεξικός, μου εξηγησες οτι ο Γιανναράς ζει στους εφιαλτες του μαλλον, ολα οκ, ευχαριστώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 30 Αύγ 2024, 12:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ούτε ο Γιανναράς ήταν εκνευριστικός (μια συγκεκριμένη σχολή σκέψης υπηρετούσε) αλλά ούτε και στο βίντεο υπάρχει κάτι τόσο φοβερό και τρομερό. Κριτική είναι σε θέση του Γιανναρά, όταν γίνεται κριτική δεν θα γίνει πάντα με το "σεις και με το σας", μπορεί ίσως το ύφος να ξενίζει. Τώρα συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος, είναι άλλη ιστορία.
Βασικά τον Γιανναρά μπορεί κάποιος να τον ψέξει για ένα κάρο πράγματα.
Η αλήθεια είναι ότι ο συγχωρεμένος είχε ένα θέμα με το ζήτημα "δύση-βυζάντιο".
Το ζητούμενο είναι τα χοντροθεματάκια του κριτή και όχι του κρινόμενου.jimdenin έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:09Ούτε ο Γιανναράς ήταν εκνευριστικός αλλά ούτε και στο βίντεο υπάρχει κάτι τόσο φοβερό και τρομερό. Κριτική είναι σε θέση του Γιανναρά, όταν γίνεται κριτική δεν θα γίνει πάντα με το "σεις και με το σας", μπορεί ίσως το ύφος να ξενίζει. Τώρα συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος, είναι άλλη ιστορία.
Η αλήθεια είναι ότι ο συγχωρεμένος είχε ένα θέμα με το ζήτημα "δύση-βυζάντιο".
Είναι διακριτά ή όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ωραια, εγω δεν τα ξερω ολα αυτα που λετε, ειδα απλα ενα βιντεο αθλιο απο εναν κομπλεξικο με παρα πολλές λογικες κολοτούμπες, και ειχα ζαλάδα στο τελος και απορία. Αν δεν ηταν του μακετο το νημα δεν θα εγραφα, ουτε την επομενη φορά θα γραψω βεβαια, μαθαμε κατι.
Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδιαβάσει κάτι τόσο ακριβές και ταυτόχρονα τόσο άκυροΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:06 Ο Κούτουλας είναι τύπου αντερ και ο Γιανναράς τύπου αρίστος, αυτή είναι η διαφορά τους.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Πριν μια εβδομάδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:06Γουάου ρε αριστοκράτη.έργο_μακέτο έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:03Τα σοβαρά είναι για τους σοβαρούς.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 11:59
Από μικρούς και τριανταφυλλένιους χλαπάτσες που κάνουν διαδικτυακό ξττ στα κωλόγατα, άλλο τίποτα.![]()
Επ' ευκαιρία, ποια ήταν η τελευταία φορά που έφαγες σε ψαροταβέρνα;![]()
Μακάρι να μπορούσα κάθε μέρα.
- Have you been to Samos ?
- Yes I have!
- Yes I have!
Η μπορεί κάποιος να ενοχλείται από την κριτική του κριτή γιατί μάλλον έχει βάλει σε κάδρο αγιογραφίας του κρινόμενο και να προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:10Το ζητούμενο είναι τα χοντροθεματάκια του κριτή και όχι του κρινόμενου.jimdenin έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:09Ούτε ο Γιανναράς ήταν εκνευριστικός αλλά ούτε και στο βίντεο υπάρχει κάτι τόσο φοβερό και τρομερό. Κριτική είναι σε θέση του Γιανναρά, όταν γίνεται κριτική δεν θα γίνει πάντα με το "σεις και με το σας", μπορεί ίσως το ύφος να ξενίζει. Τώρα συμφωνεί ή διαφωνεί κάποιος, είναι άλλη ιστορία.enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:00
ευχαριστώ, δεν το ειδα, θα διαβασω ξανα. Ο Γιανναράς ηταν εκνευριστικός; Γιατί υπάρχει αυτο το αθλιο βιντεο;
Η αλήθεια είναι ότι ο συγχωρεμένος είχε ένα θέμα με το ζήτημα "δύση-βυζάντιο".![]()
Είναι διακριτά ή όχι;
Εξίσου διακριτό ή όχι;
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Άντε να τον πούμε Όττο, έχει ένα πιο ορθολογικό δυτικοκεντρικο φιλοχουντισμο.Beria έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:12Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδιαβάσει κάτι τόσο ακριβές και ταυτόχρονα τόσο άκυροΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:06 Ο Κούτουλας είναι τύπου αντερ και ο Γιανναράς τύπου αρίστος, αυτή είναι η διαφορά τους.![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Ζαλάδα και απορία γιατί;enaon έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:11ωραια, εγω δεν τα ξερω ολα αυτα που λετε, ειδα απλα ενα βιντεο αθλιο απο εναν κομπλεξικο με παρα πολλές λογικες κολοτούμπες, και ειχα ζαλάδα στο τελος και απορία. Αν δεν ηταν του μακετο το νημα δεν θα εγραφα, ουτε την επομενη φορά θα γραψω βεβαια, μαθαμε κατι.
Για μια ακόμη επανάληψη των συνταρακτικών και ανατρεπτικών προσεγγίσεων του πασοκογενούς είδους;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
σωστό, ας απαντησει ο κρινόμενος μονος του στον κομπλεξικό. Α δεν μπορεί, εχει πεθάνει, φτου. Λεπτομέρειες.jimdenin έγραψε: 30 Αύγ 2024, 12:16 Η μπορεί κάποιος να ενοχλείται από την κριτική του κριτή γιατί μάλλον έχει βάλει σε κάδρο αγιογραφίας του κρινόμενο και να προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις.
Εξίσου διακριτό ή όχι;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 1128 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hades
-