Σε διαβάζουν χιλιάδες καθηγητές...Δονκιχωτικές φαντασιώσεις...μας τα έχεις κάνει τσουρέκια τόσα χρόνια με τα ψέματά σου.seismic1 έγραψε: 29 Αύγ 2024, 21:27Στο εξωτερικό κάνω δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά και επιστημονικά βιβλία ανώτερα των συνεδρίων με χιλιάδες εξεταστές καθηγητές να με διαβάζουν. Σε συνέδριο έχω πάει στο εξωτερικό. Εκεί με εκτιμούν εδώ με γράφουν και τους γράφω στα αρχίδ... μουΛοξίας έγραψε: 29 Αύγ 2024, 21:14Αυτό είναι το πρόβλημά σου Γιάννη. Εσύ τα θεωρείς σωστα, αλλά δεν είναι! Και στο έχουν αποδείξει και 5-6 πολιτικοί μηχανικοί στο εδώ φόρουμ και στα δύο φόρα των πολιτικών μηχανικών.
Δεν ξέρω αν οι καθηγητές είναι αρχιδάτοι. Αλλά αφού εσύ δεν τολμάς να παρουσιαστείς μπροστά τους, είσαι μάλλον ανάρχιδος...seismic1 έγραψε: 29 Αύγ 2024, 20:20Αυτά που λένε οι αρχιδάτοι καθηγητές, αν δεν τα δέχομαι, δεν τους κάνω την χάρη να συμφωνήσω.
Κατώτερος από εσένα μπορεί να είναι κάποιος ανίδεος μάστορας. Αλλά δεν υπάρχει κατώτερος από εσένα πολιτικός μηχανικός. Αντιθέτως, εσύ είσαι ο κατώτερος απέναντι σε σπουδασμένους πολιτικούς μηχανικούς...seismic1 έγραψε: 29 Αύγ 2024, 20:20Το ποιος είμαι εγώ δεν θα το μάθω από κατώτερούς μου. Ξέρω που θα το μάθω.
Και άσε τις μαλακίες περί "ερευνητή", διότι σου έχω αποδείξει δέκα φορές πως ένας ερευνητής πρέπει να έχει πανεπιστημιακό τίτλο.
Μια διεθνής πατέντα, ΔΕΝ δίνει κανένα τίτλο.
Αν λοιπόν θέλεις να μάθεις το ποιος είσαι, τράβα σε κάνα διεθνές συνέδριο αντισεισμικής τεχνολογίας να παρουσιάσεις την ιδέα σου.
Άντε ντε...γιατί κοτάς ρε Γιάννη;
Ποιό ακριβώς περιοδικό είναι ανώτερο ενός διεθνούς συνεδρίου; Για πες μου Γιάννη...
Και φέρε πηγές που να τεκμηριώνουν την μαλακία που είπες...
Να αποδείξεις, με επίσημα στοιχεία, ότι η δημοσίευση που έχεις κάνει σε ένα ανοιχτού τύπου περιοδικό, ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΡΙΝΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΡΙΤΕΣ, είναι ανώτερη από την παρουσία σε ένα διεθνές συνέδριο...
Γιατί κοτάς ρε Γιάννη να πας σε ένα διεθνές συνέδριο αντισεισμικής τεχνολογίας και να παρουσιάσεις τα συμπεράσματά σου;
Τι φοβάσαι ρε συ Γιάννη;