!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τα καταφέρανε οι σωστοπλευράκηδες: Οι Χούτηδες τίναξαν στον αέρα το "Σούνιο".

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Τα καταφέρανε οι σωστοπλευράκηδες: Οι Χούτηδες τίναξαν στον αέρα το "Σούνιο".

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Δημοκράτης έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:36
nyxtovios έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:25
Δημοκράτης έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:21
Την τελευταία φορά που κοίταξα ηελλαδα χρειαζόταν τα καύσιμα για εσωτερική χρήση αλλά και εξαγωγή βενζίνης
Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι, έχεις νέες πληροφοριες;
Την τελευταία φορά που κοίταξα εγώ η Ελλάδα δεν μπορεί ούτε να φυλάξει τα σύνορα της και να τραβήξει ένα καλώδιο γιατί δεν την αφήνουν οι Τουρκοι και η ΕΕ. Οπότε καλό θα ήταν να μην ασχολείται με υποθέσεις τρίτων.
Δεν τα πιάνεις πολύ εύκολα,τα πλοία που φέρνουν πετρέλαιο στην χώρα δεν είναι υποθέσεις τρίτων,είναι υπόθεση της Ελλάδος. Πολύ σημαντική υπόθεση μάλιστα
Έχει πιο σημαντικά πράματα να ασχοληθεί η ελλάδα.
Δημοκράτης

Re: Τα καταφέρανε οι σωστοπλευράκηδες: Οι Χούτηδες τίναξαν στον αέρα το "Σούνιο".

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

nyxtovios έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:40
Την τελευταία φορά που κοίταξα εγώ η Ελλάδα δεν μπορεί ούτε να φυλάξει τα σύνορα της και να τραβήξει ένα καλώδιο γιατί δεν την αφήνουν οι Τουρκοι και η ΕΕ. Οπότε καλό θα ήταν να μην ασχολείται με υποθέσεις τρίτων.
Δεν τα πιάνεις πολύ εύκολα,τα πλοία που φέρνουν πετρέλαιο στην χώρα δεν είναι υποθέσεις τρίτων,είναι υπόθεση της Ελλάδος. Πολύ σημαντική υπόθεση μάλιστα
Από το να έχουμε καύσιμα,μάλιστα
Μα γιατί να μη σε κάνουμε για μια μερα πρωθυπουργο;
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Δημοκράτης έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:41
nyxtovios έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:40
Από το να έχουμε καύσιμα,μάλιστα
Μα γιατί να μη σε κάνουμε για μια μερα πρωθυπουργο;
Ναι θα δεν έχει κάυσιμα από αύριο.
Θα βάλω εσένα για σύμβουλο μόλις με κάνουν.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Δημοκράτης έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:21
Την τελευταία φορά που κοίταξα ηελλαδα χρειαζόταν τα καύσιμα για εσωτερική χρήση αλλά και εξαγωγή βενζίνης
Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι, έχεις νέες πληροφοριες;
Σωστό. Οπότε η Ελλάδα πρέπει να διαφυλάξει τα συμφέροντα της. Να αποσύρει τη συμμετοχή της στην πολεμική αποστολή και να αναπτύξει γραμμές επικοινωνίας με την Υεμένη για να προειδοποιεί για τα πλοία που κατευθύνονται στην Ελλάδα.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Για ποιον λογο πρεπει να δωσω δεκαρα επειδη η Delta του Διαμαντιδη εχασε 1 απο τα 61 πλοια της που κατασκευαστηκε το 2006 στη Νοτια Κορεα και τρεχει με ξενο πληρωμα ?
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

nik_killthemall έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:47 Για ποιον λογο πρεπει να δωσω δεκαρα επειδη η αφορολογητη Delta του Διαμαντιδη εχασε 1 απο τα 61 πλοια της που κατασκευαστηκε το 2006 στη Νοτια Κορεα και τρεχει με ξενο πληρωμα ?
Προσθεσα μια λεπτομερεια
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

nik_killthemall έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:47 Για ποιον λογο πρεπει να δωσω δεκαρα επειδη η Delta του Διαμαντιδη εχασε 1 απο τα 61 πλοια της που κατασκευαστηκε το 2006 στη Νοτια Κορεα και τρεχει με ξενο πληρωμα ?
Γιατί δεν θα έχουμε καυσιμα αύριο σύμφωνα με τον Δημοκράτη.
Αυτός πάντως καίει κάρβουνο, δεν έχει ανάγκη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Δημοκράτης έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:37
Kauldron έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:29
Δημοκράτης έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:19
Ο στόχος ήταν να πεις μια ακομα παπαρια και τα κατάφερες
Ο στόχος ήταν η καταστροφή της Χαμάς και ο ισραηλινός στρατός απέτυχε να εξουδετερώσει μια παραστρατιωτική δύναμη που δεν έχει αεροπορία, Π/Β και γενικώς σχεδόν τίποτα, σε μια πολύ μικρή έκταση, και μάλιστα δεχόμενος δυσανάλογα μεγάλες απώλειες σε προσωπικό και υλικό. Για όποιον οι στρατιωτικές γνώσεις του δεν περιορίζονται στο να κάνει μπάφους σε κάποια φιδότρυπα σε κάποια μονάδα του Πεζικού, πράγμα το οποίο συνέχισε ακάθεκτος σε διάφορες υπόγες της Ολλανδίας, βγαίνουν συμπεράσματα απ' τη "τριήμερη στρατιωτική επιχείρηση" του Ισραήλ, όπως η σημασία των τούνελ.
Οκ εκανες μια ακόμα επίδειξη χαζομαρας , μπραβο :smt023 :smt038
Συνέχισε τους μπάφους. :g030:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

nowhere έγραψε: 24 Αύγ 2024, 10:58 ακροαριστερός ο κολδρόν? :smt005:
Mπερδέυτηκα ο καπσερός. Τόση αγαπη για τους λαθρομουσλιμ δεν πήγε αλλου το μυαλό μου
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:47
Σωστό. Οπότε η Ελλάδα πρέπει να διαφυλάξει τα συμφέροντα της. Να αποσύρει τη συμμετοχή της στην πολεμική αποστολή και να αναπτύξει γραμμές επικοινωνίας με την Υεμένη για να προειδοποιεί για τα πλοία που κατευθύνονται στην Ελλάδα.
Και να χασει το Γκουντ Γκογιμ στικερ;
Πριτς. Δεν σφαξανε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

sys3x έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:38
George_V έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:27
sys3x έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:19
Δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο εξαρχής, αυτά είναι δικά σου συμπεράσματα, μπορείς να κυνηγάς όσο θέλεις την ουρά σου, no problem από μένα. Απλά μόνος σου ε.
:lol:
Mισο...

Εγραψα για αγορα νεου εξοπλισμου και ενισχυση της αμυνας της χωρας με νεα αεροπλανα, πλοια κλπ.

Και απαντας "Ας υποστηριξουμε λιγο παραπανω τα ξενα συμφεροντα"

Εφοσον αυτη ειναι η απαντηση σου στο ποστ μου περι ενισχυσης της αμυνας της χωρας με νεο εξοπλισμο τοτε ναι σαφως και υποστηριξες κατι τετοιο εξαρχης.

Και ξαναρωτω. Εφοσον θεωρεις οτι εγραψα ως εξυπηρετηση ξενων συμφεροντων, ποια ειναι η δικη σου προταση για ενισχυση της αμυνας της χωρας που δεν εξυπηρετει ξενα συμφεροντα?
Ναι αυτό λέω, ότι έκανες ένα λογικό άλμα, απλά μόνος σου τα λες μόνος σου βγάζεις συμπεράσματα.
Δεν έπρεπε εξαρχής να στείλουμε καμμία φρεγάτα εκεί πέρα κατά την μη ταπεινή μου γνώμη, είναι πραγματικά τόσο απλό.
Επίσης, οι εντολές για να στέλνουμε οπλισμό από δω κι από εκεί προέρχονται από την πρεσβεία, αυτός είναι και ένας από τους λόγους που είμαστε μια μπανανία sans bananas.
Κανενα λογικο αλμα.

Ανεφερα συγκεκριμενα για αγορες οπλισμου για την αμυνα της χωρας και απαντησες οτι εξυπηρετουμε ξενα συμφεροντα.

Το λογικο αλμα εσυ το κανεις.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Kauldron έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:43
sys3x έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:19
Δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο εξαρχής, αυτά είναι δικά σου συμπεράσματα, μπορείς να κυνηγάς όσο θέλεις την ουρά σου, no problem από μένα. Απλά μόνος σου ε.
:lol:
Mισο...

Εγραψα για αγορα νεου εξοπλισμου και ενισχυση της αμυνας της χωρας με νεα αεροπλανα, πλοια κλπ.

Εφοσον αυτη ειναι η απαντηση σου στο ποστ μου περι ενισχυσης της αμυνας της χωρας με νεο εξοπλισμο τοτε ναι σαφως και υποστηριξες κατι τετοιο εξαρχης.

Και ξαναρωτω. Εφοσον θεωρεις οτι εγραψα ως εξυπηρετηση ξενων συμφεροντων, ποια ειναι η δικη σου προταση για ενισχυση της αμυνας της χωρας που δεν εξυπηρετει ξενα συμφεροντα?
Αγόrασα καrαμπίνα σούπεr ντούπεr, αλλά μόλις μπήκανε οι διαrrήκτες στο σπίτι μου, καθόμουν και έκανα οτι κοιμόμουν, ενώ εκείνοι με λήστευαν και μου βατεύανε τη γυναίκα. Αλλά εγώ αγόrασα τη σούπεr καrαμπίνα, άrα ενίσχυσα την άμυνα του σπιτιού μου. Κατάλαβες τώρα κύρ George Tsounis?

Oι χώrες που εξυπηrετούν τα συμφέroντά τους, Mr. Tsounis, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ όταν οι εχθροί τους παραβιάζουν τον εναέριο χώρο τους ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ Τ' ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ. Το κατάλαβες, ή να κάνω και κακά?
Oh Sancta Simplicitas...

Αντιλαμβάνεσαι οτι ειναι πολυ πιο περιπλοκο στην περιπτωση μας οσον αφορα Ελλαδα-Τουρκια απο τσιτατα "ουγκ εσυ πεταξει πανω μου εγκω ριξει δικο σου"

Παραβιασεις εναεριων χωρων ειναι συχνο φαινομενο παγκοσμιως ειτε εσκεμμενα ειτε κατα λαθος.

Το διεθνες πρωτοκολλο επιβαλλει αναγνωριση και αναχαιτιση (εξαναγκασμος να επιστρέψουν εχοντας γινει locked on ειτε απο επιγεια SAMs ειτε απο φιλια αεροσκαφη) και οχι outright καταρριψη.

Η κατάρριψη ειναι το τελευταιο μεσον που θα χρησιμοποιησεις και ΜΟΝΟ εαν το αεροσκάφος που κανει την παραβιαση τραβηξει πρωτο τη σκανδαλη.

Το warmongering που προπαγανδιζετε μονο μπελάδες θα μας φέρει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

foscilis έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:49
nik_killthemall έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:47 Για ποιον λογο πρεπει να δωσω δεκαρα επειδη η αφορολογητη Delta του Διαμαντιδη εχασε 1 απο τα 61 πλοια της που κατασκευαστηκε το 2006 στη Νοτια Κορεα και τρεχει με ξενο πληρωμα ?
Προσθεσα μια λεπτομερεια
Γιατί εδώ που τα λέμε έτσι όπως τα χουμε κάνει όλα πουτάνα σε αυτή την χώρα εξαρτώμαστε απόλυτα από το εισόδημα που φέρνει ο υπερτουρισμός χωρίς σοβαρές υποδομές και η ποντοπόρος ναυτιλία, "οι βαριές μας βιομηχανίες :smt005: ", και κάποια βολεμένα ζώα επιχαίρουν για την μονοκαλλιέργεια :fp: , χέστα δεν υπάρχει καμία σωτηρία. :e040:
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

George_V έγραψε: 24 Αύγ 2024, 15:07
Kauldron έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:43

Mισο...

Αγόrασα καrαμπίνα σούπεr ντούπεr, αλλά μόλις μπήκανε οι διαrrήκτες στο σπίτι μου, καθόμουν και έκανα οτι κοιμόμουν, ενώ εκείνοι με λήστευαν και μου βατεύανε τη γυναίκα. Αλλά εγώ αγόrασα τη σούπεr καrαμπίνα, άrα ενίσχυσα την άμυνα του σπιτιού μου. Κατάλαβες τώρα κύρ George Tsounis?

Oι χώrες που εξυπηrετούν τα συμφέroντά τους, Mr. Tsounis, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ όταν οι εχθροί τους παραβιάζουν τον εναέριο χώρο τους ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ Τ' ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ. Το κατάλαβες, ή να κάνω και κακά?
Oh Sancta Simplicitas...

Αντιλαμβάνεσαι οτι ειναι πολυ πιο περιπλοκο στην περιπτωση μας οσον αφορα Ελλαδα-Τουρκια απο τσιτατα "ουγκ εσυ πεταξει πανω μου εγκω ριξει δικο σου"

Παραβιασεις εναεριων χωρων ειναι συχνο φαινομενο παγκοσμιως ειτε εσκεμμενα ειτε κατα λαθος.

Το διεθνες πρωτοκολλο επιβαλλει αναγνωριση και αναχαιτιση (εξαναγκασμος να επιστρέψουν εχοντας γινει locked on ειτε απο επιγεια SAMs ειτε απο φιλια αεροσκαφη) και οχι outright καταρριψη.

Η κατάρριψη ειναι το τελευταιο μεσον που θα χρησιμοποιησεις και ΜΟΝΟ εαν το αεροσκάφος που κανει την παραβιαση τραβηξει πρωτο τη σκανδαλη.

Το warmongering που προπαγανδιζετε μονο μπελάδες θα μας φέρει.
Λες μαλακίες.
Βρες μου πού τα γράφει αυτά που λές.

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Δηλαδή αφού σε καταρρίψει. Έχεις καμιά ιδέα πώς λειτουργούν οι fox 3? Σταμάτα να βγάζεις απ' το κεφάλι σου μαλακίες.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

:bravo:
Kauldron έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:51
Δημοκράτης έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:37
Kauldron έγραψε: 24 Αύγ 2024, 14:29

Ο στόχος ήταν η καταστροφή της Χαμάς και ο ισραηλινός στρατός απέτυχε να εξουδετερώσει μια παραστρατιωτική δύναμη που δεν έχει αεροπορία, Π/Β και γενικώς σχεδόν τίποτα, σε μια πολύ μικρή έκταση, και μάλιστα δεχόμενος δυσανάλογα μεγάλες απώλειες σε προσωπικό και υλικό. Για όποιον οι στρατιωτικές γνώσεις του δεν περιορίζονται στο να κάνει μπάφους σε κάποια φιδότρυπα σε κάποια μονάδα του Πεζικού, πράγμα το οποίο συνέχισε ακάθεκτος σε διάφορες υπόγες της Ολλανδίας, βγαίνουν συμπεράσματα απ' τη "τριήμερη στρατιωτική επιχείρηση" του Ισραήλ, όπως η σημασία των τούνελ.
Οκ εκανες μια ακόμα επίδειξη χαζομαρας , μπραβο :smt023 :smt038
Συνέχισε τους μπάφους. :g030:
Όταν δεν θα γράψεις μπαρούφα θα ξεμείνετε από ψωμι
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”