Ἐπιχειρησιακὴ ἔρευνα γίνεται ποτὲ στὸν τομέα;talaipwros έγραψε: 24 Αύγ 2024, 11:34 Εν τω μεταξυ το ασθενοφορο εφτασε σε 20 λεπτο, ουτε στο κεντρο της Αθηνας τετοια ανταποκριση
Επαναλαμβανω το να θες γιατρο σε καθε χωριο 24/7 ειναι βλακωδες και δεν υπαρχει χωρα στον πλανητη ( ή ιατρικη κοινοτητα) που θα το υποστηριζε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απαγορεύεται να παθαίνεις συγκοπή την Κυριακή δήλωσε ο Σπυρος Γεωργιάδης
Re: Απαγορεύεται να παθαίνεις συγκοπή την Κυριακή δήλωσε ο Σπυρος Γεωργιάδης
ΔευτέραΜαδουραίος έγραψε: 24 Αύγ 2024, 10:43Κυριακη ηταν.Πως σου φανηκε?Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2024, 10:39Ναι αλλά ήταν καθημερινή όχι Κυριακή. Πως σου φάνηκε;Μαδουραίος έγραψε: 24 Αύγ 2024, 10:33
Ας δουμε τι ελεγε τοτε η ΝΔ
ΝΔ: Λανθασμένος σχεδιασμός της κυβέρνησης για τον θάνατο του 42χρονου στα Καμένα Βούρλα
«Ο τραγικός όμως χαμός του 42χρονου οδηγού που δεν μπόρεσε έγκαιρα να σωθεί από το καρδιακό πρόβλημα που του παρουσιάστηκε δείχνει τα δραματικά αδιέξοδα της πολιτικής αυτής. Κι αυτό γιατί το τοπικό Κέντρο Υγείας των Καμένων Βούρλων που αναζήτησε αρχικά βοήθεια ο άτυχος άνδρας ήταν κλειστό χωρίς ιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό, παρότι έχει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό!
![]()
![]()
![]()
https://www.tovima.gr/2018/08/06/societ ... na-boyrla/
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ena-vourla
- Μαδουραίος
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τι νοσοκομείο; ένα αγροτικό γιατρό να έχει. μιλάμε για ένα χωριό που έχει 300-400 μόνιμους κατοίκους + δημοτικό σχολείο. έχει αγροτικό ιατρείο ΚΛΕΙΣΤΟ γιατί έχουν αποσπάσει τον γιατρό τους αλλούΛίνο Βεντούρα έγραψε: 24 Αύγ 2024, 08:39Τι να αλλάξει ρε αλογομούρη; Να έχει η Ανάβρα νοσοκομείο; Πλάκα με κάνεις κι εσυ; Εδώ δεν έχουν ολόκληρες πόλειςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 24 Αύγ 2024, 01:09και γιατί δεν άλλαξε αυτό τα τελευταία 5 χρόνια;πατησιωτης έγραψε: 24 Αύγ 2024, 00:23
Ασφαλώς.Και εδώ και 30 χρόνια ποτέ αυτά τα ιατρεία δεν είχαν γιατρούς 24 ώρες το 24ωρο και οι δημαγωγοί το αποκρύπτουν και φωνάζουν επειδή κάποιος το είπε.
είναι πολυτέλεια ο αγροτικός γιατρός;
η κυβέρνηση αυτή έχει αποτελειώσει τον τομέα της υγείας
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Otto Weininger
Τότε είναι μαλακισμενη πες της.Niki έγραψε: 24 Αύγ 2024, 10:58Φίλη μου παδίατρος πηγαίνει εθελοντικά σε κέντρο φιλοξενίας στην Σάμο τέσσερεις μέρες τον μήνα και πληρώνει και τα εισιτήρια , φαγητό και στέγη.Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2024, 10:52Ποιος σου είπε ότι είναι εθελοντές;Niki έγραψε: 24 Αύγ 2024, 10:40 Εντάξει θα γράψω κάτι και μπορεί να με κοροϊδέψετε αλλά δεν με νοιάζει.
Γιατί τους γιατρούς μας τους νοιάζουν περισσότερο οι αλλοδαποί και κάποιοι πηγαίνουν και σε Αφρικανικές χώρες και προσφέρουν εθελοντικά και στην χώρα μας δεν το κάνουν;
Ο Πολάκης μπορεί να του λέτε ότι θέλετε αλλά το έκανε.
Όλα αυτά τα χωριά δεν βγάλανε γιατρούς να πούνε θα προσφέρω και στο χωριό μου 10 βάρδιες τζάμπα;
Πώς γίνετε να υπάρχουν τόσοι γιατροί εθελοντές μέσα στα κέντρα φιλοξενίας αλλοδαπών και Έλληνες και ξένοι και στα χωριά να μην βρίσκεται κανείς να πει θα βοηθήσω και λίγο το χωριό μου;
Δεν βλέπουν την κατάσταση;
Τώρα μπορείτε να κοροϊδέψετε με την άνεση σας εγώ το έβγαλα γιατί με έπνιγε.![]()
Η ίδια μου λέει ότι οι περισσότεροι γιατροί είναι χωρίς αμοιβή εκτός από αυτούς που είναι σε ΜΚΟ που παίρνουν έξοδα για το φαγητό ,διαμονή και σίτιση.
Είναι η παιδίατρος των παιδιών μου αν δεν ήξερα αυτά δεν θα έγραφα αυτά που έγραψα.
Και θα πρέπει να την επιτάξουν δια της βίας.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Frappezitis
Έρχονται οι ξένοι και παθαίνουν ανακοπές την Κυριακή.
Άκου φίλε μου!
Εμείς οι ιθαγενείς γνωρίζουμε τουλάχιστον πως αν θέλεις να σε δει γιατρός, ανακοπές παθαίνεις Δευτέρα με Παρασκευή 08:00-16:00, εγκεφαλικά και λοιπά έμφρακτα, Τρίτη με Πέμπτη κατά προτίμηση απογευματινές ώρες, Πνευμονίες, βρογχιολίτιδες κλπ μόνο Παρασκευή όλη την ημέρα και για ορθοπαιδικά περιστατικά το κάνεις μάκια και περνάει μόνο του. Άντε να στουμπίσεις και λίγο κρεμμύδι για να φύγει το πρήξιμο.
Μου θέλετε και γιατρούς πανάθεμά σας!
Άκου φίλε μου!
Εμείς οι ιθαγενείς γνωρίζουμε τουλάχιστον πως αν θέλεις να σε δει γιατρός, ανακοπές παθαίνεις Δευτέρα με Παρασκευή 08:00-16:00, εγκεφαλικά και λοιπά έμφρακτα, Τρίτη με Πέμπτη κατά προτίμηση απογευματινές ώρες, Πνευμονίες, βρογχιολίτιδες κλπ μόνο Παρασκευή όλη την ημέρα και για ορθοπαιδικά περιστατικά το κάνεις μάκια και περνάει μόνο του. Άντε να στουμπίσεις και λίγο κρεμμύδι για να φύγει το πρήξιμο.
Μου θέλετε και γιατρούς πανάθεμά σας!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
- Μαδουραίος
- Frappezitis
ισραηλινοι.
- Μαδουραίος
- Frappezitis
- κ. Υπουργέ, ποιος είναι αυτός ο γιατρός από τη Λάρισα που λέει τόσο καλά λόγια για εσας και το έργο σας;
- Ένας απ' το google, δεν τον ξέρετε.

- Ένας απ' το google, δεν τον ξέρετε.

ισραηλινοι.
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
- Μαδουραίος
Λοιπόν θα σου πω ακριβώς τα λόγια της.Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:54Τότε είναι μαλακισμενη πες της.Niki έγραψε: 24 Αύγ 2024, 10:58Φίλη μου παδίατρος πηγαίνει εθελοντικά σε κέντρο φιλοξενίας στην Σάμο τέσσερεις μέρες τον μήνα και πληρώνει και τα εισιτήρια , φαγητό και στέγη.
Η ίδια μου λέει ότι οι περισσότεροι γιατροί είναι χωρίς αμοιβή εκτός από αυτούς που είναι σε ΜΚΟ που παίρνουν έξοδα για το φαγητό ,διαμονή και σίτιση.
Είναι η παιδίατρος των παιδιών μου αν δεν ήξερα αυτά δεν θα έγραφα αυτά που έγραψα.
Από το Σύριζα μας έπεισαν και βάλαμε όλοι πλάτη όλοι οι γιατροί βάλαμε πλάτη μπας και αλλάξει τίποτα στον τόπο ήτανε και η χρεοκοπία αυτοκτονούσε ο κόσμος μας πιάσανε στο φιλότιμο.
Πολλές συναντήσεις αλλά όλες ήτανε με σεβασμό και δια ζώσης όχι διαδικτυακές.
Ο Άδωνης φέρθηκε πολύ αλαζονικά μας ξεφτίλισε τί να γράψω για αυτόν ; όσα χρόνια σπουδάσαμε όσα χρόνια προσφέραμε τα διέγραψε όλα και άρχισε να μας κράζει.(την λέξη κράζει την έβαλα εγώ για να μην γράψω το σεντόνι που μου είπε)
Ποιος είναι αυτός τι σπούδασε που μπορεί να ξεφτιλίζει έτσι τους γιατρούς;
Τώρα την αλαζονεία του την πληρώνει ο κόσμος.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Λίνο Βεντούρα
Niki έγραψε: 27 Αύγ 2024, 09:15Λοιπόν θα σου πω ακριβώς τα λόγια της.Otto Weininger έγραψε: 24 Αύγ 2024, 13:54Τότε είναι μαλακισμενη πες της.Niki έγραψε: 24 Αύγ 2024, 10:58
Φίλη μου παδίατρος πηγαίνει εθελοντικά σε κέντρο φιλοξενίας στην Σάμο τέσσερεις μέρες τον μήνα και πληρώνει και τα εισιτήρια , φαγητό και στέγη.
Από το Σύριζα μας έπεισαν και βάλαμε όλοι πλάτη όλοι οι γιατροί βάλαμε πλάτη μπας και αλλάξει τίποτα στον τόπο ήτανε και η χρεοκοπία αυτοκτονούσε ο κόσμος μας πιάσανε στο φιλότιμο.
Πολλές συναντήσεις αλλά όλες ήτανε με σεβασμό και δια ζώσης όχι διαδικτυακές.
Ο Άδωνης φέρθηκε πολύ αλαζονικά μας ξεφτίλισε τί να γράψω για αυτόν ; όσα χρόνια σπουδάσαμε όσα χρόνια προσφέραμε τα διέγραψε όλα και άρχισε να μας κράζει.(την λέξη κράζει την έβαλα εγώ για να μην γράψω το σεντόνι που μου είπε)
Ποιος είναι αυτός τι σπούδασε που μπορεί να ξεφτιλίζει έτσι τους γιατρούς;
Τώρα την αλαζονεία του την πληρώνει ο κόσμος.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 2652 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 6 Απαντήσεις