Αυτά από τα απάτητα βουνά της Ρούμελης τα σκέφτεσαι; Η γύρισες για δουλειά στρατιωτικέ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Αύγ 2024, 18:42Εάν είναι οκτώ ευρώ η ώρα στην εφημερία , όπως ανέφερε κάποιος συνομιλητής πιο πάνω θα βγάζει περισσότερα από εκατό ευρώ την ημέραtalaipwros έγραψε: 21 Αύγ 2024, 18:36ξεκιναμε με το βασικα, τον αριθμο των εφημεριων.Otto Weininger έγραψε: 21 Αύγ 2024, 18:07
Το άρθρο βέβαια δεν λέει κάπου για 23 εφημερίες αλλά τεσπα.
Έχομε εικόνα με τι μισθό και τι ωρομίσθιο εφημερίες θα ήταν ευχαριστημένοι οι Έλληνες γιατροί;
με ποσες μερες αγρυπνος να δουλευεις απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 3 η ωρα την επομενη μερα θα ησουν ευχαριστημενος;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σάμος: «Έκανε 23 εφημερίες και διαλύθηκε» λέει στενός συγγενής της παιδιάτρου που έπαθε το εγκεφαλικό
Re: Σάμος: «Έκανε 23 εφημερίες και διαλύθηκε» λέει στενός συγγενής της παιδιάτρου που έπαθε το εγκεφαλικό
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Re: Σάμος: «Έκανε 23 εφημερίες και διαλύθηκε» λέει στενός συγγενής της παιδιάτρου που έπαθε το εγκεφαλικό
talaipwros έγραψε: 21 Αύγ 2024, 22:33καθαρα μιλαγα, οποτε λεμε τα ιδιαfoscilis έγραψε: 21 Αύγ 2024, 22:30Εγώ θα έλεγα τουλάχιστον 5.000 και 500, εφόσον μιλάμε για μικτά. Γιατροί είναι fuck's sake. 8 ευρώ που δίνουν οι γελοίοι για υπερωριακή απασχόληση ειναι λίγα ακόμα και για αγγλικού που κάνει ιδιαίτερα σε πρωτάκια.talaipwros έγραψε: 21 Αύγ 2024, 21:56
ειδικευμενοι;
Για ελλαδα 3 χιλιαρικα το 8ωρο και 300 ευρω η εφημερια
Δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά που λέτε. Πρέπει να βγει η χώρα από το Ευρώ, να τυπώσει πληθωριστική δραχμούλα και να κάνει πράξη αυτές τις διακυμάνσεις. Και πάλι θα φτάνει μόνο για (εγχώρια) φασολάδα, αλλά θα είναι στο νούμερο μισθάρα γιατρού.
-
talaipwros
Αστειευεσαι, ασφαλως και υπαρχουν.sharp έγραψε: 21 Αύγ 2024, 23:47talaipwros έγραψε: 21 Αύγ 2024, 22:33καθαρα μιλαγα, οποτε λεμε τα ιδιαfoscilis έγραψε: 21 Αύγ 2024, 22:30
Εγώ θα έλεγα τουλάχιστον 5.000 και 500, εφόσον μιλάμε για μικτά. Γιατροί είναι fuck's sake. 8 ευρώ που δίνουν οι γελοίοι για υπερωριακή απασχόληση ειναι λίγα ακόμα και για αγγλικού που κάνει ιδιαίτερα σε πρωτάκια.
Δεν υπάρχουν αυτά τα λεφτά που λέτε. Πρέπει να βγει η χώρα από το Ευρώ, να τυπώσει πληθωριστική δραχμούλα και να κάνει πράξη αυτές τις διακυμάνσεις. Και πάλι θα φτάνει μόνο για (εγχώρια) φασολάδα, αλλά θα είναι στο νούμερο μισθάρα γιατρού.
Tόσο είναι η ωριαία αποζημίωση στο δημόσιο.Με τις κρατήσεις βγαίνει και λιγότερο.foscilis έγραψε: 21 Αύγ 2024, 22:27Εάν είναι οκτώ ευρώ η ώρα μιλάμε για πλήρη εξευτελισμό της έννοιας του ιατρικού επαγγέλματος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Αύγ 2024, 18:42Εάν είναι οκτώ ευρώ η ώρα στην εφημερία , όπως ανέφερε κάποιος συνομιλητής πιο πάνω θα βγάζει περισσότερα από εκατό ευρώ την ημέραtalaipwros έγραψε: 21 Αύγ 2024, 18:36
ξεκιναμε με το βασικα, τον αριθμο των εφημεριων.
με ποσες μερες αγρυπνος να δουλευεις απο τις 8 το πρωι μεχρι τις 3 η ωρα την επομενη μερα θα ησουν ευχαριστημενος;
Π.χ η τρίωρη απασχόληση στην επιτήρηση Πανελληνίων είναι 24 μικτά και ...13 "καθαρά".
Το καλοκαίρι πηγαίνω σε νησί της Δωδεκανήσου όπου μένω σε δικό μου σπίτι (κληρονομιά της συζύγου μου)Aitwlos έγραψε: 21 Αύγ 2024, 23:31Αυτά από τα απάτητα βουνά της Ρούμελης τα σκέφτεσαι; Η γύρισες για δουλειά στρατιωτικέ;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Αύγ 2024, 18:42Εάν είναι οκτώ ευρώ η ώρα στην εφημερία , όπως ανέφερε κάποιος συνομιλητής πιο πάνω θα βγάζει περισσότερα από εκατό ευρώ την ημέραtalaipwros έγραψε: 21 Αύγ 2024, 18:36
ξεκιναμε με το βασικα, τον αριθμο των εφημεριων.
Τον χειμώνα βρίσκομαι στα Απάτητα Βουνά της Ρούμελης
Αστικά κέντρα κατεβαίνω για να εισπράττω ενοίκια από τα ακίνητα που έχω ενοικιάσει
- hellegennes
Θες να πεις ότι υπήρξαν και μέρες που δούλεψες για τα λεφτά που σε πληρώναμε;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Αύγ 2024, 18:48 Γιατρέ έχω βρεθεί μέσα σε πολεμικό πλοίο να κάνω βάρδιες.... απόπλου κατάπλου του πλοίου
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το έχεις ρίξει στον παραλογισμό, σα να γράφει άλλος ΑΙΝΕΙΑΝ σε αυτό το νήμα. Ποιά ελεύθερη αγορά βρε μάστορα, για ανθρώπους που πληρώνονται από το κράτος μιλάμεΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Αύγ 2024, 23:10 Άρα η Ελεύθερη Αγορά και η ιδιωτικοποίηση της υγείας οδηγεί την επαρχία να μην έχει γιατρούς
- Green Dragon
Δεν ξέρω για 5000, σίγουρα δεν είναι για την Ελλάδα κάτι τέτοιο αλλά ούτε τα 1000 που παίρνουν οι ειδικευόμενοι είναι για την Ελλάδα. Που νομίζω δεν ξεκινούν ούτε με 1000 (χωρίς τις εφημερίες). Δεν θα έπρεπε να είναι 2000;sharp έγραψε: 21 Αύγ 2024, 23:47
Και 8 ευρώ την ώρα (ακαθάριστο φαντάζομαι) είναι γελοίο, εδώ παίρνεις 5 καθαρά για να μοιράσεις φυλλάδια.
Κατά πρώτον ως ένστολο κρατικό λειτουργό ΔΕΝ με πλήρωνες εσύ η ο υπόλοιπος φόρου υποτελής ελληνικός λαόςhellegennes έγραψε: 22 Αύγ 2024, 06:54Θες να πεις ότι υπήρξαν και μέρες που δούλεψες για τα λεφτά που σε πληρώναμε;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Αύγ 2024, 18:48 Γιατρέ έχω βρεθεί μέσα σε πολεμικό πλοίο να κάνω βάρδιες.... απόπλου κατάπλου του πλοίου
Ούτε υπηρετούσα εσένα η τον υπόλοιπο ελληνικό λαό ( όπως ΔΕΝ υπηρετούσα κανένα έθνος η καμία πατρίδα)
Ως ένστολος κρατικός υπάλληλος υπηρετούσα τον Ηγεμόνα μου δηλαδή την ελληνική κρατική εξουσία η οποία με πλήρωνε και μου έκανε κουμάντο
Με πλήρωνε δε με χρήματα που έπαιρνε από τους φόρου υποτελείς υπηκόους της τον υπόλοιπο ελληνικό λαό
Το να ισχυρίζεσαι εσύ η οποιοσδήποτε άλλος ότι με πλήρωνες με τους φόρους σου (η ότι υπηρετώ ως δημόσιος υπάλληλος εσένα ) είναι σαν να ισχυρίζεται ένας ραγιάς στην τουρκοκρατία ότι οι γενίτσαροι είναι υπηρέτες του γιατί πληρώνονται με τους φόρους που έδινε αυτός στον Σουλτάνο !!!!
Ιδιώτες γιατρούς δεν θέλει να στείλει στα νησιά ο Άδωνης;Green Dragon έγραψε: 22 Αύγ 2024, 07:34Το έχεις ρίξει στον παραλογισμό, σα να γράφει άλλος ΑΙΝΕΙΑΝ σε αυτό το νήμα. Ποιά ελεύθερη αγορά βρε μάστορα, για ανθρώπους που πληρώνονται από το κράτος μιλάμεΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Αύγ 2024, 23:10 Άρα η Ελεύθερη Αγορά και η ιδιωτικοποίηση της υγείας οδηγεί την επαρχία να μην έχει γιατρούς![]()
- Green Dragon
Έλα, πιάστηκες με τα βρακιά κάτω, απλώς παραδέξου το.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 22 Αύγ 2024, 08:43Ιδιώτες γιατρούς δεν θέλει να στείλει στα νησιά ο Άδωνης;Green Dragon έγραψε: 22 Αύγ 2024, 07:34Το έχεις ρίξει στον παραλογισμό, σα να γράφει άλλος ΑΙΝΕΙΑΝ σε αυτό το νήμα. Ποιά ελεύθερη αγορά βρε μάστορα, για ανθρώπους που πληρώνονται από το κράτος μιλάμεΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 21 Αύγ 2024, 23:10 Άρα η Ελεύθερη Αγορά και η ιδιωτικοποίηση της υγείας οδηγεί την επαρχία να μην έχει γιατρούς![]()
1) Ο Άδωνις είναι κράτος
2) Μιλάμε για τους νοσοκομειακούς γιατρούς και τους μισθούς τους.
Μόνον ο Αντρέας διπλασίασε μισθούς με το που βγήκε, γι' αυτό ξαναβγήκε έυκολα, αλλά ήξερε τότε ότι ο λογαριασσμός των δανεικών θα έρθει όταν αυτός θα έχει φύγει από τη σκηνή (και από τη ζωή).Green Dragon έγραψε: 22 Αύγ 2024, 07:38Δεν ξέρω για 5000, σίγουρα δεν είναι για την Ελλάδα κάτι τέτοιο αλλά ούτε τα 1000 που παίρνουν οι ειδικευόμενοι είναι για την Ελλάδα. Που νομίζω δεν ξεκινούν ούτε με 1000 (χωρίς τις εφημερίες). Δεν θα έπρεπε να είναι 2000;sharp έγραψε: 21 Αύγ 2024, 23:47
Και 8 ευρώ την ώρα (ακαθάριστο φαντάζομαι) είναι γελοίο, εδώ παίρνεις 5 καθαρά για να μοιράσεις φυλλάδια.
-
talaipwros
Νομιζω το συνολο της μισθοδοσίας των γιατρων του ΕΣΥ ειναι μολις 900 εκατομμύρια.sharp έγραψε: 22 Αύγ 2024, 10:02Μόνον ο Αντρέας διπλασίασε μισθούς με το που βγήκε, γι' αυτό ξαναβγήκε έυκολα, αλλά ήξερε τότε ότι ο λογαριασσμός των δανεικών θα έρθει όταν αυτός θα έχει φύγει από τη σκηνή (και από τη ζωή).Green Dragon έγραψε: 22 Αύγ 2024, 07:38Δεν ξέρω για 5000, σίγουρα δεν είναι για την Ελλάδα κάτι τέτοιο αλλά ούτε τα 1000 που παίρνουν οι ειδικευόμενοι είναι για την Ελλάδα. Που νομίζω δεν ξεκινούν ούτε με 1000 (χωρίς τις εφημερίες). Δεν θα έπρεπε να είναι 2000;sharp έγραψε: 21 Αύγ 2024, 23:47
Και 8 ευρώ την ώρα (ακαθάριστο φαντάζομαι) είναι γελοίο, εδώ παίρνεις 5 καθαρά για να μοιράσεις φυλλάδια.![]()
Λιγο να μειωσεις τη συμμετοχη του κρατους σε ιδιωτικές ιατρικες πραξεις και τα εβγαλες.
(Για να μην πω οτι μια απλή μείωση της εξτρα συνεισφοράς του κρατους στις συνταξεις κατα μολις 6% , φτανει για να διπλασιασθουν οι μισθοι - ή μαλλον καλύτερα τα λεφτα για μισθους, θα πρεπει να γινουν και προσληψεις - χωρις κανενα αλλο μετρο)
- Otto Weininger
talaipwros έγραψε: 22 Αύγ 2024, 10:10Νομιζω το συνολο της μισθοδοσίας των γιατρων του ΕΣΥ ειναι μολις 900 εκατομμύρια.sharp έγραψε: 22 Αύγ 2024, 10:02Μόνον ο Αντρέας διπλασίασε μισθούς με το που βγήκε, γι' αυτό ξαναβγήκε έυκολα, αλλά ήξερε τότε ότι ο λογαριασσμός των δανεικών θα έρθει όταν αυτός θα έχει φύγει από τη σκηνή (και από τη ζωή).Green Dragon έγραψε: 22 Αύγ 2024, 07:38
Δεν ξέρω για 5000, σίγουρα δεν είναι για την Ελλάδα κάτι τέτοιο αλλά ούτε τα 1000 που παίρνουν οι ειδικευόμενοι είναι για την Ελλάδα. Που νομίζω δεν ξεκινούν ούτε με 1000 (χωρίς τις εφημερίες). Δεν θα έπρεπε να είναι 2000;
Και 8 ευρώ την ώρα (ακαθάριστο φαντάζομαι) είναι γελοίο, εδώ παίρνεις 5 καθαρά για να μοιράσεις φυλλάδια.![]()
Λιγο να μειωσεις τη συμμετοχη του κρατους σε ιδιωτικές ιατρικες πραξεις και τα εβγαλες.
(Για να μην πω οτι μια απλή μείωση της εξτρα συνεισφοράς του κρατους στις συνταξεις κατα μολις 6% , φτανει για να διπλασιασθουν οι μισθοι - ή μαλλον καλύτερα τα λεφτα για μισθους, θα πρεπει να γινουν και προσληψεις - χωρις κανενα αλλο μετρο)
Τόσο απλό είναι;
Και γιατί δεν το κάνουν;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
talaipwros
ρωτα τουςOtto Weininger έγραψε: 22 Αύγ 2024, 10:19talaipwros έγραψε: 22 Αύγ 2024, 10:10Νομιζω το συνολο της μισθοδοσίας των γιατρων του ΕΣΥ ειναι μολις 900 εκατομμύρια.sharp έγραψε: 22 Αύγ 2024, 10:02
Μόνον ο Αντρέας διπλασίασε μισθούς με το που βγήκε, γι' αυτό ξαναβγήκε έυκολα, αλλά ήξερε τότε ότι ο λογαριασσμός των δανεικών θα έρθει όταν αυτός θα έχει φύγει από τη σκηνή (και από τη ζωή).![]()
Τόσο απλό είναι;
Και γιατί δεν το κάνουν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 254 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis