Scouser έγραψε: 21 Αύγ 2024, 14:36
Δεν είναι κράτος στο μεταίχμιο (λολ), είναι ένα στυγνό δικτατορικο καθεστώς που ευθύνεται για πλήθος εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Έχει όμως λεφτά και εξαρτάται από αυτό εν πολλοίς η ενεργειακή τροφοδοσία της ΕΕ, οπότε για τους ευρωγυμνοσάλιαγκες οι αξίες τους μπορούνε (και) σε αυτή την περίπτωση να πάνε να γαμηθουνε λιγουλάκι. Ξέρεις, όπως με τους Αδελφούς Μουσουλμανους, τους τζιχαντιστές στη Συρία, τους νεοναζί του Αζόφ, και ο κατάλογος τελειωμο δεν έχει.
Πολύ καλύτερο από την πουτλερια που εισέβαλε σε ξένο ανεξάρτητο ευρωπαϊκό κράτος. Προ της εισβολής διπλωματικές σχέσεις είχε και με τον Πούτιν παρά το ότι οι εκλογές της ήταν της πλάκας. Αλλά όπως προείπα, άλλο το να έχεις διπλωματικές σχέσεις και άλλο το να βάλεις τον άλλο στην ένωση σου.
Έχεις ένα κόλλημα με την "πουτλερια", λες και για κάποιο λόγο πρέπει οι υπόλοιποι να αποδεχτούμε το δικο σου κριτηριο (και οσων αλλων φανατικων σκέφτονται σαν εσενα) ότι το μέτρο σύγκρισης για όλα είναι η Ρωσία. Άσε για μια στιγμή τη Ρωσια αν μπορείς (fat chance, αλλά λέμε τωρα) και πες μας ομως, εισαι περήφανος για τα συγχαρητήρια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στον δολοφονο αμετρητων Αρμενίων αμάχων από τον κολλητό του Ερντογαν, δικτατορα Αλίεφ;
Είναι η νέα έκδοση που για όλα έφταιγαν τα κομμουνια. Αληθινά η μη
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Να αποδεχθείς την εκλογή ενός δικτάτορα, να επαινείς το δικτάτορα, να κάνεις οτι δε βλέπεις την εθνοκάθαρση που κάνει, και χίλια δυο άλλα. Πολύ δημοκρατική και ανθρωπιστική η Δύση, καθόλου υποκριτική και μακιαβελική, τί να λέμε. Ρε ούστ.
Υπάρχουν και διπλωματικές σχέσεις με κράτη που είναι στο μεταιχμιο. Τελείως διαφορετικό βέβαια από το να τους έχεις μέλος στην ένωση σου. Εσύ τώρα κατακρίνεις την ΕΕ για το ότι ο Σαρλ Μισέλ αναγνώρισε την εκλογή του Αλιεφ και ταυτόχρονα πανηγυρίζεις με τα σημαιάκια του BRICS που αποδέχθηκαν ως μέλος τους το Αζερμπαϊτζάν που βασικά μπήκε στο brics επειδή δε θα γινόταν αποδεκτό στην ΕΕ. Πολύ λογικά όλα αυτά
Δεν είναι κράτος στο μεταίχμιο (λολ), είναι ένα στυγνό δικτατορικο καθεστώς που ευθύνεται για πλήθος εγκλημάτων πολέμου και εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. Έχει όμως λεφτά και εξαρτάται από αυτό εν πολλοίς η ενεργειακή τροφοδοσία της ΕΕ, οπότε για τους ευρωγυμνοσάλιαγκες οι αξίες τους μπορούνε (και) σε αυτή την περίπτωση να πάνε να γαμηθουνε λιγουλάκι. Ξέρεις, όπως με τους Αδελφούς Μουσουλμανους, τους τζιχαντιστές στη Συρία, τους νεοναζί του Αζόφ, και ο κατάλογος τελειωμο δεν έχει.
+1
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Philip Mortimer έγραψε: 21 Αύγ 2024, 22:20
Ελεύθερος επαγγελματίας.
pithikas
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Όλοι οι πουτλεροκινητοι διορίστηκαν μετακλητοι από τη ΝΔ και κωλυονται να πάνε να ζήσουν το ρωσικό όνειρο τώρα που τους δίνεται η ευκαιρια. Πολύ λογικά όλα αυτά.
Από την στιγμή που ένας ευρωλιγούρης αντιμετωπίζει το σκατό των Ευρωπαίων σαν σοκολάτα, το σμήγμα τους σαν ροκφόρ, την αμασχαλίλα τους σαν ροδέλαιο κ.λ.π. είναι λογικό επόμενο να αντιμετωπίσει ένα μάτσο από διορισμένους κοπρίτες ενός τυχοδιωκτικού μπουρδέλου, που μεχρι και τα αρχίδια του κάθε χασάπη τα γλείφουν επιμελώς, ως μάχιμους υπερασπιστές του μοναδικού λίκνου της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μιλάμε για αρρώστια. Εκτός και αν είναι μέσο βιοπορισμού...
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Αύγ 2024, 23:31
Από την στιγμή που ένας ευρωλιγούρης αντιμετωπίζει το σκατό των Ευρωπαίων σαν σοκολάτα, το σμήγμα τους σαν ροκφόρ, την αμασχαλίλα τους σαν ροδέλαιο κ.λ.π. είναι λογικό επόμενο να αντιμετωπίσει ένα μάτσο από διορισμένους κοπρίτες ενός τυχοδιωκτικού μπουρδέλου, που μεχρι και τα αρχίδια του κάθε χασάπη τα γλείφουν επιμελώς, ως μάχιμους υπερασπιστές του μοναδικού λίκνου της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μιλάμε για αρρώστια. Εκτός και αν είναι μέσο βιοπορισμού...
Πράγματι η ΕΕ και ο καπιταλιστικός δυτικός κόσμος είναι το μοναδικό λίκνο της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ευχαριστούμε για τη συνεισφορά σου στο topic.
Από τότε που κάποιος επιτρέπεται να είναι ελεύθερος επαγγελματίας και ταυτόχρονα να νοικιάζει την περιουσία του; Δηλαδή από πάντα;
Περίμενε. Δουλεύεις ή είσαι εισοδήματιας;
Δουλεύω (σαν ελεύθερος επαγγελματίας), νομίζω δεν είναι τόσο περίπλοκο.
Είναι λίγο. Όπως όταν λες λίκνο δημοκρατίας το οτιδήποτε και αναφέρεσαι σε κάτι που εσύ μας επρηξες τα ουμπαλα ότι ανεβαίνει η ακροδεξιά, Ε μια δεύτερη σκέψη την έχεις.. ειδικά με το δικό σου παρελθόν ( το πασοκικο). Περιμένω να δω αν είσαι όντως ελεύθερος επαγγελματίας και την γνώμη σου για την φορολόγια στο μελλον
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Είναι λίγο. Όπως όταν λες λίκνο δημοκρατίας το οτιδήποτε και αναφέρεσαι σε κάτι που εσύ μας επρηξες τα ουμπαλα ότι ανεβαίνει η ακροδεξιά, Ε μια δεύτερη σκέψη την έχεις.. ειδικά με το δικό σου παρελθόν ( το πασοκικο). Περιμένω να δω αν είσαι όντως ελεύθερος επαγγελματίας και την γνώμη σου για την φορολόγια στο μελλον
Word salad. Δεν έχω πρήξει εγώ κανέναν για κάτι τέτοιο.Το ότι υπάρχουν λαϊκιστές δεν αναιρεί ότι αποτελεί λίκνο της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Τέλος πάντων με την κυβέρνηση δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε σε σχέση με τα airbnb ούτε σε σχέση με τη φορολογία μας και γι'αυτό έχω περιορίσει την υποστήριξή μου και εντός και εκτός forum μέχρι νεωτέρας. Την ψήφισα ως επιβράβευση για τα 2 νομοσχέδια που έκαναν ντόρο φέτος : τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τους γάμους ομόφυλων κι επειδή δε βλέπω κάποια εναλλακτική επιλογή. Μόνο τον Κασσελακη συμπαθώ από τα major κόμματα (που μπορούν να μπουν Βουλή) αλλά είναι λαϊκιστής σε κάποια θέματα οικονομικών και δε μου αρέσουν αυτοί που τον περιστοιχίζουν.
Word salad. Δεν έχω πρήξει εγώ κανέναν για κάτι τέτοιο.Το ότι υπάρχουν λαϊκιστές δεν αναιρεί ότι αποτελεί λίκνο της δημοκρατίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Τέλος πάντων με την κυβέρνηση δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε σε σχέση με τα airbnb ούτε σε σχέση με τη φορολογία μας και γι'αυτό έχω περιορίσει την υποστήριξή μου και εντός και εκτός forum μέχρι νεωτέρας. Την ψήφισα ως επιβράβευση για τα 2 νομοσχέδια που έκαναν ντόρο φέτος : τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τους γάμους ομόφυλων κι επειδή δε βλέπω κάποια εναλλακτική επιλογή. Μόνο τον Κασσελακη συμπαθώ από τα major κόμματα (που μπορούν να μπουν Βουλή) αλλά είναι λαϊκιστής σε κάποια θέματα οικονομικών και δε μου αρέσουν αυτοί που τον περιστοιχίζουν.