Δεν έχουν το ειδικό βάρος του Δημήτρη Καζάκη, η αλήθεια να λέγεται.Green Dragon έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:30Νόμιζα ότι το IQ μετριέται από το 0 έως το 180 αλλά τελικά πάει και αρνητικόPhilip Mortimer έγραψε: 17 Αύγ 2024, 17:48 Οι περισσότεροι ΠτΔ ήταν σχετικά συμπαθείς με εξαίρεση τον Παυλόπουλο. Και η Σακελλαροπούλου εξαιρετικη.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Xεσμένη εντελώς έχουν την πρόεδρο της Δημοκρατίας οι Ελληνες πολίτες
- Philip Mortimer
Re: Xεσμένη εντελώς έχουν την πρόεδρο της Δημοκρατίας οι Ελληνες πολίτες
- Philip Mortimer
Το έχω ξαναπεί αλλά δεν είμαι ούτε πασοκος ούτε νδημοκρατης απλά επειδή κατά καιρούς έχω ψηφίσει τα δύο αυτά κόμματα, ανάλογα με το ποιοι βρίσκονταν στο τιμόνι τους και τους αντιπάλους τους.Aitwlos έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:37Ο Παυλόπουλος τι έκανε και πείραξε εσάς τους πασοκους πριν χωριστειτε και πάρε άλλοι προς ΝΔ και άλλοι προς ΣΥΡΙΖΑ;Philip Mortimer έγραψε: 17 Αύγ 2024, 17:48 Οι περισσότεροι ΠτΔ ήταν σχετικά συμπαθείς με εξαίρεση τον Παυλόπουλο. Και η Σακελλαροπούλου εξαιρετικη.
Η Σακελλαροπούλου είναι όχι απλά εξαιρετική. Καταπληκτική. Εκεί που σταμάτησαν τα έργα στο δυστύχημα των Τεμπών για να πετάξει λουλούδια συγκινήθηκα.
Όσο για τον συγκεκριμένο είναι γελοίος σαν προσωπικότητα, και βουτηγμένος σε διάφορα περίεργα, η κορυφή του παγόβουνου οι μαζικοί διορισμοί που έγιναν νύχτα στο δημόσιο και οι κατόπιν αβερτα μονιμοποιησεις που έγιναν, τα έξοδα του δημοσίου που είχαν εκτιναχθεί κλπ.
Ο Αλιβιζάτος θα ήταν πολύ καλύτερος.
Ο Παυλόπουλος βγήκε λόγω της σύγκλισης 3 σκοτεινών προσώπων του Τσίπρα, του Καμμένου και του Σαμαρά όπου προς τιμήν του ο Μητσοτάκης διαφοροποιήθηκε.
Philip Mortimer έγραψε: 18 Αύγ 2024, 15:16... δεν είμαι ούτε πασοκος ούτε νδημοκρατης απλά επειδή κατά καιρούς έχω ψηφίσει τα δύο αυτά κόμματα...Aitwlos έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:37Ο Παυλόπουλος τι έκανε και πείραξε εσάς τους πασοκους πριν χωριστειτε και πάρε άλλοι προς ΝΔ και άλλοι προς ΣΥΡΙΖΑ;Philip Mortimer έγραψε: 17 Αύγ 2024, 17:48 Οι περισσότεροι ΠτΔ ήταν σχετικά συμπαθείς με εξαίρεση τον Παυλόπουλο. Και η Σακελλαροπούλου εξαιρετικη.
Η Σακελλαροπούλου είναι όχι απλά εξαιρετική. Καταπληκτική. Εκεί που σταμάτησαν τα έργα στο δυστύχημα των Τεμπών για να πετάξει λουλούδια συγκινήθηκα.
- Eθνικοκοινωνιστης
Οργι νο2

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
Δεν έχω παρακολουθήσει το Στορυ αυτό, διότι πίστευα ότι είναι μιας κάποιας ηλικίας. Που τον έχωσε !;foscilis έγραψε: 18 Αύγ 2024, 14:25Το μοναδικο που μου εχει κανει αρνητικη εντυπωση απο την προεδρια της ειναι η προκλητικα βυσματικη πορεια του γκομενου, που αν αντρας εκανε τα ιδια για την ερωμενη του θα τη ανεβαζαμε τσοκαρο και θα την κατεβαζαμε η εθνικη μας πουταναρα.Cecily Anne έγραψε: 18 Αύγ 2024, 12:50ΝΑΙ!
Είχε πιάσει με την παρέα της μια πτέρυγα ολόκληρη ! Σκεφτείτε τρεις σειρές σαν αυτές που βλέπουμε σε τραπέζια γάμου! Είχε οοοολη την παρέα, μπράβους, κακό χαμό! Είχε όλο το Σέρβις να πηγαινοέρχεται, γιατί ήταν πολλοί! Δηλαδή 500 ευρώ για καφέδες και μπράντς, σημαίνει ότι τους γαμησαν στα πέρα δώθε! Δεν άνοιξε μια σαμπάνια να κάνει το ποσό αυτό ! Και ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ Η ΓΕΛΟΙΑ!
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Philip Mortimer έγραψε: 18 Αύγ 2024, 15:16Το έχω ξαναπεί αλλά δεν είμαι ούτε πασοκος ούτε νδημοκρατης απλά επειδή κατά καιρούς έχω ψηφίσει τα δύο αυτά κόμματα, ανάλογα με το ποιοι βρίσκονταν στο τιμόνι τους και τους αντιπάλους τους.Aitwlos έγραψε: 17 Αύγ 2024, 23:37Ο Παυλόπουλος τι έκανε και πείραξε εσάς τους πασοκους πριν χωριστειτε και πάρε άλλοι προς ΝΔ και άλλοι προς ΣΥΡΙΖΑ;Philip Mortimer έγραψε: 17 Αύγ 2024, 17:48 Οι περισσότεροι ΠτΔ ήταν σχετικά συμπαθείς με εξαίρεση τον Παυλόπουλο. Και η Σακελλαροπούλου εξαιρετικη.
Όσο για τον συγκεκριμένο είναι γελοίος σαν προσωπικότητα, και βουτηγμένος σε διάφορα περίεργα, η κορυφή του παγόβουνου οι μαζικοί διορισμοί που έγιναν νύχτα στο δημόσιο και οι κατόπιν αβερτα μονιμοποιησεις που έγιναν, τα έξοδα του δημοσίου που είχαν εκτιναχθεί κλπ.
Ο Αλιβιζάτος θα ήταν πολύ καλύτερος.
Ο Παυλόπουλος βγήκε λόγω της σύγκλισης 3 σκοτεινών προσώπων του Τσίπρα, του Καμμένου και του Σαμαρά όπου προς τιμήν του ο Μητσοτάκης διαφοροποιήθηκε.
Ντεν νταβαζει καν πασοκονεοδημοκρατη
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Στο τριπακι της προεδρίας, πχ έχει δικιά του φρουρά 24/7 ενώ είναι απλά ένας άσχετος. (κι αυτός κάποιας ηλικιας).Cecily Anne έγραψε: 18 Αύγ 2024, 16:02Δεν έχω παρακολουθήσει το Στορυ αυτό, διότι πίστευα ότι είναι μιας κάποιας ηλικίας. Που τον έχωσε !;foscilis έγραψε: 18 Αύγ 2024, 14:25Το μοναδικο που μου εχει κανει αρνητικη εντυπωση απο την προεδρια της ειναι η προκλητικα βυσματικη πορεια του γκομενου, που αν αντρας εκανε τα ιδια για την ερωμενη του θα τη ανεβαζαμε τσοκαρο και θα την κατεβαζαμε η εθνικη μας πουταναρα.Cecily Anne έγραψε: 18 Αύγ 2024, 12:50
ΝΑΙ!
Είχε πιάσει με την παρέα της μια πτέρυγα ολόκληρη ! Σκεφτείτε τρεις σειρές σαν αυτές που βλέπουμε σε τραπέζια γάμου! Είχε οοοολη την παρέα, μπράβους, κακό χαμό! Είχε όλο το Σέρβις να πηγαινοέρχεται, γιατί ήταν πολλοί! Δηλαδή 500 ευρώ για καφέδες και μπράντς, σημαίνει ότι τους γαμησαν στα πέρα δώθε! Δεν άνοιξε μια σαμπάνια να κάνει το ποσό αυτό ! Και ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ Η ΓΕΛΟΙΑ!
αν ήταν παντρεμένοι θα δικαιούταν φρουρά; Αν ναι δεν υπάρχει θέμα.foscilis έγραψε: 18 Αύγ 2024, 17:37Στο τριπακι της προεδρίας, πχ έχει δικιά του φρουρά 24/7 ενώ είναι απλά ένας άσχετος. (κι αυτός κάποιας ηλικιας).Cecily Anne έγραψε: 18 Αύγ 2024, 16:02Δεν έχω παρακολουθήσει το Στορυ αυτό, διότι πίστευα ότι είναι μιας κάποιας ηλικίας. Που τον έχωσε !;foscilis έγραψε: 18 Αύγ 2024, 14:25
Το μοναδικο που μου εχει κανει αρνητικη εντυπωση απο την προεδρια της ειναι η προκλητικα βυσματικη πορεια του γκομενου, που αν αντρας εκανε τα ιδια για την ερωμενη του θα τη ανεβαζαμε τσοκαρο και θα την κατεβαζαμε η εθνικη μας πουταναρα.
Υπάρχει κάποιος νόμος που να ορίζει ότι οι πολίτες πρέπει να κάθονται προσοχή η να σηκώνονται όρθιοι όταν περνάει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας η και άλλοι πολιτικοί πχ ο Πρωθυπουργός η Υπουργοί;
Οι φαντάροι η οι ένστολοι είναι υποχρεωμένοι για υπηρεσιακούς λόγους να κάθονται προσοχή και να αποδίδουν σεβασμό και τιμέςlonelyrider έγραψε: 17 Αύγ 2024, 21:42 Ειναι εθνικη καταπτωση να περνσει η προεδρος της δημοκρατιας απο διπλα σου και να μη σηκωνεσαι.
Ανεξαρτητα αν τη συμπαθεις ή οχι πρεπει να δειξεις σεβασμο στο θεσμο.
Θυμαμαι κατι αριστερους να της μιλανε χυδαια παλιοτερα σ ενα βιντεο που ειχα δει, για ενα θεμα δεν θυμαμαι ποιο.
Ειναι ξεφτιλα αυτα τα πραματα.
Οι απλοί πολίτες ΔΕΝ είναι υποχρεωμένοι
Cecily Anne έγραψε: 18 Αύγ 2024, 12:47 Ήρθε σε μαγαζί με όλη της την παρέα, μπράβους, υπαλλήλους κλπ! Έκανε λογαριασμό 500 ευρώ, τρέχανε όλοι πάνω κάτω να την εξυπηρετήσουν. Το μαγαζί τα κέρασε. ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΔΙ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ. Γ Ι Δ Α
-
Machine ghost
Σαρτζετάκης ρουλς, καθάρισε με τρόπο που ουτε η 17Ν δεν κατάφερε.
Χωρίς μια τουφεκιά!
Χωρίς μια τουφεκιά!
Χασκογελάνε τα δάσα.
Στεφανόπουλος κύριοι ,ρησπέκτ
Για να τον τιμήσει ο Στύγιος έβαλε κουστούμι και φόρεσε γραβάτα σε επίσκεψη στο Προεδρικό μέγαρο με το σχολείο.
Για να τον τιμήσει ο Στύγιος έβαλε κουστούμι και φόρεσε γραβάτα σε επίσκεψη στο Προεδρικό μέγαρο με το σχολείο.
-
Machine ghost
σε ποιον φόρεσε το κοστούμι;; κασμίρι;; τον εμανίκιασες ρε τον νεκρό πρόεδρο;Στύξ έγραψε: 18 Αύγ 2024, 17:52 Στεφανόπουλος κύριοι ,ρησπέκτ![]()
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 56 Απαντήσεις
- 1996 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ερμής
-