ναι βεβαια πες τους τα , πες τους τα, εγώ τονελέω γιακουμή, πριν τον ξεβιδωσω.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Αύγ 2024, 21:07Αν χρησιμοποιείτε τα γρομπάλια ως εναλλακτικά των πολύτιμων, τί να πω;
Καλή σας τύχη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γρομπάλι
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
Machine ghost
Re: Γρομπάλι
Χασκογελάνε τα δάσα.
- Οργισμένος
60 ευρω;;;waldorf έγραψε: 12 Αύγ 2024, 14:51Γιατρός φυσικά δεν είμαι,αλλά απ`την περιγραφή μοιάζει με σμηγματογόνο κύστη.AlienWay έγραψε: 12 Αύγ 2024, 14:14 Εχω βγάλει στο πίσω από το γόνατο σημείο, ένα γρομπάλι, σαν @@σακούλα. Σαν ένα @ σε μέγεθος φουντουκιού. Πριν ένα μήνα δεν βρισκόταν εκεί και κακώς δεν το είχα παρατηρήσει. Κρέμεται από ένα πολύ μικρό πετσάκι.
Τι είναι; Πρέπει να περιμένω να τελειώσουν οι διακοπές για να μου το χειρουργήσουν. Ευχομαι να μην είναι κάτι το σοβαρό.
Αν είναι τέτοια,μιλάμε για 15-20 λεπτά επέμβαση (στι ιατρείο του χειρουργού με τοπική αναισθησία,μην φανταστείς),3-4 ραμματάκια και γύρω στα 60 ευρώ.
Συνταγογραφηση δεν ειναι. 150 και ουτε του παπα...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
Machine ghost
150€ με περιποίηση.Οργισμένος έγραψε: 12 Αύγ 2024, 21:1160 ευρω;;;waldorf έγραψε: 12 Αύγ 2024, 14:51Γιατρός φυσικά δεν είμαι,αλλά απ`την περιγραφή μοιάζει με σμηγματογόνο κύστη.AlienWay έγραψε: 12 Αύγ 2024, 14:14 Εχω βγάλει στο πίσω από το γόνατο σημείο, ένα γρομπάλι, σαν @@σακούλα. Σαν ένα @ σε μέγεθος φουντουκιού. Πριν ένα μήνα δεν βρισκόταν εκεί και κακώς δεν το είχα παρατηρήσει. Κρέμεται από ένα πολύ μικρό πετσάκι.
Τι είναι; Πρέπει να περιμένω να τελειώσουν οι διακοπές για να μου το χειρουργήσουν. Ευχομαι να μην είναι κάτι το σοβαρό.
Αν είναι τέτοια,μιλάμε για 15-20 λεπτά επέμβαση (στι ιατρείο του χειρουργού με τοπική αναισθησία,μην φανταστείς),3-4 ραμματάκια και γύρω στα 60 ευρώ.
Συνταγογραφηση δεν ειναι. 150 και ουτε του παπα...
Χασκογελάνε τα δάσα.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Νομίζω πως δεν υπήρχε, αλλά αργότερα δεν είχα δει εκεί.Esperos έγραψε: 12 Αύγ 2024, 21:06Eγω δεν κατάλαβα αυτό...AlienWay έγραψε: 12 Αύγ 2024, 14:14 Εχω βγάλει στο πίσω από το γόνατο σημείο, ένα γρομπάλι, σαν @@σακούλα. Σαν ένα @ σε μέγεθος φουντουκιού. Πριν ένα μήνα δεν βρισκόταν εκεί και κακώς δεν το είχα παρατηρήσει. Κρέμεται από ένα πολύ μικρό πετσάκι.
"Πριν ένα μήνα δεν βρισκόταν εκεί και κακώς δεν το είχα παρατηρήσει."
Πως θα μπορούσες βρε φίλε να παρατηρήσεις κάτι που δεν υπάρχει;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τελικά είναι θήλωμα και δυστυχώς ο δερματολόγος δεν ήταν χειρούργος.
Μου είπε απο Σεπτέμβρη να βρω έναν χειρούργο να το βγάλει. Με την ευκαιρία θα βγάλω και μια μικρή κρεατοελιά που έχω στο σβέρκο.
Προς το παρόν μου έγραψε ξανά τη συνταγή για το έκζεμα της πατούσας. Αυτή τη φορά δεν θα τη χάσω, γιατί αυτό ανα 3 χρόνια επιστρέφει και η φαγούρα του δεν περνάει με το ξύσιμο.
Επομένως ξαναπαίρνω την αλοιφή για το έκζεμα και το θήλωμα θα το αφαιρέσω τον Σεπτέμβρη.
Μου είπε απο Σεπτέμβρη να βρω έναν χειρούργο να το βγάλει. Με την ευκαιρία θα βγάλω και μια μικρή κρεατοελιά που έχω στο σβέρκο.
Προς το παρόν μου έγραψε ξανά τη συνταγή για το έκζεμα της πατούσας. Αυτή τη φορά δεν θα τη χάσω, γιατί αυτό ανα 3 χρόνια επιστρέφει και η φαγούρα του δεν περνάει με το ξύσιμο.
Επομένως ξαναπαίρνω την αλοιφή για το έκζεμα και το θήλωμα θα το αφαιρέσω τον Σεπτέμβρη.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Machine ghost
Χειρουργός ρε χειρουργός, μαθε να τονιζεις σωστά.
στο μεταξυ με όλα αυτα τα σκατά που έχεις ,τι ποσοστο αναπηρίας μαζεύεις για σύνταξη;
στο μεταξυ με όλα αυτα τα σκατά που έχεις ,τι ποσοστο αναπηρίας μαζεύεις για σύνταξη;
Χασκογελάνε τα δάσα.