!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γνώμες sos

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Machine ghost

Re: Γνώμες sos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

filakia :romance-hearteyes:
Χασκογελάνε τα δάσα.
Kappa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kappa »

Machine ghost έγραψε: 11 Αύγ 2024, 18:54 filakia :romance-hearteyes:
Επειδή κάποιες αεργες συνταξιουχες οπως η machine ghost περνανε ολη τη μερα τους στο φορουμ κανοντας σπαμ, ξαναρωταω για να μην χαθει η αρχικη απορια: μπορώ να πω τώρα, παρότι έχω συμφωνήσει αλλα, πως θέλω ρεπο; Οκέι, κι εμείς κάναμε περιστασιακα διαφορετικές συμφωνίες με εργαζόμενους. Στα λεφτα όμως.
Machine ghost

πες το στην επιθεωρηση εργασιας κ.κ. …θέλω ρεπο ,
μπορει να σου βάλουνε καμπούρα, αφου την αφαιρεσουν απο την αλλη.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Kappa

Machine ghost έγραψε: 11 Αύγ 2024, 18:59 πες το στην επιθεωρηση εργασιας κ.κ. …θέλω ρεπο ,
μπορει να σου βάλουνε καμπούρα, αφου την αφαιρεσουν απο την αλλη.
Σπουδαία πρόταση. Αν ήταν να ανακατεψω καταγγελίες, θα τους είχα ξεσκισει ήδη. Λέω για ανεπισημα, τύπου να τους την πω. Μπορούν κάλλιστα να μου απαντήσουν:αυτό συμφωνησαμε. Όμως εμένα δεν μου έδωσε την επιλογή ρεπο. Μου λένε τα χρεωνεσαι. Και στην άλλη που δεν κάνει και τίποτα δίνουν και ρεπο και παραπάνω λεφτά. Και έστω να ήμουν μόνο απογευματινος που δεν έχει πολλή δουλειά συνήθως. Με βάζουν εναλλάξ και πρωί.

Μήπως να ζητήσω να με έχουν μόνιμα απόγευμα, αν όχι ρεπο; Δηλαδή γισ να κοιμηθω και να ξυπνήσω στην ώρα μου σήμερα που έχω την αλλαγή βαρδιας και σχολαω έντεκα και αύριο είμαι πρωινός, θα πάρω ζαναξ γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να κοιμηθω. Δηλαδή να χαπακωνομαι εγώ για να κρατάνε την πενηνταρα ευχαριστημένη; Γιατί και το εναλλάξ αυτή η μαλακω το ζήτησε.
Kappa

Η κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη. Πρώτον έχω να κοιμηθω πάνω από τέσσερις ώρες εδώ και 3 μέρες. Την πρώτη μέρα κοιμήθηκα 2, τη δεύτερη 4 και χθες πάλι 4. Λέτε να πάρω κατι;
Θελω να ζητήσω ρεπό, το οποιο φυσικά θα πληρώσω, αλλά κάνουν σαν παλαβοι αυτές τις μέρες. Σήμερα δε, έπαθε κάτι το πατίνι μου (δεν είναι τα απλά πατίνια, είναι ακριβό πατίνι και βαρύ που πιάνει 45 χλμ) και είχα που είχα καθυστερήσει, με πήραν τηλ που άργησα και εντέλει έστειλε τον αδερφό της να με μαζεψει. Εντέλει είχε τρυπήσει το λάστιχο και αντε να βρίσκω ανταλλακτικό τώρα.
Έχω ζητήσει να είμαι μόνιμα απόγευμα, μου είπαν θα το δουν. Προχθες είχε έρθει μια κούτα αντηλιακά που είναι δική μου και της πενηνταρας δουλειά. Δεν τα έβαλε στη θέση τους και έμειναν όλο το βράδυ μπροστά στο μίνι μάρκετ. Κανείς δεν της είπε τίποτα. Είπαν όμως σε εμένα το πρωί. Και λέω πέρασαν τόσοι υπάλληλοι μετά από μένα, γιατί δεν τα έβαλαν στη θέση τους; και θράσος, απαντάει ότι δεν είναι δουλειά τους (εννοεί των νυχτερινων) της πενηνταρας ομως;
Σήμερα μού είπε μα βάλω τα voucher στους φακέλους, λέω θα βάλω τα μισά και τα άλλα μισά ας τα βάλει η πενηνταρα και μου λέει "γιατι, υπάρχει κάποιος λόγος;" τι γιατί ρε πουστη μου; Δεν πρέπει να μοιραζόμαστε τις δουλειες; Και υποτίθεται ότι είναι απογευματινή αυτή τη βδομάδα και είχε και ρεπο χθες
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Kappa έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:21 Η κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη. Πρώτον έχω να κοιμηθω πάνω από τέσσερις ώρες εδώ και 3 μέρες. Την πρώτη μέρα κοιμήθηκα 2, τη δεύτερη 4 και χθες πάλι 4. Λέτε να πάρω κατι;
Εχεις παει στρατο;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Kappa έγραψε: 14 Αύγ 2024, 13:21 Η κατάσταση γίνεται ολοένα και χειρότερη. Πρώτον έχω να κοιμηθω πάνω από τέσσερις ώρες εδώ και 3 μέρες. Την πρώτη μέρα κοιμήθηκα 2, τη δεύτερη 4 και χθες πάλι 4. Λέτε να πάρω κατι;
Θελω να ζητήσω ρεπό, το οποιο φυσικά θα πληρώσω, αλλά κάνουν σαν παλαβοι αυτές τις μέρες. Σήμερα δε, έπαθε κάτι το πατίνι μου (δεν είναι τα απλά πατίνια, είναι ακριβό πατίνι και βαρύ που πιάνει 45 χλμ) και είχα που είχα καθυστερήσει, με πήραν τηλ που άργησα και εντέλει έστειλε τον αδερφό της να με μαζεψει. Εντέλει είχε τρυπήσει το λάστιχο και αντε να βρίσκω ανταλλακτικό τώρα.
Έχω ζητήσει να είμαι μόνιμα απόγευμα, μου είπαν θα το δουν. Προχθες είχε έρθει μια κούτα αντηλιακά που είναι δική μου και της πενηνταρας δουλειά. Δεν τα έβαλε στη θέση τους και έμειναν όλο το βράδυ μπροστά στο μίνι μάρκετ. Κανείς δεν της είπε τίποτα. Είπαν όμως σε εμένα το πρωί. Και λέω πέρασαν τόσοι υπάλληλοι μετά από μένα, γιατί δεν τα έβαλαν στη θέση τους; και θράσος, απαντάει ότι δεν είναι δουλειά τους (εννοεί των νυχτερινων) της πενηνταρας ομως;
Σήμερα μού είπε μα βάλω τα voucher στους φακέλους, λέω θα βάλω τα μισά και τα άλλα μισά ας τα βάλει η πενηνταρα και μου λέει "γιατι, υπάρχει κάποιος λόγος;" τι γιατί ρε πουστη μου; Δεν πρέπει να μοιραζόμαστε τις δουλειες; Και υποτίθεται ότι είναι απογευματινή αυτή τη βδομάδα και είχε και ρεπο χθες
:o :o :o
Εντέλει είχε τρυπήσει το λάστιχο
Μήπως πάτησε πάνω η χοντρή και το 'σκασε?
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kappa

Λοιπόν χειροτερεψαν κι άλλο. Εγώ από ένα σημείο μαι μετά κοιμόμουν όρθιος, έχω κουραστεί πολύ το τελευταίο διάστημα χωρίς ρεπό, αυπνος κλπ κλπ, οπότε μόλις ήρθαν δέκα δωματια άφιξη, φώναξα να έρθει η μία κόρη να γράφει διαβατηρια και τα δωματια κάτω είπα ότι δεν μπορώ να τα πάρω (αυτά που είναι πέντε λεπτά αποσταση) οποτε τα έπαιρνε ο αδερφός της. Σε μια φάση στη ρεσεψιόν ήταν οι δύο κόρες, ο αδερφός, εγώ ΚΑΙ ο γκομενος/μάγειρας να βαζουμε τις αφιξεις. Σε καλή μέρα τα βγάζω όλα μόνος μου, σήμερα τα παίξα εντελώς. Φαινομενικά δεν μου είπαν κάτι, αλλά ξέρω ότι σίγουρα θα το συζητησουν μεταξύ τους. Σήμερα πήγα μιάμιση ώρα καθυστερημενος (με μάζεψε δηλαδή από το δρόμο οο αδερφός της) και δεν έκανα και ιδιαιτερη δουλειά πέρα από το να κόψω τα τιμολόγια, να βάλω τις αφίξεις κλπ.

Ζήτησα ρεπό αύριο και είπε θα δει. Θα μου στείλει μήνυμα. Στο σπίτι με πήρε ο γκομενος/μάγειρας με τη μία κόρη, αφού το πατίνι είναι χωρίς λάστιχο.
Πρέπει να τους έσπασα πολύ τα νεύρα σήμερα, αλλά τι να κανω; Δηλαδή περιμένουν να λειτουργώ άψογα χωρίς ρεπό με καθημερινή εργασία και τόση πιεση και χωρίς να κοιμαμαι;

Τώρα τι λέτε ότι είναι καλύτερο να κάνω, να κοιμηθω καμία ωρίτσα τώρα το απόγευμα ή να μείνω ξύπνιος μπας και κοιμηιω το βραδυ; Και παίρνω και 0.25 ζαναξ κάθε βράδυ, τίποτα. Το αύξησα και λίγο και παίρνω και ένα έξτρα μισο, με το ζόρι βγάζω ένα τετράωρα ύπνου.
Machine ghost

Kappa έγραψε: 14 Αύγ 2024, 17:24 Λοιπόν χειροτερεψαν κι άλλο. Εγώ από ένα σημείο μαι μετά κοιμόμουν όρθιος, έχω κουραστεί πολύ το τελευταίο διάστημα χωρίς ρεπό, αυπνος κλπ κλπ, οπότε μόλις ήρθαν δέκα δωματια άφιξη, φώναξα να έρθει η μία κόρη να γράφει διαβατηρια και τα δωματια κάτω είπα ότι δεν μπορώ να τα πάρω (αυτά που είναι πέντε λεπτά αποσταση) οποτε τα έπαιρνε ο αδερφός της. Σε μια φάση στη ρεσεψιόν ήταν οι δύο κόρες, ο αδερφός, εγώ ΚΑΙ ο γκομενος/μάγειρας να βαζουμε τις αφιξεις. Σε καλή μέρα τα βγάζω όλα μόνος μου, σήμερα τα παίξα εντελώς. Φαινομενικά δεν μου είπαν κάτι, αλλά ξέρω ότι σίγουρα θα το συζητησουν μεταξύ τους. Σήμερα πήγα μιάμιση ώρα καθυστερημενος (με μάζεψε δηλαδή από το δρόμο οο αδερφός της) και δεν έκανα και ιδιαιτερη δουλειά πέρα από το να κόψω τα τιμολόγια, να βάλω τις αφίξεις κλπ.

Ζήτησα ρεπό αύριο και είπε θα δει. Θα μου στείλει μήνυμα. Στο σπίτι με πήρε ο γκομενος/μάγειρας με τη μία κόρη, αφού το πατίνι είναι χωρίς λάστιχο.
Πρέπει να τους έσπασα πολύ τα νεύρα σήμερα, αλλά τι να κανω; Δηλαδή περιμένουν να λειτουργώ άψογα χωρίς ρεπό με καθημερινή εργασία και τόση πιεση και χωρίς να κοιμαμαι;

Τώρα τι λέτε ότι είναι καλύτερο να κάνω, να κοιμηθω καμία ωρίτσα τώρα το απόγευμα ή να μείνω ξύπνιος μπας και κοιμηιω το βραδυ; Και παίρνω και 0.25 ζαναξ κάθε βράδυ, τίποτα. Το αύξησα και λίγο και παίρνω και ένα έξτρα μισο, με το ζόρι βγάζω ένα τετράωρα ύπνου.
πάρε δυο κουτιά ζάναξ , μπουμπουνιστε με τη χοντρη δυο μπουκαλια βοτκα και όλα θα στρώσουν , μπας και κοιμηθούμε εμεις ησυχοι. εναλλακτικά βαλε της πυροφάνι.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Kappa

Η χοντρή θηλαζει, δεν μπορεί να πάρει ζαναξ.

Λοιπόν, εντέλει μου έστειλε αυτή μήνυμα ότι μπορώ να πάρω ρεπό αύριο (το οποιο να υπενθυμίσω το πληρωνω) και της απάντησα "ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση σήμερα, καλο βράδυ" Ήμουν λίγο δουλικός οκ, αλλά πηγα και καθυστερημενος και μου έκαναν και τον ταξιτζή, δεν ήθελα να φανώ αχάριστος. Αλλά δεν μου απάντησε τίποτα. Ούτε ένα καλό βράδυ ουτε τιποτα. Αγένεια δεν είναι;

Υποθέτω ότι το συζήτησαν μεταξύ τους και με έθαψαν γιατί μου το έδωσαν μάλλον δυσθυμα. Αλλά οκ, τι να κάνουμε, δεν θα ταβλιαστω για χάρη τους. Δηλαδή σήμερα η σκροφα είχε βάλει 6 δωμάτια για κάτω. Το οποίο σημαίνει ότι έπρεπε πέντε φορές να πάω κάτω (το τελευταίο ήταν απόγευμα άρα όχι στην ωρα μου). Αλλα ξενοδοχεία έχουν υπάλληλο που τους παίρνει (ακόμα και χωρίς γκολφ καρτ, εστω) Είναι παράλογο να στέλνεις τον ρεσεψιονιστ και να γυρνάει μετά ιδρωμένος σαν εργατης.

Σήμερα που έπρεπε να τους πάρουν μόνοι τους, τους κακοφανηκε βεβαίως. Αντε να φυγει ο Αύγουστος να αρχίσω να μετράω μέρες.

Βέβαια δεν μου είπε και τίποτα για την αλλαγή βαρδιας. Μάλλον θα μου πει από κοντά, αλλά εικάζω ότι ρώτησε την πενηνταρα και το απερριψε. Σιγά μην δεχόταν. Αυτή μια χαρά διακοπαρει. Οκέι, έκανε καλή συμφωνία μαζί τους αλλά το εναλλάξ είναι άδικο από τη στιγμή που εγώ δεν έχω ρεπό. Αυτή που έχει δύο ρεπό το μήνα ας βγάζει την πρωινή βάρδια, είναι το μόνο λογικό.

Έχει αρχίσει να με αντιπαθεί η μάνα τους. Όλο μου τη λέει. Και σήμερα για τα voucher και γενικά. Πρέπει να με κακολογει αρκετά πίσω από την πλάτη μου. Δεν κοιτάνε τα χάλια τους. Κάτσε να κλείσει η σεζόν και θα τους γράψω και αρνητικές κριτικές στο τριπ να τις βλέπουν να χαίρονται με τα χάλια τους.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

Kappa έγραψε: 14 Αύγ 2024, 22:51

Έχει αρχίσει να με αντιπαθεί η μάνα τους. Όλο μου τη λέει.
Αναρωτιέμαι γιατι
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Kappa

Aitwlos έγραψε: 15 Αύγ 2024, 09:59
Kappa έγραψε: 14 Αύγ 2024, 22:51

Έχει αρχίσει να με αντιπαθεί η μάνα τους. Όλο μου τη λέει.
Αναρωτιέμαι γιατι
Γιατι;

Σοβαρά ρωτάω.

Η αλλη παίρνει δύο ρεπό το μήνα και της τα πληρωνουν, γιατί δεν αντιπαθεί αυτη; Δηλαδή οκέι, είναι παραλο να πάρω ένα ρεπο; Ή να λέω ότι πρέπει να μοιραζόμαστε τα καθήκοντα στη ρεσεψιον;
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Kappa έγραψε: 14 Αύγ 2024, 22:51 Η χοντρή θηλαζει, δεν μπορεί να πάρει ζαναξ.

Λοιπόν, εντέλει μου έστειλε αυτή μήνυμα ότι μπορώ να πάρω ρεπό αύριο (το οποιο να υπενθυμίσω το πληρωνω) και της απάντησα "ευχαριστώ και συγνώμη για την αναστάτωση σήμερα, καλο βράδυ" Ήμουν λίγο δουλικός οκ, αλλά πηγα και καθυστερημενος και μου έκαναν και τον ταξιτζή, δεν ήθελα να φανώ αχάριστος. Αλλά δεν μου απάντησε τίποτα. Ούτε ένα καλό βράδυ ουτε τιποτα. Αγένεια δεν είναι;

Υποθέτω ότι το συζήτησαν μεταξύ τους και με έθαψαν γιατί μου το έδωσαν μάλλον δυσθυμα. Αλλά οκ, τι να κάνουμε, δεν θα ταβλιαστω για χάρη τους. Δηλαδή σήμερα η σκροφα είχε βάλει 6 δωμάτια για κάτω. Το οποίο σημαίνει ότι έπρεπε πέντε φορές να πάω κάτω (το τελευταίο ήταν απόγευμα άρα όχι στην ωρα μου). Αλλα ξενοδοχεία έχουν υπάλληλο που τους παίρνει (ακόμα και χωρίς γκολφ καρτ, εστω) Είναι παράλογο να στέλνεις τον ρεσεψιονιστ και να γυρνάει μετά ιδρωμένος σαν εργατης.

Σήμερα που έπρεπε να τους πάρουν μόνοι τους, τους κακοφανηκε βεβαίως. Αντε να φυγει ο Αύγουστος να αρχίσω να μετράω μέρες.

Βέβαια δεν μου είπε και τίποτα για την αλλαγή βαρδιας. Μάλλον θα μου πει από κοντά, αλλά εικάζω ότι ρώτησε την πενηνταρα και το απερριψε. Σιγά μην δεχόταν. Αυτή μια χαρά διακοπαρει. Οκέι, έκανε καλή συμφωνία μαζί τους αλλά το εναλλάξ είναι άδικο από τη στιγμή που εγώ δεν έχω ρεπό. Αυτή που έχει δύο ρεπό το μήνα ας βγάζει την πρωινή βάρδια, είναι το μόνο λογικό.

Έχει αρχίσει να με αντιπαθεί η μάνα τους. Όλο μου τη λέει. Και σήμερα για τα voucher και γενικά. Πρέπει να με κακολογει αρκετά πίσω από την πλάτη μου. Δεν κοιτάνε τα χάλια τους. Κάτσε να κλείσει η σεζόν και θα τους γράψω και αρνητικές κριτικές στο τριπ να τις βλέπουν να χαίρονται με τα χάλια τους.
Χοντροντρόπιασμα και σπισισμός!
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους