Τον θεωρώ τον ορισμό του αριστερού επαναστάτη πολιτικού και του ανδρισμού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μούσια
Re: Μούσια
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και ηταν ανδρας.Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 20:16
Ο Ernesto ήταν πολύ ενεργός σεξουαλικά. Στα 14 είχε την πρώτη του επαφή με γυναίκα (την υπηρέτρια του σπιτιού του), ενώ είχε σχέση και με την πρώτη του ξαδέρφη.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
Δεν το πρσδιοριζω σεξουαλικά αλλά οπωσδήποτε η προσωπικότητα του, ο δυναμισμός η δράση του αλλά και το παρουσιαστικό του τον κάνουν άκρως σεξουαλικό πρότυπο άνδρα.Drexler έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 20:22Και ηταν ανδρας.Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 20:16
Ο Ernesto ήταν πολύ ενεργός σεξουαλικά. Στα 14 είχε την πρώτη του επαφή με γυναίκα (την υπηρέτρια του σπιτιού του), ενώ είχε σχέση και με την πρώτη του ξαδέρφη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Βαφη, γιατι οχι;Airman68 έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 13:55 Όσα χρόνια έπρεπε να ξυρίζομαι, λόγω δουλειάς, έλεγα ότι μόλις τη σταματήσω θα αφήσω μούσι.
Τώρα όμως βγαίνουν και άσπρες τρίχες μαζί με τις μαύρες και δεν μου αρέσει καθόλου.
Οπότε πάλι καθημερινό ξύρισμα...![]()
Δεν μου αρέσει η ιδέα βρε Ορέστη.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:38Βαφη, γιατι οχι;Airman68 έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 13:55 Όσα χρόνια έπρεπε να ξυρίζομαι, λόγω δουλειάς, έλεγα ότι μόλις τη σταματήσω θα αφήσω μούσι.
Τώρα όμως βγαίνουν και άσπρες τρίχες μαζί με τις μαύρες και δεν μου αρέσει καθόλου.
Μετά πρέπει να ασχολείσαι συνέχεια με το χρώμα...
Yippie Kay Yay
-
Ορέστης 35
Πολυ συντομα θα πρεπει κι εγω να επιλεξω βαφη ή ξυρισμα. Δεν ηξερα οτι πρεπει να ασχολεισαι συνεχεια με το χρωμα.Airman68 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:50Δεν μου αρέσει η ιδέα βρε Ορέστη.Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:38Βαφη, γιατι οχι;Airman68 έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 13:55 Όσα χρόνια έπρεπε να ξυρίζομαι, λόγω δουλειάς, έλεγα ότι μόλις τη σταματήσω θα αφήσω μούσι.
Μετά πρέπει να ασχολείσαι συνέχεια με το χρώμα...
αφου μεγαλωνουν βρε τα γενια και μαλιστα γρηγορα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- καβουροδεινοσαυράκι
Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 20:31Δεν το πρσδιοριζω σεξουαλικά αλλά οπωσδήποτε η προσωπικότητα του, ο δυναμισμός η δράση του αλλά και το παρουσιαστικό του τον κάνουν άκρως σεξουαλικό πρότυπο άνδρα.Drexler έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 20:22Και ηταν ανδρας.Naida έγραψε: 07 Ιούλ 2019, 20:16
- καβουροδεινοσαυράκι
-
λυσσασμένος μπονβιβεράς
ρωτάς?Ορέστης 35 έγραψε: 26 Ιούλ 2019, 14:38Βαφη, γιατι οχι;Airman68 έγραψε: 03 Ιούλ 2019, 13:55 Όσα χρόνια έπρεπε να ξυρίζομαι, λόγω δουλειάς, έλεγα ότι μόλις τη σταματήσω θα αφήσω μούσι.
https://www.google.gr/search?ei=MOw6Xdz ... CAo&uact=5
-
Ορέστης 35
Θα δω γιουτουμπ τη διαδικασια
-
Ορέστης 35
Θα δω γιουτουμπ τη διαδικασια
Ο δεξια εχει επικο μουσι, σαν νανος της μεσης γης