!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μυστικό Δείπνο και drag queens στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Μυστικό Δείπνο και drag queens στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024
“Success is not about winning every battle, but about having the strength to keep fighting”?
Πονηροί.vagabondo έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 16:47 Οι διοργανωτές ζητούν συγγνώμη για τον «Μυστικό Δείπνο» στην τελετή έναρξης
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Machine ghost
Βγάλε τα να αποψυχθούνε αφού δεν καταλαβαίνεις από απαντήσεις… θα πρέπει να σου πω για εκτελεστικό , για να εννοήσεις; Μαλακα μου τόσο βλάκες που να τρίβεις τα μάτια σου!
Χασκογελάνε τα δάσα.
Τι συγκρίνει το άτομο; Αλεπουδιάρης.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
AlienWay έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:06Πονηροί.vagabondo έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 16:47 Οι διοργανωτές ζητούν συγγνώμη για τον «Μυστικό Δείπνο» στην τελετή έναρξης
Απλα αρχισαν να φευγουν οι χορηγοι.
Πρωτα τους εφυγε η Toyota απογοητευμενη απο το πως συμπεριφερθηκαν οι διοργανωτες στους αθλητες και σημερα μια μεγαλη αμερικανικη εταιρεια που ειπε οτι αποχωρει απο τη λιστα χορηγων γιατι εγινε αντιχριστιανικη προπαγανδα στην τελετη εναρξης.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 28 Ιούλ 2024, 17:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Machine ghost έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:07 Βγάλε τα να αποψυχθούνε αφού δεν καταλαβαίνεις από απαντήσεις… θα πρέπει να σου πω για εκτελεστικό , για να εννοήσεις; Μαλακα μου τόσο βλάκες που να τρίβεις τα μάτια σου!
Αμα τριψεις πολυ τα ματια σου μπορει να δεις και το αρχιδι που εχει βγαλει εξω ενας απο τους τρανς που χορευουν με τα παιδακια.
Συνεχισε τωρα να λες οτι το προβλημα ειμαι εγω και οχι τα παιδοφιλικα μηνυματα.
.
Είναι πάγια δικαιολογία. Η Λάλεκ έφτιαχνε σημαίες χρωματισμένες με αίμα περιόδου (πέρα από τη φούξια για την οποία έγινε διάσημη) και έλεγε ότι δεν είχε σκοπό να προσβάλει κανένανΑρίστος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:09AlienWay έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:06Πονηροί.vagabondo έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 16:47 Οι διοργανωτές ζητούν συγγνώμη για τον «Μυστικό Δείπνο» στην τελετή έναρξης
Απλα αρχισαν να φευγουν οι χορηγοι.
Πρωτα τους εφυγε η Toyota απογοητευμενη απο το πως συμπεριφερθηκαν οι διοργανωτες στους αθλητες και σημερα μια μεγαλη αμερικανικη εταιρεια που ειπε οτι αποχωρει απο τη λιστα χορηγων γιατι εγινε αντιχριστιανικη προπαγανδα στην τελετη εναρξης.
.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
-
Machine ghost
Μια μονογραφία για την οφιουχο.
Προσοχή είναι μονογραφία, μελέτη που απαιτεί κόπο κατανόησης. Ανοίγεται με δίκια σας ευθύνη!
Μην στραμπουλιξετε τίποτα δηλαδη
https://mlsg.squarespace.com/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Machine ghost την 28 Ιούλ 2024, 17:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Έχω κάτι σαν απορία, οι εταιρείες έφυγαν γιατί κατάλαβαν οτι έχουν κάτι να χάσουν από τα κέρδη τους και την υπόληψη των εταιρειών τους ή παίζεται κανένα πιο χοντρό παιχνίδι από πίσω;
Μου κάνει λίγο εντύπωση να το έκαναν απο πραγματική ευθιξία
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
Machine ghost
Το πρόβλημα είναι βέβαια τα σκατα που ξερνάνε, αλλά αυτό δεν αποσοβεί το γεγονός ότι εσυ είσαι προβληματικός , για να χρησιμοποιήσω μετριοπαθή χαρακτηρισμό.Αρίστος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:10Machine ghost έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:07 Βγάλε τα να αποψυχθούνε αφού δεν καταλαβαίνεις από απαντήσεις… θα πρέπει να σου πω για εκτελεστικό , για να εννοήσεις; Μαλακα μου τόσο βλάκες που να τρίβεις τα μάτια σου!
Αμα τριψεις πολυ τα ματια σου μπορει να δεις και το αρχιδι που εχει βγαλει εξω ενας απο τους τρανς που χορευουν με τα παιδακια.
.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Δεν το κανανε απο ευθιξια, αρπαξανε την αφορμη να αποσυρουν τη χορηγια διχως κατακραυγες και νομικους μπελαδες.Saturn έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:14 Έχω κάτι σαν απορία, οι εταιρείες έφυγαν γιατί κατάλαβαν οτι έχουν κάτι να χάσουν από τα κέρδη τους και την υπόληψη των εταιρειών τους ή παίζεται κανένα πιο χοντρό παιχνίδι από πίσω;
Επισης, ολη αυτη η φρενιτιδα του woke φαινεται πως εχει πιασει ταβανι στις χωρες της Δυσης, το προιον δεν πουλαει πλεον. Και οταν κατι δεν πουλαει, τοτε ο χορηγος παει γι'αλλα.
οκ, άρα θεωρείς οτι πιστεύουν πως μεσομακροπρόθεσμα η μόδα του γουοκ θα πιάσει πάτο οπότε προστατεύουν τα συμφέροντά τουςPortia έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:21Δεν το κανανε απο ευθιξια, αρπαξανε την αφορμη να αποσυρουν τη χορηγια διχως κατακραυγες και νομικους μπελαδες.Saturn έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:14 Έχω κάτι σαν απορία, οι εταιρείες έφυγαν γιατί κατάλαβαν οτι έχουν κάτι να χάσουν από τα κέρδη τους και την υπόληψη των εταιρειών τους ή παίζεται κανένα πιο χοντρό παιχνίδι από πίσω;
Επισης, ολη αυτη η φρενιτιδα του woke φαινεται πως εχει πιασει ταβανι στις χωρες της Δυσης, το προιον δεν πουλαει πλεον. Και οταν κατι δεν πουλαει, τοτε ο χορηγος παει γι'αλλα.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Machine ghost έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:18Το πρόβλημα είναι βέβαια τα σκατα που ξερνάνε, αλλά αυτό δεν αποσοβεί το γεγονός ότι εσυ είσαι προβληματικός , για να χρησιμοποιήσω μετριοπαθή χαρακτηρισμό.Αρίστος έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:10Machine ghost έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:07 Βγάλε τα να αποψυχθούνε αφού δεν καταλαβαίνεις από απαντήσεις… θα πρέπει να σου πω για εκτελεστικό , για να εννοήσεις; Μαλακα μου τόσο βλάκες που να τρίβεις τα μάτια σου!
.
Συνεχισε βλακα να ασχολεισαι μαζι μου γιατι θα σου πεσει η μουρη στο πατωμα να σχολιασεις το παιδοφιλικο σωου.
.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Οι εταιρίες για τα κέρδη ενδιαφέρονται.Τα κέρδη προκύπτουν από τις προτιμήσεις των καταναλωτών αλλά και τις επιλογές του κεφαλαίου.Όσο διάστημα οι αντιδρώντες στη woke culture ήσαν ασύνδετοι μεμονωμένοι δεν τους έδιναν σημασία.Τώρα όμως έχουν μαζί τους ένα από τα δύο αμερικανικά κόμματα - η αντίθεση σε αυτά δεν περιορίζεται μόνο στον Τραμπ αλλά σε όλο το ρεπουμπλικανικό κόμμα - ,τον Έλον Μασκ και άλλους.Saturn έγραψε: 28 Ιούλ 2024, 17:14 Έχω κάτι σαν απορία, οι εταιρείες έφυγαν γιατί κατάλαβαν οτι έχουν κάτι να χάσουν από τα κέρδη τους και την υπόληψη των εταιρειών τους ή παίζεται κανένα πιο χοντρό παιχνίδι από πίσω;
Γιατί να μπλέξει η Toyota στη διαμάχη για την προσβολή του χριστιανισμού στους ολυμπιακούς αγώνες ενώ είναι Ιάπωνες που δεν είναι χριστιανοί,απλά είναι γεωπολιτικά και οικονομικά Δύση αλλά όχι πολιτιστικά;
Άλλη δουλειά δεν είχαν να κάνουν;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Gros dégueulasse !
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-