Ναι και μετά σκάλωσε το σχέδιο "πρωτάθλημα στη μπουγατσούπολη", αλλά εσύ ακμαίος. Τα είχες προβλέψει όλα τέλεια, απλά έφταιγε ο ΠΑΟΚ που δεν μπόρεσε να πάρει το στημένο.GoBack έγραψε: 15 Απρ 2018, 19:03 Καλα ναι το ειχα παει σε αλλα επιπεδα.Ειδικα οταν εγραφα για το σχεδιο Τσιπρα για πρωταθλημα στην μπουγατσουπολη και με κοροιδευε ο Καμερον.Μα παντου εξω να πεφτω;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΠΑΟΚ
Re: ΠΑΟΚ
Δεν θα μπορουσε να προβλεφθει η αγωνιστικη και εξωαγωνιστικη αυτοκτονια της παοκαρας.Να ναι καλα ο Βαγγελας που τους ξηγηθηκε αλμυρο φυστικι με τις φιφες και τις ουεφες.Παρολα αυτα τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ποιες φίφες και ποιες ουέφες; Έναν σκουτεράκια εις το τετράγωνο χρειαζόταν να κάνει τη ρελάνς νωρίς και ούτε κουμπουροφόροι θα υπήρχαν ούτε τίποτα. Αλλά δεν τον βρήκαν όταν έπρεπε... Τόσο καλό ήταν το σχέδιο.
Ή λοιπόν το σχέδιο δεν ήταν τόσο οργανωμένο, ή ο Μελ έβαλε και αυτός το χεράκι του και διεκδίκησε το πρωτάθλημα, ενδεχόμενο το οποίο εσύ δεν θεωρούσες ιδιαίτερα πιθανό.
Ή λοιπόν το σχέδιο δεν ήταν τόσο οργανωμένο, ή ο Μελ έβαλε και αυτός το χεράκι του και διεκδίκησε το πρωτάθλημα, ενδεχόμενο το οποίο εσύ δεν θεωρούσες ιδιαίτερα πιθανό.
Που να εκανε ρελανς;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Στο ΠΑΟΚ Ολυμπιακός, που αλλού; Αντί για αυτή την απόφαση που εξέδωσε, να έβγαζε υπαιτιότητα του ΟΣΦΠ, πίσω οι βαθμοί στον ΠΑΟΚ και κατοχύρωση του ματς στα χαρτιά.
Άντε γεια μετά. Σιγά μην ασχολούνταν η ΟΥΕΦΑ για ένα εμφανώς θεατρικό του Γκαρσία.
Ή μήπως τον δέσμευαν οι νόμοι του κώλου. Αφού ότι γουστάρει κάνει ο καθένας.
Άντε γεια μετά. Σιγά μην ασχολούνταν η ΟΥΕΦΑ για ένα εμφανώς θεατρικό του Γκαρσία.
Ελα οκ δεν γινονται αυτα.Εκαναν οτι μπορουσαν.Namrail έγραψε: 15 Απρ 2018, 19:29 Στο ΠΑΟΚ Ολυμπιακός, που αλλού; Αντί για αυτή την απόφαση που εξέδωσε, να έβγαζε υπαιτιότητα του ΟΣΦΠ, πίσω οι βαθμοί στον ΠΑΟΚ και κατοχύρωση του ματς στα χαρτιά.
Εντωμεταξύ εγώ διατηρώ ακόμα αμφιβολίες, γιατί ο χώρος του ποδοσφαίρου είναι ο κατάλληλος για τον σύριζα ώστε να μεταστρέφει την ατζέντα. Κάνει στο ποδόσφαιρο τις τρολιές που δεν τον παίρνει να κάνει σε άλλα πεδία.
Φυσικά ο σκουτεράκιας έχει αποδείξει πως διαθέτει όρια στην ξεφτίλα, αλλά μέχρι να δω την απόφαση δεν θεωρώ τίποτα σίγουρο.
Φυσικά ο σκουτεράκιας έχει αποδείξει πως διαθέτει όρια στην ξεφτίλα, αλλά μέχρι να δω την απόφαση δεν θεωρώ τίποτα σίγουρο.
Δεν μου κάνει εντύπωση το ότι δεν ξέρεις να γκουγκλάρεις ή/και να μετράς πάνω από το 12.
Για αυτόν που το έκανε, γνωστό ότι ο εξυπνότερος και λιγότερο κομπλεξικός Αρειανός κάτω των 45 είναι πορτιέρης ή "DJ" ή πουλάει διάφορα (και ενίοτε τα καταναλώνει όλα μόνος του) στην επαρχία.
Παρεμπιπτόντως, το νήμα φέρει τον τίτλο "ΠΑΟΚ", μαζευτείτε λίγο τα κιτρινιάρικα, έχετε την δική σας παιδική χαρά στο ίδρυμα. Και μακριά από τα Εξάρχεια.
Αυτο ακριβως, τιποτα αλλοΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ LIVE
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟSUPER LEAGUE ΣΟΥΡΩΤΗ
Αποθήκευση άρθρου
Με λένε Ρίζου και όπως θέλω τα …γυρίζου
17 Απριλίου 2018, 00:32
Τελευταία ανανέωση: 6 ώρες πριν
Σταύρος Κόλκας
Σταύρος Κόλκας
Με λένε Ρίζου και όπως θέλω τα …γυρίζου
127235 SHARES
Τελικά η ΑΕΚ θέλει το βίντεο σύμφωνα με τη νομική της υπηρεσία, όπως θέλει βέβαια και να καταθέσει ο Κομίνης. Επίσης ενοχλείται από την παρουσία ανθρώπων του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ, ενώ είχαν ενημερωθεί για αυτή και θα μπορούσαν να έχουν αντίλογο όπως συμβαίνει σε όλες τις δημοκρατίες. Προφανώς δεν ανήκουμε σε μία από αυτές. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.
Την ώρα που γράφω το άρθρο, έχω δει το σποτ της Δίκης του ΣΚΑΙ όπου προαναγγέλλει νέο μπούλινγκ σε δικαστή. Θα περιμένω να δω την αντίδραση του Σταύρου Κοντονή, ο οποίος από λαλίστατος πολιτικός έχει μετατραπεί σε άφωνο.
Υπήρχε θυμάμαι μία ανακοίνωση των δικαστών που έδειχναν έξαλλοι με αυτό που συμβαίνει, δηλαδή με την άκρως φασιστική επικοινωνία που απαιτεί συγκεκριμένες βολικές για επιχειρηματικά – πολιτικά λόμπι αποφάσεις.
Αν συμβεί αυτό που φαντάζομαι το βραδάκι, ελπίζω πως ο κ. Κοντονής θα θελήσει να προστατέψει τους δικαστές και κάποιος εισαγγελέας να παρέμβει έτσι ώστε να σταματήσει αυτή η κωμωδία. Γιατί αν πιστεύουν πως σε μία ευρωπαϊκή δημοκρατία η Δίκη του Κυριάκου είναι πιο σημαντική από την κανονική, μάλλον θα φωνάξω και εγώ να καεί η Βουλή.
Στόχος του κέντρου τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι να βγούμε γραφικοί. Πατάνε στη δήλωση Τουρσουνίδη που μίλησε για απόσχιση και του βουλευτή Φωκά που ζήτησε να καεί η Βουλή, παρασυρόμενος από το κλίμα της συγκέντρωσης.
Οκ φίλε Έλληνα, ονομαστικά ο καθένας σας από κάτω να γράψει πως δεν θέλει να καεί η Βουλή. Πως είναι ικανοποιημένος από την καθημερινότητά του, πως ζει σε μία ευρωπαϊκή κοινωνία, πως υπάρχει αξιοκρατία και τα λεφτά που αμείβεται είναι αρκετά για να ζήσει άνετα αυτός και τα παιδιά του. Το ότι το λέει Βουλευτής είναι το πάτημα, προφανώς και έχει μία δόση γραφικότητας το συγκεκριμένο γεγονός, όμως πολύ μικρότερης από αυτή του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ποστάρει μόνο θετικές ειδήσεις για τον Ευάγγελο Μαρινάκη και όταν γίνεται η στραβή πουλάει βιβλία. Για πείτε μου, ποιος είναι πιο επικίνδυνος γραφικός; Ο δικός μου ή ο δικός σας;
Για εμένα η ζωή είναι ένα νταλαβέρι. Είμαι ικανοποιημένος ως πολίτης από την καθημερινότητά του στο ελληνικό κράτος; Τι ακριβώς μου παρέχει; Οι φόροι που πληρώνω, έμμεσοι ή άμεσοι, καλύπτουν τις ανάγκες μου; Τα χρήματα πέφτουν στον τόπο μου; Βεβαίως και όχι.
Τα χρήματα πέφτουν εκεί που γίνεται το νταλαβέρι, άρα δεν έχω κανένα ουσιαστικό όφελος να αναπνέω τον ίδιο αέρα μαζί σας. Δώστε μου την διαχείριση των φόρων μου και θα υπάγομαι στην ίδια σημαία. Αλλιώς άντε γεια που λέει ένας γνωστός μου.
Είμαι γραφικός που απαιτώ να με σέβεσαι; Προφανώς και δεν είμαι, απλά έτσι θέλεις να με παρουσιάζεις.
http://www.sdna.gr/podosfairo/superleag ... ta-gyrizoy
Στο παοκμάνια σχολιάζουν άρθρο του μιχαηλίδη στο πρόταγκον με τον μπάμπη τον τανάλια να στέλνει σύρμα στους άλλους για μαζικό πέσιμο.
Του μπάμπη του αρέζει βέβαια ο Μιχαηλίδης, απλά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί γράφει εναντίον του σμπάουγκ. Ούτε 65 χρόνια αεκτζής δεν είναι ο συγκεκριμένος.
Του μπάμπη του αρέζει βέβαια ο Μιχαηλίδης, απλά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί γράφει εναντίον του σμπάουγκ. Ούτε 65 χρόνια αεκτζής δεν είναι ο συγκεκριμένος.
Γνωστός σοβαροφανής κλόουν ο συγκεκριμένος από την εποχή που έγραφε στην Ελευθεροτυπία, υπηρέτης του δημοσιογραφικού λειτουργήματος που έγραψε πρόσφατα 6 ολόκληρα γλειψυματικά κείμενα (σύνεντευξη ποταμόςNamrail έγραψε: 17 Απρ 2018, 08:44 Στο παοκμάνια σχολιάζουν άρθρο του μιχαηλίδη στο πρόταγκον με τον μπάμπη τον τανάλια να στέλνει σύρμα στους άλλους για μαζικό πέσιμο.
Για το δημιοσιογραφικό άγος του παρακράτους Σαντοριναίου μέσα στην ΕΡΤ που μένει ακόμα ατιμώρητο, τσιμουδιά (τότε δεν είναι συριζαϊκή η ΕΡΤ; ). Τον έπιασε το άγχος για εκπομπή που είχε ζητηθεί παρέμβαση της κούλας και η κούλα αρνήθηκε.
Ο κάθε μπάμπης ο τανάλιας φαίνεται πως είναι άγιος άνθρωπος αφού τους ανέχεται, ας ελπίσουμε ότι τελικά θα νικήσει το ανθρώπινο στοιχείο του μπάμπη την αγιοσύνη του και όλα αυτά τα κατακάθια θα πάρουν την απάντηση που τους πρέπει σε καμιά γιορτή του ποδοσφαίρου
Οι οπαδοί όλων των ομάδων γράφουν διάφορα και ετερόκλητα πράγματα.Namrail έγραψε: 17 Απρ 2018, 08:44 Στο παοκμάνια σχολιάζουν άρθρο του μιχαηλίδη στο πρόταγκον με τον μπάμπη τον τανάλια να στέλνει σύρμα στους άλλους για μαζικό πέσιμο.
Το ζήτημα είναι ότι οι δημοσιογράφοι σε θέματα ΠΑΟΚ έχουν ξέφυγει πολύ σε ύφος.
Και δεν ξέρω τι έγραφαν όταν αποπειράθηκαν να πάρουν πρωτάθλημα πραγματικά στα χαρτιά πηγαίνοντας στα δικαστήρια πέρυσι.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Ποιος πήγε να πάρει πρωτάθλημα στα χαρτιά πέρσι;Αρχέλαος έγραψε: 17 Απρ 2018, 15:12Οι οπαδοί όλων των ομάδων γράφουν διάφορα και ετερόκλητα πράγματα.Namrail έγραψε: 17 Απρ 2018, 08:44 Στο παοκμάνια σχολιάζουν άρθρο του μιχαηλίδη στο πρόταγκον με τον μπάμπη τον τανάλια να στέλνει σύρμα στους άλλους για μαζικό πέσιμο.
Το ζήτημα είναι ότι οι δημοσιογράφοι σε θέματα ΠΑΟΚ έχουν ξέφυγει πολύ σε ύφος.
Και δεν ξέρω τι έγραφαν όταν αποπειράθηκαν να πάρουν πρωτάθλημα πραγματικά στα χαρτιά πηγαίνοντας στα δικαστήρια πέρυσι.
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 162 Απαντήσεις
- 4975 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Κόκκορας
-