Τις θυμίζουν γιατί είναι γραμμές. Θα ήταν εντυπωσιακό και ένδειξη ότι σχετίζονται αν ήταν τίποτα πολύπλοκα σχήματα. Μοιάζουν με όλες τις γραμμές, όπως αυτές που κάνει η τρίχρονη ανιψιά μου που δεν ξέρει γραφή ακόμα.Αρίστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:31Τα συμβολα στην σφραγιδα των Γιαννιτσων θυμιζουν αρκετα αυτα στην πινακιδα του Δισπηλιου καθως και σε επιγραφες στην Γκραντεσνιτσα και στην Vinca. Σε ολες αυτες τις περιπτωσεις μαλιστα τα συμβολα αναπτυσσονται σε οριζοντιες η καθετες γραμμες ενδειξη οτι εδω εχουμε να κανουμε με συγκροτημενο κειμενο.hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 11:04Αν αναπαρίσταναν με κάποιον μη συστηματικό τρόπο αυτά που έλεγαν αυτό δεν είναι ακριβώς γραφή, είναι συμβολισμός. Αν είχαμε γραφή πολύ νωρίτερα θα βρίσκαμε ενδείξεις σε τοίχους και ταφικά μνημεία. Δεν βρίσκουμε.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 04 Ιούλ 2024, 18:25 Ειναι το πιθανότερο η γραφή γενικότερα να ξεκίνησε πολλές χιλιάδες χρόνια νωρίτερα απ’ όσο γνωρίζουμε τώρα. Δυστυχώς δεν μένουν τεκμήρια από δέρματα ή κομμάτια ξύλου στις περισσότερες των περιπτώσεων, ώστε να φτάσουν στην εποχή μας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μήπως η γραφή προηγήθηκε κάτι χιλιετίες στην Ελλάδα;
- hellegennes
Re: Μήπως η γραφή προηγήθηκε κάτι χιλιετίες στην Ελλάδα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
omg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:48
αληθεια ε; τα βελακια, τα σταυρουδακια, τα τριγωνακια, τα πουλακια, τα σταχυα, τα ματακια στα κυκλακια μονο εγω τα βλεπω δηλαδη;![]()
![]()
δειξε μας τωρα και τι εγραφε η χτενα της Κλεοπατρας να ξεφτιλιστεις κι αλλο![]()
![]()
![]()
Βρε πανηλιθιε το Δ το δικο μας τριγωνο ειναι και το Ψ ειναι σαν τριαινα.
Αυτο δεν τα κανει ουτε ιερογλυφικα, ουτε ιδεογραμματα.
Αμα δεν εχεις μαθει τι ειναι τα ιερογλυφικα τραβα στη δευτερα γυμνασιου.
.
hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:50Τις θυμίζουν γιατί είναι γραμμές. Θα ήταν εντυπωσιακό και ένδειξη ότι σχετίζονται αν ήταν τίποτα πολύπλοκα σχήματα. Μοιάζουν με όλες τις γραμμές, όπως αυτές που κάνει η τρίχρονη ανιψιά μου που δεν ξέρει γραφή ακόμα.Αρίστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:31Τα συμβολα στην σφραγιδα των Γιαννιτσων θυμιζουν αρκετα αυτα στην πινακιδα του Δισπηλιου καθως και σε επιγραφες στην Γκραντεσνιτσα και στην Vinca. Σε ολες αυτες τις περιπτωσεις μαλιστα τα συμβολα αναπτυσσονται σε οριζοντιες η καθετες γραμμες ενδειξη οτι εδω εχουμε να κανουμε με συγκροτημενο κειμενο.hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 11:04
Αν αναπαρίσταναν με κάποιον μη συστηματικό τρόπο αυτά που έλεγαν αυτό δεν είναι ακριβώς γραφή, είναι συμβολισμός. Αν είχαμε γραφή πολύ νωρίτερα θα βρίσκαμε ενδείξεις σε τοίχους και ταφικά μνημεία. Δεν βρίσκουμε.
Δηλαδη αυτα τα συμβολα τα εκανε ενα τριχρονο;

- omg kai 3 lol
Αρίστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:51omg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:48
αληθεια ε; τα βελακια, τα σταυρουδακια, τα τριγωνακια, τα πουλακια, τα σταχυα, τα ματακια στα κυκλακια μονο εγω τα βλεπω δηλαδη;![]()
δειξε μας τωρα και τι εγραφε η χτενα της Κλεοπατρας να ξεφτιλιστεις κι αλλο![]()
Αμα δεν εχεις μαθει τι ειναι τα ιερογλυφικα τραβα στη δευτερα γυμνασιου.![]()

απο αιγυπτιολογος, αρχαιολογος, μεγας γνωστης του ιωνικου-δωρικου-κορινθιακου ρυθμου
μας προεκυψες και γραφολογος ιδεογραμματων;
δεν πας να κανεις κανενα μπανακι να συνελθεις;
Ο βασικοτερος λογος που η βαλκανικη-μακεδονικη αυτη γραφη δεν εχει αναγνωριστει επισημα ως η πρωτη γραφη του πλανητη ειναι γιατι Αγγλοσαξωνες και αλλοι κομπλεξικοι Δυτικοι δεν εχουν καμια ορεξη να αναγνωριστει στους προγονους των καθυστερημενων Βαλκανιων τετοια διακριση.
.
.
- hellegennes
Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό που μου δείχνεις, αλλά δεν βλέπω πουθενά κάποια δημοσίευση για να το ελέγξω κιόλας.Αρίστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:53hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:50Τις θυμίζουν γιατί είναι γραμμές. Θα ήταν εντυπωσιακό και ένδειξη ότι σχετίζονται αν ήταν τίποτα πολύπλοκα σχήματα. Μοιάζουν με όλες τις γραμμές, όπως αυτές που κάνει η τρίχρονη ανιψιά μου που δεν ξέρει γραφή ακόμα.Αρίστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:31
Τα συμβολα στην σφραγιδα των Γιαννιτσων θυμιζουν αρκετα αυτα στην πινακιδα του Δισπηλιου καθως και σε επιγραφες στην Γκραντεσνιτσα και στην Vinca. Σε ολες αυτες τις περιπτωσεις μαλιστα τα συμβολα αναπτυσσονται σε οριζοντιες η καθετες γραμμες ενδειξη οτι εδω εχουμε να κανουμε με συγκροτημενο κειμενο.
![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- omg kai 3 lol
Αρίστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 15:01 Ο βασικοτερος λογος που η βαλκανικη-μακεδονικη αυτη γραφη δεν εχει αναγνωριστει επισημα ως η πρωτη γραφη του πλανητη ειναι γιατι Αγγλοσαξωνες και αλλοι κομπλεξικοι Δυτικοι δεν εχουν καμια ορεξη να αναγνωριστει στους προγονους των καθυστερημενων Βαλκανιων τετοια διακριση.
και προτιμησαν να δωσουν τα πρωτεια στους καθυστερημενους μεσοποταμιους μια η αλλη
για να πηζετε παρεα
omg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:59Αρίστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:51omg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:48
Αμα δεν εχεις μαθει τι ειναι τα ιερογλυφικα τραβα στη δευτερα γυμνασιου.![]()
![]()
απο αιγυπτιολογος, αρχαιολογος, μεγας γνωστης του ιωνικου-δωρικου-κορινθιακου ρυθμου![]()
μας προεκυψες και γραφολογος ιδεογραμματων;![]()
![]()
δεν πας να κανεις κανενα μπανακι να συνελθεις;![]()
![]()
Δεν χρειζεται να εχω καμια καθηγητικη ιδιοτητα για να καταλαβαινω πως σε αυτες τις γραφες δεν υπαρχουν ιερογλυφικα και ιδεογραμματα.
Το μονο που χρειαζεται να μην ειμαι ηλιθιος σαν κι εσενα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 05 Ιούλ 2024, 15:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 15:02Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό που μου δείχνεις, αλλά δεν βλέπω πουθενά κάποια δημοσίευση για να το ελέγξω κιόλας.Αρίστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:53hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 14:50
Τις θυμίζουν γιατί είναι γραμμές. Θα ήταν εντυπωσιακό και ένδειξη ότι σχετίζονται αν ήταν τίποτα πολύπλοκα σχήματα. Μοιάζουν με όλες τις γραμμές, όπως αυτές που κάνει η τρίχρονη ανιψιά μου που δεν ξέρει γραφή ακόμα.
![]()
Σου εδειξα μια επιγραφη και αλλη μια σου δειχνω τωρα.
Αν δεν ειναι επιγραφες πες τι αλλο ειναι.

.
omg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 15:04Αρίστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 15:01 Ο βασικοτερος λογος που η βαλκανικη-μακεδονικη αυτη γραφη δεν εχει αναγνωριστει επισημα ως η πρωτη γραφη του πλανητη ειναι γιατι Αγγλοσαξωνες και αλλοι κομπλεξικοι Δυτικοι δεν εχουν καμια ορεξη να αναγνωριστει στους προγονους των καθυστερημενων Βαλκανιων τετοια διακριση.
και προτιμησαν να δωσουν τα πρωτεια στους καθυστερημενους μεσοποταμιους μια η αλλη![]()
για να πηζετε παρεα![]()
Οι Μεσοποταμιοι προτιμουνται γιατι η πρωτη πατριδα του Αβρααμ ειναι η Μεσοποταμια.
Οι Βαλκανιοι δεν εχουν τετοια μεσα.
.
- omg kai 3 lol
Αρίστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 15:09Οι Μεσοποταμιοι προτιμουνται γιατι η πρωτη πατριδα του Αβρααμ ειναι η Μεσοποταμια.omg kai 3 lol έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 15:04Αρίστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 15:01 Ο βασικοτερος λογος που η βαλκανικη-μακεδονικη αυτη γραφη δεν εχει αναγνωριστει επισημα ως η πρωτη γραφη του πλανητη ειναι γιατι Αγγλοσαξωνες και αλλοι κομπλεξικοι Δυτικοι δεν εχουν καμια ορεξη να αναγνωριστει στους προγονους των καθυστερημενων Βαλκανιων τετοια διακριση.
και προτιμησαν να δωσουν τα πρωτεια στους καθυστερημενους μεσοποταμιους μια η αλλη![]()
για να πηζετε παρεα![]()
![]()
Οι Βαλκανιοι δεν εχουν τετοια μεσα.
και την ατλαντιδα την κοιτιδα ολωνωνε την γραφουν εκει που δε πιανει ουτε μελανι ουτε σκαλιστηρι, μονο τσουγκρανα να τα λεμε ολα
- hellegennes
Το πάνω μοιάζει σαν να το έφτιαξε κάποιος χθες, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Το δεύτερο είναι γραμμές σε μια πέτρα. Τι είναι οι γραμμές αυτές τρέχα-γύρευε. Μετρήσεις το πιο πιθανό.Αρίστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 15:07hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 15:02Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό που μου δείχνεις, αλλά δεν βλέπω πουθενά κάποια δημοσίευση για να το ελέγξω κιόλας.
.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- omg kai 3 lol
δεν τολμαει καν να βαλει τις ερμηνειες του Αδαμαντιου Σαμψων -εναν απο τους καθ υλην αρμοδιους επι του θεματος- ο κουτοπονηρος βλακεντιος.. ριχνει αδεια σε θολα νερα κατα την προσφιλη του τακτικη 

Spoiler

hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 15:21Το πάνω μοιάζει σαν να το έφτιαξε κάποιος χθες, δεν ξέρω τι μπορεί να είναι. Το δεύτερο είναι γραμμές σε μια πέτρα. Τι είναι οι γραμμές αυτές τρέχα-γύρευε. Μετρήσεις το πιο πιθανό.Αρίστος έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 15:07hellegennes έγραψε: 05 Ιούλ 2024, 15:02
Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό που μου δείχνεις, αλλά δεν βλέπω πουθενά κάποια δημοσίευση για να το ελέγξω κιόλας.
.
Mετρησεις και αριθμους μαλλον βλεπουμε σε αυτη την πινακιδα 6ης χιλιετιας απο το Καρανοβο της Βουλγαριας (ανηκει στον πολιτισμο της Βιντσα).
Τα προηγουμενα δειχνουν μαλλον γραμματα Δημητρη.

- hellegennes
Εγώ γραμμές βλέπω, ατάκτως χαραγμένες. Γράμματα δεν βλέπω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 208 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Antipnevma
-
- 1 Απαντήσεις