Ευγονική με ποιον τρόπο; Αν γεννηθεί ένα παιδί με κάποιο σύνδρομο δεν θα λάβει της αντίστοιχης φροντίδας; Δεν νομίζω να εννοείς κάτι τέτοιο.
Γενετικοί έλεγχοι; Κληρονομικότητα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
10 εκατομμύρια Xanax καταναλώνουν το μήνα οι Ελ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- omg kai 3 lol
Re: 10 εκατομμύρια Xanax καταναλώνουν το μήνα οι Ελ
Antares έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:41 Ίσως τα ονομάζουν έτσι επειδή έχουν διαβολικές παρενέργειες.
Δικαιολογώ τους ανθρώπους που δεν θέλουν να πάνε σε ψυχιάτρους αν και δεν θα το συνιστούσα σε κανέναν να μην πάει. Περισσότερο θα συνιστούσα την ψυχανάλυση. Νομίζω ότι η ψυχιατρική άγεται και φέρεται από τις φαρμακευτικές εταιρείες και έχει ξεχάσει τον σκοπό και τον όρκο της ιατρικής.
πολυ σωστα! οι επιστημονες εχουν δωσει διαβολικα-δυσνοητα ονοματα ως προειδοποιηση στους απαιδευτους ασθενεις, ομως οι πανουργες φαρμακευτικες τους ξεγελανε δινοντας παραπλανητικες ονομασιες
πχ κανεις δεν πηγαινει στο φαρμακειο να ζητησει ενα πακετο Ακετοξυβενζοικο οξυ, λεει δωσε μου μια ασπιρινη
την παιρνει και λεει κι ευχαριστω κι απο πανω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 01 Ιούλ 2024, 18:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
sys3x έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 07:24https://radio.garden/
https://play.google.com/store/apps/deta ... adiogarden
Παρακαλώ.
ευχαριστώ!!
αλλά βρήκα μόνο τον 88,3, τον άλλο με τις χορωδίες όχι
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Νόμιζα ότι τα ονόματα έχουν σχέση με την δραστική ουσία. Δεν το ήξερα ότι είναι προϊόν φαντασίας ή ημιφαντασίας.omg kai 3 lol έγραψε: 01 Ιούλ 2024, 18:57
σωστα οι επιστημονες εχουν δωσει διαβολικα-δυσνοητα ονοματα ως προειδοποιηση στους ασθενεις, ομως οι πανουργες φαρμακευτικες τους ξεγελανε δινοντας παραπλανητικες ονομασιες
πχ κανεις δεν πηγαινει στο φαρμακειο να ζητησει ενα πακετο Ακετοξυβενζοικο οξυ, λεει δωσε μια ασπιρινη![]()
Πάντως αν εξαιρέσω τα φάρμακα που έχουν έτσι και αλλιώς πολλές παρενέργειες και είναι απαραίτητα σε κάποιους ακόμη και ένα ήπιο αντικαταθλιπτικό μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες.
Έχεις ποτέ περάσει το σύνδρομο ανήσυχων ποδιών; Μερικές φορές δεν λειτουργεί ούτε το Xanax ιδιαίτερα αν χρησιμοποιείται επί χρόνια. Ο εγκέφαλος θέλει να κοιμηθεί αλλά το πόδι, χέρι, κορμός πολλές φορές όχι.
Ψαχτε και για white noise για να βοηθήσει σε ύπνο.
Σε εμένα έκανε δουλειά.
Υπάρχουν και λίστες στο YT
Τώρα το καλοκαίρι μετράει επίσης ανεμιστήρας
Σε εμένα έκανε δουλειά.
Υπάρχουν και λίστες στο YT
Τώρα το καλοκαίρι μετράει επίσης ανεμιστήρας
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-