Πως έχουν έρθει; Φυτρωσαν;sharp έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:37Είσαι σίγουρος ότι είναι τέτοιοι ξένοι, που έχουν έρθει με αυτόν τον τρόπο;
Μόλις μάθουν λίγο τη γλώσσα θα τους βάλουν στη γαλέρα.
Πως έχουν έρθει; Φυτρωσαν;sharp έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:37Είσαι σίγουρος ότι είναι τέτοιοι ξένοι, που έχουν έρθει με αυτόν τον τρόπο;
Δεν υπάρχουν δουλειές τέτοιου είδους για τόσους πολλούς. Οι περισσότεροι τρέφονται από τον κρατικό κορβανά και αυτό είναι το πρόβλημα. Εάν δούλευαν θα ήταν διαφορετικά.nyxtovios έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:40Πως έχουν έρθει; Φυτρωσαν;
πόσοι αντινατιβιστές χωράνε ένα σινουκ?
Το ποιντ σου ποιό είναι δεν κατάλαβα;sharp έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:45Δεν υπάρχουν δουλειές τέτοιου είδους για τόσους πολλούς. Οι περισσότεροι τρέφονται από τον κρατικό κορβανά και αυτό είναι το πρόβλημα. Εάν δούλευαν θα ήταν διαφορετικά.
Δεν τους φέρνουν οι κυβερνήσεις, μόνοι τους έρχονται.nyxtovios έγραψε: 30 Ιουν 2024, 16:40Το ποιντ σου ποιό είναι δεν κατάλαβα;sharp έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:45Δεν υπάρχουν δουλειές τέτοιου είδους για τόσους πολλούς. Οι περισσότεροι τρέφονται από τον κρατικό κορβανά και αυτό είναι το πρόβλημα. Εάν δούλευαν θα ήταν διαφορετικά.nyxtovios έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:40
Πως έχουν έρθει; Φυτρωσαν;
Ότι τους φέρνουν εδώ λόγω φιλανθρωπίας;
Εντάξειsharp έγραψε: 30 Ιουν 2024, 16:45Δεν τους φέρνουν οι κυβερνήσεις, μόνοι τους έρχονται.nyxtovios έγραψε: 30 Ιουν 2024, 16:40Το ποιντ σου ποιό είναι δεν κατάλαβα;sharp έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:45
Δεν υπάρχουν δουλειές τέτοιου είδους για τόσους πολλούς. Οι περισσότεροι τρέφονται από τον κρατικό κορβανά και αυτό είναι το πρόβλημα. Εάν δούλευαν θα ήταν διαφορετικά.

Και μετά τους ρίχνουν φτηνά μεροκάματα στο ποτό τουςsharp έγραψε: 30 Ιουν 2024, 16:45Δεν τους φέρνουν οι κυβερνήσεις, μόνοι τους έρχονται.nyxtovios έγραψε: 30 Ιουν 2024, 16:40Το ποιντ σου ποιό είναι δεν κατάλαβα;sharp έγραψε: 30 Ιουν 2024, 15:45
Δεν υπάρχουν δουλειές τέτοιου είδους για τόσους πολλούς. Οι περισσότεροι τρέφονται από τον κρατικό κορβανά και αυτό είναι το πρόβλημα. Εάν δούλευαν θα ήταν διαφορετικά.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Aitwlos έγραψε: 30 Ιουν 2024, 14:54 Οκ. Θα ρωτήσω τον ξάδερφο μου που μένει Γερμανια και φοράει τον βαφτιστικό του πόσες φορές του την έπεσαν. Stay tuned
Ναι έλα ρε ξά, να σε ρωτήσω κάτι. Πόσες φορές σου την έπεσαν στην Γερμανία επειδή φοράς τον βαφτιστικό σου σταυρό;
Δεν ξέρω τι εννοείς "είναι το ίδιο" εγώ σου γράφω ξεκάθαρα.nyxtovios έγραψε: 30 Ιουν 2024, 14:25 Άρα οι Έλληνες και οι μετανάστες από χώρες του τρίτου κόσμου είναι το ίδιο κατ εσέ μιας και το γεγονός ότι το 90% των φυλακών κατοικείται από ξένους δε λέει κάτι.
![]()
Οκ
runner έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:19
Δεν ξέρω τι εννοείς "είναι το ίδιο" εγώ σου γράφω ξεκάθαρα.
Διάβασε ομογενειακές εφημερίδες και θα δεις πληθώρα άρθρων για εγκλήματα και ποινικές υποθέσεις με εμπλοκή Ελλήνων ή Ελληνοκυπρίων σε ΗΠΑ και κυρίως σε Αυστραλία.
Από την άλλη, οι αριθμοί των αιτούντων ασύλου και των προσφύγων την τελευταία 10ετια σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι ασύγκριτα μεγαλύτεροι από τον αριθμό των δικών μας μεταναστών οπότε οποιαδήποτε σύγκριση δεν έχει νόημα.
Εκτός αν δεν καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει σύγκριση μερικών δεκάδων χιλιάδων με μερικά εκατομμύρια.
Εντάξειrunner έγραψε: 30 Ιουν 2024, 19:19Δεν ξέρω τι εννοείς "είναι το ίδιο" εγώ σου γράφω ξεκάθαρα.nyxtovios έγραψε: 30 Ιουν 2024, 14:25 Άρα οι Έλληνες και οι μετανάστες από χώρες του τρίτου κόσμου είναι το ίδιο κατ εσέ μιας και το γεγονός ότι το 90% των φυλακών κατοικείται από ξένους δε λέει κάτι.
![]()
Οκ
Διάβασε ομογενειακές εφημερίδες και θα δεις πληθώρα άρθρων για εγκλήματα και ποινικές υποθέσεις με εμπλοκή Ελλήνων ή Ελληνοκυπρίων σε ΗΠΑ και κυρίως σε Αυστραλία.
Από την άλλη, οι αριθμοί των αιτούντων ασύλου και των προσφύγων την τελευταία 10ετια σε ολόκληρη την Ευρώπη είναι ασύγκριτα μεγαλύτεροι από τον αριθμό των δικών μας μεταναστών οπότε οποιαδήποτε σύγκριση δεν έχει νόημα.
Εκτός αν δεν καταλαβαίνεις πως δεν υπάρχει σύγκριση μερικών δεκάδων χιλιάδων με μερικά εκατομμύρια.