εκκλύζωenaon έγραψε: 27 Ιουν 2024, 17:27 πολυ εκνευριστικό παντως να μην εχουμε δική μας λέξη, ακου σκουίρτινγκ, ελεος.
οκ το ψεκασμένος δεν ειναι πολυ καλό, το εχουμε για αλλη χρήση, το ξεπεταγμένος; Με ξεπέταξε; Πείτε καμία ιδέα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το σημείο G και η γυναικεία εκσπερμάτιση (squirting)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- taxalata xalasa
Re: Το σημείο G και η γυναικεία εκσπερμάτιση (squirting)
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Δε πήρα χαμπάρι. Ποτέ μου τα έχωσε;Bazoomba έγραψε: 27 Ιουν 2024, 17:44Μας πηραν ολους τα φλοκια. Ερμηδες, Καβαλιερηδες... ελπιζω Νανε να σε πετυχαν σε ντογκη σταηλ κι οχι οπεν αης κοντακτ
![]()
Εν πάση περίπτωση έτσι και αλλιώς μπορεί να κάνω λάθος, δε νομίζω πως είμαι στους σεξοδασκαλους του πχωρουμ, δεν είμαστε όλοι για ολα, άλλωστε είμαι ο ιδρυτής του νήματος "σεξ, μια υπερεκτιμημένη ηδονή"
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ωραιο.Δεν ειναι τελειο παντως, θα λεμε μου εκανε κλύσμα και θα μοιαζει περίεργο.
- taxalata xalasa
άιντε να σου δώκω άλληenaon έγραψε: 27 Ιουν 2024, 21:24ωραιο.Δεν ειναι τελειο παντως, θα λεμε μου εκανε κλύσμα και θα μοιαζει περίεργο.
κλειτοράντισμα...
θα λες «με κλειτοράντισε»...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Θα τα λανσαρουμε σε εμφιαλωμενα: Kleitorade.
Οπεν αης κοντακτ.
Οπεν αης κοντακτ.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
ωραιο ηχητικά αλλα πρέπει να εχει τεχνικό υπόβαθρο, δεν μας κανει νομιζω.
Προμηθευτής;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Για να πω την αλήθεια κι εγώ μόνο ακουστά το έχω. Δεν τόλμησα ποτέ να το δω.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 27 Ιουν 2024, 18:01Άξιζε Όσκαρ. Αν όχι σκηνοθεσίας, τουλάχιστον μουσικής. Το πιανακι μου τριβελίζει το μυαλό κάποια βράδγια αϋπνίας....Yochanan έγραψε: 27 Ιουν 2024, 14:51Εχει εφάμιλα production values με το μνημειώδες δοκυμαντέρ του BBC "Δύο κορίτσια, ένας μπάτσος." ?![]()
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
E όχι και σουμάχερ, απλή φιλική συμμετοχή στο παιχνιδάκι που γουστάρει o vantono.Feindflug έγραψε: 27 Ιουν 2024, 17:20Ναι ρε τύπε, γιατί οι υπόλοιποι δεν έχουμε κάνει σεξ εδώ μέσα για να το παίζουμε διδάκτορες και αφ' υψηλού.vantono έγραψε: 27 Ιουν 2024, 17:05 Έπος ΓΑΛΗΣ το νήμα, μόνη της επ' ώμου το 'χει πάρει ολόκληρο, σαν τρόπαιο το σηκώνει εις τους αιθέρας.
Λες και γράφει κάποιος υπερόπτης Σουμάχερ σε νήμα για καρτ, κάνει η τύπισσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αναμενω σοφιες απο δασκαλο βαντονο να μαθαίνω ο αμαθος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
metoo
Oύτε κι εγώ θυμάμαι να στην είπα ανηψιέ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Αχθος Αρουρης
- Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης
..........................
squirting = απεντομωσις ..........
αποσταξις, αποσταλαξις,
εκριψις, εκροια, εκρυσις .......
εκροιζησις (καλο)
απορραιντισμα
υδροτιναξις ...........
squirting = απεντομωσις ..........
αποσταξις, αποσταλαξις,
εκριψις, εκροια, εκρυσις .......
εκροιζησις (καλο)
απορραιντισμα
υδροτιναξις ...........
Εκσπερμαρτιση γυναικών
Ωορρηξια αντρων
Ωορρηξια αντρων
- Αχθος Αρουρης
- Phorum.gr user: Αχθος Αρουρης
..............................
squirting = λεγεται και επι των αφροδισιων,
ο εκ του μανιοκηπου καταιονισμος
και επιλογος συνθλιψεως (coitum) ......
...............................
squirting = λεγεται και επι των αφροδισιων,
ο εκ του μανιοκηπου καταιονισμος
και επιλογος συνθλιψεως (coitum) ......
...............................
- Communio Sancta
Mαλάκα, νήμα - παρατράγουδα, όχι αστεία. Έπος.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
ΕXODUS!
ΕXODUS!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1024 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας