Η καλύτερη είναι η κινέζα όταν πατάει φρένο ή γκάζι στο κιλλμπιλ, δεν θυμάμαι ...jason0 έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:44Τα βρωμοποδαρα της Ρόμπι πάντως ήταν να τα γλυφεις μέχρι αυριοAitwlos έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:39Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 18 Ιουν 2024, 20:39
Από ότι είδαμε για την πάρτη του ωστόσο, διάλεξε την τελειότητα.![]()
Και για εμάς. Η σκηνή με την Σαλμα είναι υπέρτατη. Ακόμα και αυτοί που που δεν ήταν ποδολαγνοι, γίναμε.
Από εκεί και πέρα ο τύπος σαν σκηνοθέτης μας γέμισε με πόδια. Έχει<<σκηνοθετήσει>> μερικά πολύ άσχημα
Και της άλλης το κορίτσι των λουλουδιών μες στο αμάξι
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ταραντίνο άντε γαμησου ρε αρχίδι ....τελικά πάντα σιχαμένος ήσουν..
Re: Ταραντίνο άντε γαμησου ρε αρχίδι ....τελικά πάντα σιχαμένος ήσουν..
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Αχ Σαλμα. Έλα πάρε με από εδώ
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Κάποτε στο Χόλιγουντ...Aitwlos έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:45Μιλάμε για γνωστή ταινία του Ταραντίνο;jason0 έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:44Τα βρωμοποδαρα της Ρόμπι πάντως ήταν να τα γλυφεις μέχρι αυριοAitwlos έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:39
Και για εμάς. Η σκηνή με την Σαλμα είναι υπέρτατη. Ακόμα και αυτοί που που δεν ήταν ποδολαγνοι, γίναμε.
Από εκεί και πέρα ο τύπος σαν σκηνοθέτης μας γέμισε με πόδια. Έχει<<σκηνοθετήσει>> μερικά πολύ άσχημα
Interstellar, ρε, το αριστούργημα του 21 αιώνα, μέχρι στιγμήςhellegennes έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:01 Χμμ... μεμέντο.... χμμμ... μεμέντο.... για θύμησέ μου κάποια άλλη γιατί έχω κολλήσει. Α, ναι και μια ταινία με τον Μπάτμαν που την έκανε άνθρωπο ο Χιθ Λέτζερ.
εσένα που είσαι και παράξενος, πρέπει να σου αρέσει επίσης το Inception
αλλά τι δουλειά έχει ο αριστουργηματικός νέος Κιούμπρικ σε νήμα για τα γλειφοκωλίκια ενός κάκιστου αντιγραφέα (αρχικά των αφών Κοέν);
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
μια χαρά διαφορά είναι για γάμοBeria έγραψε: 18 Ιουν 2024, 20:54 Είναι μεγάλη διαφορά να είναι αυτός 61 κι αυτή 40;
Για έναν φίλο μου ρωτάω.
αρκεί να μην είναι ο πρώτος του άντρα, όπως καλή ώρα του βλαμμένου
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- hellegennes
To Ινσέψιον μού άρεσε... όταν το έγραψε ο Ντον Ρόσα:Tarkovsky έγραψε: 18 Ιουν 2024, 22:11Interstellar, ρε, το αριστούργημα του 21 αιώνα, μέχρι στιγμήςhellegennes έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:01 Χμμ... μεμέντο.... χμμμ... μεμέντο.... για θύμησέ μου κάποια άλλη γιατί έχω κολλήσει. Α, ναι και μια ταινία με τον Μπάτμαν που την έκανε άνθρωπο ο Χιθ Λέτζερ.
http://alexmagnus.free.fr/Picsou/81%20- ... fetime.pdf
Όσο για το Ιντερστέλαρ, είναι αντίγραφο του 2001. Πομπώδες, πριτένσιους, κακή επιστήμη, περισσότερες σεναριακές τρύπες από όσες προκαλεί το προπιονιβακτήριο του Φρόιντενραϊχ στην γραβιέρα, τετριμμένες πίπες για την δύναμη της αγάπης (έλεος δηλαδή), κάκιστοι διάλογοι, πολύ κακή ηθοποιία*, μουσική για τα μπάζα. Το μοναδικό καλό που έχει είναι η εικόνα. Εντυπωσιακή κινηματογραφία αλλά τίποτε άλλο.
* δεν ψέγω τους ηθοποιούς γι' αυτό αλλά τον σκηνοθέτη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
γραμμική κριτική (αλά Χόλιγουντ) για μια κβαντική ταινίαhellegennes έγραψε: 18 Ιουν 2024, 22:29To Ινσέψιον μού άρεσε... όταν το έγραψε ο Ντον Ρόσα:Tarkovsky έγραψε: 18 Ιουν 2024, 22:11Interstellar, ρε, το αριστούργημα του 21 αιώνα, μέχρι στιγμήςhellegennes έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:01 Χμμ... μεμέντο.... χμμμ... μεμέντο.... για θύμησέ μου κάποια άλλη γιατί έχω κολλήσει. Α, ναι και μια ταινία με τον Μπάτμαν που την έκανε άνθρωπο ο Χιθ Λέτζερ.
http://alexmagnus.free.fr/Picsou/81%20- ... fetime.pdf
Όσο για το Ιντερστέλαρ, είναι αντίγραφο του 2001. Πομπώδες, πριτένσιους, κακή επιστήμη, περισσότερες σεναριακές τρύπες από όσες προκαλεί το προπιονιβακτήριο του Φρόιντενραϊχ στην γραβιέρα, τετριμμένες πίπες για την δύναμη της αγάπης (έλεος δηλαδή), κάκιστοι διάλογοι, πολύ κακή ηθοποιία*, μουσική για τα μπάζα. Το μοναδικό καλό που έχει είναι η εικόνα. Εντυπωσιακή κινηματογραφία αλλά τίποτε άλλο.
* δεν ψέγω τους ηθοποιούς γι' αυτό αλλά τον σκηνοθέτη.
περίμενα περισσότερα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Γκάζι και είναι γαλλιδαΜπίστης έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:45Η καλύτερη είναι η κινέζα όταν πατάει φρένο ή γκάζι στο κιλλμπιλ, δεν θυμάμαι ...jason0 έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:44Τα βρωμοποδαρα της Ρόμπι πάντως ήταν να τα γλυφεις μέχρι αυριοAitwlos έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:39
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ελεος βρε, το Death Proof λες, αυτο ειναι μαλακια εντελώς, πραγματικα β μοβιε με μπατζετ.vantono έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:25 Το αντίθετο. Εγώ τα κιλλ Μπιλ θεωρώ πιο πατάτες απ' όλα του, να πω την αλήθεια![]()
Και εκείνο με έναν ψυχακια που κυνηγούσε γκόμενες με ένα αμάξι και τις τράκαρε.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ειχανε κατι ποδάρια κόλαση όλες τους, παντως! Μονο και μονο για αυτο το εβλεπες.enaon έγραψε: 18 Ιουν 2024, 22:41ελεος βρε, το Death Proof λες, αυτο ειναι μαλακια εντελώς, πραγματικα β μοβιε με μπατζετ.vantono έγραψε: 18 Ιουν 2024, 21:25 Το αντίθετο. Εγώ τα κιλλ Μπιλ θεωρώ πιο πατάτες απ' όλα του, να πω την αλήθεια![]()
Και εκείνο με έναν ψυχακια που κυνηγούσε γκόμενες με ένα αμάξι και τις τράκαρε.![]()
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Όποιος μοστραρει τα ποδαράκια της Ουμα Θέρμαν πρώτη μουρη, ούτε σαν ποδολαγνος δεν μπορεί να σταθει
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σε ποια ταινια τα ειχε δειξει, στο κιλλ μπιλ? Παιζει να ηταν τοσο χαλια που τα διέγραψα αυτοματως απο τη μνημη μου.Aitwlos έγραψε: 18 Ιουν 2024, 22:46 Όποιος μοστραρει τα ποδαράκια της Ουμα Θέρμαν πρώτη μουρη, ούτε σαν ποδολαγνος δεν μπορεί να σταθει
Ποιά ποδια της Θερμαν μωρε, λες και περιμενεις να τα δεις για να καταλαβεις πως θα ειναι.
Με το που βλεπεις αυτην, καταλαβαινεις πως θα ειναι και τα ποδια της.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 286 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 31 Απαντήσεις