Συνεχίζω να μην κατανοώ τι εννοείς.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:54Τί δηλαδή ρε Μοργκάνα; Εσύ περιμένεις μήνυμα από την κυβέρνηση για το ποιους επικαιροποιημένους σωματότυπους αντρών πρέπει να γουστάρεις;Fata_Morgana έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:47Δηλαδή;ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:43
Ο καθένας, σαφώς και έχει δικαίωμα στο να καθορίζει το πως νοιώθει για το σώμα του.
Όταν όμως το πράγμα αφορά και σε συμβαλλόμενους, είναι απολύτως λογικό και το δικαίωμα "your body my choice".
Για άντρες και γυναίκες.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απιστευτο μωρο η Δαναη Μπαρκα με το μαγιο της
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Fata_Morgana
Re: Απιστευτο μωρο η Δαναη Μπαρκα με το μαγιο της
Μη χρησιμοποιείτε σλογκανάκια, που θα σας χτυπήσουν κατακέφαλα ως μπούμερανγκ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
και του γούστου μου να είναι, πάλι φάλαινα θα είναι, αν είναι φάλαινα.Fata_Morgana έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:56Εγώ ομολογώ ότι μ άρεσε το μπουρέκω. Θυμίζει γλυκάκι.νύχτα έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:52έχεις πρόβλημα αντίληψης;Otto Weininger έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:35 όχι από την ανησυχία μη μας τα επιβάλλουν. Αλλά επειδή ακριβώς μας επιβάλουν ως πρότυπα φάλαινες, φακλάνες και ανθρωπάκια Michelen.
και όσο και να χτυπιέστε είναι ανθυγιεινό και κακό πρότυπο.
δεν μπορεί από την μια όλοι οι ενδοκρινολόγοι να χτυπάνε καμπανάκια και εμείς να μοστράρουμε ως πρότυπο την κάθε μπουρέκω, επειδή my body my choice.
κανείς δεν χτυπήθηκε στο παρόν τόπικ ότι η παχυσαρκία και τα παραπάνω
κιλά είναι κάτι υγιές, ή ότι θα έπρεπε να αποτελεί πρότυπο
και όσοι χαρακτηρισμοί ειπώθηκαν, δεν είδα να αποτελούν
απάντηση σε κάποιον τέτοιο ισχυρισμό, εκτός αν το έχασα οπότε
θα εκτιμούσα να μου το υποδείξεις σε παρακαλώ
"μπουρέκω"
σε κάνει ευρηματικό βλέπω το μένος σου, ανεξάντλητη πηγή
σε φαντάζομαι να τα λες και να γεμίζει ο στόμας σου από ευχαρίστηση![]()
Κατά τ' άλλα ποιος σοβαρός άντρας θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία; πραγματικά τώρα, ποιος σοβαρός άντρας θα έμπαινε στη διαδικασία να σχολιάζει περί φαλαινών, ξυγκιών και λοιπών ;
αλλά όπως ξεκαθάρισα ποτέ δεν θα το έλεγα σε κάποια, παρά μόνο σε όποια το μοστράριζε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Επειδή η ουσία είναι αλλού. Το μποντυ ποζιτιβιτυ και οι μπαρκες είναι το μέσο.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:19 Κατά τα άλλα, δεν σας κάνει εντύπωση, το ότι δεν παίζουν σέξυ υπέρβαροι άντρες στα σοσιαλμήντια;
Γιατί ρε παιδιά;
Ο καπιταλισμός θέλει να πουλήσει , χέστηκε για την αποδοχή και τα τοιαύτα. Για αυτό και φτιάχτηκε νέα κατηγορία στο μόντελινγκ - Πλας σαιζ σου λέει. Δεν βάλαμε τις τσουπωτες με τις ψηλές αντάμα.
Στους άντρες δε χρειάζεται τέτοιο μάρκετινγκ, εξάλλου η κατανάλωση είναι χαμηλή.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Όχι, μάλλον επειδή χύνουν στη θαλασσα οσοι τυχεροι τη βλεπουν στην παραλιαGeorge_V έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:11 Για αυτο ανεβηκε η σταθμη της θαλασσας προχτες που ειμουν εκει?
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Ότι και τα ζόρικα και επιλεκτικάFata_Morgana έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:58Συνεχίζω να μην κατανοώ τι εννοείς.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:54Τί δηλαδή ρε Μοργκάνα; Εσύ περιμένεις μήνυμα από την κυβέρνηση για το ποιους επικαιροποιημένους σωματότυπους αντρών πρέπει να γουστάρεις;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Για κάποιο λόγο είμαι σίγουρος πως η Μπάρκα πηδαει γκόμενο upper class εμφανισιακά.
έχω ματιά και βλέπω, αν γούσταρα τις bbw τότε σίγουρα θα τη γούσταρα. Αυτή δε μου τη βιδώνει, τη δουλειά της κάνει και καλά κάνει και καλά την κάνει. Μου την δωνουν όμως κάποιες που όλη τους ή ζωή είναι το σταρ σύστεμ προσπαθώντας να μας πείσουν πως η εν λόγω είναι η Ανά ντε αρμας.
έχω ματιά και βλέπω, αν γούσταρα τις bbw τότε σίγουρα θα τη γούσταρα. Αυτή δε μου τη βιδώνει, τη δουλειά της κάνει και καλά κάνει και καλά την κάνει. Μου την δωνουν όμως κάποιες που όλη τους ή ζωή είναι το σταρ σύστεμ προσπαθώντας να μας πείσουν πως η εν λόγω είναι η Ανά ντε αρμας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Συμφωνώ.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:59Επειδή η ουσία είναι αλλού. Το μποντυ ποζιτιβιτυ και οι μπαρκες είναι το μέσο.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:19 Κατά τα άλλα, δεν σας κάνει εντύπωση, το ότι δεν παίζουν σέξυ υπέρβαροι άντρες στα σοσιαλμήντια;
Γιατί ρε παιδιά;
Ο καπιταλισμός θέλει να πουλήσει , χέστηκε για την αποδοχή και τα τοιαύτα. Για αυτό και φτιάχτηκε νέα κατηγορία στο μόντελινγκ - Πλας σαιζ σου λέει. Δεν βάλαμε τις τσουπωτες με τις ψηλές αντάμα.
Στους άντρες δε χρειάζεται τέτοιο μάρκετινγκ, εξάλλου η κατανάλωση είναι χαμηλή.
Κατά τα άλλα, γιατί η κατανάλωση στο συγκεκριμένο μάρκετινγκ είναι χαμηλή;
Έτσι, για να το πάρουμε στεπ μπάι στεπ, το θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δηλαδή απαγορεύεται να αισθάνεται σέξυ και να το δείχνει;Blackdog έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:53 To οποιο κραξιμο αφορα το σεξινες που προβαλλει σε καποιες φωτο. Δεν ειναι απο μονο του το οτι εχει 30 κιλα παραπανω. Αν ειχε φωτο ντυμενη να πινει καφε δεν θα ελεγε τιποτα κανενας. Η αντε θα ηταν ελαχιστοι.
Ειναι σαν να παει ενας εντελως φαλτσος (εγω πχ) να τραγουδησει. Ε θα φαει κραξιμο, ειναι επομενο.
στην παραλία επιτρέπεται να εμφανίζεται;
και όσοι γουστάρουν γυναίκες με 30 κιλά παραπάνω,
και τις βρίσκουν και αισθησιακές, είναι άρρωστοι, ας πούμε;
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Otto Weininger
είναι προφανές ότι δεν έχεις ιδέα για το ζήτημα και νομίζεις ότι απλά τα βάλαμε με την μπάρκα.νύχτα έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:57
αυτό που ζήτησα μπορείς να το δείξεις σε παρακαλώ;
πού ισχυρίστηκε κάποιος ότι η παχυσαρκία θα έπρεπε να προβάλλεται ως πρότυπο;
διαγωνισμοί ομορφιάς βγάζουν νικήτριες φάλαινες χωρίς λαιμό. εταιρείες μοδας ή διαφημιστικές μοστράρουν χοντρές με το στανιό. influencers στα social media.
πανελίστες ανά τον κόσμο βγάζουν ρεπορτάζ με γυναίκες που έχουν για περιφέρεια μέσης τον ισημερινό, και μας λένε πόσο ελκυστικές είναι.
σε όλο τον γαμημένο πλανήτη (βασικά σε ευρώπη και ηπα κυρίως)
και έρχεσαι εσύ τώρα και με ρωτάς ποιος προβάλλει τα βουζέλια ως πρότυπα.
* μόνο τα γυναικεία βουζέλια μετράνε φυσικά , γιατί κατά τα λοιπά κάτι κοντόχοντρες βγαίνουν συνεχώς και λένε θέλω τον άντρα τουλάχιστον 1.90 και φέτες και ταυτόχρονα κρύβει το πιτόγυρο στην τσάντα μη το πιάσει η κάμερα
Let them make the first mistake. We make the last move.
Το θέμα νύχτα μου, είναι ότι έχει αρχίσει να νοιώθει σέξυ και να το δείχνει είναι από τότε που έγινε πανελίστρια. Πριν γίνει, δεν δημοσίευε σέξυ πόζες.νύχτα έγραψε: 17 Ιουν 2024, 21:06δηλαδή απαγορεύεται να αισθάνεται σέξυ και να το δείχνει;Blackdog έγραψε: 17 Ιουν 2024, 20:53 To οποιο κραξιμο αφορα το σεξινες που προβαλλει σε καποιες φωτο. Δεν ειναι απο μονο του το οτι εχει 30 κιλα παραπανω. Αν ειχε φωτο ντυμενη να πινει καφε δεν θα ελεγε τιποτα κανενας. Η αντε θα ηταν ελαχιστοι.
Ειναι σαν να παει ενας εντελως φαλτσος (εγω πχ) να τραγουδησει. Ε θα φαει κραξιμο, ειναι επομενο.
στην παραλία επιτρέπεται να εμφανίζεται;
και όσοι γουστάρουν γυναίκες με 30 κιλά παραπάνω,
και τις βρίσκουν και αισθησιακές, είναι άρρωστοι, ας πούμε;
Κατά τα άλλα, άλλο 30 ή 50 κιλά παραπάνω σε μια ψηλή και άλλο σε μια κοντή γυναίκα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
πώς δεν πήγε ο νους μου ότι επιλέγεις να χρησιμοποιείς αυτούς τους χαρακτηρισμούςOtto Weininger έγραψε: 17 Ιουν 2024, 21:06 είναι προφανές ότι δεν έχεις ιδέα για το ζήτημα και νομίζεις ότι απλά τα βάλαμε με την μπάρκα.
διαγωνισμοί ομορφιάς βγάζουν νικήτριες φάλαινες χωρίς λαιμό. εταιρείες μοδας ή διαφημιστικές μοστράρουν χοντρές με το στανιό. influencers στα social media.
πανελίστες ανά τον κόσμο βγάζουν ρεπορτάζ με γυναίκες που έχουν για περιφέρεια μέσης τον ισημερινό, και μας λένε πόσο ελκυστικές είναι.
σε όλο τον γαμημένο πλανήτη (βασικά σε ευρώπη και ηπα κυρίως)
και έρχεσαι εσύ τώρα και με ρωτάς ποιος προβάλλει τα βουζέλια ως πρότυπα.
* μόνο τα γυναικεία βουζέλια μετράνε φυσικά , γιατί κατά τα λοιπά κάτι κοντόχοντρες βγαίνουν συνεχώς και λένε θέλω τον άντρα τουλάχιστον 1.90 και φέτες και ταυτόχρονα κρύβει το πιτόγυρο στην τσάντα μη το πιάσει η κάμερα
επειδή έχεις αγανακτίσει και νοιάζεσαι για τα υγιή πρότυπα, σε αδίκησα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
-
stergiosbik
Αν απερ κλας αρσενικό πάει μαζί της,μάλλον κάτι δεν πάει καλά μαζί του.Ερμής έγραψε: 17 Ιουν 2024, 21:03 Για κάποιο λόγο είμαι σίγουρος πως η Μπάρκα πηδαει γκόμενο upper class εμφανισιακά.
Πελατάκι ψυχιάτρου σίγουρα.
Η και αυτός μέρος του σταρ σιστεμ η που του αρέσουν οι bbw. Για ψυχίατρο δε συμφωνώ, δε ξέρω φα γούστα του καθενός.stergiosbik έγραψε: 17 Ιουν 2024, 21:16Αν απερ κλας αρσενικό πάει μαζί της,μάλλον κάτι δεν πάει καλά μαζί του.Ερμής έγραψε: 17 Ιουν 2024, 21:03 Για κάποιο λόγο είμαι σίγουρος πως η Μπάρκα πηδαει γκόμενο upper class εμφανισιακά.
Πελατάκι ψυχιάτρου σίγουρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
George_V έγραψε: 17 Ιουν 2024, 17:11 Για αυτο ανεβηκε η σταθμη της θαλασσας προχτες που ειμουν εκει?
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 184 Απαντήσεις
- 4569 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-