Κόκκορας έγραψε: 13 Ιουν 2024, 14:34η μετανοιαKauldron έγραψε: 13 Ιουν 2024, 13:30Δε ξέρω τί έιναι, αλλά αν έχει δηλώσει μεταμέλεια για τις προηγούμενες πράξεις του, δεν αντιλαμβάνομαι με ποιό δικαίωμα κάποιοι συνεχίζουν να το χτυπάνε. Η μεταμέλεια είναι βασικός άξονας του Χριστιανισμού, απ' όσο γνωρίζω.
μεταμελεια ειναι αυτο που ειχε π.χ ο Ιουδας.κατανοησε πως εσφαλλε,αλλα πηγε και κρεμαστηκε
μετανοια ειναι αυτο που ειχε ο Πετρος,κατανοησε το λαθος της αρνησης και μετανοησε,επανηλθε δηλαδη ζητησε συγχωρεση και επανενταχθηκε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιοι μαλάκες τον ψήφισαν?
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ποιοι μαλάκες τον ψήφισαν?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Οργισμένος
Που να σε ελεγε καποιος και ομοφοβικη υστέρω...ΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2024, 14:33Το πχόρουμ είναι ήδη σαν τα μούτρα του ρε Beria.Beria έγραψε: 13 Ιουν 2024, 14:22Ο τύπος περιφέρεται στα νήματα ως ανοιχτός βόθροςΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2024, 14:20
Δεν τη θέλω τη συγγνώμη του ρε Beria.
Aπό τη στιγμή που του δίνω εγώ τη δική μου άφεση, υποθέτω ότι δεν τίθεται θέμα.
Δεν έχω καν μήνυση στην τελική.![]()
Δεν έχει καμία σημασία εάν εσύ δίνεις άφεση
Δεν θα κάνει το φόρουμ σαν τα μούτρα του
Σκατόγρια με έχουν πει και τα τοξοβόλα μαδούρια και κάτι εθνοζαίοι ινσέλ όσο και κάτι κακοχυμένες υστερικές φεμ, στα ναντράκια κολλήσατε;
Ή μόνον στα νδκρατικά παρατράγουδα, παθαίνετε κατιτίς το θεσμικόν;![]()
Χαλαρώστε λίγο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Συμπεριφέρομαι στο πχόρουμ όπως του αξίζει.Beria έγραψε: 13 Ιουν 2024, 14:22Ο τύπος περιφέρεται στα νήματα ως ανοιχτός βόθρος
Το έχετε αφήσει να γίνει ένα μπουρδέλο όπου γαμούν και δέρνουν τα κομματικά μποτάκια και οι πουτάνες του Πούτιν.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Αυτό ήταν η συγγνώμη σου;Nandros έγραψε: 13 Ιουν 2024, 16:27Συμπεριφέρομαι στο πχόρουμ όπως του αξίζει.Beria έγραψε: 13 Ιουν 2024, 14:22Ο τύπος περιφέρεται στα νήματα ως ανοιχτός βόθροςΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2024, 14:20
Το έχετε αφήσει να γίνει ένα μπουρδέλο όπου γαμούν και δέρνουν τα κομματικά μποτάκια και οι πουτάνες του Πούτιν.
.
Μά'ιστα!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Βασικά είναι και αυτός από ΑNandros έγραψε: 13 Ιουν 2024, 11:03 .
Νίκος Αναδιώτης: «Έχω πει στα παιδιά μου ότι η εκκλησία είναι πιο σημαντική από το σχολεiο»
https://www.athensmagazine.gr/article/g ... dioy-fyloy
Αυτό το τιτανοτεράστιο @ στείλατε ρε μαλάκες ταλιμπάνοι στην Ευρώπη.
Με τις υγείες μας.
Αν τον έλεγαν Χατζηαναδιώτης, ούτε το δικό του ψήφο δεν θα έβρισκε
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Μην το λες! Μπορεί να σε λένε Φράγκο και να βγείς πρώτος επειδή παριστάνεις κάποιον άλλοEsperos έγραψε: 13 Ιουν 2024, 16:32Βασικά είναι και αυτός από ΑNandros έγραψε: 13 Ιουν 2024, 11:03 .
Νίκος Αναδιώτης: «Έχω πει στα παιδιά μου ότι η εκκλησία είναι πιο σημαντική από το σχολεiο»
Με τις υγείες μας.

gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιουν 2024, 11:05 Πω πω σοκαριστικο , είπε τέτοιο πεαγμα για το δημοσιο σχολειο ; αν είναι δυνατον
Ναι. Μαλακια είπε. Διαφωνείς;
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Esperos έγραψε: 13 Ιουν 2024, 16:32Βασικά είναι και αυτός από ΑNandros έγραψε: 13 Ιουν 2024, 11:03 .
Με τις υγείες μας.
Μπα. Νομίζω είναι από τις γνωστές περσόνες που κυκλοφορουν
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Nandros έγραψε: 13 Ιουν 2024, 11:36Δεν με ενδιαφέρει αν κάνει τον σταυρό του. Τέτοιες μαλακίες να μην λέει και μας ξεφτιλίζει εκεί έξω.
Επιστολική επίτηδες ακυρωμένη.
Παίζει και να την μέτρησαν
Τον συγκεκριμένο πάντως αυτά τα κανάλια της σαπιλας τον έκαναν ο,τι είναι. Δεν ξέρω πως θα μπορούσε να μην πάειDorian έγραψε: 13 Ιουν 2024, 12:04 Ένα κόμμα κινημα αντισυστημικό θα έπρεπε να πηγαίνει σε τέτοια κανάλια των Σοδόμων σαπίλας και διαφθοράς, με περισσή προσοχή, και προετοιμασία, οχι σιγουρα χαλαρος και απονήρευτος. Είναι σαν δαίμονες ετοιμοι να κατασπαράξουν οτι αγαθό προσπαθήσεις να πεις. Πρέπει να κλείσουν όλα.
-
Δημοκράτης
ΝαιAitwlos έγραψε: 13 Ιουν 2024, 16:38Δημοκράτης έγραψε: 13 Ιουν 2024, 11:05 Πω πω σοκαριστικο , είπε τέτοιο πεαγμα για το δημοσιο σχολειο ; αν είναι δυνατον
Ναι. Μαλακια είπε. Διαφωνείς;
Ακόμα δεν έχει μπαναριστεί, βλέπω.Beria έγραψε: 13 Ιουν 2024, 16:28Αυτό ήταν η συγγνώμη σου;Nandros έγραψε: 13 Ιουν 2024, 16:27Συμπεριφέρομαι στο πχόρουμ όπως του αξίζει.Beria έγραψε: 13 Ιουν 2024, 14:22
Ο τύπος περιφέρεται στα νήματα ως ανοιχτός βόθρος
.
Μά'ιστα!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μιλάει τώρα το μποτάκι της ΝΔ και η πουτάνα των Μπαντερόβιων.Nandros έγραψε: 13 Ιουν 2024, 16:27Συμπεριφέρομαι στο πχόρουμ όπως του αξίζει.Beria έγραψε: 13 Ιουν 2024, 14:22Ο τύπος περιφέρεται στα νήματα ως ανοιχτός βόθροςΓΑΛΗ έγραψε: 13 Ιουν 2024, 14:20
.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Αισθανεται οτι τον γαμουν και τον δερνουν παντως. Ειναι σημαντικη παραδοχηKauldron έγραψε: 13 Ιουν 2024, 18:22Μιλάει τώρα το μποτάκι της ΝΔ και η πουτάνα των Μπαντερόβιων.Nandros έγραψε: 13 Ιουν 2024, 16:27Συμπεριφέρομαι στο πχόρουμ όπως του αξίζει.Beria έγραψε: 13 Ιουν 2024, 14:22
Ο τύπος περιφέρεται στα νήματα ως ανοιχτός βόθρος
.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Εμένα μου κλάνετε τα @@, πηγμένο χύμα του κοτοπολάκη.πήζον bot έγραψε: 13 Ιουν 2024, 18:56Αισθανεται οτι τον γαμουν και τον δερνουν παντως. Ειναι σημαντικη παραδοχη
Το πχόρουμ γαμάτε και αυτούς που σας ανέχονται.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση