Ούτε καν, τρέχα μακριά. Και η συγκεκριμένη το ίδιο βέβαια. Πιστεύω άνετα πήγαινε με έναν ποστη παρα με εμένα. Όπως και εγώ με αυτήν.
Απλά έχω παρατηρήσει ότι είναι αρκετές πλέον.
Ούτε καν, τρέχα μακριά. Και η συγκεκριμένη το ίδιο βέβαια. Πιστεύω άνετα πήγαινε με έναν ποστη παρα με εμένα. Όπως και εγώ με αυτήν.
Ντουντ, σκέψου λίγο πιο απλά, για να έρχεται να μιλάει σε σένα (ή εμένα), να ασχολείται με σένα (ή εμένα) τότες μάλλον για κάποιον άλλον λόγο σέρνει μαζί της αμίλητα ομοφυλόφιλα αγοράκια...
sys3x έγραψε: 12 Ιουν 2024, 14:29 Επίσης, fwiw, έχω εξαφανίσει τις μαυρίλες στα δάκτυλα από το κάπνισμα.
![]()
παγκοσμίως υπάρχει απαγόρευση στις δεξιές ιδέες και οχι στις προοδευτικέςkarkatim έγραψε: 12 Ιουν 2024, 12:51Υποστηρίζω αλλαγές σύμφωνα με τον δικό μου αξιακό κώδικα. Δε σημαίνει πως όλοι πρέπει να συμφωνούν με τον δικό μου αξιακό κώδικα, αλλά ούτε θέλω όσοι δε συμφωνούν μ' εμένα να μην έχουν δικαίωμα να δείχνουν αυτά που νιώθουν.
οκ και έρχεται ο μουσουλμάνος κια σου λέει οτι θέλει να βιάσει χριστιανές επειδή έτσι είναι το σωστόkarkatim έγραψε: 12 Ιουν 2024, 12:51Υποστηρίζω αλλαγές σύμφωνα με τον δικό μου αξιακό κώδικα. Δε σημαίνει πως όλοι πρέπει να συμφωνούν με τον δικό μου αξιακό κώδικα, αλλά ούτε θέλω όσοι δε συμφωνούν μ' εμένα να μην έχουν δικαίωμα να δείχνουν αυτά που νιώθουν.
Albrecht έγραψε: 21 Μαρ 2020, 18:31 Πιστεύω σε ενα μηνα θα είμαστε κομπλέ. Θα μιλάμε για Κορωνοιο και θα χαζογελαμε.
Ο βιασμός είναι παράνομος τη τελευταία φορά και έχω γράψει σχετικά με το παράνομο σε προηγούμενη δημοσίευση οπότε άκυρο το παράδειγμά σου!!Σέλευκας έγραψε: 12 Ιουν 2024, 18:38οκ και έρχεται ο μουσουλμάνος κια σου λέει οτι θέλει να βιάσει χριστιανές επειδή έτσι είναι το σωστόkarkatim έγραψε: 12 Ιουν 2024, 12:51Υποστηρίζω αλλαγές σύμφωνα με τον δικό μου αξιακό κώδικα. Δε σημαίνει πως όλοι πρέπει να συμφωνούν με τον δικό μου αξιακό κώδικα, αλλά ούτε θέλω όσοι δε συμφωνούν μ' εμένα να μην έχουν δικαίωμα να δείχνουν αυτά που νιώθουν.Σέλευκας έγραψε: 12 Ιουν 2024, 12:28
δεν θα υποστήριζες οποιαδήποτε αλλαγή προς οποιαδήποτε κατεύθυνση έτσι και αλλιώς
οκ ολες οι απόψεις δεκτές, δεν είμαστε απόλυτοι
Προσεχε μη σε φανε ζωντανο αυτες οι κατσαριδες . Βλακα μπετοστοκε χιτλερισκε.Pillars έγραψε: 12 Ιουν 2024, 09:01 Κάποιοι ψηφίζουν κατσαριδανθρώπους κασελλομητσοτάκηδες και μετά απορούν που γεμίσαμε κατσαρίδες.
Ειναι και ηλιθιοι και φασιστες και παρθενοι κρυφογκεη. Οποτε μην πολυασχολεισαι, απλα χαρακτηρισε τους οπως τους αξιζει.karkatim έγραψε: 12 Ιουν 2024, 19:32Ο βιασμός είναι παράνομος τη τελευταία φορά και έχω γράψει σχετικά με το παράνομο σε προηγούμενη δημοσίευση οπότε άκυρο το παράδειγμά σου!!Σέλευκας έγραψε: 12 Ιουν 2024, 18:38οκ και έρχεται ο μουσουλμάνος κια σου λέει οτι θέλει να βιάσει χριστιανές επειδή έτσι είναι το σωστόkarkatim έγραψε: 12 Ιουν 2024, 12:51
Υποστηρίζω αλλαγές σύμφωνα με τον δικό μου αξιακό κώδικα. Δε σημαίνει πως όλοι πρέπει να συμφωνούν με τον δικό μου αξιακό κώδικα, αλλά ούτε θέλω όσοι δε συμφωνούν μ' εμένα να μην έχουν δικαίωμα να δείχνουν αυτά που νιώθουν.
οκ ολες οι απόψεις δεκτές, δεν είμαστε απόλυτοι
ΑΠλο και σωστο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Ιουν 2024, 12:57 Δεν μπορώ να καταλάβω τι πείραξε μερικούς το πραιντ. Κάνετε λες και γαμάνε εσάς, μεταξύ των γαμιόντε. Οι άνθρωποι θένε να βγουν να εκφραστούν. Εσείς μην κοιτάτε όταν περνάνε. έλεος.
Στην ουσία μισούν τον εαυτό τους κι αυτά που κάνουν.Οργισμένος έγραψε: 12 Ιουν 2024, 19:42ΑΠλο και σωστο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Ιουν 2024, 12:57 Δεν μπορώ να καταλάβω τι πείραξε μερικούς το πραιντ. Κάνετε λες και γαμάνε εσάς, μεταξύ των γαμιόντε. Οι άνθρωποι θένε να βγουν να εκφραστούν. Εσείς μην κοιτάτε όταν περνάνε. έλεος.
Αυτο ειναι κατι που με προβληματιζει πολυ , δλδ ολο αυτο το μισος για το τι κανει ο αλλος στο κρεββατι του και εχω καταληξει οτι αυτος ο φθονος οφειλεται σε ανεκπληρωτα απωθημενα, δλδ μιλαμε για παρθενους κρυφογκαιη που μισουν αυτους που τολμανε να κανουν αυοτ που τους αρεσει. Δεν υπαρχει αλλη λογικοτερη εξηγηση για τετοιο μισος.
Ακριβως. Ειναι σαν καποιους ελληνες εδω πανω που μου τα πρηζουνε ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ συνεχω; οτι ο καιρος ειναι μια χαρα... Σαν να προσπαθουν να μη σκεφτονται διοτι τους ποναει , οτι ο καιρος ΕΙΝΑΙ χαλια.AlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2024, 19:45Στην ουσία μισούν τον εαυτό τους κι αυτά που κάνουν.Οργισμένος έγραψε: 12 Ιουν 2024, 19:42ΑΠλο και σωστο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 12 Ιουν 2024, 12:57 Δεν μπορώ να καταλάβω τι πείραξε μερικούς το πραιντ. Κάνετε λες και γαμάνε εσάς, μεταξύ των γαμιόντε. Οι άνθρωποι θένε να βγουν να εκφραστούν. Εσείς μην κοιτάτε όταν περνάνε. έλεος.
Αυτο ειναι κατι που με προβληματιζει πολυ , δλδ ολο αυτο το μισος για το τι κανει ο αλλος στο κρεββατι του και εχω καταληξει οτι αυτος ο φθονος οφειλεται σε ανεκπληρωτα απωθημενα, δλδ μιλαμε για παρθενους κρυφογκαιη που μισουν αυτους που τολμανε να κανουν αυοτ που τους αρεσει. Δεν υπαρχει αλλη λογικοτερη εξηγηση για τετοιο μισος.
Αυτά που μέσα τους ποθούν και τα καταδικάζουν.
Η ζωή είναι μεγάλη, μην τη κάνεις καρναβάλι.Οργισμένος έγραψε: 12 Ιουν 2024, 19:48Ακριβως. Ειναι σαν καποιους ελληνες εδω πανω που μου τα πρηζουνε ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ συνεχω; οτι ο καιρος ειναι μια χαρα... Σαν να προσπαθουν να μη σκεφτονται διοτι τους ποναει , οτι ο καιρος ΕΙΝΑΙ χαλια.AlienWay έγραψε: 12 Ιουν 2024, 19:45Στην ουσία μισούν τον εαυτό τους κι αυτά που κάνουν.Οργισμένος έγραψε: 12 Ιουν 2024, 19:42
ΑΠλο και σωστο.
Αυτά που μέσα τους ποθούν και τα καταδικάζουν.
ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ, Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΛΙΑΖΕΤΕ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΟΒΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ. Ο χρονος κυλαει πολυ γληγορα...
Δλδ για σενα ειναι αποδεκτο 2 αντρες να κανουν οτι πηδιουνται καταμεσις του δρομου ή ενας αλλος αντρας-τραβεστι να βγαινει γυμνος εξω;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 12 Ιουν 2024, 11:55Ταλιμπάνυπερβολές.axilmar έγραψε: 12 Ιουν 2024, 10:46https://www.iefimerida.gr/ellada/athens ... otografies
Υπαρχουν καποιες φωτο στο παραπανω απο σκηνες μαλλον ακαταλληλες για τον δημοσιο βιο. Λογικο βεβαια να προβαλλουν την σεξουαλικοτητα τους στον δημοσιο χωρο, γιατι αυτο ειναι το θεμα τους αλλωστε.
Και σε παλιοτερα πραιντ:
https://www.patrasevents.gr/article/288 ... -2017-foto
Ωπ τι κανουν εδω τα παιδια; επεσε ο ενας και εσπευσε ο αλλος να τον σηκωσει;;;
https://www.neakriti.gr/ellada/1511622_ ... hens-pride
Ας εστιασουμε και σε μια εντελως καταλληλη παρουσια σε παλαιοτερο πραιντ:
Φωτοσοπ και εδω να υποθεσω;