!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζω στη χωρα που ο γιος του Μαρινάκη, ενώ είναι φέσι και παρενοχλεί την Φουρέιρα, δεν τολμά κανείς να παρέμβει
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ζω στη χωρα που ο γιος του Μαρινάκη, ενώ είναι φέσι και παρενοχλεί την Φουρέιρα, δεν τολμά κανείς να παρέμβει
για τον συγκεκριμένο έχω ακούσει τα χειρότερα Είναι μέγιστο κωλοπαίδι .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Re: Ζω στη χωρα που ο γιος του Μαρινάκη, ενώ είναι φέσι και παρενοχλεί την Φουρέιρα, δεν τολμά κανείς να παρέμβει
Ναι, και;hades έγραψε: 08 Ιουν 2024, 11:30 για τον συγκεκριμένο έχω ακούσει τα χειρότερα Είναι μέγιστο κωλοπαίδι .
Από κωλοπαίδια, άλλο τίποτα στην καθημερινότητα.
Το ότι κάποιοι τραβάνε τρελλά ζόρια μόνον με τα κωλοπαίδια στις μεγάλες πίστες (που στην τελική τα σκάνε για να κάνουν το κέφι τους) ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αναπάντεχο.Δεν το περίμενε κανείς ότι θα βγει έτσι.hades έγραψε: 08 Ιουν 2024, 11:30 για τον συγκεκριμένο έχω ακούσει τα χειρότερα Είναι μέγιστο κωλοπαίδι .
Ναι αλλά ο Τρακης τρέχει με τρακοσα και βρίζει την τσαρουχα
Πάντως έμαθα ότι ο μίλτος β' έφαγε μεγάλο σκατο από τον Βαγγέλα και αν ισχύει μπράβο στον φαταουλ
Πάντως έμαθα ότι ο μίλτος β' έφαγε μεγάλο σκατο από τον Βαγγέλα και αν ισχύει μπράβο στον φαταουλ
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
ερνεστο καρανίξ
οτι γουσταρω ειμαι αναρχοπλουσιοπαιδοChupacabra έγραψε: 08 Ιουν 2024, 01:37Εσυ ο Ρουμελιωτς εισαι;ερνεστο καρανίξ έγραψε: 07 Ιουν 2024, 21:22κομμουνισταράδες σταλιναράδες της μπολσεβικικης νομενκλατουρας και πλουτοκρατιας κανουν οτι γουσταρουν εδω στο κομμουνιστάν απο το 74 , μεχρι και εγκυες γυναικες στη μαρφιν καινε ζωντανες τα αριστερα κτηνη!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ΝΑΠΑΛΜ!!!!!!!!!!!!!!
Αυτός σε πάρτι σε ξενοδοχείο σίγουρα θα βιάσει.
Σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον δεν ξέρω σε ποια κοπελίτσα θα δημιουργήσει τα χίλια μύρια και φυσικά οι δημοσιογράφοι θα γράφουν ναι ρε μα το παιδί.......και θα πέφτουν από τα σύννεφα.
Λυπάμαι τον πατέρα του.
Σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον δεν ξέρω σε ποια κοπελίτσα θα δημιουργήσει τα χίλια μύρια και φυσικά οι δημοσιογράφοι θα γράφουν ναι ρε μα το παιδί.......και θα πέφτουν από τα σύννεφα.
Λυπάμαι τον πατέρα του.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Έχω βρει μια fragrance μούρλια!ερνεστο καρανίξ έγραψε: 08 Ιουν 2024, 19:54οτι γουσταρω ειμαι αναρχοπλουσιοπαιδοChupacabra έγραψε: 08 Ιουν 2024, 01:37Εσυ ο Ρουμελιωτς εισαι;ερνεστο καρανίξ έγραψε: 07 Ιουν 2024, 21:22
κομμουνισταράδες σταλιναράδες της μπολσεβικικης νομενκλατουρας και πλουτοκρατιας κανουν οτι γουσταρουν εδω στο κομμουνιστάν απο το 74 , μεχρι και εγκυες γυναικες στη μαρφιν καινε ζωντανες τα αριστερα κτηνη!!!!!!!!!!!!!!!![]()
ΝΑΠΑΛΜ!!!!!!!!!!!!!!

ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
ερνεστο καρανίξ
μονο ο τζημερος ειχε την βουληση να τις ριξει.....Nandros έγραψε: 08 Ιουν 2024, 21:13Έχω βρει μια fragrance μούρλια!ερνεστο καρανίξ έγραψε: 08 Ιουν 2024, 19:54οτι γουσταρω ειμαι αναρχοπλουσιοπαιδο
ΝΑΠΑΛΜ!!!!!!!!!!!!!!
:
Ρε την καψο αλβανεζα τι ειχε να παθει . 
Αντιποινα για τον Φρεντι
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Έλα τώρα, σιγά τις ελληναρούδες περήφανες γκομενίτσες, που ούτε να τον φτύσουν τον γιο του Μαρινάκη...
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θελετε ισοτητα η δεν θελετε;talaipwros έγραψε: 08 Ιουν 2024, 11:13 Τραγικη εξαιρεση ο υιος μαρινακη, ας ακουσομεν τι εχει να πει ο κ.Γιαννακοπουλος σχετικα
https://twitter.com/Stefanidis_Euc/stat ... 6620282074
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Βρε δεν σε μαλώνω. Στην τελική και να σε μαλώσω ή να με μαλώσεις στο πχόρουμ, δεν τρέχει κάτι.
Το ζητούμενο είναι το ποια γκομενίτσα ή γκομενίτσος, θα μάλωνε τον γόνο φέις του φέις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 1020 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-