εσυ που εισαι νορμάλ ανθρωπος και μπορουμε να πουμε δυο σοβαρές κουβεντες, μηπως ξερεις τι αμαξι εχει ο κασσελάκης;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γεράκης (MARC): «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αγγίξει το 20% – Ο Κασσελάκης δεν έχει μετρηθεί σε κάλπη»
Re: Γεράκης (MARC): «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αγγίξει το 20% – Ο Κασσελάκης δεν έχει μετρηθεί σε κάλπη»
Re: Γεράκης (MARC): «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να αγγίξει το 20% – Ο Κασσελάκης δεν έχει μετρηθεί σε κάλπη»
Μα, σίγουρα εκεί στη ΝΔ τρίβουν τα χέρια τους που τους έτυχε αυτός για δεύτερος. Εκτός κι αν σε κάποια στιγμή μάθουμε τίποτα άλλο, ότι πχ τον φύτεψαν οι ίδιοι (δεν έχω ιδέα φυσικά, απλά λέω...), οπότε θα τους παραδεχτώ κιόλας ότι το παίξανε καλά.Arisvilla έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:36 Στην τελική υπάρχει και το ρητό. Οτι ακόμα και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση. Οι νδκράτες με αυτά που κάνουν βασικά κάνουν πιο συμπαθή τον Κασσελάκη στο αντιμητσοτακικό μπλοκ. Και δεν νομίζω να είναι τόσο βλάκες που να μην το γνωρίζουν αυτό. Οπότε μάλλον επέλεξαν για αντίπαλο τον Κασσελάκη. Οχι βέβαια οτι υπήρχε περίπτωση να ήταν αντίπαλος τους ο άλλος ο ύπνος ο Ανδρουλάκης αλλά λέμε τώρα.
Σκέψου λίγο. ΝΔ κυβέρνηση με τόσα αρνητικά. Έχει απογοητεύσει αρκετούς ψηφοφόρους της σε διάφορους τομείς (πχ τους πιο δεξιούς σε θέματα ΛΟΑΤΚΙ κλπ). Είχαμε Τέμπη. Έχουμε ακρίβεια. Έχουμε μπάτσες από κρατίδια δεξιά κι αριστερά μας. Είχαμε δημοτικές που σε σημαντικό βαθμό τον ήπιανε. Και παρ' όλα αυτά, το δεύτερο κόμμα είναι στα μισά ποσοστά. Συγγνώμη κιόλας, αλλά με όλα αυτά γύρω μας δεν μπορώ να το πάρω σαν επιτυχία του Κασσελάκη, το ότι δεν έφτασε σε μονοψήφια. Με έναν πιο δυναμικό και ουσιαστικό αρχηγό, θα είχε εκμηδενίσει το ΠΑΣΟΚ (ή θα το είχε απορροφήσει ή κάτι) και θα κοντράριζε στα ίσια τη ΝΔ. Να μη σου πω δηλαδή, ότι δεν θα ήταν και καθόλου παράξενο να την καβαλούσε κι από πάνω. Για Ευρωεκλογές μιλάμε, που τα "μηνύματα" και οι "διαμαρτυρίες" πέφτουν βροχή συνήθως.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- Τοξοβόλος_UK
Αυτό ξανα πες στο. Στα σχόλια από κάτω από το βίντεο του για το πόθεν έσχες διαβάζω ορδές ανθρώπων που έλεγαν θα ψηφίζαν Μ25, νεαρ ή Ζωή και τώρα θα το γυρίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Από όλα τα σόσιαλ που έχει ανεβάσει έχω βρει τουλάχιστον από 10 τέτοια σχόλια σε κάθε πλατφόρμα.Arisvilla έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:43 Πάντως εγώ βλέπω οτι με την επίθεση αυτή της νδ στον Κασσελάκη θα του ανεβάσουν τα ποσοστά σε 5 μέρες. Κάποιοι που θα ψήφιζαν Νεα Αριστερά, Βαρού ή Πλεύση μπορεί να γυρίσουν σε Κασσελάκη λόγω της επίθεσης του καθεστώτος Μητσοτάκη στον Κασσελάκη. Και το ξαναγράφω έχουν επιλέξει αντίπαλο στη νδ.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν έχω ιδέα αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι αυτόματοenaon έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:46εσυ που εισαι νορμάλ ανθρωπος και μπορουμε να πουμε δυο σοβαρές κουβεντες, μηπως ξερεις τι αμαξι εχει ο κασσελάκης;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άλλο ένα θέμα που έχω σχολιάσει αρκετά αυτό το διάστημα (εκτός πχόρουμ). Κάνουν προεκλογικό αγώνα, μιλάνε όλοι για θέματα Ευρώπης κλπ (ακόμα και το ΚΚΕ!!!) και ο Κασσελάκης κάνει βιντεάκια είτε με ευχολόγια για την αλλαγή της κατάστασης στην χώρα, είτε με κάτι απίθανες προτάσεις για μειώσεις-εξαλείψεις ΦΠΑ, φόρων κλπ. Μήπως να τού έλεγε κανείς ότι δεν είναι εθνικές οι εκλογές την άλλη Κυριακή;Καραμελίτσα έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:42Για να είμαστε ακριβείς. Αυτή τη στιγμή κυριολεκτικά δεν έχει πρόγραμμα, οπότε η προεκλογική εκστρατεία παίζει μόνο επικοινωνία και κριτική και αποκομμένες προτάσεις. Το κυβερνητικό πρόγραμμα θα βγει στο συνέδριο του φθινοπώρου. Μετά θα δούμε. Καταρχάς αν πέτυχε το στοίχημα με τα θινκοτάνκ.Isildur έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:35Επικοινωνιακά ναι, τα πάει καλά. Αλλά ξες φαντάζομαι κι εσύ, ότι όταν στηρίζεσαι μόνο στο επικοινωνιακό κομμάτι, κάποια στιγμή θα σκάσει η φούσκα. Και τότε θα σου γυρίσουν την πλάτη ακόμα κι αυτοί που τώρα τρέχουν ξωπίσω σου χωρίς καν να προσέχουν τι λες. ΟΚ, ξέρω ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των κομματοούγκανων, να χειροκροτάνε δηλαδή χωρίς καν να ακούνε τι λέει ο "αρχηγός" (που αν ακούγανε θα τον είχαν φτύσει από καιρό), απλά λέω ότι δεν φτάνει μόνο αυτό. Και στο ουσιαστικό κομμάτι πιστεύω ότι υστερεί πολύ ο τύπος...Τοξοβόλος_UK έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:30
Γενικά όλα αυτά είναι βασικά άσχετα με το τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή επικοινωνιακά. Εδώ μιλάμε για στρατηγική κίνηση πόλωσης του Κασσελάκη ορμώμενος από τις παπαρίες της ΝΔ για το πόθεν έσχες λίγες ώρες πριν την κάλπη.
Με κάτι τέτοιες γκάφες από τους άλλους κερδίζουν τα outsider όπως ο Κασσελάκης.
αν δεν ηταν ο Αυτιας παντως, δεν θα ψηφίζαμε ΝΔ παλι σαν να μην τρεχει τίποτα. Εκανε κινηση ματ.
Βέβαια από την άλλη ο Ανδρουλάκης δεν είναι καν αντίπαλος. Οπότε πράγματι μονόδρομος ήταν να γίνει αντίπαλος ο Κασσελάκης. Συμφωνώ πάντως οτι αν ήταν στο χώρο της κεντροαριστεράς κάποιον σαν τον Τσίπρα (οχι ο ίδιος έχει καεί πια) τότε θα ήταν στην πρώτη θέση.Isildur έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:47Μα, σίγουρα εκεί στη ΝΔ τρίβουν τα χέρια τους που τους έτυχε αυτός για δεύτερος. Εκτός κι αν σε κάποια στιγμή μάθουμε τίποτα άλλο, ότι πχ τον φύτεψαν οι ίδιοι (δεν έχω ιδέα φυσικά, απλά λέω...), οπότε θα τους παραδεχτώ κιόλας ότι το παίξανε καλά.Arisvilla έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:36 Στην τελική υπάρχει και το ρητό. Οτι ακόμα και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση. Οι νδκράτες με αυτά που κάνουν βασικά κάνουν πιο συμπαθή τον Κασσελάκη στο αντιμητσοτακικό μπλοκ. Και δεν νομίζω να είναι τόσο βλάκες που να μην το γνωρίζουν αυτό. Οπότε μάλλον επέλεξαν για αντίπαλο τον Κασσελάκη. Οχι βέβαια οτι υπήρχε περίπτωση να ήταν αντίπαλος τους ο άλλος ο ύπνος ο Ανδρουλάκης αλλά λέμε τώρα.
Σκέψου λίγο. ΝΔ κυβέρνηση με τόσα αρνητικά. Έχει απογοητεύσει αρκετούς ψηφοφόρους της σε διάφορους τομείς (πχ τους πιο δεξιούς σε θέματα ΛΟΑΤΚΙ κλπ). Είχαμε Τέμπη. Έχουμε ακρίβεια. Έχουμε μπάτσες από κρατίδια δεξιά κι αριστερά μας. Είχαμε δημοτικές που σε σημαντικό βαθμό τον ήπιανε. Και παρ' όλα αυτά, το δεύτερο κόμμα είναι στα μισά ποσοστά. Συγγνώμη κιόλας, αλλά με όλα αυτά γύρω μας δεν μπορώ να το πάρω σαν επιτυχία του Κασσελάκη, το ότι δεν έφτασε σε μονοψήφια. Με έναν πιο δυναμικό και ουσιαστικό αρχηγό, θα είχε εκμηδενίσει το ΠΑΣΟΚ (ή θα το είχε απορροφήσει ή κάτι) και θα κοντράριζε στα ίσια τη ΝΔ. Να μη σου πω δηλαδή, ότι δεν θα ήταν και καθόλου παράξενο να την καβαλούσε κι από πάνω. Για Ευρωεκλογές μιλάμε, που τα "μηνύματα" και οι "διαμαρτυρίες" πέφτουν βροχή συνήθως.
Στα σόσιαλ; Σοβαρά τώρα; Είπε 20 φορές ο Νταλαούρα (με 25 λογαριασμούς) ότι θα το γυρίσει σε Κασς και είναι αυτό κριτήριο; Να σού θυμίσω αντίστοιχα σχόλιά σου (και σας) για τις τελευταίες εθνικές εκλογές; Που μετά... "πέφτατε απ' τα σύννεφα" επειδή και καλά "το κλίμα φαινόταν εντελώς διαφορετικό";Τοξοβόλος_UK έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:48Αυτό ξανα πες στο. Στα σχόλια από κάτω από το βίντεο του για το πόθεν έσχες διαβάζω ορδές ανθρώπων που έλεγαν θα ψηφίζαν Μ25, νεαρ ή Ζωή και τώρα θα το γυρίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Από όλα τα σόσιαλ που έχει ανεβάσει έχω βρει τουλάχιστον από 10 τέτοια σχόλια σε κάθε πλατφόρμα.Arisvilla έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:43 Πάντως εγώ βλέπω οτι με την επίθεση αυτή της νδ στον Κασσελάκη θα του ανεβάσουν τα ποσοστά σε 5 μέρες. Κάποιοι που θα ψήφιζαν Νεα Αριστερά, Βαρού ή Πλεύση μπορεί να γυρίσουν σε Κασσελάκη λόγω της επίθεσης του καθεστώτος Μητσοτάκη στον Κασσελάκη. Και το ξαναγράφω έχουν επιλέξει αντίπαλο στη νδ.
Μα δεν έχει καταλάβει οτι το κάνει επίτηδες? Θέλει να δώσει χαρακτήρα εθνικών εκλογών για να ανεβάσει τα ποσοστά. Και από οτι βλέπεις πιάνει το κόλπο.Isildur έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:50Άλλο ένα θέμα που έχω σχολιάσει αρκετά αυτό το διάστημα (εκτός πχόρουμ). Κάνουν προεκλογικό αγώνα, μιλάνε όλοι για θέματα Ευρώπης κλπ (ακόμα και το ΚΚΕ!!!) και ο Κασσελάκης κάνει βιντεάκια είτε με ευχολόγια για την αλλαγή της κατάστασης στην χώρα, είτε με κάτι απίθανες προτάσεις για μειώσεις-εξαλείψεις ΦΠΑ, φόρων κλπ. Μήπως να τού έλεγε κανείς ότι δεν είναι εθνικές οι εκλογές την άλλη Κυριακή;Καραμελίτσα έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:42Για να είμαστε ακριβείς. Αυτή τη στιγμή κυριολεκτικά δεν έχει πρόγραμμα, οπότε η προεκλογική εκστρατεία παίζει μόνο επικοινωνία και κριτική και αποκομμένες προτάσεις. Το κυβερνητικό πρόγραμμα θα βγει στο συνέδριο του φθινοπώρου. Μετά θα δούμε. Καταρχάς αν πέτυχε το στοίχημα με τα θινκοτάνκ.Isildur έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:35
Επικοινωνιακά ναι, τα πάει καλά. Αλλά ξες φαντάζομαι κι εσύ, ότι όταν στηρίζεσαι μόνο στο επικοινωνιακό κομμάτι, κάποια στιγμή θα σκάσει η φούσκα. Και τότε θα σου γυρίσουν την πλάτη ακόμα κι αυτοί που τώρα τρέχουν ξωπίσω σου χωρίς καν να προσέχουν τι λες. ΟΚ, ξέρω ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των κομματοούγκανων, να χειροκροτάνε δηλαδή χωρίς καν να ακούνε τι λέει ο "αρχηγός" (που αν ακούγανε θα τον είχαν φτύσει από καιρό), απλά λέω ότι δεν φτάνει μόνο αυτό. Και στο ουσιαστικό κομμάτι πιστεύω ότι υστερεί πολύ ο τύπος...
- Τοξοβόλος_UK
Και αυτό στα πλαίσια της στρατηγικής πόλωσης που επιχειρεί ο Κασσελάκης. Όποιος τον προσέχει από κοντά τις τελευταίες ημέρες καταλαβαίνει οτι αυτό είναι επικοινωνιακή στρατηγική. Παίζει τα ρέστα του τώρα ο Κασσελάκης και φαίνεται θα αδράξει όλες τις ευκαιρίες που του προσφέρουν.Isildur έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:50 Μήπως να τού έλεγε κανείς ότι δεν είναι εθνικές οι εκλογές την άλλη Κυριακή;
Αυτό φαίνεται να είναι διακριτό πλεονέκτημα του απέναντι στο πως αντιδρούσε πχ ο Τσίπρας.
- Καραμελίτσα
Τί να σου πω; Οι ευρωεκλογές είναι οι τρίτες τη τάξη εκλογές. Σαν το κόνφερενς λίγκ, ένα πράγμα. Δεν μπορείς να το πάρεις και σοβαρά ως αυτοσκοπό.Isildur έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:50Άλλο ένα θέμα που έχω σχολιάσει αρκετά αυτό το διάστημα (εκτός πχόρουμ). Κάνουν προεκλογικό αγώνα, μιλάνε όλοι για θέματα Ευρώπης κλπ (ακόμα και το ΚΚΕ!!!) και ο Κασσελάκης κάνει βιντεάκια είτε με ευχολόγια για την αλλαγή της κατάστασης στην χώρα, είτε με κάτι απίθανες προτάσεις για μειώσεις-εξαλείψεις ΦΠΑ, φόρων κλπ. Μήπως να τού έλεγε κανείς ότι δεν είναι εθνικές οι εκλογές την άλλη Κυριακή;Καραμελίτσα έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:42Για να είμαστε ακριβείς. Αυτή τη στιγμή κυριολεκτικά δεν έχει πρόγραμμα, οπότε η προεκλογική εκστρατεία παίζει μόνο επικοινωνία και κριτική και αποκομμένες προτάσεις. Το κυβερνητικό πρόγραμμα θα βγει στο συνέδριο του φθινοπώρου. Μετά θα δούμε. Καταρχάς αν πέτυχε το στοίχημα με τα θινκοτάνκ.Isildur έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:35
Επικοινωνιακά ναι, τα πάει καλά. Αλλά ξες φαντάζομαι κι εσύ, ότι όταν στηρίζεσαι μόνο στο επικοινωνιακό κομμάτι, κάποια στιγμή θα σκάσει η φούσκα. Και τότε θα σου γυρίσουν την πλάτη ακόμα κι αυτοί που τώρα τρέχουν ξωπίσω σου χωρίς καν να προσέχουν τι λες. ΟΚ, ξέρω ότι αυτό είναι χαρακτηριστικό όλων των κομματοούγκανων, να χειροκροτάνε δηλαδή χωρίς καν να ακούνε τι λέει ο "αρχηγός" (που αν ακούγανε θα τον είχαν φτύσει από καιρό), απλά λέω ότι δεν φτάνει μόνο αυτό. Και στο ουσιαστικό κομμάτι πιστεύω ότι υστερεί πολύ ο τύπος...
Το μόνο διακύβευμα είναι αν θα ξαναβγει το ανίκανο λαμόγιο πρόεδρος της Κομισιόν.
Z
- Τοξοβόλος_UK
Ε δεν ξέρω νορμάλ λογαριασμοί φαίνονται. Κανονικοί άνθρωποι, με φωτό τους κτλ που τσέκαρα 3-4. Σε κάθε περίπτωση νομίζω αυτό ισχύει πολύ. Θα συμπιεστεί πολύ ο χώρος αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ από το αυτογκόλ της ΝΔ με το πόθεν έσχες του Κασσελάκη.Isildur έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:53
Στα σόσιαλ; Σοβαρά τώρα; Είπε 20 φορές ο Νταλαούρα (με 25 λογαριασμούς) ότι θα το γυρίσει σε Κασς και είναι αυτό κριτήριο; Να σού θυμίσω αντίστοιχα σχόλιά σου (και σας) για τις τελευταίες εθνικές εκλογές; Που μετά... "πέφτατε απ' τα σύννεφα" επειδή και καλά "το κλίμα φαινόταν εντελώς διαφορετικό";
σωστό αυτο, και 50% να παρει η ΝΔ τωρα, ο συριζα πρεπει να βγει στους δρόμους να πανηγυρίσει, ειχε βγει δευτερος στις εθνικές, ειναι πο σημαντικό.Καραμελίτσα έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:55
Τί να σου πω; Οι ευρωεκλογές είναι οι τρίτες τη τάξη εκλογές. Σαν το κόνφερενς λίγκ, ένα πράγμα.
Μονόδρομος, γιατί; Πιστεύεις ότι αν είχε κερδίσει πχ η Αχτσιόγλου, θα ήταν πιο κάτω τα ποσοστά τού κόμματος; Μην βλέπεις τώρα τι πιάνει η Νέα Αριστερά, αυτό είναι άλλο θέμα φυσικά.Arisvilla έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:51Βέβαια από την άλλη ο Ανδρουλάκης δεν είναι καν αντίπαλος. Οπότε πράγματι μονόδρομος ήταν να γίνει αντίπαλος ο Κασσελάκης. Συμφωνώ πάντως οτι αν ήταν στο χώρο της κεντροαριστεράς κάποιον σαν τον Τσίπρα (οχι ο ίδιος έχει καεί πια) τότε θα ήταν στην πρώτη θέση.Isildur έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:47Μα, σίγουρα εκεί στη ΝΔ τρίβουν τα χέρια τους που τους έτυχε αυτός για δεύτερος. Εκτός κι αν σε κάποια στιγμή μάθουμε τίποτα άλλο, ότι πχ τον φύτεψαν οι ίδιοι (δεν έχω ιδέα φυσικά, απλά λέω...), οπότε θα τους παραδεχτώ κιόλας ότι το παίξανε καλά.Arisvilla έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:36 Στην τελική υπάρχει και το ρητό. Οτι ακόμα και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση. Οι νδκράτες με αυτά που κάνουν βασικά κάνουν πιο συμπαθή τον Κασσελάκη στο αντιμητσοτακικό μπλοκ. Και δεν νομίζω να είναι τόσο βλάκες που να μην το γνωρίζουν αυτό. Οπότε μάλλον επέλεξαν για αντίπαλο τον Κασσελάκη. Οχι βέβαια οτι υπήρχε περίπτωση να ήταν αντίπαλος τους ο άλλος ο ύπνος ο Ανδρουλάκης αλλά λέμε τώρα.
Γι' αυτό ακριβώς μίλησα πιο πάνω για το επικοινωνιακό που έχει όντως αποτέλεσμα. Αλλά πιστεύω ότι είναι εφήμερο (το αποτέλεσμα), έτσι νομίζω δηλαδή. Και για το αν πιάνει το κόλπο βέβαια όπως λες... Κυριακή κοντή γιορτή (κυριολεκτικά).Arisvilla έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:53 Μα δεν έχει καταλάβει οτι το κάνει επίτηδες? Θέλει να δώσει χαρακτήρα εθνικών εκλογών για να ανεβάσει τα ποσοστά. Και από οτι βλέπεις πιάνει το κόλπο.
- Καραμελίτσα
Αν το σκεφτείς λίγο θα καταλάβεις ότι δεν στέκει, και κρίμα δηλαδή γιατί ήταν ωραία σκέψη.enaon έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:59σωστό αυτο, και 50% να παρει η ΝΔ τωρα, ο συριζα πρεπει να βγει στους δρόμους να πανηγυρίσει, ειχε βγει δευτερος στις εθνικές, ειναι πο σημαντικό.Καραμελίτσα έγραψε: 04 Ιουν 2024, 11:55
Τί να σου πω; Οι ευρωεκλογές είναι οι τρίτες τη τάξη εκλογές. Σαν το κόνφερενς λίγκ, ένα πράγμα.
Z
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 116 Απαντήσεις
- 2305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από έργο_μακέτο
-