taliban έγραψε: 08 Ιουν 2024, 22:37
Βασικά απ την στιγμή που σκορπίσατε είστε τελειωμένοι.
Mέχρι το 2027 εφούλα, ζωούλα, βάρου θα έχουν αυτοαναφλεγεί ή κάποιοι θα πλευρίσουν ακόμα κ πασοκ.
Το δε πασοκ θα λεηλατηθεί από τον Κασσελάκη. Ειδικά εφόσον τα πάει καλά τώρα αυτό θα γίνει πιο γρήγορα. Αν είναι κοντά στα ποσοστά θα αργήσει λίγο παραπάνω κ θα γίνει σταδιακά ύστερα από το καταστατικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τέλη του χρόνου. Αλλά θα γίνει eventually.
Ο Κασσελάκης ήρθε για να μείνει ώστε να κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένα ενιαίο λειτουργικό κόμμα με μέση, αρχή κ τέλος στα πλαίσια των Democrats των ΗΠΑ αλλά σε ευρωπαική βερσιόν και πιο κοινωνικά αριστερό από τους Democrats με σκοπό τη δημιουργία του κύριου προοδευτικού πόλου στη χώρα εσαεί.
Ναι. Τι χαζοί που είμαστε και βγάλαμε αυτόν και όχι την Εφη. Σκίζει η Εφη με τη Νέα Αχριστερα
Καλύτερα θα τα πήγαινε. Νομίζεις ότι ο Κασσελάκης παίρνει τις ψήφους ο ίδιος; Το brand name είναι που πουλάει, μην είσαι αφελής.
Βάλε αρχηγό του Συριζα τον Χλίμιτζουράκη, πόσο χειρότερα νομίζεις ότι θα τα πήγαινε; Δεν έχεις ιδέα πόσο πρόβατα είναι οι άνθρωποι.
Κι εγώ πίστευα ότι η Έφη θα τα πήγαινε καλύτερα, αλλά τώρα νομίζω θα ήταν μια απ'τα ίδια. Η Έφη έχει άλλα κουσούρια από αυτά του Κασσελάκη. Βασικά δεν είναι καθόλου επικοινωνιακή. Η κοπέλα δεν έπρεπε να είναι πολιτικός, έπρεπε να έχει παντρευτεί έναν φραγκάτο τύπο και να κάνει luxury διακοπές ανά τον κόσμο. Αυτός ήταν ο προορισμός της.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Arisvilla έγραψε: 08 Ιουν 2024, 22:34
Ναι. Τι χαζοί που είμαστε και βγάλαμε αυτόν και όχι την Εφη. Σκίζει η Εφη με τη Νέα Αχριστερα
Καλύτερα θα τα πήγαινε. Νομίζεις ότι ο Κασσελάκης παίρνει τις ψήφους ο ίδιος; Το brand name είναι που πουλάει, μην είσαι αφελής.
Βάλε αρχηγό του Συριζα τον Χλίμιτζουράκη, πόσο χειρότερα νομίζεις ότι θα τα πήγαινε; Δεν έχεις ιδέα πόσο πρόβατα είναι οι άνθρωποι.
Κι εγώ πίστευα ότι η Έφη θα τα πήγαινε καλύτερα, αλλά τώρα νομίζω θα ήταν μια απ'τα ίδια. Η Έφη έχει άλλα κουσούρια από αυτά του Κασσελάκη. Βασικά δεν είναι καθόλου επικοινωνιακή. Η κοπέλα δεν έπρεπε να είναι πολιτικός, έπρεπε να έχει παντρευτεί έναν φραγκάτο τύπο και να κάνει luxury διακοπές ανά τον κόσμο. Αυτός ήταν ο προορισμός της.
Ερμής έγραψε: 09 Ιουν 2024, 01:01
Ναι δε νομίζω πως θα πιάσει τη μονάδα η Λατινοπουλου. Θα κινηθεί στα επίπεδα που πήρε ο τζημερος
δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι οι έλληνες ώστε να δώσουν 3% στη Λατινοπούλου ε;
Θα τσιμπήσει η Λατινοπούλου σίγουρα. Πέρα από τους ψεκ με τις παπάτζες που λέει για ομόφυλα ζευγάρια και ultra συντηρητικές μαλακίες μιλάει με πολύ ευγενή τρόπο. Είναι κ ωραίο μουνί. Θα τραβήξει πολλούς άντρες. Πάντως γενικά φαίνεται άνθρωπος με πολιτικό πολιτισμό.
Green Dragon έγραψε: 09 Ιουν 2024, 08:08
Σίγουρα το brand name παίζει σημασία. Γι αυτό εξάλλου έκοψε τις μαλακίες για δήθεν αλλαγή του ονόματος του ΣΥΡΙΖΑ.
Otto Weininger έγραψε: 09 Ιουν 2024, 09:49
Τελευταία αλλαγή στις στοιχηματικές. Όποιος παρακολουθούσε τις αποδόσεις μέχρι χτες το απόγευμα αργά, βγάζει εικόνα.
Κάνω κουοτ στο αρχικό ποστ μου για να θυμάμαι τι έγραψα.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Κάνω κουοτ στο αρχικό ποστ μου για να θυμάμαι τι έγραψα.
Σε ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα γίνουμε θεατές σε ένα ακόμη τσιρκο στο οποιο οι πασοκοζαιοι θα προσπαθουν να πεισουν οτι ο κουλης ηττηθηκε παροτι 5 χρονια μετα εχει διπλασιο ποσοστο απο την αντιπολιτευση, και οι γαλαζαιοι θα προσπαθουν να πεισουν οτι ο κουλης νικησε παροτι επεσε 10 μοναδες κατω απο τις βουλευτικες.
το να γινει συζητηση για το τι σκατα θα κανει ο καθεπιθηκοχαφιες που ο σοφος λαος θα στειλει στην ευρωπη για να λαμβανει απολαβες ανα μηνα αυτα που μεσος εργαζομενος βγαζει σε ενα χρονο, ουτε κατα δοιανοια. Κατουρα θεατρο χεσε παρασταση. Ψηφιζω αποχη, μακαρι να ξεπερασει το 50%.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.