!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρωσοφωνη μπλιατ

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Re: Ρωσοφωνη μπλιατ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

GoBack έγραψε: 27 Μάιος 2024, 19:00 Κανεις δεν αναρωτηθηκε πως διαολο εμαθε ακριβες υψος και κιλα;
:o πολύ καλή παρατήρηση! είχε τα στοιχεία το προφίλ της στον τιμοκατάλογο ή πήγε για ηρωική έξοδο και απλώς του απάντησε;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 27 Μάιος 2024, 21:59 δεν περίμενα ότι υπάρχει έλλην που να μην γνωρίζει τι είναι το μπλιατ

Η το κουρβα
Juno έγραψε: 15 Μάιος 2024, 23:50 Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μάιος 2024, 21:17
vantono έγραψε: 27 Μάιος 2024, 21:14
Μπίστης έγραψε: 27 Μάιος 2024, 20:37

Μισά μισά με Ελ ?

Επικός :blm:
Όχι, κερνάω κιόλας. Αλλά δεν θα κεράσω με μοναδικό σκοπό να φανώ άλφα μεηλ για να ρίξω την άλλη στο κρεβάτι. Επιστρατεύω άλλες μου αρετές πρώτα, το χρήμα το αφήνω από τα τελευταία.
Και πόσες έριξες στο κρεβάτι με αυτή τη μέθοδα, ενώ είσαι λογοδοσμένος; :P

Για πες.
Τί σημαίνει "λογοδοσμένος" περικαλώ? Δεν αναγράφεται αυτός ο ορισμός εις το λεξικόν του προχωκαγκουρισμού (που υπηρετώ) :102:
Αυτά είναι αναχρονιστικά κατάλοιπα.
Άβαταρ μέλους
exiledd
Phorum.gr user: exiledd

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από exiledd »

Cyka blyat, (προφέρεται:"μπ'αλιάτ) και αυτό γιατί στο κυριλλικό αλφάβητο υπάρχει ένα σύμβολο σαν το μικρό αγγλικό "b" που υποδηλώνει παύση της φωνής)
Idy na' hui
Yabbani v'rot
Οι 3 βασικότερες "φιλοφρονήσεις"
Αααχ online gaming με ρωσόφωνους αντιπάλους ή συμπαίχτες :003:
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

δούλευα με ενα λιθουανό (όλοι τον λέγαμε ρωσσο αλλα με αγάπη). γύρω στις 02 με 03 το βράδυ άρχιζε να μονολογεί σουκα, σουκα σουκαλα κλπ. Ασε ξερω. Και μετά φταίμε 'μεις που σε λέμε ρώσσο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

southern έγραψε: 27 Μάιος 2024, 19:52
Aitwlos έγραψε: 27 Μάιος 2024, 19:50
Dwarven Blacksmith έγραψε: 27 Μάιος 2024, 18:50
Το μέσο ύψος γυναικών στην Ελλάδα είναι 1.66.
Και των αντρών 1.79, αλλά εγώ που είμαι 1.83 ανήκω στους ψηλούς.

Εμένα άλλη είναι η απορία μου. 1.72 πως το κατάλαβε ότι είναι η τύπισσα; Την μέτρησε ο ίδιος, το διάβασε στην αγγελια ή του το είπε η ίδια ανάμεσα στο κεράσει ποτό, κεράσει χορό;
Στη κουβέντα πάνω. Της είπα σαν κοπλιμέντα πως είναι ψηλή κοπέλα. Και μου είπε 172. Ψηλή για Ελλάδα
Και εγώ το έχω πει αυτό για να λάβω την απάντηση "εσύ είσαι κόντος".
- Οχι, απάντησα, είμαι ένας γίγαντας του πνεύματος που απλά το άθλημα του δεν είναι το μπάσκετ και δεν φοράει τακούνια γιατί δεν τον βολεύουν. Συνειδητοποιεις δηλαδή τώρα πόσο ερωτεύσιμος είμαι.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

Είναι πολύ δοτικές οι γυναίκες σε εκείνη πλευρά του πλανήτη και πραγματικά χαίρονται να υπηρετούν τον άνδρα.
Θεωρώ ότι είναι από τα τελευταία κάστρα της σεξουαλικής κανονικότητας.
Φίλε, προχωρά και συγχαρητήρια που είσαι κιμπαρης. Είναι αυτονόητο ότι ο άνδρας πρέπει να έχει το πάνω χέρι από όλες τις απόψεις στη σχέση με το αντίθετο φύλο.
υ.γ Από οπίσθια πως πάει? Είναι ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 28 Μάιος 2024, 11:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Daje έγραψε: 28 Μάιος 2024, 11:21 Είναι πολύ δυτικές οι γυναίκες σε εκείνη πλευρά του πλανήτη και πραγματικά χαίρονται να υπηρετούν τον άνδρα.
Φίλε, προχωρά και συγχαρητήρια που είσαι κιμπαρης. Είναι αυτονόητο ότι ο άνδρας πρέπει να έχει το πάνω χέρι από όλες τις απόψεις στη σχέση με το αντίθετο φύλο.
υ.γ Από οπίσθια πως πάει? Είναι ΣΤΗΤΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ?
Στρογγυλά και σφιχτά
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

ΣΤΗΤΑ όχι?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Daje έγραψε: 28 Μάιος 2024, 11:21
:blm: :smt038 :bravo:

Λουστηκαμε με αλήθεια
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Sid Vicious έγραψε: 28 Μάιος 2024, 11:16
southern έγραψε: 27 Μάιος 2024, 19:52
Aitwlos έγραψε: 27 Μάιος 2024, 19:50
Και των αντρών 1.79, αλλά εγώ που είμαι 1.83 ανήκω στους ψηλούς.

Εμένα άλλη είναι η απορία μου. 1.72 πως το κατάλαβε ότι είναι η τύπισσα; Την μέτρησε ο ίδιος, το διάβασε στην αγγελια ή του το είπε η ίδια ανάμεσα στο κεράσει ποτό, κεράσει χορό;
Στη κουβέντα πάνω. Της είπα σαν κοπλιμέντα πως είναι ψηλή κοπέλα. Και μου είπε 172. Ψηλή για Ελλάδα
Και εγώ το έχω πει αυτό για να λάβω την απάντηση "εσύ είσαι κόντος".
- Οχι, απάντησα, είμαι ένας γίγαντας του πνεύματος που απλά το άθλημα του δεν είναι το μπάσκετ και δεν φοράει τακούνια γιατί δεν τον βολεύουν. Συνειδητοποιεις δηλαδή τώρα πόσο ερωτεύσιμος είμαι.
:smt023
Καλός, αλλά όχι για όλα τα ταργκετ γκρούπ, τα πλειοψηφικά εννοώ :102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”