Συγκεκριμένα μου τις δείχνει ως μη αναγνωσμένες, ενώ τις έχω ανοίξει και απαντήσει στις παραθέσεις, πάνω από 2 φορές.
Λίγο έλειψε πριν να παρερμηνεύσω κάποιο ποστ, έχοντας την εντύπωση ότι συγκεκριμένος χρήστης επανέλαβε το μήνυμά του.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Και αυτό το σκριπτάκι, προσθέτει μέχρι 500 χρήστες; Γιατί δεν βλέπω να πηγαίνει παραπάνω, γύρω στους 600 βολοδέρνει.enaon έγραψε: 26 Απρ 2024, 13:43 ότι και πριν, κάποιος τρέχει σκριπτακι μαλλον που κάνει δράσεις στην βάση, το σίτε είναι γενικά μπάχαλο, δεν αντέχει πολλές.
Ωραία, αντίδοτο υπάρχει;enaon έγραψε: 26 Απρ 2024, 13:54 ναι γιατο λεω σκριπτακι και εσκεμμενο, πιο παλιά ανέβαινε 1000 και πεφταμε εντελως, τωρα το έχει βάλει εκεί που πρέπει για να μας βασανίζει σωστά.![]()
Όσο η διαχείριση το παραμελεί τελευταία, οι ανωμαλίες (του συστήματος, διευκρινίζωΕλ_ρία έγραψε: 26 Απρ 2024, 14:09 και λέω έφτιαξε
ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στο πρόσωπο μου πήρα τον καφέ μου
αλλά...![]()
πάει και δεν πάει![]()
Από χθες βράδυ, δεν έτυχε να μπει κανείς να ρίξει μια ματιά;enaon έγραψε: 26 Απρ 2024, 14:29 ε ναι μώρε, να μπει κάποιος στην κονσόλα του λινουξ και να τον κόψει, πιο απλά να αφαιρέσει από το αδμιν πανελ την αναζήτηση για επισκέπτες. Δεν είναι θέμα αυτό τώρα, ένα καρο λογς έχει, 10 λεπτά και θα καταλάβει καποιος τι γίνεται.
αλλα πρεπει καποιος να βρει τον Σπύρο, βατραχο, πσι, χλωμο το κόβω.
θα εχει σεταρει ο σπύρος να παιρνει ειδοποιήσεις αν το σιτεπεσει, δεν πεφτει ομως, απλα αργει τωρα, δεν οερναμε τα ορια, ιδεα δεν θα εχει.aLiCat έγραψε: 26 Απρ 2024, 14:39 Από χθες βράδυ, δεν έτυχε να μπει κανείς να ρίξει μια ματιά;
Το έχουν αφήσει εντελώς στον αυτόματο;![]()