!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κατερίνα Λιόλιου.Τα προκλητικά ανοιχτά πόδια της

Νέες κυκλοφορίες, προτάσεις για νέα ακούσματα, κριτικές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Στα νήματα της ενότητας που βάζετε μουσικά βίντεο, παρακαλούμε να περιοριστείτε σε 1 ή το πολύ 2 βίντεο ανά ποστ, για να μην υπερφορτώνονται οι browsers.
Machine ghost

Re: Κατερίνα Λιόλιου.Τα προκλητικά ανοιχτά πόδια της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

Αγις έγραψε: 21 Αύγ 2024, 13:26 οι απέξω, μπορεί να θαυμάζουμε ή να χλευάζουμε τη σκυλάδικη εμπειρία, πάντως ασχολούμαστε μαζί της• ο συμμετέχων σ’ αυτήν δεν πολυνοιάζεται για μας, του φτάνει η ικανοποίηση της ίδιας της εμπειρίας. Μας εξαφανίζει μέσω της αδιαφορίας του.

Εξήντα χρόνια τώρα, το σκυλάδικο ήταν αυτό που ήταν και δεν καμώθηκε ποτέ για το αντίθετο. Δε θέλησε να κηρύξει μανιφέστα, να δώσει λύσεις, να έχει άποψη. Δεν δήλωσε ποτέ κάποια ανωτερότητα, του έφτανε το «πάμε να ξεπλύνουμε τ’ αφτιά μας σε κάνα σκυλάδικο». Περιορισμένο μέσα στα ενδιαιτήματά του, τα σκυλάδικα κέντρα, βαθιά προσωπικό και σεξουαλικό, άνθισε πάνω στη βάση της καθημερινής μας ομερτάς, στη σκιά που έριχνε η μελετημένη αμφιβολία της συμβατικής μας κοινωνικότητας. Μαζί όμως με τους παλιούς ραδιοπειρατές, αποτελεί ένα καταπληκτικό δείγμα λαϊκής κουλτούρας της σύγχρονης Ελλάδας, που ποτέ δεν μελετήθηκε όσο του άξιζε.

https://ironprison.blogspot.com/2012/03 ... st_24.html
του τράβηξε ο πετροπουλος μια ξεγυρισμενη μελέτη.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Sid Vicious έγραψε: 21 Αύγ 2024, 12:11

Βασικά στο σήμερα αυτό το παλιό άσμα είναι σα να περιγράφει τράπερ. Καμία έκπληξη, το τραπ είναι η φυσική συνέχεια και κατάληξη του σκυλάδικου.
Ουσιαστικά περιγράφει τον σκυλα λες και είναι πανκης, επίπεδο μηδέν , άθλια εμφάνιση, δηλαδή τους χαρακτηρισμούς που δίνει ο καθωσπρέπει αστός στο περιθώριο , άρα το τραγούδι πιθανόν να δείχνει πως και οι ίδιοι οι πανκηδες αποκτούν συντηρητική μάτια προς τα άλλους, η πως ο αυθεντικος 80ς σκύλας που περιγράφει να είναι ο πανκης των 90ς, εκτός κάθε μόδας.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

το 80 υπηρχε μια αλληλοεκτίμηση.μαζί πλακώναν τους εξωγήινους πανκ και σκυλάδες
Άβαταρ μέλους
tanipteros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tanipteros »

Μαδουραίος έγραψε: 08 Απρ 2024, 20:28 ΓΑΒ ΓΑΒ ΓΑΒ

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:

έλα που δεν σας αρέσει....
we :hebit: Λιόλιου !
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!
:smt005:
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Αγις έγραψε: 21 Αύγ 2024, 13:26
Εξήντα χρόνια τώρα, το σκυλάδικο ήταν αυτό που ήταν και δεν καμώθηκε ποτέ για το αντίθετο. Δε θέλησε να κηρύξει μανιφέστα, να δώσει λύσεις, να έχει άποψη. Δεν δήλωσε ποτέ κάποια ανωτερότητα
:lol:
To κάνουν οι αντί - έντεχνοι απολογητές του όμως, από εμμονή

Αν και φυσικά υπάρχουν ως στάση όλα αυτά αλλά σιγά μην θεωρητικολογησουν οι σκύλοι

Είναι ένας βίος εκτόνωσης και (προς ζήλεια μας) άφθονου σεχ αλλά πώς να αντέξεις έστω και λίγο την κακοποίηση της τέχνης που αγαπάς :102:

Καλή ακρόαση
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Κανονικά ακούω κλασική μουσική. Τα Σαββατόβραδα όμως. .. με πιάνουν οι αναμνήσεις και η καψούρα. Πάντως δεν ακούω ότι κι ότι από σκυλάδικα θεωρώ ότι κρατάω επίπεδο και δε μου αρέσει το τσιφτετέλι προτιμώ τα ζεϊμπέκικο.
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Μπίστης έγραψε: 21 Αύγ 2024, 21:00

Είναι ένας βίος εκτόνωσης και (προς ζήλεια μας) άφθονου σεχ αλλά πώς να αντέξεις έστω και λίγο την κακοποίηση της τέχνης που αγαπάς :102:

Οσες φορες με εχουν παει, το εχω ξεπερασει πινοντας. Μετα απο 3-4 ποτα δεν με νοιαζει :102:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Μπίστης έγραψε: 21 Αύγ 2024, 21:00
Αγις έγραψε: 21 Αύγ 2024, 13:26
Εξήντα χρόνια τώρα, το σκυλάδικο ήταν αυτό που ήταν και δεν καμώθηκε ποτέ για το αντίθετο. Δε θέλησε να κηρύξει μανιφέστα, να δώσει λύσεις, να έχει άποψη. Δεν δήλωσε ποτέ κάποια ανωτερότητα
:lol:
To κάνουν οι αντί - έντεχνοι απολογητές του όμως, από εμμονή

Αν και φυσικά υπάρχουν ως στάση όλα αυτά αλλά σιγά μην θεωρητικολογησουν οι σκύλοι

Καλή ακρόαση
''Τελικά όμως τι είναι αυτή η σκυλάδικη εμπειρία, η οποία γεννά, σε δεύτερο χρόνο, το σκυλάδικο τραγούδι; Είναι μια σύνθετη κοινωνική – αισθητική – συμβολική εμπειρία, που έχει ως κέντρο τη σεξουαλικότητα. Αυτή είναι η βάση κι όλα τ’ άλλα το εποικοδόμημα. Η σκυλάδικη εμπειρία είναι η συνέχιση του σεξ με άλλα μέσα. Ή με άλλα όργανα: μπουζούκια, κλαρίνα και ντέφια.

Ναι, όμως πώς επικοινωνείται η σεξουαλικότητα μέσα στα μπουζουξίδικα χαμηλής επιτήδευσης; Ο δεύτερος όρος του σκυλάδικου κοινωνικού συμβολαίου είναι η επίδειξη. Το σκυλάδικο θεμελιώνεται πάνω σε μια αντίθεση με την εξωσκυλάδική μας κοινωνικότητα, στην οποία μηνύματα όπως «μπορώ να γίνω επικίνδυνος», «ελέγχω τους ανθρώπους και το περιβάλλον μου», «είμαι σεξουαλικά διαθέσιμη», «έχω καταναλωτική δυνατότητα», «ψάχνω χορηγό», «είμαι χορηγός» κ.λπ., εκπέμπονται με ήπιο και διακριτικό τρόπο, ώστε πάντα να υπάρχει η ασφάλεια της αμφιβολίας. Στο σκυλάδικό όμως αυτά τα μηνύματα εκπέμπονται με σαφήνεια και μην αφήνοντας ενδεχόμενο παρεξήγησης• αν η κουλτούρα μας άλλαζε ώστε μηνύματα σαν τα παραπάνω να προσλαμβάνονταν άμεσα, τότε τα σκυλάδικα θα εξαφανίζονταν, δε θα είχαν λόγο ύπαρξης πλέον. Δεν πάει ο πελάτης στα σκυλάδικα για να απολαύσει τη μουσική αλλά για να συμμετάσχει σε μια συνωμοσία, να ξεπεράσει τη συμβατική ομερτά της καθημερινής αμφιβολίας. Απ’ αυτή την άποψη, το σκυλάδικο είναι η συνέχιση ενός κλαμπ γυμνιστών με άλλα μέσα.''
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

:goodpost:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Ίακχος έγραψε: 21 Αύγ 2024, 21:04 Κανονικά ακούω κλασική μουσική. Τα Σαββατόβραδα όμως. .. με πιάνουν οι αναμνήσεις και η καψούρα. Πάντως δεν ακούω ότι κι ότι από σκυλάδικα θεωρώ ότι κρατάω επίπεδο και δε μου αρέσει το τσιφτετέλι προτιμώ τα ζεϊμπέκικο.
Εγώ ξέρω πως όταν γουστάρεις να ακούσεις κάτι, ο,τι κι αν είναι αυτό, το κάνεις. Οι μαλακίες ''κρατάω επιπεδο, αλλά η καψούρα γαρ'', ειναι πεταμένες δικαιολογίες.
Εγώ ας πούμε τώρα, ακούω Μακρόπουλο στ'αυτί μου. Ο Μορισον θα με έφτυνε αν ζούσε. :D
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Πασιφάη έγραψε: 22 Αύγ 2024, 00:41
Ίακχος έγραψε: 21 Αύγ 2024, 21:04 Κανονικά ακούω κλασική μουσική. Τα Σαββατόβραδα όμως. .. με πιάνουν οι αναμνήσεις και η καψούρα. Πάντως δεν ακούω ότι κι ότι από σκυλάδικα θεωρώ ότι κρατάω επίπεδο και δε μου αρέσει το τσιφτετέλι προτιμώ τα ζεϊμπέκικο.
Εγώ ξέρω πως όταν γουστάρεις να ακούσεις κάτι, ο,τι κι αν είναι αυτό, το κάνεις. Οι μαλακίες ''κρατάω επιπεδο, αλλά η καψούρα γαρ'', ειναι πεταμένες δικαιολογίες.
Εγώ ας πούμε τώρα, ακούω Μακρόπουλο στ'αυτί μου. Ο Μορισον θα με έφτυνε αν ζούσε. :D
Μακρόπουλο; Είμαι σίγουρος ότι εννοούσες αυτό :lol:

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Makro ... ir_(opera)
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

sharp έγραψε: 22 Αύγ 2024, 00:50
Μακρόπουλο; Είμαι σίγουρος ότι εννοούσες αυτό :lol:

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Makro ... ir_(opera)
Καλε ναι. :smt005:
Machine ghost

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Machine ghost »

ζει!ζει! ο μόρρησος
τα πίνουν και ανταλλάζουν τσατσάρες με τον έλβη, και ο τσιτσάνος με το μπαμπακαρη κοιτουν βλοσυρα!
ο δε καπετάνιος πατέρας μουτζώνει και στιβει το λεμόνι.
Χασκογελάνε τα δάσα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Machine ghost έγραψε: 22 Αύγ 2024, 01:22
ζει!ζει! ο μόρρησος
τα πίνουν και ανταλλάζουν τσατσάρες με τον έλβη, και ο τσιτσάνος με το μπαμπακαρη κοιτουν βλοσυρα!
ο δε καπετάνιος πατέρας μουτζώνει και στιβει το λεμόνι.
Παιδί μου, κάντο εικόνα. Να βγαίνω να βροντοφωνάζω ''Jim is alive'', και να σκανε τα ψεκαστικά να με λούζουν με ,ό,τι στην ευχή κουβαλάνε. Κι εγώ εκεί, με στεντόρια φωνή και αποψάρα να λέω πως είδα τον Τζιμάκο, να περπατάει στη Ρήγα Φεραίου. :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μουσική”