!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
- NewModelArmy
Re: ισραηλινή επίθεση στο Ιραν
Ευτυχως υπαρχει και το Ισραηλ που δεν καταλαβανει απο deescalation και συμβουλες του τυπου "αχ καλε Ουκρανοι μην στελνετε drones στα ρωσικα διυληστηρια γιατι θα ανεβει η τιμη της βενζινης στο Αινταχο"
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
εκκενωθηκε το προξενειο του Ισραηλ στην Πολη ... με καθε επιφυλαξη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 12 Απρ 2024, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το θέμα είναι ότι εάν οι Ιρανοί δεν απαντήσουν κάπως στην επίθεση του Ισραήλ θα φανούν αδύναμοι.Στύξ έγραψε: 12 Απρ 2024, 23:22 ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να απειλήσει το Ισραήλ που έχει 200+ πυρηνικές κεφαλές. Κούφιες απειλές των Ιρανών , όσο καλοί κι αν είναι.
Εάν είναι έξυπνοι θα χτυπήσουν τις Ισραηλινός πρεσβείες των γειτονικών χωρών όπου υπάρχουν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Οργισμένος
Ετσι.NewModelArmy έγραψε: 12 Απρ 2024, 23:26 Ευτυχως υπαρχει και το Ισραηλ που δεν καταλαβανει απο deescalation και συμβουλες του τυπου "αχ καλε Ουκρανοι μην στελνετε drones στα ρωσικα διυληστηρια γιατι θα ανεβει η τιμη της βενζινης στο Αινταχο"
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
ΝΑι εκτος θα κτυπησουν αν κτυπησουν. Ομως εκτος θεωρουνται πχ και τα υψιπεδα του γκολαν. Ισως χτυπησουν Βηρυτο καποιο εβραικο κεντρο εκει, πρεσβεια ή κατι αναλογο και ολα καλα.zteo έγραψε: 12 Απρ 2024, 23:28Το θέμα είναι ότι εάν οι Ιρανοί δεν απαντήσουν κάπως στην επίθεση του Ισραήλ θα φανούν αδύναμοι.Στύξ έγραψε: 12 Απρ 2024, 23:22 ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να απειλήσει το Ισραήλ που έχει 200+ πυρηνικές κεφαλές. Κούφιες απειλές των Ιρανών , όσο καλοί κι αν είναι.
Εάν είναι έξυπνοι θα χτυπήσουν τις Ισραηλινός πρεσβείες των γειτονικών χωρών όπου υπάρχουν.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Ωραίοι οι Ισραηλινοί. Πράττουν όπως θεωρούν ότι είναι προς συμφέρον τους ανεξαρτήτως διεθνών αντιδράσεων και λοιπών πιπών. Σε αντίθεση με άλλους που επικαλούνται συνεχώς το Διεθνές Δίκαιο και βρομάνε πτωματιλα.
Εκτός θεωρούνται και τα Ισραηλινά στρατεύματα στην Γάζα.Οργισμένος έγραψε: 12 Απρ 2024, 23:32ΝΑι εκτος θα κτυπησουν αν κτυπησουν. Ομως εκτος θεωρουνται πχ και τα υψιπεδα του γκολαν. Ισως χτυπησουν Βηρυτο καποιο εβραικο κεντρο εκει, πρεσβεια ή κατι αναλογο και ολα καλα.zteo έγραψε: 12 Απρ 2024, 23:28Το θέμα είναι ότι εάν οι Ιρανοί δεν απαντήσουν κάπως στην επίθεση του Ισραήλ θα φανούν αδύναμοι.Στύξ έγραψε: 12 Απρ 2024, 23:22 ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να απειλήσει το Ισραήλ που έχει 200+ πυρηνικές κεφαλές. Κούφιες απειλές των Ιρανών , όσο καλοί κι αν είναι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Οργισμένος
οπου και θεωρω ειναι ο πιο πιθανος στοχος μετα το Λιβανο. 1 ,2 πυραυλοι.zteo έγραψε: 12 Απρ 2024, 23:36Εκτός θεωρούνται και τα Ισραηλινά στρατεύματα στην Γάζα.Οργισμένος έγραψε: 12 Απρ 2024, 23:32ΝΑι εκτος θα κτυπησουν αν κτυπησουν. Ομως εκτος θεωρουνται πχ και τα υψιπεδα του γκολαν. Ισως χτυπησουν Βηρυτο καποιο εβραικο κεντρο εκει, πρεσβεια ή κατι αναλογο και ολα καλα.zteo έγραψε: 12 Απρ 2024, 23:28
Το θέμα είναι ότι εάν οι Ιρανοί δεν απαντήσουν κάπως στην επίθεση του Ισραήλ θα φανούν αδύναμοι.
Εάν είναι έξυπνοι θα χτυπήσουν τις Ισραηλινός πρεσβείες των γειτονικών χωρών όπου υπάρχουν.![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Echelon έγραψε: 12 Απρ 2024, 23:33 Ωραίοι οι Ισραηλινοί. Πράττουν όπως θεωρούν ότι είναι προς συμφέρον τους ανεξαρτήτως διεθνών αντιδράσεων και λοιπών πιπών. Σε αντίθεση με άλλους που επικαλούνται συνεχώς το Διεθνές Δίκαιο και βρομάνε πτωματιλα.
το Ισραηλ απειλειται με αφανισμο και ζει πολεμικες συνθηκες σε ολες τις πολεις του ... εμεις περα απο Εβρο και νησια δεν πιστευουμε οτι μας αγγιζει αμεσα απειλη ... αυτο ειναι το λαθος στην προσεγγιση
Το 1973 ( από τότε είχαν πυρηνικά) ,στον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ ήταν έτοιμα ισραηλινά F-4 να χτυπήσουν με πυρηνικές βόμβες όλες τις αραβικές πρωτεύουσες.
"Η επιλογή του Σαμψών" ονομάστηκε. Προειδοποιήθηκαν ΣοΒιετικοί και Αμερικανοί ,κι έτσι αποφασίστηκε εκεχειρία.
"Η επιλογή του Σαμψών" ονομάστηκε. Προειδοποιήθηκαν ΣοΒιετικοί και Αμερικανοί ,κι έτσι αποφασίστηκε εκεχειρία.
- Οργισμένος
Προειδοποιηθηκαν οι Αραβες μεσω ρωσων και σταματησαν την προωθηση.Σε αυτον τον πολεμο ιακριθηκε ως συνταγματαρχης κι ενας πρωην χοντρος πθ του ισραηλ .Στύξ έγραψε: 12 Απρ 2024, 23:39 Το 1973 ( από τότε είχαν πυρηνικά) ,στον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ ήταν έτοιμα ισραηλινά F-4 να χτυπήσουν με πυρηνικές βόμβες όλες τις αραβικές πρωτεύουσες.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Κολλημένοι στις ειδήσεις και τις οθόνες θα το φάμε το ΣΚ;
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Παιζει και ποπ κορν;
τελείωσε 
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2080 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
-
- 155 Απαντήσεις