και ιταλια εχει, και ισπανια...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Οκτ 2018, 16:48χαχαχα αυτή η ακριβώς τη συζήτηση είχα με τον πατέρα μου πριν 2 εβδομάδεςΕρμής έγραψε: 31 Οκτ 2018, 16:22 Έχω παρατηρήσει κάτι και θα ήθελα να δω αν το έχετε παρατηρήσει και εσείς ή όχι.
Για ποιο λόγο τα παπιά κάνουν θραύση σε υπανάπτυκτες χώρες όπως της νοτιας Ασίας, Ινδιας, Πακισταν, Βαλκανικής και Λ. Αμερικής, ενώ δε τα συναντάς σχεδόν καθόλου σε κεντρ. ή Βόρ.Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά.
παπιά στην Ευρώπη μόνο στην Ελλάδα έχει
από εκεί και πέρα μόνο κάτι Ινδίες και Πακιστάν
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παπιά
Re: Παπιά
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
έχει παπιά; σκούτερ/σκουτεράκια ναι, παπιά τουλάχιστον Βαρκελώνη που έχω πάει δεν θυμάμαι να είδαΑσέβαστος έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 10:07και ιταλια εχει, και ισπανια...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Οκτ 2018, 16:48χαχαχα αυτή η ακριβώς τη συζήτηση είχα με τον πατέρα μου πριν 2 εβδομάδεςΕρμής έγραψε: 31 Οκτ 2018, 16:22 Έχω παρατηρήσει κάτι και θα ήθελα να δω αν το έχετε παρατηρήσει και εσείς ή όχι.
Για ποιο λόγο τα παπιά κάνουν θραύση σε υπανάπτυκτες χώρες όπως της νοτιας Ασίας, Ινδιας, Πακισταν, Βαλκανικής και Λ. Αμερικής, ενώ δε τα συναντάς σχεδόν καθόλου σε κεντρ. ή Βόρ.Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Στη νότια Ιταλία ζήτημα να έχω δει 1 στρογγυλοφάναρο στα 35 χρόνια μου. Γαλλία, ισπανία, πορτογαλία, δεν είδα κανένα. Για πιο πάνω δε το συζητώ. Ενώ παίζουν αρκετές βέσπες και σκουτεράκια,Ασέβαστος έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 10:07και ιταλια εχει, και ισπανια...ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 31 Οκτ 2018, 16:48χαχαχα αυτή η ακριβώς τη συζήτηση είχα με τον πατέρα μου πριν 2 εβδομάδεςΕρμής έγραψε: 31 Οκτ 2018, 16:22 Έχω παρατηρήσει κάτι και θα ήθελα να δω αν το έχετε παρατηρήσει και εσείς ή όχι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
πολυ σημαντικο ειναι το θεμα συντηρηση.Ερμής έγραψε: 31 Οκτ 2018, 16:59Μα μου κάνει εντύπωση επειδή δεν ειναι φτηνό σχετικά με ένα σκουτερ.enaon έγραψε: 31 Οκτ 2018, 16:56 πλάκα κάνω πάνα, μου μοιάζει περίεργο που λέμε για βόρειες χώρες, που το παπί δεν κάνει ούτε για σόμπα δωματίου.
μετά θα πούμε οτι δεν έχει αντηλιακό στις βόρειες χώρες, το βάζουν οι υπανάπτυκτοι![]()
Ίσως παίζει το θέμα της φορολογίας που είπε παραπάνω ο alekhine.
το παπι, της χοντα, εχει 60 χρονια ιστορια, και ορισμενα ανταλλακτικα του παιζει να ειναι ακομη τα ιδια. εχει δε πουλησει εκατομυρια κομματια, παντου, και βρισκεις ανταλλακτικα και στα περιπτερα. αντε βρες στο μπαγκλαντες ανταλλακτικο για το ταδε πιατζιο ταδε χρονιας κλπ.
ενα αλλο σημαντικο χαρακτηριστικο που τα διαφοροποιει απο τα σκουτερ, ειναι οι μεγαλυτεροι τροχοι. πολυ σημαντικο για δρομους υπαναπτυκτων χωρων, γεματους λακουβες, χωματοδρομους κλπ.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Αν εξαιρέσουμε το οικονομικό, το σκούτερ είναι ανώτερο απο το παπί σε όλους τους υπόλοιπους τομείς. Αν και το Pcx χτυπάει κατανάλωση παπιού.
Αν σου ρίξουν το Pcx ακίνητο, είναι 1000 ευρώ ζημιά, ενώ το παπί πολύ πιθανόν να θέλει μηδέν ευρώ.
Αν σου ρίξουν το Pcx ακίνητο, είναι 1000 ευρώ ζημιά, ενώ το παπί πολύ πιθανόν να θέλει μηδέν ευρώ.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Η εντύπωση δεν είναι στο ότι το χρησιμοποιούν οι χώρες που είπαμε παραπάνω, αλλά στο γιατί δε το χρησιμοποιούν στη Δυτική Ευρώπη και τη Β.Αμερική.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
This Is the Most Important Motorcycle Ever Made and It’s Coming Back to the USA
Γιατί λέει "back" , αρα ήταν και παλιά;
εδιτ The model also comes equipped with ABS brakes as standard.
Α ρε Honda lead and they will follow
Γιατί λέει "back" , αρα ήταν και παλιά;
εδιτ The model also comes equipped with ABS brakes as standard.
Α ρε Honda lead and they will follow
δεν ειναι.enterprise-psi έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 10:18 Αν εξαιρέσουμε το οικονομικό, το σκούτερ είναι ανώτερο απο το παπί σε όλους τους υπόλοιπους τομείς.
διαμετρος τροχων, κεντρο βαρους. αυτα.
γιατι εχουν να πληρωσουν για κατι καλυτερο.Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 10:21 Η εντύπωση δεν είναι στο ότι το χρησιμοποιούν οι χώρες που είπαμε παραπάνω, αλλά στο γιατί δε το χρησιμοποιούν στη Δυτική Ευρώπη και τη Β.Αμερική.
είναι άλλες οι συνήθειες, πχ στα σκούτερ ένα 90% φοράνε μεγάλο παρμπρίζ, ένα 50% προστασία ποδιών, για κάτι απλό πάνε με το ποδήλατο, τώρα και τα μικρά σκούτερ εκτοπίζονται από τα ηλεκτρικά, μεγάλες ρόδες δεν τους νοιάζουν είναι καλοί οι δρόμοι, τα παπιά δεν έχουν βρει ζωτικό χώρο.Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 10:21 Η εντύπωση δεν είναι στο ότι το χρησιμοποιούν οι χώρες που είπαμε παραπάνω, αλλά στο γιατί δε το χρησιμοποιούν στη Δυτική Ευρώπη και τη Β.Αμερική.
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Το παπί χωρίς Abs και με λάστιχα ποδηλάτου, είναι ασφαλέστερο; Οκ.Ασέβαστος έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 10:29δεν ειναι.enterprise-psi έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 10:18 Αν εξαιρέσουμε το οικονομικό, το σκούτερ είναι ανώτερο απο το παπί σε όλους τους υπόλοιπους τομείς.
διαμετρος τροχων, κεντρο βαρους. αυτα.
εχω κάνει αυτήν την διαδρομή, με παπί και σκούτερ, και έβγαλα ασφαλέστατα συμπεράσματα.
Γισ Β Αμερικη η απαντηση ειναι απλη και κρυβεται στην ερωτηση Γιατι εχουν μεγαλυτερου μεγεθους αυτοκινητα; Η απαντηση ειναι η ιδια. Στην Ευρωπη παλι και ειδικα στις κεντρικες και βορειες χωρες της Δ Ευρωπης δεν εχω αντιληφθει γενικα να υπαρχουν πολλες μηχανες (οχι μονο παπακια) προτιμουν τα αυτοκινητα.Ερμής έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 10:21 Η εντύπωση δεν είναι στο ότι το χρησιμοποιούν οι χώρες που είπαμε παραπάνω, αλλά στο γιατί δε το χρησιμοποιούν στη Δυτική Ευρώπη και τη Β.Αμερική.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Μα το παπί ή το σκούτερ δε το παίρνεις για αντικαταστάτη του αυτοκινήτου. Όπως επίσης δε μίλησα κυρίως για βόρειες χώρες αλλά για μεσογειακές. Και επίσης σε σχέση με τις ΗΠΑ έχουν περιοχές που είναι όλο το χρόνο καλοκαίρι συν αφόρητη κίνηση(Λ.Α., Χιούστον, Μιαμι κλ πκλπ κλπ κλπ).
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Εκει το commute κατά μεσο ορο, είναι πολλά χιλιόμετρα, που δεν αντέχει το παπί. Δεν είναι Αθήνα, που την οργώνεις άνετα .
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Καλά δεν είναι και καμία extreme διαδρομή.enterprise-psi έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 10:43 Το παπί χωρίς Abs και με λάστιχα ποδηλάτου, είναι ασφαλέστερο; Οκ.
εχω κάνει αυτήν την διαδρομή, με παπί και σκούτερ, και έβγαλα ασφαλέστατα συμπεράσματα.
Στο θέμα μας: Είμαι φανατικός παπάκιας. Είναι πιο άσχημα, λιγότερο άνετα αλλά αρκετά ασφαλή οδηγικά με μάλλον καλύτερη γεωμετρία και σαφώς πιο οικονομικά. Ένας από τους λόγους που προτίμησα παπί είναι και το ότι, τουλάχιστον παλιά, τα σκούτερ όταν πάλιωναν έδειχναν σάπια, με καμένα πλαστικά να κρέμονται από παντού. Επίσης τα σκούτερ είχαν ένα θέμα στις στροφές λόγω του μικρού τροχού. Έχω KazeR εδώ και 16 χρόνια και έχω πάψει να ασχολούμαι με το θέμα. Σίγουρα τα σκούτερ έχουν ανέβει τεχνολογικά από τότε.