!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τα σπασμένα μας κομμάτια της καρδιάς

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Re: Τα σπασμένα μας κομμάτια της καρδιάς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Feindflug έγραψε: 23 Ιουν 2024, 20:00 Τύπε, η ζωή σού έδωσε ένα μάθημα με την μορφή σφαλιάρας, αλλά αρνείσαι να το καταλάβεις. Μάλλον, θα πρέπει να επαναληφθεί, μήπως και βάλεις μυαλό.

Μέχρι τότε, κάτσε και σκέψου όλα τα πιθανά σενάρια για το πώς σε βλέπει, τι και πότε πρέπει να πεις, για να μην χαλάσεις αυτή την θεσπέσια φάση που έχετε (;). Μπορείς επίσης να συζητήσετε για την σχέση σας και να της κάνεις και μερικά δώρα ακόμα.
Είχαμε .
Δεν υπάρχει σχέση .
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα ;
Έχω παίξει σχεδόν όλα τα χαρτιά που θα μπορούσα να παίξω .
Εκτός από το να την κάνω να ζηλέψει .
Δεν μπορώ να φλερτάρω κανονικά , ούτε καν για να πείσω μία άλλη κοπέλα να βγει έξω μαζί μου , πόσο μάλλον να κάνω και τίποτα .
Επίσης , σε φάσεις σαν αυτήν που είμαστε παγωμένοι - μαλωμένοι και δε γνωρίζω πού είναι , βγάζω ψυχοσωματικά και δε μπορώ να συγκεντρωθώ σε τίποτα .
Όλοι μου λένε να ηρεμήσω , και το γεγονός ότι δε μου στέλνει δεν σημαίνει ότι πηδιέται ( άλλωστε θα ήταν πανεύκολο να πηδιέται και να μου στείλει μόλις τελειώσει ) .
Αλλά δεν μπορώ να ηρεμήσω επειδή σκέφτομαι ότι μπορεί να βρει γκόμενο κανονικό και να μην ξαναγίνει τίποτε ποτέ .
Και αυτήν τη φορά που το πράγμα πήγε σκατά στα καλά καθούμενα , ενώ επί ένα μήνα ήμουν σχεδόν ο “ τέλειος γκόμενος ” , και ξαφνικά μου είπε “ δεν φταις αλλά δεν είμαι σε φάση να μπω σε σχέση ούτε με εσένα κι ας είσαι ο άνθρωπος που θα του έδινα τα πάντα ” , δεν θα έχω καμία τύψη , αλλά ακόμα αρκετές στο κεφάλι μου λένε “ επί σχεδόν ένα χρόνο την είχες και δε την εκτιμούσες , αν είχες κάνει τη πρόταση γάμου πριν ξενερώσει θα την είχες ” .
Το θέμα είναι ότι ενώ πολλές φορές επίτηδες δε στέλνει και το έχω διαπιστώσει με παρακολούθηση , σκέφτομαι ότι αν πράγματι με αγαπούσε όπως έλεγε , θα ήθελε να είμαι καλά κι όχι να βασανίζει το μυαλό μου .
Οι φίλοι μου λένε ότι δε θέλει σχέση για να έχει το ελεύθερο ένα καλοκαίρι να πηδιέται , η μάνα μου λέει ότι το κάνει όλο το θέατρο για να με ισοπεδώσει και να με πάρει στο τέλος αλλά πρώτα να με κάνει χαλάκι και να νομίζω ότι σε ένα μικρό μου παραστράτημα / ανυπακοή θα μου φύγει , ενώ οι ΦΙΛΕΣ μου ( χρόνιες , από έφηβοι , κανένας ερωτισμός ) λένε ότι ο λόγος που δε ΚΑΥΛΩΝΕΙ πια με εμένα 100 % όπως παλιά ώστε να τα δώσει όλα είναι επειδή ακριβώς ΑΛΛΑΞΑ πριν τα φτιάξουμε κανονικά ( έκοψα νυχτερινές εξόδους κλπ ) , και ΞΕΝΕΡΩΣΕ επειδή η αλήτικη πλευρά μου τη τραβούσε . Την αλλαγή , κι ας λέει ότι εκείνη η πλευρά μου την έδιωξε , θα έπρεπε να την κάνω , λεν , ΑΝ τα είχαμε φτιάξει κανονικά επίσημα κι ΑΝ είχε πάρει και τα κλειδιά που έβγαλα κι έμενε σε εμένα , κι όχι σε ένα δοκιμαστικό στάδιο όπως εκείνο του πρόσφατου μήνα .
Δε γνωρίζω σε ποια άποψη να δώσω περισσότερη βαρύτητα .
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Δώσε βαρύτητα, τύπε, στο να της πεις ότι έχεις ξενερώσει με όλη αυτήν την φάση και ότι έχεις να ασχοληθείς με άλλα σημαντικότερα πράγματα στην ζωή σου, από τα καπρίτσια μιας κοπέλας.

Αμέσως μετά πήγαινε γυμναστήριο, χτύπα μια προπονησάρα και μετά όντως, να συνεχίσεις να ασχολείσαι με σημαντικά πράγματα για την ζωή σου. Θέλεις δεν θέλεις, σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, αυτή είναι η λύση.

Πιο πολύ τα γράφω για κανέναν άλλον, μήπως τ' ακούσει και μάθει από τα λάθη σου. Εσένα σε βλέπω για τις επαναληπτικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου και μάλλον για επανάληψη της τάξης.

Υ.Γ.: Εννοείται ότι διαγράφεις το νούμερο από το κινητό σου και όλα τα social media της.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

αυτό με τα γυμναστήρια μου φαίνεται ακραίο.50 βαθμούς έχει
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Γιατί ρε τύπε, κλιματιστικά δεν υπάρχουν;

Τα έχουμε όλα εύκολα και έτοιμα στο πιάτο και γκρινιάζουμε. Έχει κρύο, έχει ζέστη, βρέχει, δεν βρήκα την σούπερ υπερτροφή, δεν κοιμήθηκα πλήρες 8ωρο, μου είπε η έτσι να μην βγούμε... Δικαιολογίες.

Αν κάτι είναι ακραίο στην φάση, είναι το ότι κάθεται ακόμα ο τύπος και ανέχεται όλα αυτά και θέλει και να την παντρευτεί.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Πέρασα τα τέσσερα πρώτα από τα οκτώ μαθήματα , βέβαια μετά που τα γύρισε , στα υπόλοιπα τέσσερα που θα βγουν δεν είναι καμία πιθανότητα με το μέρος μου .
Τις προάλλες λίγο έκανα τον ζόρικο και ασχολήθηκε κατευθείαν , αλλά με το που βγήκαμε και άρχισα τα χάδια επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΣΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΜΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ ΤΗΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΓΥΑΛΙΑ ΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΜΠΟΥΤΑΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ( ροζ νυχάκι ) , άρχισε πάλι τα νούμερα .
Σήμερα με ρώτησε αν θα πάω θάλασσα λέω μπορεί και λέει “ άντε ελάτε με τα παιδιά εκεί που δουλεύω ( είχα να πάω δέκα μέρες ) , δεν έχουμε σήμερα πολύ κόσμο ” , κι έπειτα από μία ώρα πάμε με ένα φίλο μου κι είχε καμία δέκα παρέες σε αναμονή κι η κοπέλα στην υποδοχή μας είπε ευγενικά “ δεν ” . Την ρωτάω “ τι έγινε πολύ απότομα γεμίσατε ” κι απάντησε “ ξέρω γω τι έγινε ” .
ΜΕ ΠΑΙΖΕΙ .
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”