Ναι υπήρξε Ολοκαύτωμα των Εβραίων απο την ναζιστική Γερμανίαpylothess έγραψε: 23 Ιαν 2025, 22:13Ειλικρινά χαίρομαι που δεν είσαι αντισημίτης. Με αυτόν τον τρόπο διαψεύδεις με τον καλύτερο τρόπο τις κακές φήμες που λένε ότι οι εθνικιστές και οι ακροδεξιοί είναι αντισημίτες. Τώρα το μόνο που μένει να κάνεις είναι να δηλώσεις ότι αποδέχεσαι και τον ολοκαύτωμα των Εβραίων από τον Χίτλερ και τους Ναζί. Με αυτόν τον τρόπο θα διαλύσεις και τις φήμες περί άρνησης του ολουλαυτώματος από τους ΝαζίGolden Age έγραψε: 23 Ιαν 2025, 22:02 Και στο Παλαιστινιακό είμαι υπερ του Ισραήλ. Αφενός γιατί είναι προς το συμφέρον της Ελλάδος μαζί του, αφετέρου γιατί οι παλαιστινιακές παρατάξεις δεν επιθυμούν πραγματική επίλυση του προβλήματος. Συν ότι έχει πάρει κεφάλι η Χαμάς εκεί που υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να είμαι υπερ του Ισραήλ.
Υπήρξε ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Ναζί , ναι η όχι ;
Σκότωσε ο Χίτλερ Εβραίους ναι η όχι;
Να ξέρεις πάντως ότι είναι ποινικό αδίκημα η άρνηση του ολοκαυτώματος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Δ. Κουτσούμπας στην συνεστίαση του τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις
- Golden Age
Re: Ο Δ. Κουτσούμπας στην συνεστίαση του τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις
Re: Ο Δ. Κουτσούμπας στην συνεστίαση του τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις
Ωραία . Είμαι υπερήφανος για εσένα που μετανόησες και έγινες δημοκράτης και αποκήρυξες τον Χίτλερ και τον Ναζισμό.Golden Age έγραψε: 23 Ιαν 2025, 22:15Ναι υπήρξε Ολοκαύτωμα των Εβραίων απο την ναζιστική Γερμανίαpylothess έγραψε: 23 Ιαν 2025, 22:13Ειλικρινά χαίρομαι που δεν είσαι αντισημίτης. Με αυτόν τον τρόπο διαψεύδεις με τον καλύτερο τρόπο τις κακές φήμες που λένε ότι οι εθνικιστές και οι ακροδεξιοί είναι αντισημίτες. Τώρα το μόνο που μένει να κάνεις είναι να δηλώσεις ότι αποδέχεσαι και τον ολοκαύτωμα των Εβραίων από τον Χίτλερ και τους Ναζί. Με αυτόν τον τρόπο θα διαλύσεις και τις φήμες περί άρνησης του ολουλαυτώματος από τους ΝαζίGolden Age έγραψε: 23 Ιαν 2025, 22:02 Και στο Παλαιστινιακό είμαι υπερ του Ισραήλ. Αφενός γιατί είναι προς το συμφέρον της Ελλάδος μαζί του, αφετέρου γιατί οι παλαιστινιακές παρατάξεις δεν επιθυμούν πραγματική επίλυση του προβλήματος. Συν ότι έχει πάρει κεφάλι η Χαμάς εκεί που υπάρχουν και άλλοι λόγοι για να είμαι υπερ του Ισραήλ.
Υπήρξε ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Ναζί , ναι η όχι ;
Σκότωσε ο Χίτλερ Εβραίους ναι η όχι;
Να ξέρεις πάντως ότι είναι ποινικό αδίκημα η άρνηση του ολοκαυτώματος.
Τελικά και η ακροδεξιά είναι κατακερματισμένη σε χίλια κομμάτια. Έχετε εμφύλιο μεταξύ σας με τον Βελόπουλο που υποστηρίζει την Ρωσία.Golden Age έγραψε: 23 Ιαν 2025, 22:02
Σαφώς και υποστηρίζω την Ουκρανία και την ελευθερία της. Δεν είναι θέμα "λυκοσυμαχίας" η εδαφική ακεραιότητα μιας χώρας.
Δεν ξέρω αλλά ο Βελόπουλος μπορεί να πουλάει αλοιφές για την φαλάκρα αλλά μου φαίνεται πιο συμπαθής και πιο προσγειωμένος.
Ήταν ο μόνος που μαζί με τον Κουτσούμπα αποχώρησαν όταν μιλούσε στην βουλή ο αρχηγός του τάγματος του Αζόφ.
Αν δεν ψηφίσω ΚΚΕ στην εκλογές μπορεί να ψηφίσω Βελόπουλο .
η πραγματικοτητα ειναι οτι το κλεισανε το μαγαζι. και τοτε, που ειχε σημασια, ο λαος χαρηκε με το κλεισιμο. οι πολιτες εκριναν οτι ειναι για τον πουτσο, και πηρε ποδι.pylothess έγραψε: 23 Ιαν 2025, 21:51Έτσι νομίζεις;Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιαν 2025, 10:00η πραγματικοτητα, η ζωη, και η ιστορια εκριναν οτι ειναι για τον πουτσο.pylothess έγραψε: 22 Ιαν 2025, 23:06
Το τι ήταν η ΕΣΣΔ δεν θα το κρίνει το κάθε τρολ σε συζήτηση καφενείου ενός PHORUM. Το τι ήταν η ΕΣΣΔ θα το κρίνει η ιστορία . Το ήταν η ΕΣΣΔ και το τι αντιπροσώπευε η ΕΣΣΔ θα το κρίνει η πραγματικότητα, η ζωή . Ότι λάθη και να είχε κάνει η ΕΣΣΔ , όσο και να παρεκτράπηκε η ΕΣΣΔ και ο σοσιαλισμός , δεν δικαιώνεται ο καπιταλισμός.
πολυ περισσοτερο, το εκριναν οι πολιτες της.
Θέλεις μήπως να αναρτήσω ξανά δημοσιευμένες έρευνες ότι οι Ρώσοι νοσταλγούν την ΕΣΣΔ και ότι ο πιο δημοφιλης Ρώσος ήταν ο Στάλιν;
Παρ'όλο που ήταν Γεωργιανός.
Και δεν μου λες , τι διαφορετικό έχει να μου προτείνει η ίδια η ζωή και η καθημερινότητα;
Μήπως την εργασία με μπλοκάκι; Εργασία μέχρι τα 70 για να πάρω για σύνταξη ένα πιάτο φακές;
Τα απογευματινά χειρουργεία με πληρωμή;
Μήπως που έκλεισαν τα ΤΕΙ και αναγνώρισαν τα ιδιωτικά κολλέγια;
η ζωη και η καθημερινοτητα, στον ελευθερο κοσμο, εχει να σου προσφερει ελευθερια. το πως θα την χρησιμοποιησεις, το αποφασιζεις εσυ.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιαν 2025, 09:16η πραγματικοτητα ειναι οτι το κλεισανε το μαγαζι. και τοτε, που ειχε σημασια, ο λαος χαρηκε με το κλεισιμο. οι πολιτες εκριναν οτι ειναι για τον πουτσο, και πηρε ποδι.pylothess έγραψε: 23 Ιαν 2025, 21:51Έτσι νομίζεις;Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιαν 2025, 10:00
η πραγματικοτητα, η ζωη, και η ιστορια εκριναν οτι ειναι για τον πουτσο.
Θέλεις μήπως να αναρτήσω ξανά δημοσιευμένες έρευνες ότι οι Ρώσοι νοσταλγούν την ΕΣΣΔ και ότι ο πιο δημοφιλης Ρώσος ήταν ο Στάλιν;
Και δεν μου λες , τι διαφορετικό έχει να μου προτείνει η ίδια η ζωή και η καθημερινότητα;
Μήπως την εργασία με μπλοκάκι; Εργασία μέχρι τα 70 για να πάρω για σύνταξη ένα πιάτο φακές;
η ζωη και η καθημερινοτητα, στον ελευθερο κοσμο, εχει να σου προσφερει ελευθερια. το πως θα την χρησιμοποιησεις, το αποφασιζεις εσυ.
Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιαν 2025, 09:16η πραγματικοτητα ειναι οτι το κλεισανε το μαγαζι. και τοτε, που ειχε σημασια, ο λαος χαρηκε με το κλεισιμο. οι πολιτες εκριναν οτι ειναι για τον πουτσο, και πηρε ποδι.pylothess έγραψε: 23 Ιαν 2025, 21:51Έτσι νομίζεις;Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιαν 2025, 10:00
η πραγματικοτητα, η ζωη, και η ιστορια εκριναν οτι ειναι για τον πουτσο.
Ναι , αλλά ο Στάλιν...
- Golden Age
Η Κουλίεβα έκανε καρριέρα στην ΕΣΣΔ. Ανήκε στους ευνοημένους πολίτες εκεί. Λογικό να της λείπει.pylothess έγραψε: 24 Ιαν 2025, 13:51Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιαν 2025, 09:16η πραγματικοτητα ειναι οτι το κλεισανε το μαγαζι. και τοτε, που ειχε σημασια, ο λαος χαρηκε με το κλεισιμο. οι πολιτες εκριναν οτι ειναι για τον πουτσο, και πηρε ποδι.pylothess έγραψε: 23 Ιαν 2025, 21:51
Έτσι νομίζεις;
Μπορεί. Γιατί τότε θα πρέπει να πάρω στα σοβαρά όλους αυτούς τους χουντόπληκτους που λένε ότι επί χούντας ήταν καλύτερα; Που ξέρω ότι δεν ήταν ευνοημένοι;Golden Age έγραψε: 24 Ιαν 2025, 13:58Η Κουλίεβα έκανε καρριέρα στην ΕΣΣΔ. Ανήκε στους ευνοημένους πολίτες εκεί. Λογικό να της λείπει.pylothess έγραψε: 24 Ιαν 2025, 13:51Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιαν 2025, 09:16
η πραγματικοτητα ειναι οτι το κλεισανε το μαγαζι. και τοτε, που ειχε σημασια, ο λαος χαρηκε με το κλεισιμο. οι πολιτες εκριναν οτι ειναι για τον πουτσο, και πηρε ποδι.
Για παράδειγμα στην Ναζιστική Γερμανία ήταν καλά αρκεί να μην ήσουν Εβραίος. Έχεις ήδη παραδεχτεί πρωτύτερα ότι υπήρξε ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Ναζί.
Στην αποικιοκρατία ήταν καλά αρκεί να μην ήσουν ιθαγενής.
Στην αρχαία Ρώμη ήταν καλά αρκεί να μην ήσουν σκλάβος.
- Ληστοσυμμορίτης
απο την φετινή εκδήλωση
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Στην ΕΣΣΔ αρκεί να ήσουν κομμουνιστής.pylothess έγραψε: 24 Ιαν 2025, 14:08Μπορεί. Γιατί τότε θα πρέπει να πάρω στα σοβαρά όλους αυτούς τους χουντόπληκτους που λένε ότι επί χούντας ήταν καλύτερα; Που ξέρω ότι δεν ήταν ευνοημένοι;Golden Age έγραψε: 24 Ιαν 2025, 13:58Η Κουλίεβα έκανε καρριέρα στην ΕΣΣΔ. Ανήκε στους ευνοημένους πολίτες εκεί. Λογικό να της λείπει.
Για παράδειγμα στην Ναζιστική Γερμανία ήταν καλά αρκεί να μην ήσουν Εβραίος. Έχεις ήδη παραδεχτεί πρωτύτερα ότι υπήρξε ολοκαύτωμα των Εβραίων από τους Ναζί.
Στην αποικιοκρατία ήταν καλά αρκεί να μην ήσουν ιθαγενής.
Στην αρχαία Ρώμη ήταν καλά αρκεί να μην ήσουν σκλάβος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση