Οχι ρε συ. Μεγαλουτσικες ηταν και στο αλλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας
Εδω έχει ένα δίκιο ο pump. Μπήκα την παρασκευή να του στείλω πμ, καταπιάστηκα με μια δουλειά και το ξέχασα, στην επόμενη σε κερνάω ένα μισόκιλο οίνο για αποζημίωση.Pumpimp έγραψε: 15 Απρ 2018, 16:04 Καταγγελω και επισήμως τον κύριο ερμη για μη απόδοση σχετικου πμ για το πρόσφατο μασαμπουκικο γεγονός παρα την ύπαρξη προκατατασκευαστικου διαλόγου επι του θέματος, με αποτέλεσμα την δημιουργία προσωπικης εντυπωσης περί αναβολής της μασαμπού και την αποδοχή χλευης εκ μέρους ετερου μέλους περί των ειλικρινων προθεσεων μου να παρευρεθώ
Να σας κάτσει η κόκα κόλα στον λαιμό
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
περιττό ίσως που επανέρχομαι καθότι το ήθος και η ευγένεια του Ερμή είναι πασιφανή σε κάθε μέλος υποθέτω, αλλά να διευκρινίσω ότι ούτε χάθηκε ο κόσμος και φυσικά και ήταν τυχαίο αφού τον Ερμή τον ρωτάς μια υπολεπτομέρεια (για την μασαμπού) και σου δίνει κάθε δυνατή πληροφορία για απάντηση
απλά ήθελα "να την πω" σε έτερο μασαμπουκαίο εξυπνάκια που αρέσκεται να πιστεύει ότι επειδή δεν μπορέσαμε να παρευρεθούμε μια φορά, έχουμε δείξει ισοβίως τις προθέσεις μας
υγ προς Ερμή: κοντα στο νεκροταφειο στην Λεωφορο Ειρήνης στην Μεταμόρφωση υπάρχει ένα μαγαζί με κρασιά Σαντορίνης. Σας προτείνω να δοκιμάσετε ένα ημίγλυκο κόκκινο εις την υγειά όλων των μασαμπουκαίων. Εβίβα!
απλά ήθελα "να την πω" σε έτερο μασαμπουκαίο εξυπνάκια που αρέσκεται να πιστεύει ότι επειδή δεν μπορέσαμε να παρευρεθούμε μια φορά, έχουμε δείξει ισοβίως τις προθέσεις μας
υγ προς Ερμή: κοντα στο νεκροταφειο στην Λεωφορο Ειρήνης στην Μεταμόρφωση υπάρχει ένα μαγαζί με κρασιά Σαντορίνης. Σας προτείνω να δοκιμάσετε ένα ημίγλυκο κόκκινο εις την υγειά όλων των μασαμπουκαίων. Εβίβα!
Το ζητάει ο οργανισμός σου, τσίμπα το 
-
ritzeri
Λεωφόρος Ειρήνης στην Μεταμόρφωση και νεκροταφείο δεν παίζει.
Μήπως μιλάς για Τατοϊου;
Ή μήπως μιλάς για Πεύκη;
Μήπως μιλάς για Τατοϊου;
Ή μήπως μιλάς για Πεύκη;
Πευκη μαλλον τρελε μου, σορυ τα μπερδευωritzeri έγραψε: 18 Απρ 2018, 02:10 Λεωφόρος Ειρήνης στην Μεταμόρφωση και νεκροταφείο δεν παίζει.
Μήπως μιλάς για Τατοϊου;
Ή μήπως μιλάς για Πεύκη;
αμεσως πριν το green hill και κοντα στο Τελειον (με αμαξι), ολοι οι πειρασμοι μαζι
-
ritzeri
Στο στενάκι που κατεβαίνει, στο αριστερό σου χέρι;
Πολύ καλό είναι, οντως
Πολύ καλό είναι, οντως
-
ritzeri
Πέρα απ' αυτα, το Τέλειο μέχρι προχθές ζούσε και βασίλευε. Για το green hill δεν ξέρω όμως νεότερες πληροφορίες, αν είχες την καλοσύνη ;
Επίσης, ποιος χρήστης ήσουν στο παλιό;
Επίσης, ποιος χρήστης ήσουν στο παλιό;
αν ερχεσαι απο Πευκη ναι, αλλα αν οριστει ως πριν το green hill ειναι δεξιά σουritzeri έγραψε: 18 Απρ 2018, 02:16 Στο στενάκι που κατεβαίνει, στο αριστερό σου χέρι;
Πολύ καλό είναι, οντως
εχω να παω χρονια, καλοκαιρι για την πισινα πηγαιναμε, αν υπαρχει και ομωνυμη χασαποταβερνα δεν το γνωριζω, εγω το χοτελ λεωΓια το green hill δεν ξέρω όμως νεότερες πληροφορίες, αν είχες την καλοσύνη ;
τελειον, μερικες φορες τα χοιρινα ειναι αρκετα σκληρα, πιστευεις εχει να κανει με προψησιμο; προμηθευτη δεν παιζει να αλλαξε, αν πας απογεμα, εχει ιδια ακριβως γευση
μου την σπαει που του τελειωνουν τα ψωμακια συστηματικα, του λες μεν εσυ πιτουλες, αλλα ουτε μια στις 10 δεν την κερναει (ως αντισταθμισμα για τα ψωμακια) ο εβραιος
επισης ο παπαρας εχει το καλυτερο σουβλακι σε ακτινα Χ χιλιομετρων, χαθηκε να βρει μια αξιοπρεπη ντοματα (οχι στην εποχη της, που τοτε στα 6/10 σουβλακερί τρωγεται ουτως ή αλλως); κατι τετοια με εξοργιζουν ριζερι
-
ritzeri
1. Κατεβαίνοντας λοιπόν στο στενό με κατεύθυνση το νεκροταφείο, το μαγαζάκι είναι στο αριστερό σου χέρι. Έτσι δεν είναι;
2. Για την πισίνα σε ρώτησα και εγώ, παλιά μάζευε όλα τα μιλφ της περιοχής, δεν ξέρω τι παίζει τώρα.
3. Το τελειον είναι θρησκεία και δεν επιδέχεται αρνητικών κρίσεων.
4. Ήσουν το μέλος εκείνο που άλλαζε νικ κάθε λίγο ;
2. Για την πισίνα σε ρώτησα και εγώ, παλιά μάζευε όλα τα μιλφ της περιοχής, δεν ξέρω τι παίζει τώρα.
1.α ναι, νομιζα οτι εννοεις προτού στρίψεις, ναι δεν μπερδευεται αυτο το μαγαζί αυτό,χιιικritzeri έγραψε: 18 Απρ 2018, 02:30 1. Κατεβαίνοντας λοιπόν στο στενό με κατεύθυνση το νεκροταφείο, το μαγαζάκι είναι στο αριστερό σου χέρι. Έτσι δεν είναι;
2.υποθέτω ότι θα τα μαζεύει πάντα, το καλοκαίρι στην πισίνα και τον χειμώνα στα δωμάτια
3.συμφωνω, και ακομα και αν χάλαγε ποτε ποιότητα, θα άξιζε για το σόου συννενόησης μεταξύ της οικογένειας-υπαλλήλων με άριστους γαλλικούς τρόπους και κινησεις χεριων
4.αυτο ναι, αλλα αν δεν ειχα μπει στην μαυρη λιστα τους, θα αλλαζα ονομα ετησιως το πολυ - παντως δεν υπηρξα ποτε ο Οχυρωμενη Μιζερια - μακαρι να επιστρεψει να γελασει λιγο το χειλακι μας
(να πας τον Ερμη στην καβα μας
Αυτή την Παρασκευή έχουμε συνάντηση!!!
Διαλέγει το μέλος AleKhine - για νέες δηλώσεις συμμετοχής στείλτε αίτηση στο π.μ. του...
.
Διαλέγει το μέλος AleKhine - για νέες δηλώσεις συμμετοχής στείλτε αίτηση στο π.μ. του...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Όπα! Μπήκε και ο AleKhine στο κλαμπ;!
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
γιατί σε χάλασε;;
ε;
υπάρχει θέμα;
μίλα!!!
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63