(σε χαρτί, κολλημένο στο παμπρίζ μου όταν είχα παρκάρει μπροστά σε parking για 10 λεπτά)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άσχημα λόγια που σας έχουν πει.
Re: Άσχημα λόγια που σας έχουν πει.
Είσαι πολύ μαλάκας!
(σε χαρτί, κολλημένο στο παμπρίζ μου όταν είχα παρκάρει μπροστά σε parking για 10 λεπτά)
c/
Εγώ θα έγραφα στο ίδιο χαρτάκι, "Άμα μου ξαναφήσεις προσβλητικά μηνύματα θα σου κάνω μήνυση" και θα άφηνα το χαρτάκι εκεί.chris έγραψε: 16 Απρ 2018, 11:37 Είσαι πολύ μαλάκας!![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
χαχαχαχαχαχαχαχαΧαοτικός έγραψε: 16 Απρ 2018, 11:49Εγώ θα έγραφα στο ίδιο χαρτάκι, "Άμα μου ξαναφήσεις προσβλητικά μηνύματα θα σου κάνω μήνυση" και θα άφηνα το χαρτάκι εκεί.chris έγραψε: 16 Απρ 2018, 11:37 Είσαι πολύ μαλάκας!![]()
μπαααα, όχι, δίκιο είχε, και γι'αυτό μου έμεινε
πάλι καλά να λέω που δεν κάλεσε τροχαία
c/
χμμμ ξέρεις οτι τα περισσότερα parking σπιτιών δεν έχουν άδεια έτσι;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ναι μωρέ, εντάξει, αλλά ήταν και γαιδουριά μου τώρα, τι να λέμε;Ερμής έγραψε: 16 Απρ 2018, 11:54 χμμμ ξέρεις οτι τα περισσότερα parking σπιτιών δεν έχουν άδεια έτσι;
από τότε δεν το έχω ξανακάνει πάντως, σας λέω μου'μεινε!
c/
Στη μία και μοναδική που θα έχουν θα νιώσεις μαλάκας αν τσακωθείς. Γι αυτό αποφεύγεις και βρίζεις μέσα σου. Εκτός αν έχεις την μαγκιά να μελετήσεις τι παίζει. Δηλαδή τεχνικά χαρακτηριστικά ή δεν ξέρω τι άλλο ώστε να ξέρεις σίγουρα ότι το τάδε είναι μούφα ενώ το άλλο είναι νόμιμο.Ερμής έγραψε: 16 Απρ 2018, 11:54 χμμμ ξέρεις οτι τα περισσότερα parking σπιτιών δεν έχουν άδεια έτσι;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μωρε δε θα μίλαγα εφόσον ουτε εγώ είμαι εντάξει, απλά αν ο άλλος στα 5 λεπτά αρχίζει και σκούζει (και ειδικά σε καμια περιοχή που δε παίζει πάρκινγκ με την καμια) ε πρέπει να το θέλει το σκατό.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- hellegennes
Γιατί, άμα έχεις άδεια το σέβεται περισσότερο ο άλλος;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Ψωνάρα που νομίζεις πως μπορείς να κάνεις τους άλλους καλύτερους: κοπέλα φίλου που με έκανε add στο fb και με υποχρέωνε να διαβάζω κάτι ξεράσματα που έγραφε εκείνη την εποχή (ήταν 2016, είχε ψηφιστεί ο νόμος Παππά, και είχε ξεσαλώσει στο fb γράφοντας όλη μέρα πράγματα όπως "επιτέλους θα δουν και αυτοί στα κανάλια πως είναι στο ταμείο ανεργίας"), επειδή της είχα πει πως δεν την τιμάει να γράφει τέτοια πράγματα.
-_-
Χαϊδευτικά το έλεγε, μάλλον έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη από τα ζώα.εκπαιδευτικος που αποκαλει "ζωα" μαθητες, θελει πολυ ξυλο.
επισης δεν καταλαβαινω τι το κακο εχει να παντρευτει κανεις, να μπει σε τει, να μην τα τελειωσει κλπ.
οσο για το μπουλινκ, αν θυμαμαι καλα, δεν το κανουν σε αυτους που εχουν περισσοτερα προσοντα, απλως σε αυτους που χωθηκαν στη θεσουλα με μικροτερο βυσμα, αρα πηραν μικροτερη θεση.
Δεν είναι κακό, κακό είναι όταν αυτό το άτομο βάζει βυσματάρα για να καταλάβει θέση που απαιτεί πτυχίο, ίσως και ηλεκτρολόγου μηχανικού, ή μάλλον πετάει με την βυσματάρα του έξω από την θέση τον ηλεκτρολόγο μηχανικό.
Στο δημόσιο και τις δημόσιες επιχειρήσεις υπάρχουν κανονισμοί και πρέπει να τηρούνται οι νόμοι. Άλλο αν υπερισχύει το βύσμα και κάνουν τον νόμο και τον κανονισμό πατσαβούρα. Έτσι θεωρητικά ο καθένας μπορεί να πάρει πόδι από την υψηλή θέση αν έχει αναφορές από υφισταμένους ή ανάρμοστη συμπεριφορά.
και "γιουσουφάκι του Επίκουρου", να τα λες όλα!
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- hellegennes
«Είσαι μια λαχταριστή τούρτα που την έχουν βάλει στο ψυγείο και δεν την τρώει κανείς. Τελείως άχρηστη».
Η φιλόλογός μου στην Β΄ γυμνασίου, επειδή δεν έκανα ποτέ ασκήσεις και κατά την γνώμη της δεν εκμεταλλευόμουν τις δυνατότητές μου. Παρότι στα τεστ και τις εξετάσεις έγραφα 19-20, μού έβαζε συστηματικά βάση στα προφορικά γιατί την εκνεύριζε που δεν διάβαζα στο σπίτι (ήξερα όμως μάθημα γιατί είμαι πουστρομνήμων, θυμάμαι μέχρι και ηλίθιες λεπτομέρειες).
Η φιλόλογός μου στην Β΄ γυμνασίου, επειδή δεν έκανα ποτέ ασκήσεις και κατά την γνώμη της δεν εκμεταλλευόμουν τις δυνατότητές μου. Παρότι στα τεστ και τις εξετάσεις έγραφα 19-20, μού έβαζε συστηματικά βάση στα προφορικά γιατί την εκνεύριζε που δεν διάβαζα στο σπίτι (ήξερα όμως μάθημα γιατί είμαι πουστρομνήμων, θυμάμαι μέχρι και ηλίθιες λεπτομέρειες).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
για αν φας ξυλο πρεπει να εχεις περασει τα 50 ,οι κατω των 50 δεν τρωγατε ξυλο σας χαιδευανε.
πηγε ενας να το παιξει Ασεβαστος μια φορα οταν εριξα μια στον μικρο αλλα μολις ειδε τον ματι να γυαλιζει εκοψε περα.
πηγε ενας να το παιξει Ασεβαστος μια φορα οταν εριξα μια στον μικρο αλλα μολις ειδε τον ματι να γυαλιζει εκοψε περα.
Σέβομαι οτι είσαι χριστιανόπληκτη - και το προσπέρασα.
*Σας πονάει Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 195 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi