Ναι ρε φίλε αυτό σχολιάζω. Κάνει ο Αρίστος τη μαλακία του. Αλλά οι υπόλοιποι, πόση ευαισθησία έχουν;Isildur έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:31Ρε συ Χαό, δεν πάει έτσι.Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2023, 12:25Διάβασα όλη την πρώτη σελίδα. Απάντησα πιο πάνω επειδή ήταν το πρώτο ποστ απάντησης στο θέμα. Φαντάστηκα ότι δεν θα βρω ποστ σαν το δικό σου, αλλά θα είναι σαν της πρώτης σελίδας όλα.Libre arbitre έγραψε: 10 Οκτ 2023, 09:15 .
Κρίμα. Ήταν πολύ φίλος του προπάππου μου. Μαζί πήγαν φαντάροι.
.
Μπράβο ρε φίλε.
Μιλάμε για έναν θάνατο και για πένθος. Και αντί απλά να δοθούν συλλυπητήρια, γράφουν στ 'αρχίδια τους το γεγονός προκειμένου να δείξουν ότι είναι σωστοί και δεν είναι Αρίστος. Ενσυναίσθηση μηδέν.
Συνήθως είμαι από τους πρώτους που θα πούνε "σεβασμό στον νεκρό ρε, ακόμα ζεστός είναι" για όποιον και να πρόκειται και αν πρόσεξες κι εδώ ακόμα χαβαλέ μόνο για την "χήρα" έκανα. Αλλά τον τύπο αμφιβάλλω αν τον ήξεραν πάνω από 1-2 μέλη εδώ κι ο Αρίστος χρησιμοποίησε τον θάνατό του για να πει τον πόνο του για τα εμβόλια. Και το παρουσίασε (οκ, τα λόγια της χήρας... ξέρω, ξέρω) σαν να πέθανε κανένα προσκοπάκι απο ξαφνικίτιδα, ενώ ήταν ένας άθρωπος προχωρημένης ηλικίας, που απλά έτυχε (ίσως) να κάνει εμβόλιο πριν κανά-δυο χρόνια. Ε, η περισσότερη καζούρα που βλέπω εγώ στο νήμα και αφορά αυτό το θέμα, την ηλικία του δηλαδή που αναιρεί τα περί ξαφνικίτιδας, αλλά και έχει σαν αποδέκτη τον Αρίστο και όχι τον θανόντα.
Άνοιξε ένα νήμα άλλο και πες για το τι μαλακίες λένε διάφοροι, πως χρησιμοποιούν τον θάνατο ή τον πόνο γενικά για να κάνουν το παιχνίδι τους και τέτοια.
Ούτε εγώ τον ήξερα τον άνθρωπο. Και συχνά ενώ βλέπουμε νήματα με RIP και τέτοια, κάπου ίσως και να βαριόμαστε να προσθέσουμε ένα ακόμα ποστ και δεν δίνουμε πάρα πάνω σημασία. Απλά τους χρήστες κρίνω, με ξέρεις. θεωρώ ότι είναι θέμα για το φόρουμ.