!!! DEVELOPMENT MODE !!!
2 xronia Ταλιμπαν στην Εξουσια
-
Εμπεδοκλής
Re: 2 xronia Ταλιμπαν στην Εξουσια
Παιδιά, έχουμε κανέναν χρήστη μεταξύ μας; Πόσο έχει πάει η πρέζα τώρα που οι Ταλιμπάν έκοψαν την παραγωγή;
- Golden Age
Κι έχεις μετά διάφορους να λένε "πόσο καλοί ήταν οι Σοβιετικοί που τους πολεμούσαν".Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Σεπ 2023, 20:56 Παιδιά, έχουμε κανέναν χρήστη μεταξύ μας; Πόσο έχει πάει η πρέζα τώρα που οι Ταλιμπάν έκοψαν την παραγωγή;
Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Σεπ 2023, 20:41Όχι συνθήκες, μία διεθνή συνθήκη οπου όλες οι υπόλοιπες χώρες που βρέχονται από το ποτάμι συμφώνησαν να μοιράσουν τα νερά μεταξύ τους, αφήνοντας το Αφγανιστάν στην απέξω.OANNHSEA έγραψε: 15 Σεπ 2023, 20:22 Αυτή η μανία σας με την μαύρη προπαγάνδα, είναι πέρα από κάθε λογική...
Προφανώς δεν ξέρετε ότι το κανάλι που κατασκευάζουν τα ταλεμπάνια, είναι αντίθετο σε διεθνείς συνθήκες και ουσιαστικά στο τέλος θα βιάσει το Ουζμπεκιστάν και το Τουρκμενιστάν...
Με λίγα λόγια πάνε για πόλεμο εάν δεν υπάρξει λύση!!! Ο πρώτος πόλεμος δηλαδή των παρανοϊκών σκουπιδιών...
Βέβαια από την άλλη, το κανάλι θα έχει μήκος κάπου 285 χιλιόμετρα.
Το να καταφέρουν αυτό τα ταλεμπάνια σε λιγότερο από μία δεκαετία, και να δουλεύει σωστά εννοείτε, θα είναι θαύμα!!!
.
Μπράβο στους Ταλιμπάν πατριώτες που γράψανε στα περήφανα παπάρια τους την άδικη διεθνή συνθήκη. Το βάρος πέφτει στους άλλους να διαπραγματευτούν μια δικαιότερη. Αλλιώς καλό κουράγιο στους Ουζμπέκους να καταφέρουν αυτό που δεν κατάφεραν οι Αμερικανοί.
Άρα η Αιθιοπία μπορεί να φτιάξει και άλλα φράγματα πάνω στο Νείλο, το Σουδάν επίσης, το νότιο Σουδάν επίσης και στο τέλος δεν θα πηγαίνει καθόλου νερό στην Αίγυπτο...
Μπράβο ρε υπερεγκέφαλε!!!
Όσοι βγάζουν παραδάκι από τους πολέμους και δη όσοι βγάζουν λεφτά από τους λαθρομετανάστες, σε ευχαριστούν θερμά για τις πολύ ωραίες ιδέες σου!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
- Dwarven Blacksmith
Τι τους εμποδίζει από το να τα βρούνε και να πάρει ο καθένας το μερίδιο του, υπερεγκέφαλε νο2;OANNHSEA έγραψε: 16 Σεπ 2023, 12:04Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Σεπ 2023, 20:41Όχι συνθήκες, μία διεθνή συνθήκη οπου όλες οι υπόλοιπες χώρες που βρέχονται από το ποτάμι συμφώνησαν να μοιράσουν τα νερά μεταξύ τους, αφήνοντας το Αφγανιστάν στην απέξω.OANNHSEA έγραψε: 15 Σεπ 2023, 20:22 Αυτή η μανία σας με την μαύρη προπαγάνδα, είναι πέρα από κάθε λογική...
Προφανώς δεν ξέρετε ότι το κανάλι που κατασκευάζουν τα ταλεμπάνια, είναι αντίθετο σε διεθνείς συνθήκες και ουσιαστικά στο τέλος θα βιάσει το Ουζμπεκιστάν και το Τουρκμενιστάν...
Με λίγα λόγια πάνε για πόλεμο εάν δεν υπάρξει λύση!!! Ο πρώτος πόλεμος δηλαδή των παρανοϊκών σκουπιδιών...
Βέβαια από την άλλη, το κανάλι θα έχει μήκος κάπου 285 χιλιόμετρα.
Το να καταφέρουν αυτό τα ταλεμπάνια σε λιγότερο από μία δεκαετία, και να δουλεύει σωστά εννοείτε, θα είναι θαύμα!!!
.
Μπράβο στους Ταλιμπάν πατριώτες που γράψανε στα περήφανα παπάρια τους την άδικη διεθνή συνθήκη. Το βάρος πέφτει στους άλλους να διαπραγματευτούν μια δικαιότερη. Αλλιώς καλό κουράγιο στους Ουζμπέκους να καταφέρουν αυτό που δεν κατάφεραν οι Αμερικανοί.
Άρα η Αιθιοπία μπορεί να φτιάξει και άλλα φράγματα πάνω στο Νείλο, το Σουδάν επίσης, το νότιο Σουδάν επίσης και στο τέλος δεν θα πηγαίνει καθόλου νερό στην Αίγυπτο...
Μπράβο ρε υπερεγκέφαλε!!!
Όσοι βγάζουν παραδάκι από τους πολέμους και δη όσοι βγάζουν λεφτά από τους λαθρομετανάστες, σε ευχαριστούν θερμά για τις πολύ ωραίες ιδέες σου!!!
.
Το ότι οι ταλεμπάν είναι βρωμιάρικα φανατικά μουσουλμανικά σκατά, τα οποία δεν έχουν καμία διάθεση για τα βρούνε με τους μη φανατικούς μουσουλμάνους γείτονες τους...Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Σεπ 2023, 12:08 Τι τους εμποδίζει από το να τα βρούνε και να πάρει ο καθένας το μερίδιο του, υπερεγκέφαλε νο2;
Βέβαια εσύ λίγο πιο πάνω έδινες τα σχαρίκια σου στα ταλαμπάνια για το ότι κάνουν ότι γουστάρουν φτύνοντας τα άλλα κράτη, και τώρα τα γυρνάς; Τς, τς, τς.. Ουκ ανδρός σοφού οι κινήσεις σου...
.
- Dwarven Blacksmith
Μπα, απλά δεν καταλαβαίνεις τι γράφω προφανώς. Εκεί είναι όλα γραμμένα και ξεκάθαρα.OANNHSEA έγραψε: 16 Σεπ 2023, 12:12Το ότι οι ταλεμπάν είναι βρωμιάρικα φανατικά μουσουλμανικά σκατά, τα οποία δεν έχουν καμία διάθεση για τα βρούνε με τους μη φανατικούς μουσουλμάνους γείτονες τους...Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Σεπ 2023, 12:08 Τι τους εμποδίζει από το να τα βρούνε και να πάρει ο καθένας το μερίδιο του, υπερεγκέφαλε νο2;
Βέβαια εσύ λίγο πιο πάνω έδινες τα σχαρίκια σου στα ταλαμπάνια για το ότι κάνουν ότι γουστάρουν φτύνοντας τα άλλα κράτη, και τώρα τα γυρνάς; Τς, τς, τς.. Ουκ ανδρός σοφού οι κινήσεις σου...
.
Να τα βρούνε στη βάση της ισοτιμίας. Για να γίνει αυτό, πρέπει κάποιος να έχει το θάρρος να πετάξει τις άδικες συνθήκες στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Είτε αυτός λέγεται Αιθιοπία είτε Αφγανιστάν.
Με ποια λογική μοιράζονται το νερό χωρίς το Αφγανιστάν; Τι τους νομιμοποιεί να κάνουν κάτι τέτοιο; Θα μπορούσαν η Αλβανία και η Βόρεια Μακεδονία να μοιραστούν τα νερά των Πρεσπών υπογράφοντας ένα κωλόχαρτο μεταξύ τους;
-
Εμπεδοκλής
Τύπε μου, δε θέλω να συμμετέχω σε ένα διάλογο που εσύ θα μου γράφεις για την παραϊστορία που έχεις στο μυαλό σου αντί της πραγματικότητας. Απλά μόνο αυτό. Οι σοβιετικοί έφυγαν οριστικά από το Αφγανιστάν το 1989. Η Σοβιετική Ένωση διαλύθηκε το 1991 και οι Ταλιμπάν ιδρύθηκαν το 1994. Αλλά κατά τα λοιπά οι σοβιετικοί τους πολεμούσαν στη δική σου εκδοχή της ιστορίας... Άντε, πες μας ότι και ο Καποδίστριας ήταν κομμουνιστής και έκανε υπουργός της Σοβιετικής Ένωσης να το τερματίσεις...Golden Age έγραψε: 15 Σεπ 2023, 21:59Κι έχεις μετά διάφορους να λένε "πόσο καλοί ήταν οι Σοβιετικοί που τους πολεμούσαν".Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Σεπ 2023, 20:56 Παιδιά, έχουμε κανέναν χρήστη μεταξύ μας; Πόσο έχει πάει η πρέζα τώρα που οι Ταλιμπάν έκοψαν την παραγωγή;
Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Σεπ 2023, 12:20Μπα, απλά δεν καταλαβαίνεις τι γράφω προφανώς. Εκεί είναι όλα γραμμένα και ξεκάθαρα.OANNHSEA έγραψε: 16 Σεπ 2023, 12:12Το ότι οι ταλεμπάν είναι βρωμιάρικα φανατικά μουσουλμανικά σκατά, τα οποία δεν έχουν καμία διάθεση για τα βρούνε με τους μη φανατικούς μουσουλμάνους γείτονες τους...Dwarven Blacksmith έγραψε: 16 Σεπ 2023, 12:08 Τι τους εμποδίζει από το να τα βρούνε και να πάρει ο καθένας το μερίδιο του, υπερεγκέφαλε νο2;
.
Να τα βρούνε στη βάση της ισοτιμίας. Για να γίνει αυτό, πρέπει κάποιος να έχει το θάρρος να πετάξει τις άδικες συνθήκες στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Είτε αυτός λέγεται Αιθιοπία είτε Αφγανιστάν.
Με ποια λογική μοιράζονται το νερό χωρίς το Αφγανιστάν; Τι τους νομιμοποιεί να κάνουν κάτι τέτοιο; Θα μπορούσαν η Αλβανία και η Βόρεια Μακεδονία να μοιραστούν τα νερά των Πρεσπών υπογράφοντας ένα κωλόχαρτο μεταξύ τους;
Αααα!!!!
Είναι άδικες οι συνθήκες που υπέγραψε ένα σάπιο δικτατορικό κράτος με το όνομα ΕΣΣΔ ε;;;
Τι μαθαίνεις στο φόρουμ...
Βέβαια, την εποχή που έγιναν αυτές οι συνθήκες, το Αφγανιστάν πρώτον, δεν θα τολμούσε να πει κάτι αντίθετο στην "δικτατορία του προλεταριάτου" και δεύτερον, ήταν τέτοιες οι οικονομικές του συνθήκες και ο πληθυσμός του, ώστε δεν ενδιαφερόταν καθόλου για τι έλεγε ένα δικτατορικό κράτος βόθρος που είχε στα σύνορα του...
Όμως σήμερα οι συνθήκες άλλαξαν... Οι ταλεμπάν θέλουν να θρέψουν το λαό τους για να μην έχουν τα καλά των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά από την άλλη πλευρά, τα γειτονικά κράτη ΖΟΥΝΕ το λαό τους από το νερό αυτό λόγω του ότι έχουν αναπτυχθεί μέσω αυτών των συνθηκών της προηγούμενης πολιτικής κατάστασης!!!
Με λίγα λόγια είναι η ζωή μου ή η ζωή σου!!!
Πως σου φαίνεται το ότι οι μαλακίες του παρελθόντος, έρχονται να βιάσουν ασύστολα τα παρόν;
.
- Dwarven Blacksmith
Πέρα από το σεξουαλικά στερημένο ύφος, μάλλον στα λόγια μου έρχεσαι.
- Golden Age
Οι κομμουνιστές είναι αυτοί που λένε ότι "οι Σοβιετικοί πολεμούσαν τους Ταλιμπάν".Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Σεπ 2023, 09:05Τύπε μου, δε θέλω να συμμετέχω σε ένα διάλογο που εσύ θα μου γράφεις για την παραϊστορία που έχεις στο μυαλό σου αντί της πραγματικότητας. Απλά μόνο αυτό. Οι σοβιετικοί έφυγαν οριστικά από το Αφγανιστάν το 1989. Η Σοβιετική Ένωση διαλύθηκε το 1991 και οι Ταλιμπάν ιδρύθηκαν το 1994. Αλλά κατά τα λοιπά οι σοβιετικοί τους πολεμούσαν στη δική σου εκδοχή της ιστορίας... Άντε, πες μας ότι και ο Καποδίστριας ήταν κομμουνιστής και έκανε υπουργός της Σοβιετικής Ένωσης να το τερματίσεις...Golden Age έγραψε: 15 Σεπ 2023, 21:59Κι έχεις μετά διάφορους να λένε "πόσο καλοί ήταν οι Σοβιετικοί που τους πολεμούσαν".Εμπεδοκλής έγραψε: 15 Σεπ 2023, 20:56 Παιδιά, έχουμε κανέναν χρήστη μεταξύ μας; Πόσο έχει πάει η πρέζα τώρα που οι Ταλιμπάν έκοψαν την παραγωγή;
Όλα τα ιδρυτικά στελέχη των Ταλιμπάν πάντως προερχόντουσαν αποάλλη οργάνωση μουτζαχεντίν που πολεμούσε τους Σοβιετικούς. Ο μουλάς Ομάρ είχε χάσει το μάτι του σε μάχη με τους Σοβιετικούς.
Καλά... Κάνε το μαύρο άσπρο εσύ...Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2023, 10:36 Πέρα από το σεξουαλικά στερημένο ύφος, μάλλον στα λόγια μου έρχεσαι.
Λες και δεν υπάρχουν τα γραπτά σου...
""Να τα βρούνε στη βάση της ισοτιμίας.""
Ισότιμος αυτός που θα πεθάνει εάν του κόψουν το νερό, με αυτόν που μπορεί και το κόβει... Μμμ...
Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τι θα πει ισότιμος;
.
- Dwarven Blacksmith
Καλά, τραγούδα. Όποιος έχει ειλικρινείς απορίες να τους τις λύσω, εσύ απλά θες να πεις τις ανωμαλίες σουOANNHSEA έγραψε: 17 Σεπ 2023, 11:30Καλά... Κάνε το μαύρο άσπρο εσύ...Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Σεπ 2023, 10:36 Πέρα από το σεξουαλικά στερημένο ύφος, μάλλον στα λόγια μου έρχεσαι.
Λες και δεν υπάρχουν τα γραπτά σου...
""Να τα βρούνε στη βάση της ισοτιμίας.""
Ισότιμος αυτός που θα πεθάνει εάν του κόψουν το νερό, με αυτόν που μπορεί και το κόβει... Μμμ...
Είσαι σίγουρος ότι ξέρεις τι θα πει ισότιμος;
.
-
Εμπεδοκλής
Δεν μπορώ τον παραλογισμό σου. Δεν είμαι στο κεφάλι σου να καταλάβω πώς λειτουργεί. Είσαι ο μόνος εδώ μέσα που μας γράφει για πόλεμο μεταξύ σοβιετικών και Ταλιμπάν αλλά στο μυαλό σου φταίνε οι κομμουνιστές που λένε για μάχες μεταξύ σοβιετικών και Ταλιμπάν .Golden Age έγραψε: 17 Σεπ 2023, 10:53Οι κομμουνιστές είναι αυτοί που λένε ότι "οι Σοβιετικοί πολεμούσαν τους Ταλιμπάν".Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Σεπ 2023, 09:05Τύπε μου, δε θέλω να συμμετέχω σε ένα διάλογο που εσύ θα μου γράφεις για την παραϊστορία που έχεις στο μυαλό σου αντί της πραγματικότητας. Απλά μόνο αυτό. Οι σοβιετικοί έφυγαν οριστικά από το Αφγανιστάν το 1989. Η Σοβιετική Ένωση διαλύθηκε το 1991 και οι Ταλιμπάν ιδρύθηκαν το 1994. Αλλά κατά τα λοιπά οι σοβιετικοί τους πολεμούσαν στη δική σου εκδοχή της ιστορίας... Άντε, πες μας ότι και ο Καποδίστριας ήταν κομμουνιστής και έκανε υπουργός της Σοβιετικής Ένωσης να το τερματίσεις...Golden Age έγραψε: 15 Σεπ 2023, 21:59
Κι έχεις μετά διάφορους να λένε "πόσο καλοί ήταν οι Σοβιετικοί που τους πολεμούσαν".
Όλα τα ιδρυτικά στελέχη των Ταλιμπάν πάντως προερχόντουσαν αποάλλη οργάνωση μουτζαχεντίν που πολεμούσε τους Σοβιετικούς. Ο μουλάς Ομάρ είχε χάσει το μάτι του σε μάχη με τους Σοβιετικούς.
Βρες την άκρη.
- Golden Age
Υπάρχουν κάμποσες αναρτήσεις κομμουνιστών κι εδώ που ισχυρίζοντια ότι οι Σοβιετικοί πολεμούσαν τους Ταλιμπάν.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Σεπ 2023, 18:36Δεν μπορώ τον παραλογισμό σου. Δεν είμαι στο κεφάλι σου να καταλάβω πώς λειτουργεί. Είσαι ο μόνος εδώ μέσα που μας γράφει για πόλεμο μεταξύ σοβιετικών και Ταλιμπάν αλλά στο μυαλό σου φταίνε οι κομμουνιστές που λένε για μάχες μεταξύ σοβιετικών και Ταλιμπάν .Golden Age έγραψε: 17 Σεπ 2023, 10:53Οι κομμουνιστές είναι αυτοί που λένε ότι "οι Σοβιετικοί πολεμούσαν τους Ταλιμπάν".Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Σεπ 2023, 09:05
Τύπε μου, δε θέλω να συμμετέχω σε ένα διάλογο που εσύ θα μου γράφεις για την παραϊστορία που έχεις στο μυαλό σου αντί της πραγματικότητας. Απλά μόνο αυτό. Οι σοβιετικοί έφυγαν οριστικά από το Αφγανιστάν το 1989. Η Σοβιετική Ένωση διαλύθηκε το 1991 και οι Ταλιμπάν ιδρύθηκαν το 1994. Αλλά κατά τα λοιπά οι σοβιετικοί τους πολεμούσαν στη δική σου εκδοχή της ιστορίας... Άντε, πες μας ότι και ο Καποδίστριας ήταν κομμουνιστής και έκανε υπουργός της Σοβιετικής Ένωσης να το τερματίσεις...
Βρες την άκρη.![]()
-
Εμπεδοκλής
Φέρε μια.Golden Age έγραψε: 17 Σεπ 2023, 19:35Υπάρχουν κάμποσες αναρτήσεις κομμουνιστών κι εδώ που ισχυρίζοντια ότι οι Σοβιετικοί πολεμούσαν τους Ταλιμπάν.Εμπεδοκλής έγραψε: 17 Σεπ 2023, 18:36Δεν μπορώ τον παραλογισμό σου. Δεν είμαι στο κεφάλι σου να καταλάβω πώς λειτουργεί. Είσαι ο μόνος εδώ μέσα που μας γράφει για πόλεμο μεταξύ σοβιετικών και Ταλιμπάν αλλά στο μυαλό σου φταίνε οι κομμουνιστές που λένε για μάχες μεταξύ σοβιετικών και Ταλιμπάν .Golden Age έγραψε: 17 Σεπ 2023, 10:53
Οι κομμουνιστές είναι αυτοί που λένε ότι "οι Σοβιετικοί πολεμούσαν τους Ταλιμπάν".
Βρες την άκρη.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 72 Απαντήσεις
- 1483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-